Beasiswa Sarjana Internasional Universitas Adelaide ing Australia, 2019

Beasiswa Internasional Universitas Adelaide College saiki kasedhiya nalika ditawakake mbukak kanggo warga negara liya (kajaba Australia lan Selandia Baru).

Universitas Adelaide tujuane kanggo nggawe lan ngasilake budaya universitas sing ngurmati kesehatan, keamanan lan kesejahteraan minangka komponen dhasar ing lingkungan kerja, didhukung dening sistem kerja sing aman, tata pemerintahan sing cocog, pelatihan, struktur manajemen lan strategi operasional.

Universitas Adelaide minangka salah sawijining universitas sing paling bergengsi ing Australia lan diarani internasional kanggo keunggulan pendidikan lan riset.

Beasiswa Sarjana Internasional Universitas Adelaide ing Australia, 2019

Kanggo dadi pelamar sing diwajibake kudu sukses ngrampungake paling ora padha karo gelar Honour Kelas Pertama Australia.

Katrangan Beasiswa

  • Aplikasi Deadline: Beasiswa mbukak sajrone taun nanging para pelamar diwanti-wanti kanggo ngrampungake proses penerimaan sedini bisa supaya cukup wektu supaya bisa ndhaptar visa lan nyiapake sinau.
  • Tingkat Kursus: Beasiswa kasedhiya kanggo nggayuh program sarjana.
  • Subjek Studi: Beasiswa dianugrahi kanggo sinau samubarang kursus sing ditawakake universitas.
  • beasiswa Award: Beasiswa kasebut nawakake pengurangan biaya kuliah 10% utawa 5% kanggo jangka waktu minimal minimal kanggo gelar sarjana sing dipilih.
  • Kabangsan: Beasiswa mbukak kanggo warga negara apa wae (kajaba Australia lan Selandia Baru).
  • Jumlah BeasiswaNomer ora diwenehi
  • beasiswa bisa dijupuk ing Australia

Syarat Panggonan: Pelamar kudu netepake kriteria ing ngisor iki:

Kasedhiya kanggo lulusan Universitas Adelaide College sing diwiwiti ing Universitas Adelaide ing 2019 wae;
Dibuka kanggo warga negara manca (kajaba Australia lan Selandia Anyar);
Nyedhiyakake pengabaian 10% utawa 5% saka biaya kuliah taunan kanggo saben taun program kanthi durasi lengkap.
Kanggo layak kanggo beasiswa iki, sampeyan kudu:

Dadi lulusan Universitas Adelaide College;
Ndarbeni penawaran universitas Adelaide (nawarake lengkap utawa penawaran sing kondisional) minangka mahasiswa internasional sing nduweni biaya reguler;
Ngrampungake proses panriman minangka mbatesi tawaran sampeyan.
Wigati: Pelamar beasiswa sing layak kanggo luwih saka siji beasiswa sing ditampa dening Universitas Adelaide mung bakal nampa beasiswa siji (penghargaan beasiswa sing paling dhuwur sing padha layak).

Pambatasan

Pelamar ing ngisor iki ora layak nampa beasiswa kasebut:

  • Siswa Universitas Adelaide saiki sing pindhah saka siji gelar menyang gelar liyane sadurunge sukses ngrampungake program studi (transfer internal)
  • Siswa sing nampa beasiswa sing nutupi biaya kuliah sing dianugerahi badan penghargaan beasiswa sing diakoni kayata menteri pemerintah utawa departemen
  • Pelamar kanggo Master miturut Riset utawa program PhD;
  • Pelamar kanggo program tartamtu; deleng syarat-syarat beasiswa kanggo dhaptar derajat sing dikecualikake.

Syarat Bahasa Inggris: Tes bahasa Inggris terakreditasi universitas kasebut yaiku: IELTS, TOEFL, Pearson Test of English - Academic and CAE (Cambridge English: Advanced). Siswa tanpa level Inggris sing dibutuhake kudu ngrampungake program basa Inggris kanthi intensif sadurunge dilebokake ing Universitas Adelaide. Universitas kasebut bisa ngatur program basa Inggris sing cocog, English Academic (PEP Pathway) ing Adelaide ing Pusat Bahasa Inggris universitas.

Beasiswa Link.

Petugas Kemitraan at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Study Abroad Nations.Kita wis nulis atusan panuntun sing wis nulungi mayuta-yuta siswa ing ndonya. Sampeyan bisa nyambung karo kita kapan wae liwat platform media sosial utawa liwat email.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.