9 Beasiswa Sekolah Tinggi Katolik kanggo Siswa

Ing artikel iki, kita wis nyusun dhaptar beasiswa sekolah menengah ndhuwur katolik ing donya. Dadi, yen sampeyan minangka siswa Katolik sekolah menengah, sampeyan bisa melu beasiswa kasebut lan nikmati dividen pendidikan utawa pendhidhikan gratis kanthi biaya subsidi.

Kaya dene sekolah menengah utawa pamaréntahan utawa swasta, uga ana sekolah menengah katolik lan agama liya lan institusi sing luwih dhuwur. Amarga artikel iki jelas babagan sekolah menengah katolik, mula ora prelu diajak liyane.

Kiriman iki kanggo siswa sing wis ndhaptar sekolah menengah ndhuwur ing katolik utawa sing pengin didaftarkan ing salah sawijining. Liwat kiriman blog iki, sampeyan bakal bisa ngerti babagan ing ngisor iki;

  1. Sekolah menengah atas Katolik nawakake beasiswa kanggo siswa uga sekolah swasta lan swasta
  2. sinau babagan sekolah menengah katolik tartamtu sing nawakake beasiswa kanggo nggampangake sampeyan mlebu sekolah kasebut
  3. Organisasi amal utawa yayasan sing nawakake beasiswa kasebut kanggo sekolah menengah atas katolik

Iki lan liyane minangka prekara sing bakal sampeyan sinau saka kiriman iki, mula lungguhen kanthi cekap lan maca kanthi apik!

[lwptoc]

 

Kepiye carane entuk pitulung finansial kanggo sekolah menengah katolik?

Bantuan finansial diwenehake dening sekolah menengah katolik kanggo mbantu siswa kanthi biaya kuliah. Kanggo entuk pitulung finansial saka sekolah katolik, siswa kudu njaluk aplikasi pitulung hibah saka kantor bantuan finansial ing sekolah menengah utawa bisa nggawe aplikasi online yen sekolah duwe.

Apa sekolah menengah atas Katolik menehi beasiswa?

Sekolah menengah Katolik nyedhiyakake beasiswa kanggo siswa sing nganggep jinis pendhidhikan kasebut nanging ora mampu finansial. Aplikasi beasiswa bisa digawe ing kantor penerimaan sekolah sing disenengi utawa dijamin kanthi online.

Apa syarat kanggo beasiswa sekolah menengah katolik?

Supaya bisa entuk beasiswa sekolah menengah katolik, siswa kudu ndhaptar sekolah sing dipilih lan ditampa. Siswa uga kudu nyukupi kabutuhan finansial lan persyaratan lokasi sing ditemtokake sekolah.

Beasiswa Sekolah Menengah Katolik Paling Dhuwur

Sejatine ana akeh beasiswa kanggo wong-wong Kristen umume, lan kita kabeh ngerti manawa iman Kristen kalebu macem-macem agama.

Iman katolik minangka salah sawijining denominasi iki lan uga nawakake kesempatan beasiswa khusus kanggo masarakat sing nindakake iman iki.

Kaya dene beasiswa kanggo siswa sekolah menengah katolik, uga ana kanggo siswa universitas lan kuliah. Kiriman sing saiki sampeyan waca iki kanggo siswa sekolah menengah lan mengko bakal nyiyapake siswa universitas.

Beasiswa sekolah menengah atas katolik iki dirancang kanggo mbantu sampeyan entuk cita-cita ing kuliah lan ing kene, kita wis nyusun beasiswa sekolah menengah atas katolik.

  • Beasiswa Tuition Post-High School Keuangan Bersatu

  • Beasiswa John W. McDevitt (Gelar Papat)

  • Beasiswa Lucile Murray Durkin

  • Beasiswa Dana Endowmen Del Papa-Grimaldi-Gabriele

  • Beasiswa Lilo Wendell

  • Wilanna K. Dana Beasiswa Robinson

  • Beasiswa Yayasan Komunitas Katolik

  • Beasiswa CCAA Nasional

  • Beasiswa Asosiasi Wanita Slowakia Katulik Pertama

Ing ngisor iki minangka rincian babagan dhaptar beasiswa sekolah menengah katolik ing ndhuwur, lan ing kene sampeyan bakal ngerti kepiye cara beasiswa katolik iki lan entuk tautan kanggo nglamar.

