Syarat Universitas Carleton | Biaya, Beasiswa, Program, Peringkat

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake kabeh sing perlu dingerteni babagan Carleton University ing Kanada minangka calon mahasiswa. Syarat mlebu dhasar, biaya sekolah, program, beasiswa lan liya-liyane.

Kasunyatan manawa Kanada minangka papan perlindungan kanggo pendhidhikan sing berkualitas, institusi ing kene, dianggep bisa nyedhiyakake pengalaman sinau sing luar biasa kanggo pendidikan sing luwih dhuwur, dibandhingake karo sawetara institusi liyane ing saindenging jagad.

Ing antarane panyedhiya tingkat paling dhuwur ing Kanada, Carleton University diarani.

[lwptoc]

Universitas Carleton, Kanada

Institusi kasebut diwiwiti ing taun 1942 nalika didegake minangka perguruan tinggi swasta kanggo para siswa sing ora kuwat lan butuh pitulung kanthi akademis sawise perang dunia nomer loro.

Dununge ana sawetara bangunan saka markas pamrentah pusat ing Ottawa, Ontario, Kanada. Wiwit didegake, dadi sistem dhukungan kanggo institusi lan siswa sing pengin ngupayakake pendhidhikan.

Universitas Carleton saiki dadi universitas negeri kanthi program intensif sing lengkap lan diteliti kanthi cepet sing mbesuk nggawe masa depan sinau sing luwih dhuwur.

Universitas kasebut kalebu akeh lembaga lembaga lan wis misuwur ing jagad iki amarga menehi kontribusi kanggo riset inovatif sing nyebabake ngrampungake sawetara masalah sosial lan masarakat.

Cara sinau kasebut unik banget lan nggawe dalan kanggo para siswa nggayuh ambisi lan karir ing pungkasan program.

Disiplin sing ditawakake ing Carleton kalebu teori sing luwih praktis lan kurang, sing dadi tambahan kanggo para siswa kanggo ngembangake katrampilan ing papan kerja sawise lulus.

Pendekatan iki mung ndadekake para lulusan Carleton duwe tingkat tenaga kerja 92.7% ing pasar tenaga kerja.

Kajaba iku, akeh perusahaan, institusi pribadi, lan swasta, organisasi, lan industri duwe pilihan sing luwih dhuwur kanggo nawakake jabatan sing misuwur kanggo lulusane yaiku ing Kanada utawa ing luar negeri.

Nanging, sekolah kasebut luar biasa kanggo lulusan sing didhasarake pengusaha sing wis nggawe startup lan bisnis sing duwe bathi sing luar biasa.

Carleton nawakake macem-macem program akademik kanggo lulusan lan lulusan sing diatur dadi enem fakultas kanthi spesialisasi ing macem-macem disiplin ilmu.

Universitas kasebut uga misuwur amarga wis ngrawat lulusan luar biasa ing bidang Urusan Umum, Arsitektur, Teknologi, Urusan Internasional lan Jurnalisme. Program penghargaan kasebut ngasilake gelar Sarjana, Master lan Doktor.

Iki dianggep minangka institusi sing fokus karo siswa sing nawakake dhukungan siswa kelas internasional lan rawa sing pengabdian lan setya, uga anggota fakultas, darmabakti kanggo kabutuhan siswa kanggo nyedhiyakake pengalaman kelas sing paling apik kanggo nutupi siji-ing- siji pandhuan kanggo perwakilan sing apik.

Carleton percaya manawa pendhidhikan sing apik minangka investasi sing paling penting. Dadi, ngupayakake menehi pengalaman sinau langsung sing sugih ing riset inovatif kanggo nyengkuyung individu supaya sukses ing disiplin ilmu.

Universitas sing misuwur banget duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake model pendhidhikan gaya abad 21.

Ana pusat riset canggih, laboratorium teknologi tinggi, sumber daya e-perpustakaan sing dilengkapi karo macem-macem buku sing nutupi kabeh bidang studi, fasilitas atletik, bioskop ceramah epik, lan lingkungan sing kepenak. supaya siswa duwe pengalaman pendhidhikan kelas kapisan sing diarahake kanggo nambah semangat supaya bisa nggayuh tujuan akademik.

