10 Beasiswa Sarjana Terbaik Kanggo Siswa Internasional ing Kanada

Iki minangka dhaptar 10 beasiswa paling apik kanggo mahasiswa internasional ing Kanada sing dikompilasi dening SinauAbroadNations.

Yen sampeyan bakal setuju karo aku, Kanada minangka salah sawijining tujuan paling apik sawise sinau kanggo siswa internasional lan amarga iki, ana luwih akeh kompetisi kanggo mlebu sekolah ing Kanada. beasiswa or sponsor dhewe.

Iki minangka efek sing mesthi dakkandhakake babagan Kanada; Aku nyoba sing paling apik kanggo mesthekake yen sampeyan kabeh entuk akses menyang kasunyatan sing nyata babagan Kanada lan sinau ing Kanada. Kaya dene pamiarsa ing kene, gumantung karo beasiswa kanggo entuk beasiswa kasebut sekolah ning negara liya impen, isih ana sawetara sing gelem sponsor dhewe lan amarga kita nggawe pandhuan kaya Cara sinau lan makarya ing Kanada lan Dhaptar Universitas Siswa Rendah ing Kanada lan carane aplikasi.

Kanggo sampeyan sing nemoni tantangan babagan IELTS, aku uga nerbitake pandhuan pungkasan carane sinau ing Kanada tanpa IELTS nanging ing kene, aku pengin menehi dhaptar beasiswa paling apik kanggo mahasiswa internasional ing Kanada, paling ora, sepuluh wong.

Sampeyan bakal nemokake artikel iki menarik banget lan migunani yen sampeyan pancen kepengin nggayuh sinau ing luar negeri.

beasiswa lulusan ing Kanada

[lwptoc]

10 Beasiswa Sarjana Terbaik Kanggo Siswa Internasional ing Kanada

Beasiswa Universitas Dalhousie

Beasiswa kanggo siswa internasional / domestik saiki lan calon kabeh tingkatan, sinau ing Universitas Dalhousie ing Halifax.

Beasiswa Fairleigh Dickinson kanggo Siswa Internasional

Beasiswa kanggo siswa internasional kabeh tingkatan, sinau ing Kanada ing Fairleigh Dickinson University ing Vancouver. Sampeyan mung bisa ndhaptar ing universitas Dickinson lan yen wis diakoni, sampeyan bisa ndhaptar beasiswa.

Financial Aid and Awards, Universitas Simon Fraser

Dibukak kanggo siswa domestik lan internasional sing saiki lagi sinau utawa ngrancang sinau ing Universitas Simon Fraser.

Beasiswa Internasional Universitas Queen

Dibukak kanggo siswa internasional kanggo sinau ing Kanada ing Universitas Queen ing Kingston, Ontario.

Sawetara penghargaan mung mbukak kanggo siswa saka India, Pakistan lan AS nanging ora mung kasus kasebut, sawetara uga mbukak kanggo siswa internasional saka saindenging jagad.

Beasiswa Pendaftaran Internasional Universitas Barat

Ana macem-macem Beasiswa Kanada ditawakake kanggo siswa internasional sing sinau ing Universitas Western Ontario.

Wis ngirim sawetara beasiswa Ontario ing kene lan sampeyan bisa nemokake nggunakake kothak telusuran ing situs iki.

Beasiswa Internasional Lester B. Pearson

Program Beasiswa Internasional Lester B. Pearson ing Universitas Toronto minangka salah sawijining beasiswa paling apik kanggo siswa internasional ing Kanada bertujuan kanggo ngakoni siswa internasional sing nduwe prestasi akademik lan kreativitas sing luar biasa lan sing diakoni minangka pimpinan ing sekolah kasebut.

Beasiswa kasebut bakal nutupi biaya kuliah, buku, biaya tambahan, lan dhukungan saka omah sajrone patang taun.

Program Beasiswa Mahasiswa Internasional Universitas York

Siswa internasional sing duwe cathetan akademik sing apik banget lan diakoni ing Universitas York layak kanggo beasiswa regane $ 60,000 - $ 100,000 kanggo program gelar papat taun.

Carleton University Entrance Scholarships for International Students

Carleton nawakake beasiswa parsial regane $ 4,000 - $ 16,000 kanggo siswa teladan sing memenuhi kriteria rata-rata diakoni 80% lan luwih dhuwur.

Beasiswa Universitas British Columbia kanggo Siswa Internasional

UBC minangka salah sawijining beasiswa sarjana paling apik kanggo siswa internasional ing Kanada ngakoni prestasi akademik siswa pinunjul saka saindenging jagad kanthi nyawisake luwih saka $ 10 yuta CAD saben taun kanggo penghargaan, beasiswa lan bentuk pitulung finansial liyane kanggo siswa sarjana internasional.

Beasiswa Masuk Humber College International

Humber nawakake beasiswa tlusunan lengkap lan partial maneh menyang siswa internasional NEW sing diwiwiti kelas ing September lan Januari saben taun.

Yen sampeyan serius sinau ing Kanada, mula salah sawijining beasiswa sarjana paling apik kanggo siswa internasional ing Kanada kudu luwih milih sampeyan.

Ngerti apa sing sampeyan karepake banjur goleki. SinauAbroadNations bakal tetep mrene kanggo nuntun sampeyan.

Petugas Kemitraan at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Study Abroad Nations.Kita wis nulis atusan panuntun sing wis nulungi mayuta-yuta siswa ing ndonya. Sampeyan bisa nyambung karo kita kapan wae liwat platform media sosial utawa liwat email.

komentar 15

  1. Goleki informasi
    Ora ana sing dicritakake minangka mesmas universidade

    eu gostaria muito de estudar no canadá

    seria um sonho kanggo mim lan gostaria muito que o governo me ajudace

  2. Tulung Kowe wong kudu nulungi aku
    Aku seneng sekolah ing luar negeri nanging ora duwe dhuwit
    Tulung aku bisa entuk beasiswa

    1. Hello

      Je suis intéressé par vos articles d'où je veux avoir tous les liens pour les bourses lan admissions sans frais.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.