19 Gawe Angket Online Gratis

Napa sampeyan kudu nggawe survey kanthi nggawe kuesioner online gratis? Ing istilah prasaja; Wutah, apa iku wutah bisnis utawa wutah pribadi.

mbayangno ngedongkrak dodolan, mbentuk maneh merek sampeyan, ngerteni pelanggan sampeyan liyane, utawa malah nggawe acara mirunggan. Sing nggawe kuesioner online gratis bisa mbantu sampeyan entuk.

Aku wis bola-bali nganggep sampeyan amarga aku wis nggunakake pembuat kuesioner iki kanggo ngerti apa sing dikarepake pelanggan lan fokus kanggo ngladeni miturut asil survey. A kedadean anyar iku apa kedaden kanggo kita liwat 300,000 grup Facebook.

Akeh wong sing nggawe dhuwit karo survey online sah.

Kita njupuk survey kanggo ndeleng apa sing kita nerbitake bener-bener sing dibutuhake pelanggan. Kanggo kaget paling kita, kita padha mlaku amiss. Apa sing dibutuhake massa diterbitake kanthi skala sing sithik, mula kita kudu nanggapi miturut kekarepane, lan wiwit saiki kita wis weruh keterlibatan sing pantes.

Gawe kuesioner online gratis bisa mbantu sampeyan tuwuh bisnis sampeyan, karo acara lokal kasebut utawa nambah keterlibatan karyawan, utawa malah nambah pengikut sampeyan. Kanthi panyedhiya kuesioner sing ora apik, sampeyan utawa tim sampeyan bisa uga berjuang kanggo nggawe survey sing tepat kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan.

Sampeyan butuh a bebas stres lan prasaja-kanggo-nggunakake gawe kuesioner. Mulane kita nggawe kuesioner online gratis iki. Nanging pisanan, ayo sinau ngerti apa kuesioner.

Apa kuesioner?

Sampeyan bisa uga wis ndeleng utawa melu survey prasaja sing takon sampeyan babagan produk sing bubar dituku, utawa influencer sing takon babagan buku utawa sepatu merek. Kuwi, kancaku, kuesioner.

Kuesioner minangka piranti riset sing kasusun saka macem-macem jinis pitakonan sing bisa digunakake kanggo ngumpulake informasi saka pamirsa tartamtu. Bisa dideleng minangka wawancara prasaja. 

Kuesioner mbantu sampeyan ndeleng data kuantitatif lan kualitatif pamirsa. Yaiku, sampeyan bakal bisa ngerti jumlah wong sing nanggapi, jumlah wong sing nanggapi kanthi positif, lan sing nanggapi negatif. 

Banjur bagean kualitatif nerangake sethithik babagan jumlah sing diklumpukake. Sampeyan bisa milih kanggo; 

Nerbitake kuesioner kanthi online

Kuesioner online yaiku sing bakal kita fokusake ing pandhuan iki amarga biaya efektif lan jumlah wong sing bisa digayuh sajrone sawetara menit.

Angket Telpon

Kanthi telpon, kanggo responden sampeyan, sampeyan bisa takon sawetara pitakonan sing dibangun kanthi apik kanggo pamirsa lan njupuk sawetara data sing cocog karo riset lan tujuan sampeyan.

Angket adhep-adhepan

Resepsionis ing toko bisa uga wis takon sampeyan sawetara pitakonan blanja, utawa sampeyan wis ndeleng utawa melu kuesioner saka wong lanang acak ing dalan. Mangkono carane kuesioner tatap muka bisa teka. 

Kanthi kuesioner sing terstruktur kanthi apik, sampeyan bisa njupuk data sing cukup babagan produk, layanan, sekolah, pemerintah, utawa acara saka pamirsa gedhe utawa cilik. Lan, nggunakake Edo kuesioner online gratis teka ing sethitik utawa ora biaya, nanging asil punika massive.

Kepiye cara nggawe kuesioner?

Edo kuesioner online gratis nduweni pendekatan prasaja kanggo nggawe kuesioner apa wae. Sejatine, sampeyan kudu;

Register

Paling nggawe kuesioner online gratis sampeyan kudu ndhaptar sadurunge bisa miwiti nggunakake platform kasebut kanggo nggawe kuesioner. Kajaba iku, ora ana sing mbutuhake sampeyan nambah kertu kredit nalika ndhaptar. Registrasi ngidini sampeyan nyimpen data lan bisa ngakses sanajan ing piranti liyane.

Survey Desain

Sampeyan bisa milih kanggo miwiti nggawe kuesioner saka awal utawa nggunakake salah siji saka cithakan sing diwenehake dening pakar nggawe survey. Salajengipun, sawetara pembuat kuesioner duwe pilihan kanggo nggawe kuesioner kanggo sampeyan, sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngandhani target survey sampeyan lan dheweke bakal nindakake sihir kanggo sampeyan. 

Tambah Pitakonan

Sampeyan bisa milih kanggo nambah pitakonan anyar kanggo opsi utawa nggunakake salah siji saka pitakonan sing disaranake saka Edo kuesioner online gratis. Sampeyan uga bisa milih jinis pitakonan saka opsi diwenehi.

