11 Beasiswa Kedokteran Paling Apik ing Kanada Kanggo Siswa Internasional

Mangkene sawetara beasiswa medis ing Kanada kanggo siswa internasional sing dianggep paling apik ing antarane liyane sing kasedhiya saben taun. 

Ilmu Kedokteran umume minangka bidang pasinaon sing penting, nanging larang banget, biaya kuliah kanggo sinau babagan obat utawa kursus sing ana gandhengane karo omah, isih akeh wong sing pengin dadi jurusan ing bidang iki manawa duwe kapabilitas finansial utawa ora.

Apik kanggo sampeyan yen sampeyan bisa mbiayai pendhidhikan ing bidang medis. Kanggo sing ora bisa, nanging kanthi akademis, ana beasiswa medis ing Kanada sing bisa dilamar lan wis nyathet babagan 11 wong sing dianggep paling apik ing antarane liyane.

Ya, beasiswa iki kasedhiya saben taun, mula yen sampeyan ora kejawab taun iki, sampeyan bakal ngenteni taun ngarep.

Artikel iki nyedhiyakake informasi lengkap babagan beasiswa medis paling apik ing Kanada kanggo siswa internasional, ya bener, sampeyan bisa dadi jurusan bidang medis liwat hibah beasiswa ing Kanada sing dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo sinau ing bumi.

Yen sampeyan pengin entuk gelar Sarjana kedokteran lan bedah, sampeyan bisa liwat pandhuan iki carane entuk diakoni MBBS ing Kanada.

[lwptoc]

Napa Sinau Kedokteran ing Kanada?

Kaping pisanan, Kanada minangka papan sing apik banget kanggo ditliti amarga gaya budaya sing ala lan uga kanggo alasan keamanan amarga negara kasebut minangka salah sawijining papan ing bumi kanthi tingkat kriminal paling endhek.

Alasan liyane sing apik kanggo sinau babagan bidang kedhokteran lan kedokteran ing Kanada, universitas ing negara kasebut sing nawakake obat-obatan lan kursus sing gegandhengan duwe fasilitas lan peralatan riset standar, paling anyar sing dibutuhake siswa kedokteran kanggo sinau luwih apik lan uga sertifikat sampeyan bakal diakoni ing endi wae jagad iki

Sadurunge nulis artikel iki, aku wis nindakake riset sing tepat lan jembar lan bisa nemokake beasiswa medis ing Kanada kanggo siswa internasional lan ora mung kanggo sawetara warga negara sing dipilih, aplikasi beasiswa iki mbukak kanggo kabeh siswa. jagad kajaba nyatakake ing salah sawijining.

Sadurunge sampeyan wiwit seneng babagan topik utama, aku kudu takon;

Apa sampeyan ngerti babagan aplikasi beasiswa ing Kanada minangka siswa internasional? Utawa, sampeyan ora ngerti manawa ana dokumen sing dibutuhake lan duwe prosedur lan prosedur sing kudu sampeyan tindakake supaya aplikasi beasiswa bakal sukses.

Ayo kula jelasake kanthi nyata sadurunge aku melu topik utama.

Cara Ndhaptar Beasiswa Kedokteran ing Kanada Kanggo Siswa Internasional

  1. Nduweni dokumen ing ngisor iki; visa pelajar utawa ijin sinau, ID sing valid kayata Passport, pernyataan tujuan, surat rekomendasi, CV utawa resume, asil skor tes keahlian basa (TOEFL, SAT, GRE utawa GMAT), diploma, gelar, transkrip utawa sertifikat saka sekolah sadurunge .
  2. Pilih universitas sing sampeyan pilih lan wiwiti riset lan kontak babagan beasiswa utawa aplikasi kanggo beasiswa eksternal liyane sawise sampeyan kudu mlebu kursus kasebut.
  3. Pilih kursus medis sing sampeyan pilih banjur miwiti aplikasi sing pas sing bisa ditindakake kanthi online utawa offline
  4. Miwiti aplikasi sampeyan tepat waktu supaya sampeyan duwe kemungkinan luwih dhuwur aplikasi sampeyan dipriksa kanthi luwih cepet.

Dokumen lan proses aplikasi kasebut beda-beda gumantung saka universitas menyang universitas, mula sampeyan kudu langsung ngubungi institusi pilihan kanggo entuk pandhuan utawa maca kaca beasiswa.

Ing ngisor iki minangka dhaptar beasiswa medis 11 ing Kanada sing kasedhiya kanggo nampa aplikasi saka siswa internasional saben taun. Kesempatan beasiswa medis iki dianggep minangka beasiswa paling apik kanggo siswa internasional sing pengin sinau kursus ing bidang medis ing Kanada.

Kita wis ndhaptar beasiswa kasebut bebarengan karo sekolah sing bisa dipikolehi.

Beasiswa Kedokteran Terbaik ing Kanada Kanggo Siswa Internasional 2020

  • Beasiswa Wiswell (Universitas Dalhousie)
  • Beasiswa J Douglas ing Kesehatan Komunitas lan Epidemiologi (Universitas Ratu)
  • Beasiswa F. Lloyd Roberts
  • Beasiswa Peringatan Adiel Steacy (Universitas Ratu)
  • Beasiswa AE Bowie ing Kedokteran (Universitas Alberta)
  • Beasiswa Alan Tarshis lan Nancy Goodman ing Kedokteran (Universitas Dalhousie)
  • Penghargaan Albert A. Butler ing Orthopaedics (Universitas McGill)
  • Beasiswa Pascasarjana Kedokteran (Universitas Saskatchewan)
  • Beasiswa Douglas lan Jean Bailey (Universitas British Columbia)
  • Beasiswa Donald lan Christina Jolly ing Kedokteran (Universitas Alberta)
  • Beasiswa Peringatan Alex Peeper (Universitas Guelph)

AB WISWELL SCHOLARSHIP (DALHOUSIE UNIVERSITY)

Iki minangka beasiswa medis ing Kanada kanggo siswa internasional sing disponsori dening AB Wiswell. Iki mbukak kanggo siswa internasional sing pengin sinau babagan kedokteran.