Kampus institusi sing apik tenan iki nduwe luwih saka 28,000 siswa. Sambutan siswa internasional sing nggawe sekitar 20% populasi siswa lan asale saka udakara 150 negara.

Kampus kasebut dununge ing area 100 hektar kanthi desain arsitektur sing apik, jaringan dalan sing gegandhengan, kanthi lapangan sing apik banget.

Kampus iki uga diubengi dening perusahaan raksasa teknologi sing nggawe koneksi industri gampang diakses para siswa nalika wisudha utawa magang.

Kursus sing ditawakake paling apik lan diwulang dening profesor sing apik banget sing muncul saka sawetara universitas sing misuwur kayata Princeton lan Harvard.

Carleton nyedhiyakake program pembelajaran jarak jauh liwat Carleton University Online Learning (CUOL) kanggo ndhukung pasinaon internasional kanggo wong-wong sing pengin nambah karir akademik karo sekolah kasebut. Ana luwih saka 1,500 kursus sing bisa ditrapake calon siswa.

Tingkat Penerimaan Universitas Carleton

Tingkat panrima ing Carleton cukup moderat 21%. Iki mbutuhake skor maksimal 86% ing TOEFL kanggo pelamar sarjana lan skor rata-rata 6.5 ​​ing IELTS kanggo siswa lulusan.

Ana luwih saka 130,000 Alumni sing digawe sekolah suwene taun. Akeh sing misuwur amarga riset mutakhir ing bidang ilmu pengetahuan lan teknologi.

Peringkat Universitas Carleton

Minangka institusi terkenal sing nawakake 5 program gelar sing paling apik ing Kanada, Universitas Carleton wis diakoni dening macem-macem badan universitas. Nyedhiyakake program adhedhasar riset sing canggih lan mulang katrampilan sing dibutuhake para siswa supaya sukses ing papan makarya.

Universitas iki dianggep minangka institusi pembelajaran sing luar biasa lan rangking ing antarane 10 papan pendhidhikan Kanada paling dhuwur.

Tanpa mangu-mangu, universitas kasebut entuk pujian saka kabeh penjuru jagad kanggo ngrembug budaya para sarjana inovatif sing tampil apik banget ing bidange.

Kajaba saka ngresiki kreatif iki, dheweke uga duwe peran kanggo dhukung pangembangan komunitas lan masarakat mula nggawe pengawas akademik menehi kridit kanggo nyetel langkah lan nggawe kesempatan sinau sing apik.

Kanthi visi kanggo dadi pemain utama para majikan supaya luwih milih babagan kesempatan kerja kanggo para siswa, dheweke melu pelatihan adhedhasar karyawan ing kurikulum akademik supaya siswa padha pinunjul. Iki uga nggawe badan rangking supaya bisa dingerteni.

Mangkene analisis pungkasan babagan badan rangkep kanggo Universitas Carleton

  • Times Higher Education nduweni peringkat Carleton 501 saka 600 ing jagad iki lan menehi posisi 20 saka 22 ing Kanada.
  • Peringkat Akademik Universitas Dunia minangka 601-650 ing donya lan 20-22 ing Kanada
  • US News and World rangking nomer 471 global lan kaping 18 ing Kanada
  • Peringkat QS, rangking Carleton ing 601-650 ing donya lan nomer 20 ing Kanada.
  • Maclean's, sing tanggung jawab kanggo peringkat universitas ing Kanada, kasebut ing papan nomer 5.

Carleton uga dadi anggota rangking penting liyane. Program master, Sekolah Luar Negeri Norman Paterson Carleton dadi peringkat nomer 14 ing jagad iki kanthi peringkat Affair internasional.

Fakultas Universitas Carleton

Program sing ditawakake ing Carleton pancen kuat lan fleksibel.

Ana luwih saka 65 derajat program sing kasedhiya kanggo siswa sarjana lengkap lan paruh waktu lan lulusan ing 50 disiplin akademik sing kalebu seni, humaniora, Teknik, Ilmu Sosial, Urusan Umum nganti Sprott School of Business.