Simpen & Nuduhake

Yen wis rampung nggawe survey, sampeyan bisa nyimpen asil lan nuduhake menyang saluran sing arep melu kuesioner. Sampeyan bisa milih, media sosial, kampanye email, utawa situs web sampeyan.

Deleng Hasil Langsung

Sampeyan bisa ndeleng asil saka kemajuan survey nalika kedadeyan, lan sampeyan bisa mutusake tumindak miturut asil miturut wektu lan cara sing sampeyan rumangsa cocog kanggo bisnis sampeyan.

Keuntungan saka pembuat kuesioner online gratis

Gratis kanggo nggunakake

Kasunyatan manawa pembuat kuesioner online iki bebas digunakake, sanajan freemium, biaya-efektif yen dibandhingake karo biaya kuesioner telpon, utawa kuesioner siji-siji.

Gampang & Trep

Puluhan taun kepungkur, kanggo bisnis entuk survey babagan produk utawa layanan, dheweke bakal ngandelake nggawe formulir kertas sing kudu diisi pelanggan yen wis tuku produk. Sawetara bisnis mbukak nganti nelpon pelanggan ing telpon kanggo takon sawetara pitakonan.

Dheweke ora pendekatan sing salah, nanging bisa nyuwek lan sampeyan ora bakal entuk akeh pamirsa kanthi pendekatan kasebut. Nanging, nggawe kuesioner online gratis mbantu ngilangi stres ngirim kuesioner menyang pelanggan.

Nggawe loro pihak kanthi gampang entuk apa sing dikarepake.

Aksesibilitas 

Sampeyan lan aku bisa ngakses kuesioner iki saka piranti apa wae, sing menehi ruang kanggo pamirsa sing luwih akeh.

Gampang kanggo Nggawe

Sampeyan ora mbutuhake pangerten khusus kanggo nggawe survey karo pembuat kuesioner online gratis, dheweke dirancang kanthi intuisi. Dadi wong anyar bisa teka lan ngerti carane navigasi tanpa bantuan eksternal.

Gawe Angket Online Gratis

1. Formulir Google

Formulir Google minangka pembuat kuesioner online gratis sing gampang banget digunakake. Kanthi situs web pick-and-drop sing prasaja, sampeyan bisa nggawe kuesioner kaya-kaya sampeyan nulis dokumen.

kanthi Google Forms sampeyan bisa ngatur kuesioner sing cocog karo merek perusahaan, sampeyan bisa nambah gambar, ngganti font, lan nambah warna. Sampeyan bisa nggunakake grafik kanggo ndeleng nganyari data respon, utawa sampeyan bisa nggunakake Google Sheets kanggo ndeleng analisis sing luwih jembar.

Kanthi Google Formulir, sapa wae bisa nanggapi survey sampeyan saka ngendi wae ing donya, lan bisa nindakake iki nganggo piranti apa wae. Yen wis rampung nggawe kuesioner, sampeyan bisa nuduhake formulir liwat email, link, utawa situs web.

Sing paling penting, Formulir Google minangka salah sawijining pembuat kuesioner online gratis sing 100% gratis digunakake, lan uga menehi akeh fitur tanpa biaya.

2.SurveyMonkey

SurveyMonkey minangka pembuat kuesioner online gratis liyane sing gampang digunakake lan dipercaya. Nyatane, 20 yuta pitakonan dijawab nggunakake SurveyMonkey. Uga, SurveyMonkey duwe pitakonan lan template sing ditulis kanthi apik sing bisa mbantu nggawe kuesioner kanthi gampang.

Sampeyan bisa milih saka luwih saka 250 template sing kuesioner paling cocog karo tujuan sampeyan, apa saka pendhidhikan, kesehatan, karyawan, utawa pelanggan sampeyan. Sampeyan uga bisa milih kanggo nyaring cithakan menyang kategori sing dibutuhake.

3. ZOHO

kanthi Zoho, sampeyan bisa nggawe survey mung sawetara menit. Iki minangka pembuat kuesioner online gratis sing bisa diakses para pamirsa ing piranti apa wae lan uga kanthi grafis ndeleng asil sampeyan ing wektu nyata.

Zoho duwe luwih saka 25 jinis pitakonan, sampeyan bakal weruh jinis pitakonan pilihan macem-macem populer, dropdown, skala rating, NPS, pilihan matriks, etc. Yen wis rampung, sampeyan bisa kanthi gampang nuduhake survey karo sapa wae, sampeyan bisa nggunakake media sosial, kampanye email, utawa situs web.

Sing paling penting, SSL Zoho mesthekake yen kuesioner sampeyan tetep aman lan pribadi ing basis data. Nalika pamirsa nanggapi utawa wis mangsuli pitakon sampeyan, sampeyan bisa ndeleng asil liwat grafik utawa ngimpor menyang Google Sheets, kanggo pangerten sing luwih jero.

