Beasiswa Penyakit Kronik 15 Paling Dhuwur kanggo Siswa

Pos iki nyedhiyakake informasi paling anyar babagan beasiswa penyakit kronis kanggo siswa sing pengin sinau luwih lanjut ing institusi sing luwih dhuwur. Penghargaan moneter bakal mbantu siswa kasebut kanggo ngrampungake sekolah lan biaya liyane.

Ana macem-macem kategori beasiswa, ana sawetara sing khusus kayata beasiswa kanggo siswa kanker, beasiswa kanggo autisme, lan beasiswa penyakit-penyakit / cacat khusus liyane.

Artikel iki ngandhani babagan beasiswa penyakit kronis kanggo siswa, yaiku, mung siswa sing urip kanthi penyakit sing diakoni minangka penyakit kronis sing bisa ndhaptar beasiswa kasebut.

Kepiye sampeyan ngerti penyakit kronis?

Penyakit utawa penyakit ditandhani minangka "kronis" nalika efek kasebut terus-terusan utawa tahan lama utawa bakal ana wektu. "Nemen" biasane ditrapake kanggo penyakit sing luwih saka telung wulan. Penyakit kronis sing umum yaiku:

  • Asma
  • atritis
  • Cancer
  • Penyakit Lyme
  • diabetes
  • Penyakit paru obstruktif kronis
  • Penyakit otoimun 
  • hepatitis C
  • Kelainan genetik lan
  • Sindrom kekurangan kekebalan sing diduweni

Iki minangka penyakit kronis sing umum lan yen sampeyan duwe masalah kesehatan sing kasebut ing ndhuwur, mula sampeyan bisa ndhaptar beasiswa sing kapacak ing ngisor iki. Lan yen sampeyan ora duwe utawa wong sing sehat, banjur nuduhake artikel iki menyang sedulur, kanca, utawa tanggi sing sampeyan kira ngalami masalah kesehatan kasebut.

Tujuan saka artikel iki yaiku kanggo nuduhake wong-wong kasebut sing nandhang penyakit kronis manawa ana akeh wong sing ndhukung impen pendhidhikan liwat penyediaan beasiswa. Yayasan amal, organisasi, lan individu sing loma gelem menehi semangat supaya bisa ndhukung tujuan pendhidhikan lan karir.

We ing Study Abroad Nations wis nliti beasiswa kasebut uga lan nyederhanakake ing situs web kita supaya gampang diakses lan dingerteni kanggo wong sing mbutuhake. Mangkono, kita bisa nyumbang, ndhukung lan nyengkuyung wong-wong sing nandhang lara kronis utawa liyane.

Dadi, yen sampeyan duwe masalah kesehatan kronis lan isih pengin ngupayakake tujuan pendhidhikan, sampeyan isih bisa nindakake, beasiswa ing kene dirancang khusus kanggo ndhukung wong kaya sampeyan. Kabeh beasiswa ing kene ditawakake kanthi nilai moneter sing bakal digunakake kanggo nutup biaya kuliah lan biaya liyane.

Tanpa mikir maneh, ayo sinau babagan beasiswa penyakit kronis iki lan carane sampeyan bisa menang.

Beasiswa Penyakit Nemen kanggo Siswa

Ing ngisor iki minangka beasiswa sing dirancang khusus kanggo wong sing duwe kahanan kesehatan kronis:

  • Beasiswa Anderson & Stowell
  • Beasiswa AbbVie Cystic Fibrosis (CF)
  • Kanker kanggo Beasiswa Universitas
  • Dana sing Dislametake Kanker
  • Dana Sickle Cell Candice
  • Beasiswa Yayasan Sarjana Diabetes
  • Beasiswa Jack lan Julie Narcolepsy
  • Siswa kanthi Beasiswa Yayasan Jantung
  • Beasiswa Iki Me Me
  • Beasiswa Yayasan Kanker Collegiate Nasional (NCCF)

Beasiswa Anderson & Stowell

Iki minangka salah sawijining beasiswa penyakit kronis kanggo siswa sing wis kuliah lan urip kanthi penyakit fisik, penyakit fisik, lan / utawa cacat fisik. Pelamar kudu didaftarkan ing program full-time utawa part-time ing perguruan tinggi terakreditasi lan ora kudu melu uji coba akademik.