Ing ngisor iki fakultas lan departemen sing kasedhiya ing Carleton;

1. Fakultas Sains

Departemen Biologi

Departemen Kimia

Departemen Ilmu Bumi

Departemen Ilmu Kesehatan

Departemen Ilmu Saraf

Departemen Fisika

Institut Biokimia

Institut Ilmu Lingkungan

Ilmu lan Praktek Antardisipliner

Sekolah Ilmu Komputer
Sekolah Matematika lan Statistik

Teknologi, Masyarakat, Lingkungan

2. Fakultas Publik

Arthur Kroeger College of Public Affairs

Departemen Ekonomi

Departemen Hukum lan Studi Hukum

Departemen Ilmu Politik

Institut Studi Afrika

Institut Kriminologi lan Keadilan Pidana

Institut Studi Eropa, Rusia lan Eurasia

Institut Ekonomi Politik

Sekolah Tinggi Internasional Norman Paterson

Sekolah Jurnalisme lan Komunikasi

Sekolah Kebijakan lan Administrasi Publik

Sekolah Sosial

3. Fakultas Teknik lan Desain

Jurusan Teknik Sipil lan Lingkungan

Departemen Elektronika

Departemen Teknik Mesin lan Aerospace

Departemen Sistem lan Teknik Komputer

Sekolah Arsitektur lan Urbanisme Azrieli
Desain Industri

informasi

4.Fakultas Ilmu Seni lan Sosial

Pusat Inisiatif Pendidikan (kalebu Program Dhukungan Enriched)

College of the Humanities (kalebu Sarjana Kamanungsan, Studi Yunani lan Romawi (sadurunge Klasik), Agama)

Jurusan Bahasa Inggris lan Sastra
Departemen Prancis

Departemen Geografi lan Studi Lingkungan
Departemen Sejarah

Departemen Filsafat

Departemen Psikologi

Departemen Sosiologi lan Antropologi

Institut Studi Komparatif Sastra, Seni lan Budaya
Institut Studi Afrika

Departemen Ilmu Kognitif

Institut Studi Antardisipliner (kalebu Studi Anak, Studi Antardisipliner sing Diarahake, Hak Asasi Manusia)

Institut Studi Wanita lan Jenis Kelamin Pauline Jewett

Sekolah kanggo Studi Seni lan Budaya (kalebu Sejarah Seni, Studi Film, Musik)

Sekolah Linguistik lan Studi Basa

Sekolah Adat lan Kanada

5. Fakultas Pascasarjana lan Pascasarjana

6. Sekolah Bisnis Sprott

Biaya kuliah Universitas Carleton

Ragad kuliah kanggo universitas Carleton beda-beda kanggo macem-macem program pertimbangan kanggo siswa nasional lan internasional. Kanggo ngrampungake kabeh biaya kanggo macem-macem disiplin, luwih becik sampeyan ngakses situs web sekolah kanggo ngerti biaya sing ditrapake kanggo pilihan sampeyan.

Nanging, iki rincian lengkap saka ragad sing diarepake kanggo mahasiswa sarjana lan lulusan Departemen Teknik Aerospace;

Kanggo siswa sarjana, biaya kasebut kalebu $ 6,590- $ 8,388 kanggo warga Kanada lan $ 15,058- $ 21,448 kanggo siswa internasional.

Kanggo siswa lulusan, ragad kasebut kalebu $ 9,233- $ 11,666 kanggo warga Kanada lan $ 28,500- $ 29,774 kanggo siswa internasional

Deleng prakiraan biaya kanggo kabeh program kanggo siswa internasional

Biaya liyane diramalake kaya ing ngisor iki;

1. AKOMMODASI

Ing biaya kampus: $ 8,000- $ 10,000

Biaya Off-Campus: $ 12,500- $ 16,000

2. BUKU LAN SUPPLI

regane kira-kira yaiku $ 1,200- $ 2,300

3. Panganan lan GROCERIES

$ 4,090- $ 5,550

4. BIAYA Beda-beda

$ 3,000- $ 4,700

Kira-kira jumlah kuliah lan biaya tambahan kanggo mahasiswa internasional yaiku udakara $ 53,408- $ 68,474, dene perkiraan biaya kanggo siswa lulusan yaiku $ 22,970- $ 32,910 kanggo siswa Kanada lan $ 31,259- $ 51,015 kanggo siswa internasional.

