Beasiswa sing Dibiayai kanthi Lengkap kanggo Studi Doktor ing Swansea University ing UK, 2019

Universitas Swansea seneng nawakake nganti nembelas beasiswa sing wis dibiayai kanthi lengkap kanggo sinau doktoral ing gelar penghargaan Universitas Swansea, diwiwiti ing wulan Oktober 2019, didhukung karo Skema Beasiswa Penelitian Keunggulan Universitas Swansea (SURES).

Beasiswa Keunggulan Penelitian Universitas Swansea kalebu biaya ing tingkat Home / EU lan stipend pangopènan kanthi tarif UKRI, masing-masing suwene maksimal telung taun.

Penghargaan beasiswa kasebut diwajibake nalika panampa entuk gelar penghargaan kelas kapisan lan / utawa mbedakake ing level Master. Kabeh aplikasi kudu nyakup proposal riset terstruktur kanggo proyek sing dipilih. Aplikasi sing diajukake tanpa proposal riset ora bakal dianggep.

Beasiswa sing Dibiayai kanthi Lengkap kanggo Studi Doktor ing Swansea University ing UK, 2019

aplikasi Deadline: Januari 4, 2019
• Tingkat Kursus: Fellowship kasedhiya kanggo sinau program Studi Dokter.
• Subjek Studi: Fellowship kasedhiya kanggo sinau Biosains (Geografi, Kimia), (Ilmu Komputer / Matematika), Fisika
• Penghargaan Beasiswa: Uga kasedhiya nganti £ 1,000 saben taun kanggo nyengkuyung pengalaman latihan immersive,
 Kabangsan: Fellowship kasedhiya kanggo siswa internasional.
 sawetara beasiswa: Nomer ora diwenehi.
 Beasiswa bisa dijupuk ing Inggris

Negara layak: Beasiswa kasedhiya kanggo siswa internasional
• Syarat Masuk: Pelamar kudu duwe (utawa ngarepake entuk) gelar kelas pertama (utawa padha) lan / utawa mbedakake ing Master.
• Pelamar, sing durung ngrampungake kualifikasi, kudu masang transkrip kanggo bukti kemajuane supaya entuk gelar kelas pertama utawa mbedakake ing Master.
• Pelamar sing duwe gelar saka Universitas non-UK kudu melu transkrip akademik lan sertifikat.
• Yen pelamar duwe macem-macem Gelar Master mandiri, bedane kudu entuk sing paling cocog karo gelar doktor sing dituju.
• Amarga watesan dana, beasiswa kasedhiya kanggo siswa UK / EU wae. Pelamar sing dikenani biaya ing luar negeri ora layak dilamar.

Cara Aplikasi: Kanggo Ndhaptar, mangga lengkapna lan baliake dokumen ing ngisor iki menyang Dr Vivienne Jenkins (pgrsures@swansea.ac.uk) nggunakake referensi kutipan:
• Aplikasi Beasiswa PGR College / School
• Transkrip akademik
• Proposal riset
• Kabeh aplikasi kudu diiringi proposal riset terstruktur, kanggo nyakup bagean ing ngisor iki:
• Judhul Proyek.
• Tujuan lan Tujuan.
• Tinjauan Sastra.
• Metodologi Penelitian
• Asile Hasil
• Proposal riset kudu maksimal 2,000 tembung, saliyane bibliografi.

Beasiswa Link