Bukti email saka registrasi menyang Bella Soul, transkrip ora dibutuhake uga IPK, nanging bakal dianggep. Isi jeneng, taun, IPK, universitas, lan penyakit / kelainan lan email menyang sstrader@wisc.edu.

Pelamar uga kudu nulis crita kanthi rong kaca babagan kenaikan lan kekurangan urip kanthi penyakit kronis. Ing esai sampeyan, lebokake wangsulan pitakon-pitakon ing ngisor iki: "Apa saran sampeyan marang wong sing ngalami penyakit utawa kelainan sing padha? "Apa sawetara teknik sing mbantu sampeyan maju lan urip sehat kanthi mental lan fisik?

Beasiswa kasebut diwenehake dening Bella Soul, organisasi amal umum sing didegake kanggo nguatake siswa sing ngalami penyakit kronis, cacat fisik, lan penyakit liwat beasiswa lan dhukungan emosional.

Jumlah beasiswa kasebut yaiku $ 400 lan tanggal 30 Agustus 2021.

Beasiswa AbbVie Cystic Fibrosis (CF)

Cystic Fibrosis (CF) minangka penyakit kronis sing nyebabake kelenjar lendir awak, kelenjar kringet, sistem reproduksi, pernafasan, lan sistem pencernaan ing bocah lan wong diwasa diwasa. Amarga kita ngrembug babagan beasiswa penyakit kronis kanggo siswa, iki uga kudu disebutake kanggo mbantu wong-wong sing urip ing babagan pendhidhikan.

AbbVie Inc., sawijining yayasan amal, nggawe program Beasiswa AbbVie CF kanggo ngewangi individu sing ngalami penyakit kanthi kesempatan kanggo menang nganti $ 25,000 kanggo nggayuh pendidikan sing luwih dhuwur. Beasiswa $ 25,000 dianugerahi 40 sarjana, yaiku $ 3,000 saben uga loro sarjana sing maju dianugerahi beasiswa kanthi tambahan $ 22,000.

Pelamar kudu ndhaptar program gelar sarjana utawa lulusan ing institusi pasca-sekolah terakreditasi ing Amerika Serikat lan uga kudu dadi warga negara utawa penduduk permanen. Aplikasi rampung kanthi online utawa liwat mail kanthi ngrampungake aplikasi lan ngirim esai, dhaptar prestasi, lan presentasi kreatif.

Tenggat waktu beasiswa yaiku 30 April 2021. Aplikasi saiki

Kanker kanggo Beasiswa Universitas

Kanker minangka penyakit kronis sing nggegirisi liyane sing dadi bagean saka dhaptar beasiswa penyakit kronis kanggo siswa. Kanker kanggo College ngewangi korban kanker supaya bisa sukses sajrone kuliah lan liya-liyane kanthi menehi beasiswa lan pitulung finansial liyane.

Siswa sing saiki ngalami kanker uga bisa ndhaptar beasiswa kasebut lan bisa njaluk tambahan siji-sijine beasiswa yen dheweke ngalami masalah sing gegandhengan karo kesehatan sing meksa dheweke ora sekolah. Penghargaan kasebut $ 5,000 lan pelamar kudu didaftarkan ing universitas utawa universitas terakreditasi kanggo nampa.

Dokumen aplikasi liyane yaiku rong taun pungkasan transkrip akademik, konfirmasi surat diagnosis, surat rekomendasi saka siji wong ing njaba kulawarga sampeyan, lan rong kaca pertama pengembalian pajak sing cocog taun 2019 (iki bisa diganti taun ngarep).

Beasiswa Kanker kanggo College ditawakake saben taun, yen sampeyan ora kejawab taun saiki, sampeyan bisa ngenteni ndhaptar taun ngarep.

Aplikasi ing kene.