Biaya SPP Carleton MBA

Program MBA ing Carleton ora ditinggalake. Prakiraan biaya kanggo kuliah MBA udakara $ 22,790- $ 32,910 kanggo siswa Kanada lan $ 51,018- $ 31,258 kanggo siswa internasional.

Biaya Aplikasi Universitas Carleton

Ragad aplikasi kanggo mahasiswa sarjana nasional lan internasional ora bisa dibalekake $ 100 dene kanggo siswa pascasarjana $ 150.

Syarat Pendaftaran Universitas Carleton

Syarat mlebu beda-beda kanggo siswa nasional lan internasional. Ing ngisor iki minangka syarat umum kanggo siswa internasional saka Nigeria, AS uga siswa nasional.

Syarat Pendaftaran Kanggo Siswa Sarjana Nigeria

Afrika Kulon - WAEC
Siswa kudu ngirim asil WAEC kanggo 8-9 subjek. Rata-rata Pendaftaran bakal diitung nggunakake 6 subjek sing paling apik kalebu prasyarat sing dibutuhake.
Asil ujian kanggo Sertifikat Sekolah Tinggi Afrika Barat kudu ditampa langsung saka WAEC utawa diverifikasi nggunakake informasi kertu kertas.
Elinga, sawetara program duwe tenggat wektu aplikasi sadurunge lan uga mbutuhake portofolio utawa dokumen tambahan. Sinau luwih lengkap babagan program kanthi syarat tambahan.

Keperluan Khusus

Engineering
Matematika kanthi biji B3 utawa luwih apik
Kimia
Fisika

Konfirmasi saka situs web sekolah

Syarat Pendaftaran Kanggo Siswa Amerika Serikat

Program Kelas 12 kudu nyakup paling ora patang unit akademik lan minimal 16 unit akademik sing rampung ing Kelas 9 nganti 12. Rata-rata minimal ing taun pungkasan B- utawa luwih dibutuhake kanggo mlebu. Kanggo Honour utawa sawetara program registrasi winates, rata-rata sing luwih dhuwur dibutuhake.
Sampeyan disaranake ngirim skor SAT utawa ACT, informasi nilai sekolah kalebu tandha lulus, lan pangkat ing kelas kanggo ndhukung aplikasi sampeyan.
Kursus prasyarat kudu ing level 12. Pangecualian kacathet ing ngisor iki. Yen kursus prasyarat ora kasedhiya ing sekolah, hubungi Layanan Admisi kanggo pandhuan.
Kredit jabatan (transfer) tingkat lanjut bisa dianugerahi ujian Advanced APPL "AP" kanthi biji minimal 4, miturut kabijakan fakultas sing cocog, kanthi maksimal 3.0 kredit.
Elinga, sawetara program duwe tenggat wektu aplikasi sadurunge lan uga mbutuhake portofolio utawa dokumen tambahan. Sinau luwih lengkap babagan program kanthi syarat tambahan.

Keperluan Khusus

Kimia
Fisika
Matematika (Pra-kalkulus utawa Kalkulus)
* Matematika lan Fisika kudu ditampilake ing level 12. Ing sawetara kahanan, Kimia bisa ditampilake ing level 11 - hubungi Layanan Penerimaan kanggo rincian.

Persyaratan AS

Syarat Pendaftaran Kanggo Siswa Kanada

OSSD kanthi enem kursus Kelas 12 ing tataran 4U utawa 4M
Kursus prasyarat kudu ana ing level 4U tanpa biji individu ing ngisor 60%
Kelas 12 Inggris 4U disaranake kanggo kabeh gelar
Kredit kelas 12 4U / 4M kanggo pengalaman kerja co-op ora bakal dianggep minangka bagean saka enem kursus
Siswa diarepake duwe persentase minimal lan rata-rata prasyarat. Mangga deleng grafik ing ngisor iki kanggo kisaran potongan minimal. Rentang kelas ditrapake kanggo rata-rata umume lan prasyarat.
Rata-rata rata-rata sing dibutuhake kanggo mlebu ditemtokake saben taun adhedhasar program miturut program. Kabeh program duwe dhaptar winates. Diakoni ora dijamin lan kabeh syarat bakal diganti.