Beasiswa Tuition Post-High School Keuangan Bersatu

Catholic United Financial minangka yayasan utawa organisasi sing dana pendhidhikan siswa sekolah menengah sing pengin mlebu universitas utawa universitas. Organisasi kasebut wiwit digunakake wiwit taun 1995 lan wiwit menehi beasiswa regane luwih saka 3 yuta dolar.

Katulik United dibentuk kanggo mbantu anggota apa wae umur sing pengin sinau babagan perdagangan, entuk sertifikat utawa ngrampungake gelar perguruan tinggi. Beasiswa kasebut uga diwenehake menyang non-Katolik lan supaya bisa entuk beasiswa kasebut, bisa uga dadi Katulik utawa non-Katolik, sampeyan kudu dadi anggota Katulik Bersatu Keuangan kanthi duwe salah sawijining produk finansial.

Beasiswa iki regane $ 500 kanggo umat Katolik lan $ 300 kanggo wong non-Katolik, aplikasi kasebut ditindakake kanthi online lan sampeyan bisa wiwiti nglamar saiki.

Beasiswa John W. McDevitt (Gelar Papat)

Iki minangka salah sawijining beasiswa sekolah menengah katolik sing pengin dilamar minangka katolik lan seneng pendhidhikan utawa pendhidhikan kejuruan. Kanggo layak kanggo beasiswa iki, wong tuamu kudu dadi anggota Knights of Columbus.

Pelamar sing duwe minat uga kudu mlebu taun pisanan ing perguruan tinggi utawa universitas sing dipilih kanggo nampa beasiswa iki. Beasiswa kasebut regane $ 1,500 saben siswa lan dianugerahi adhedhasar prestasi akademik, yaiku, sampeyan kudu duwe prestasi akademik sing apik.

Deleng deadline lan aplikasi ing kene.

Beasiswa Lucile Murray Durkin

Beasiswa Lucile Murray Durkin kanggo Wanita sing Ngerti Pandhita Pandhita minangka beasiswa sekolah menengah paling dhuwur khusus kanggo wanita lan individu non-biner sing tujuane dadi imam katolik. Iki uga mbukak kanggo wong-wong sing pengin ordinasi imam ing denominasi liyane.

Sawise sarat ing ndhuwur kudu dipenuhi, pelamar bakal ngirim esai 2,000 nganti 2,500 tembung sing njawab siji utawa luwih pituduh sing diwenehake uga rong surat rekomendasi. Beasiswa menehi $ 2,200 kanggo para pemenang, yen kasengsem sampeyan bisa miwiti Panjenengan aplikasi ing kene

Beasiswa Dana Endowmen Del Papa-Grimaldi-Gabriele

Nalika ngomong babagan beasiswa sekolah menengah katolik, para Beasiswa Dana Endowmen Del Papa-Grimaldi-Gabriele ora bisa ditinggalake. Beasiswa iki dibiayai dening Stewards for Tomorrow Campaign lan ditargetake kanggo senior sekolah menengah utawa mahasiswa anyar sing saiki tinggal ing Keuskupan Agung Detroit lan sing pengin mlebu ing kampus utawa universitas.

Jangka pitulungan kanggo beasiswa iki nganti setaun lan regane $ 2,000 sing dibayar langsung menyang sekolah pilihan siswa. Deleng deadline lan aplikasi ing kene.

Beasiswa Lilo Wendell

Beasiswa iki ditargetake kanggo para senior sekolah menengah sing putri katolik ibu tunggal lan anggota paroki ing Keuskupan Agung Detroit lan ngrancang sekolah ing universitas utawa universitas ing taun akademik saiki.