Dana sing Dislametake Kanker

Iki minangka beasiswa liyane kanggo korban kanker lan kanggo pasien kanker saiki sing saiki ora nampa perawatan. Pelamar kudu didaftarkan utawa ditampa kanggo ndhaptar ing program sarjana ing sekolah terakreditasi.

Penerima beasiswa kudu ngirim salinan surat panriman saka universitas / universitas sing dipilih utawa surat sing apik saka registrar. Rong surat rekomendasi, diagnosis medis, lan esai babagan topik: "Kepiye pengalaman karo kanker nyebabake nilai urip lan target karir" kudu dikirim.

Karangan kasebut kudu minimal 500 tembung lan maksimal 1200 tembung.

Aplikasi ing kene.

Dana Sickle Cell Candice

Sickle cell minangka kelainan genetik lan umume, masalah kesehatan kronis, mula kalebu dhaptar beasiswa penyakit kronis. Beasiswa iki diwenehake kaping telu utawa luwih saben taun kanggo siswa sing nandhang penyakit sel sabit lan pengin golek pendidikan sing luwih dhuwur.

Pelamar kudu ditampa utawa bakal ditampa ing institusi pasca-sekolah terakreditasi. Penerima beasiswa dipilih adhedhasar jabatan akademik sing dhuwur lan keterlibatan ing kegiatan ekstrakurikuler lan layanan komunitas.

Rong surat referensi uga dibutuhake kanggo aplikasi lan esai tembung 250 sing diketik kanthi format kaping pindho sing nerangake kepiye sel sabit nyebabake urip lan pendhidhikan, target pendhidhikan, kepiye sampeyan bisa ngrampungake, lan wong sing dadi alat penting urip kanggo mbantu dheweke tetep sabar.

Ngundhuh formulir aplikasi ing kene.

Beasiswa Yayasan Sarjana Diabetes

Diabetes minangka penyakit kronis lan Yayasan Sarjana Diabetes nganggep pas nawakake beasiswa kanggo wong sing lara iki lan isih pengin sinau luwih lanjut ing institusi sing luwih dhuwur.

Kanggo dipertimbangkan kanggo beasiswa iki, sampeyan kudu duwe diabetes Tipe 1, dadi senior sekolah sing pengin sinau luwih lanjut ing institusi pascasarjana loro utawa patang taun terakreditasi kalebu universitas, perguruan tinggi, teknik, utawa sekolah perdagangan.

Mung warga Amerika Serikat lan warga permanen sing diidini, lan aplikasi kasebut ditindakake kanthi online kene. Aplikasi ditutup tanggal 6 April 2021.

Beasiswa Jack lan Julie Narcolepsy

Narcolepsy lan Idiopathic Hypersomnia minangka kelainan kronis sing ana gandhengane karo turu lan uga kelainan sing langka banget. Beasiswa Jack lan Julie Narcolepsy wis dilakoni saben taun suwene pitung taun kepungkur lan iki isih dadi taun suwene kanggo sampeyan ndhaptar lan menang beasiswa kasebut.

Beasiswa kasebut dianugerahi $ 1,000 kanggo 25 siswa sing didiagnosis Narcolepsy utawa Idiopathic Hypersomnia sing direncanakake kanggo melu kuliah utawa universitas papat taun. Dadi, nalika aplikasi, sampeyan bakal dadi senior sekolah menengah ing Amerika Serikat.

Dokumen liyane sing dibutuhake kanggo aplikasi yaiku:

  • Esai saka 500 nganti 1000 tembung babagan topik: "Yen sampeyan bisa mbaleni wektu lan ngomong karo awak dhewe nalika sampeyan didiagnosis, apa sing bakal sampeyan gunakake? Apa saran utawa perspektif sing bakal sampeyan barengake karo sing luwih enom?
  • Dhaptar kabeh kegiatan ekstrakurikuler sampeyan
  • Transkrip resmi gelar kanggo semester sing bubar rampung
  • Hasil ujian ACT utawa SAT
  • Laporan konfirmasi diagnosis sing ditandatangani saka ahli saraf terakreditasi
  • Foto potret sampeyan

aplikasi kene

Siswa kanthi Beasiswa Yayasan Jantung

Iki minangka salah sawijining beasiswa penyakit kronis kanggo siswa sing nandhang penyakit jantung. Beasiswa iki diwenehake saben taun lan yen sing nampa syarat sing dibutuhake, bisa uga diperbarui saben taun.