Keperluan Khusus

Fungsi Lanjut
Kimia
Fisika
Siji kredit saka Biologi, Kalkulus lan Vektor utawa Ilmu Bumi lan Ruang
* Kalkulus lan Vektor

Deleng Kanggo negara internasional liyane

Syarat Siswa Lulusan

Ana macem-macem program lulusan sing apik kanthi spesialisasi sing beda. sing ditawakake ing Carleton. Dokumen sing umume dibutuhake yaiku;

  • Transkrip
  • Informasi Kontak Referensi
  • Pernyataan Minat
  • CV / Resume
  • Sample Writing
  • Language Proficiency

CARA aplikasi

Sawise sampeyan mutusake program sing pengin dilamar, sampeyan kudu nggawe akun Carleton360. Iki bakal dadi akun Carleton khusus sing mung sampeyan duwe akses.

Ing Carleton360, klik ing Aplikasi Saiki ing sisih tengen layar utawa klik tab Aplikasi ing menu ndhuwur.

Pilihan Program: Telusuri program sing sampeyan aplikasi. Telusuri miturut Departemen, Gelar utawa Kata Kunci. Saka asil telusuran, pilih program sing sampeyan gunakake. Priksa manawa sampeyan milih program sing bener, amarga sawetara program duwe jeneng sing padha.

Ketentuan Aplikasi: Tinjauan tanggal entri. Kabeh istilah sing mbukak aplikasi bakal ditampilake. Pilih istilah sing sampeyan gunakake.

Miwiti: Priksa maneh instruksi lan rincian apa sing bakal diarepake nalika mbukak aplikasi. Elinga yen informasi program lan deadline ditampilake ing sisih ndhuwur saben layar. Sampeyan kudu ngeklik pengakon ing sisih ngisor layar kanggo ngrampungake kaca iki.

Nalika mbukak aplikasi online, sampeyan kudu nulis rincian babagan sejarah akademik, informasi wasit, skor tes basa Inggris (yen ditrapake), lsp. Ora prelu ngrampungake aplikasi online ing sawijining sesi. Sampeyan bisa bali menyang aplikasi sing wis rampung kanthi kaping pirang-pirang prelu kanggo ngrampungake lan ngirim.

Dokumen sing sampeyan ora ngirim ing aplikasi online kudu diunggah sadurunge tenggat wektu aplikasi program tartamtu. Yen sampeyan ngakses rincian aplikasi ing Carleton Central, sampeyan bakal menehi saran babagan kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo program tartamtu. Gagal ngunggah dokumen sing dibutuhake kaya sing dijelasake bisa uga tundha proses aplikasi sampeyan.

Sawise ngirim aplikasi online, sampeyan bakal dijaluk mbayar ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake maneh $ 100.00 ($ 150.00 kanggo program MBA).

Biaya iki kudu dibayar menyang Universitas Carleton lan bisa dibayar nganggo INTERAC Online utawa Kertu Kredit. Sawise pembayaran ragad sampeyan wis diproses, sampeyan bakal pangalihan menyang kaca Konfirmasi kanthi informasi lan instruksi luwih lengkap.

Yen 1-3 dina kerja, sampeyan bakal nampa email kanthi instruksi lan informasi luwih lengkap babagan cara mlebu menyang Carleton Central.

Sawise aplikasi wis dikirim lan ragad aplikasi sampeyan wis diproses, ora bisa diowahi.

Kunjungi situs web sekolah kanggo informasi lengkap

Beasiswa Universitas Carleton

Carleton misuwur amarga nawakake beasiswa lan hibah kanggo calon siswa. Iki menehi sekitar 12,000 beasiswa kanthi total $ 23 yuta saben taun.

Ing ngisor iki minangka beasiswa sing kasedhiya kanggo siswa sarjana nasional lan internasional.

1. Beasiswa Masuk

Ditampa kanggo siswa sing wis diakoni adhedhasar rata-rata diakoni 80% saka asil sekolah menengah. Kanggo entuk beasiswa iki, aplikasi kudu ngirim gelar sekolah menengah lan rincian diakoni menyang unit layanan Pendaftaran Carleton. Siswa internasional uga bisa ndhaptar.