Siswa sing ditampa bakal sinau babagan kedokteran utawa kursus medis liyane sing ana ing universitas Dalhousie, fakultas kedokteran.

Beasiswa kasebut ora digawe dening universitas nanging Beasiswa eksternal pihak katelu disponsori Wiswell.

AJ DOUGLAS SCHOLARSHIP ING KESEHATAN KOMUNITAS lan EPIDEMIOLOGI (UNIVERSITAS RATU)

Beasiswa iki disponsori dening AJ Douglas lan Frances Douglas kanggo siswa internasional sinau kesehatan komunitas lan epidemiologi ing Universitas Queen, Fakultas Ilmu Kesehatan lan mbukak kanggo siswa saka kabeh penjuru dunya kanggo njaluk aplikasi.

Uga ana sawetara beasiswa dening universitas sing kalebu siswa sing melu kursus ing bidang medis.

DR. F. LOLYD ROBERTS SCHOLARSHIP (UNIVERSITAS ALBERTA)

The Program beasiswa Roberts mbukak kanggo kabeh siswa internasional kanggo aplikasi ing Universitas Alberta kanggo sinau babagan kedokteran ing fakultas kedokteran lan kedokteran gigi ing universitas.

Ing kaca sing padha, uga ana sawetara beasiswa medis liyane ing Kanada kanggo siswa internasional lan domestik.

Kriteria utama babagan kabeh beasiswa sing kasedhiya ing kaca beasiswa medis Universitas Alberta paling dhuwur utawa paling ora, kinerja akademik rata-rata ndhuwur.

DOLANSI MEMORI ADIEL STEACY (UNIVERSITAS RATU)

Siswa saka kabeh bagean ing donya layak ndhaptar program beasiswa iki kanggo sinau babagan kedokteran lan kursus sing gegandhengan ing Universitas Queen.

SEKOLAH AE BOWIE ING OBAT (UNIVERSITAS ALBERTA)

Program beasiswa Bowie ditawakake ing Universitas Alberta lan siswa saka saindenging jagad nduweni hak kanggo aplikasi sinau kedokteran nganti lulus.

ALAN TARSHIS LAN NANCY GOODMAN SCHOLARSHIP IN OBAT (UNIVERSITAS DALHOUSIE)

iki program beasiswa internasional ditawakake Alan Tarshis lan Nancy Goodman kanggo siswa internasional (kabeh wong layak) kanggo sinau babagan kedokteran ing Universitas Dalhousie.

ALBERT A. ANUGERAN BUTLER ING ORTOPEDIK (UNIVERSITAS MCGILL)

Universitas McGill nawakake beasiswa kanggo siswa internasional saka saindenging jagad kanggo sinau Orthopedics kanthi gratis.

iki Beasiswa internasional Orthopedics disponsori dening Alberta Butler lan mung bisa dipikolehi ing Universitas McGill.

KOLEJ SEKOLAH GRADIS OBAT (UNIVERSITAS SASKATCHEWAN)

Universitas Saskatchewan nawakake iki beasiswa lulusan ing bidang kedokteran kanggo siswa internasional lan domestik lan nduweni hak mbukak kanggo siswa saka saindenging jagad.

DOUGLAS LAN JEAN BAILEY SCHOLARSHIP (UNIVERSITAS COLUMBIA INGGRIS)

Beasiswa iki ditawakake ing Universitas British Columbia lan disponsori dening Douglas lan Jean Bailey kanggo siswa internasional sinau kedokteran ing Kanada.

DR. DONALD LAN KRISTUS SEKOLAH JOLLY IN OBAT (UNIVERSITAS ALBERTA)

Iki minangka beasiswa liyane sing ditawakake Universitas Alberta lan disponsori dening Dr Donald lan Christina Jolly kanggo siswa internasional sinau kedokteran ing Kanada.

ALEX PEEPRE MEMORIAL SCHOLARSHIP (UNIVERSITAS GUELPH)

The Beasiswa beasiswa Alex Peepre kanggo siswa internasional sinau kedokteran ing Universitas Guelph lan mbukak kanggo kabeh warga negara.


kesimpulan

Sampeyan kudu ngerti manawa ana beasiswa medis lan hibah sinau ing Kanada kanggo siswa internasional nanging artikel iki nggawa 11 pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Universitas ing Kanada duwe fasilitas riset medis paling penting lan kurikulum pengajaran minangka salah sawijining sing paling apik ing donya. Universitas kasebut bakal nggawe sampeyan dadi praktisi medis sing apik ing bidang medis sing sampeyan pilih lan sertifikat lan pelatihan bakal diakoni ing saindenging jagad.

Nalika aku wis menehi pandhuan babagan beasiswa medis ing Kanada kanggo siswa internasional, aku ora bisa nalika ana kesempatan beasiswa kasebut bakal mandheg amarga kabeh minangka kesempatan beasiswa pihak katelu lan ora ditawakake langsung dening universitas nanging dening mitrane.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

komentar 6

  1. Universitas endi sing menehi beasiswa sing dibiayai kanthi lengkap ing Kanada yen aku njupuk neurosurgery minangka jurusan utama?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.