Penghargaan iki nganti saiki regane paling dhuwur ing dhaptar beasiswa sekolah menengah katolik iki ing $ 4000 saben siswa sing dibayar langsung menyang sekolah. Sampeyan bisa miwiti aplikasi online kene.

Wilanna K. Dana Beasiswa Robinson

Iki minangka beasiswa bernilai $ 500 sing dirancang kanggo para senior sekolah menengah sing nembé mlebu ing akademi utawa universitas terakreditasi. Penghargaan kasebut target kanggo wong-wong Katolik lan non-Katolik, siji-sijine syarat yaiku pelamar kudu dadi anggota aktif institusi berbasis iman lan duwe IPK 3.0 ing skala 4.0.

Syarat liyane kalebu dadi penduduk ing negara bagian Michigan lan duwe keterlibatan komunitas. Aplikasi rampung kanthi online lan sampeyan bisa miwiti kene.

Beasiswa Yayasan Komunitas Katolik

Yayasan iki nduweni macem-macem beasiswa sing dirancang kanggo mbiyantu pendhidhikan pendhidhikan siswa sing entuk manfaat saka siswa sekolah menengah nganti universitas. Amarga ana macem-macem beasiswa sing ditawakake liwat organisasi iki, tenggat, persyaratan, lan nilai moneter kabeh beda.

Pelamar kudu Katolik utawa nindakake agama Kristen lan aktif ing paroki lan macem-macem komunitas. Ing Yayasan Komunitas Katolik duwe sawetara beasiswa sekolah menengah paling dhuwur.

Beasiswa CCAA Nasional

Iki minangka salah sawijining beasiswa sekolah menengah paling dhuwur sing ditargetake kanggo siswa sing wis kuliah lan siswa transfer, penghargaan kasebut ditawakake saben taun kanggo siswa ing kategori iki. Kanggo dianggep dadi beasiswa CCAA Nasional, pelamar kudu memenuhi syarat ing ngisor iki;

  • Pelamar kudu ditampa ing siji utawa luwih institusi anggota CCAA Nasional.
  • Kudu ngrampungake sekolah menengah utawa ing taun pungkasan
  • Kudu ndhaptar ing lembaga anggota CCAA Nasional wiwit musim gugur

Mulai ing Aplikasi Beasiswa CCAA Nasional lan entuk kesempatan kanggo entuk beasiswa sing bakal nemokake sampeyan liwat kuliah.

Asosiasi Wanita Slowakia Katulik Pertama

The FCSLA nawakake penghargaan beasiswa tahunan regane luwih saka $ 287,000, dianugerahi kanggo anggota enom asosiasi. Sing nampa penghargaan iki dipilih dening panitia hakim sing ora adil saka bidang pendhidhikan adhedhasar kinerja akademik siswa, greja / layanan masarakat, lan keterlibatan / esai sekolah.

Syarat kelayakan liyane yaiku pelamar kudu dadi anggota sing apik karo Asosiasi paling ora telung taun sadurunge tanggal lamaran. Nilai beasiswa gumantung karo kategori beasiswa sing sampeyan pilih. Macem-macem kategori yaiku;

  • Aplikasi beasiswa kuliah lan lulusan
  • Aplikasi beasiswa kejuruan / teknis / perdagangan
  • Aplikasi beasiswa sekolah menengah
  • Aplikasi beasiswa sekolah dhasar
  • Aplikasi beasiswa sekolah dhasar awal
  • Aplikasi urip seminari utawa diakonat utawa religius

Iki minangka beasiswa sekolah menengah katolik, waca kanthi tliti supaya ora ketinggalan rincian penting amarga bakal mbantu sampeyan, anak utawa sedulur sampeyan kanggo ngatasi biaya sekolah katolik lan sawetara beasiswa terus ndeleng liwat kuliah lan universitas.

Saben kritéria eligibility beasiswa beda, luangake luwih akeh wektu maca lan aja tumindak salah utawa nyampur. Sampeyan uga bisa ngubungi institusi inang kanggo kajelasan luwih lengkap lan sinau babagan syarat liyane sing ora kasebut ing kene.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.