2. Beasiswa Prestige

Dianggep minangka penghargaan paling dhuwur sing ditawakake Carleton. Kasedhiya kanggo siswa sing ndhaptar langsung saka sekolah menengah lan mbutuhake rata-rata diakoni 90 persen kanggo kesempatan sing luwih apik kanggo entuk beasiswa.

3. Beasiswa Modal Carleton

Mung dianugerahi siswa Kanada kanthi ijin penduduk permanen.

Regane: $ 2,000

4. Beasiswa Bisnis Sekolah Sprott

Diwenehake kanggo siswa utama sing mlebu taun pertama program Sarjana Perdagangan.

Regane: $ 2,000- $ 4,000

5. Beasiswa Fakultas Teknik & Desain

Ditampa kanggo siswa sing mlebu program teknik sarjana

Regane: $ 1,000- $ 5,000

6. Beasiswa Masuk Program Kaca

Beasiswa iki dianugerahi kanthi lengkap kanggo siswa sing duwe program House of Common Page kanggo kabeh gelar sarjana.

Regane: $ 1,000

7. Beasiswa Nasional College Arthur Krieger

Menehi penghargaan unik kanggo siswa ing Sarjana Urusan Umum lan manajemen Kebijakan. Program

Regane: $ 2,000

8. Beasiswa Masuk Peringatan Collins Kanggo Ilmu Bumi

Diwenehake kanggo siswa sing mlebu taun pertama program sains Bumi.

Regane: $ 1,000- $ 4,000

9. Beasiswa Trillium Ontario

Biasane dianugerahi siswa internasional kanthi ijin sinau Kanada sing valid

Regane: $ 40,000

Deleng beasiswa liyane kasedhiya

Alumni Universitas Carleton

Carleton duwe jaringan Alumni sing kuwat yaiku 165,000 anggota saka udakara 150 negara.

Awak entuk manfaat banget ing karir lan pangembangan pribadi, konferensi, bimbingan lan nimbang lapangan.

Alumni wis nyumbang akeh kanggo tuwuh lan pangembangan institusi ing dana lan menehi dana hibah.

Akeh Alumni minangka ilmuwan terkenal, insinyur terkenal, selebriti, Aktor lan Aktris, Politisi, Analis.

1. Karim Rashid (Desainer Industri)

2. John Maley (Mantan Wakil Perdana Menteri)

3. Peter L.Hurd (Ahli Biologi Evolusi)

4. Peter Grunberg (Pemenang Nobel Fisika, 2008)

5. Michael Cowpland (Mantan CEO & pendiri Cord)

6. Walter Douglas Boyd (Ahli Bedah Jantung)

7. Dan Aykroyd (Aktor)

8. Rosemary Barton (politikus, Wartawan, inang kekuwatan lan politik ing Jaringan Berita CBC)

9. Lawrence M.Krauss (Panganggit Fisik Star Trek)

10. Ngelingake Cristina (Antropolog)

11. John Turmel (Insinyur)

12. Peter Worthington (Wartawan)

13. Edward Greenspon (Editor ing Kepala Globe lan Surat)

14. Ivan Felagi (Kepala Statistik saka Kanada)

15. Shona Brown (VP Google, Operasi Bisnis)

16. Frank Graves (Presiden EKOS Research Associates)

17. Peter Jennings (Wartawan)

18. Wilbert Leon (ahli bedah jantung)

19. Alison Korn (medali olimpiade)

kesimpulan

Pendhidhikan sing apik saka institusi sing terkenal yaiku katalis sing bisa nyepetake pangowahan positif ing urip wong, utamane yen sampeyan pengin nambah karir, nambah ambisi lan ngamanake masa depan sing apik sing bakal sampeyan bangga.

Saiki sampeyan wis diwenehake informasi kental babagan Carleton University ing Kanada. Ing cathetan iki, samesthine sampeyan wis entuk kabeh dokumen sing dibutuhake lan miwiti proses mlebu. Apa sampeyan duwe pitakonan luwih lengkap? tulung komentar ing ngisor iki.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.