Pelamar saiki kudu terdaftar utawa ing proses mlebu ing universitas utawa universitas terakreditasi kanggo nggayuh program sarjana utawa lulusan. Yen sampeyan sing terakhir, sampeyan kudu menehi surat panrima, jadwal resmi kanggo semester pertama, lan transkrip sekolah menengah.

Pelamar kudu duwe CGPA 3.0, diagnosis diagnosis masalah jantung saiki saka dokter sing dilisensi, surat rekomendasi, pratelan pribadi ora luwih saka 2,000 tembung, lan ora kurang saka 500 tembung sing nggambarake alangan sing kudu diatasi amarga ngalami masalah jantung.

Aplikasi mung mbukak kanggo warga Amerika Serikat, warga negara, lan penduduk permanen.

Aplikasi ing kene.

Beasiswa Iki Me Me

Iki minangka salah sawijining beasiswa penyakit kronis kanggo siswa sing lagi nandhang lara utawa sing wis pulih saka Alopecia. Pelamar uga kudu dadi senior sekolah ing taun pungkasan lan pengin nggayuh pendidikan sing luwih dhuwur ing institusi sing akreditasi ing Amerika Serikat.

Kajaba iku, pelamar kudu ngirim ing ngisor iki minangka bagean saka aplikasi beasiswa:

  • Pratelan pribadi sing nggambarake pengalaman sampeyan duwe alopecia, ora mbutuhake tembung maksimal utawa minimal.
  • Resume urip / sekolah lan pengalaman kerja
  • Layang rekomendasi saka sekolah, kerja, utawa sponsor komunitas
  • Surat panriman menyang institusi sing luwih dhuwur

aplikasi kene

Beasiswa Yayasan Kanker Collegiate Nasional (NCCF)

NCCF digawe kanggo ndhukung lan nyedhiyakake layanan kanggo bocah enom sing uripe kena kanker lan sing nglajengake pendhidhikan liwat perawatan utawa sawise perawatan. Beasiswa kasebut minangka hadiah $ 1,000 sing digunakake kanggo ngimbangi SPP lan biaya liyane.

Kanggo menang penghargaan, sampeyan kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:

  • Pelamar kudu dadi korban kanker utawa pasien saiki.
  • Umur sing dibutuhake umur 18-35 taun, nanging bakal dikecualian yen sampeyan umur 17 taun lan mlebu kuliah ing musim gugur sawise aplikasi kasebut
  • Kudu warga utawa penduduk permanen Amerika Serikat
  • Ndhaptar utawa ngrencanakake mlebu ing universitas, universitas, utawa institusi kejuruan terakreditasi kanggo nggayuh program utawa sertifikat gelar sarjana utawa lulusan.

Pelamar bakal dievaluasi adhedhasar kualitas esai, kabutuhan finansial, crita babagan kanker, komitmen kanggo pendhidhikan, kualitas rekomendasi, lan nuduhake sikap "Bakal Menang" babagan pengalaman kanker sampeyan.

aplikasi kene

kesimpulan

Iki mungkasi artikel iki babagan beasiswa penyakit kronis kanggo siswa, mriksa syarat beasiswa lan kriteria eligibility kanthi ati-ati supaya ora ana kesalahan. Sampeyan bisa ndhaptar luwih saka rong beasiswa sing didhaptar ing kene kanggo nambah kesempatan menang paling ora siji beasiswa.

Ndhaptar luwih dhisik supaya aplikasi sampeyan uga bisa ditinjau luwih awal lan yen ora bisa, sampeyan bisa ndhaptar aplikasi liya.

Kajaba iku, sampeyan bisa ndhaptar beasiswa normal uga kanggo nambah kesempatan menang beasiswa. Sampeyan bisa nemokake sawetara beasiswa kasebut ing bagean rekomendasi ing ngisor iki:

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

komentar 2

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.