4. Tipe

Typeform nduwe salah sawijining pembuat kuesioner online gratis pengalaman pangguna paling apik. Typeform mbantu sampeyan nggawe pitakonan sing cocog karo pamirsa lan sing paling penting nggawe dheweke melu.

Typeform gratis kanggo digunakake lan ora mbutuhake kertu kredit utawa ana watesan wektu kanggo pangguna gratis. Kanthi TypeForm, sampeyan bisa nggawe kuis sing bisa mbantu ngembangake bisnis, nambah merek pribadi utawa ngembangake karir profesional.

TypeForm bisa digunakake kanthi intuisi, nanging yen sampeyan ora ngerti dalane, dheweke nyiapake pandhuan cepet kanggo mbantu sampeyan. Kajaba iku, ana akeh template sing bisa nuntun sampeyan nggawe kuesioner.

Sampeyan bisa milih cithakan sing cocog karo tujuan sampeyan utawa tujuan perusahaan.

5. Hubspot | Pembuat Formulir Online Gratis

Iki minangka pembuat kuesioner online gratis sing paling apik kanggo wong-wong sing pengin ngasilake timbal saka situs web. Nalika pengunjung anonim tekan situs web sampeyan, kanthi pitakonan prasaja sing diselehake ing panggonan sing bener ing situs web sampeyan, sampeyan bisa ngowahi pengunjung iki dadi pelanggan.

Nggawe pembangun formulir online iki mbutuhake cara seret lan selehake sing gampang. Sampeyan bisa ngatur supaya cocog karo desain merek lan pribadine.

6. SurveySparrow

Kanthi nggawe kuesioner online gratis iki, sampeyan bisa nggawe kuesioner interaktif saka jinis apa wae, apa wae sing dikarepake, lan nganggo basa apa wae. Kanthi SurveySparrow, sampeyan bisa entuk tanggapan luwih akeh babagan kuesioner sampeyan.

SurveySparrow dipercaya dening merek gedhe kaya Opera Mini, Grant Thornton, Honda, RIVA, XEROX, lsp. Ing versi gratis, sampeyan bisa takon nganti 10 pitakonan ing survey.

7. ProProfs Survey Maker

Produsen kuesioner online gratis iki wis entuk luwih saka 4 yuta responden lan luwih saka 50,000 survey wis digawe karo ProProfs. Kanthi luwih saka 100 template sing dirancang dening ahli industri lan luwih saka 100,000 pitakonan sing siap digunakake, sampeyan bisa nggawe kuesioner sajrone 60 detik.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur warna kanggo kapribaden merek, lan nambah logo. ProProfs dipercaya sacara global lan digunakake dening merek top kaya; Amazon, Palang Merah Amerika, NASA, Hilton, Oracle, Universitas Stanford, lan Walt Disney.

Uga, luwih saka 272 yuta pitakonan wis dijawab nggunakake SurveyPlanet, sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining pembuat kuesioner online gratis sing paling dipercaya. Ana tema sing wis digawe sing bisa digunakake kanggo nggawe kuesioner utawa sampeyan bisa miwiti saka awal kanggo nggawe tema sing cocog karo kepinginan sampeyan.

Nalika sampeyan nganyarke menyang versi pro, sampeyan bakal duwe akses menyang akeh fitur kalebu nambah gambar menyang kuesioner, utawa malah ing pesen mbukak lan nutup.

8. KANGGO

Crowdsignals minangka alat sing gampang banget kanggo nggawe survey nanging ngasilake asil sing nggegirisi. Kanthi alat seret lan selehake, sampeyan bisa nggawe survey persis kaya sing dikarepake utawa dibayangake.

Crowdsignals uga duwe jinis pitakonan skala Likert (wujud pitakonan tertutup), sing bisa digunakake kanggo takon lan ngidini pamirsa gampang mangsuli. Yen ana masalah apa wae, tim layanan pelanggan 250 dheweke siyap nekani sampeyan 24/7.

Iki dipercaya dening perusahaan terkenal kaya FedEx, Allianz, Thomson Reuters, CISCO, lan PayPal.

9. SoGoSurvey

Kanthi nggawe kuesioner online gratis iki, sampeyan bisa takon pirsawan akeh pitakon sing dikarepake, lan sampeyan duwe akses menyang survey tanpa watesan kanthi bantuan 20 jinis pitakonan. Platform kasebut dirancang supaya sampeyan bisa entuk jawaban kanggo kepinginan kanthi takon pitakon sing bener.

SoGoSurvey dipercaya dening luwih saka 100,000 pelanggan ing 96 negara, lan 79% pelanggan ninggalake pesaing kanggo gumantung marang layanane. Iki uga dipercaya dening akeh merek gedhe kayata eBay, YAMAHA, CISCO, lan liya-liyane.

10. Slamet

Survicate wis diatur kanthi apik supaya sampeyan bisa entuk wawasan pelanggan ing tahap apa wae ing corong. Kanthi nggawe kuesioner online gratis iki, sampeyan bisa nggawe survey sing fokus ing saluran tartamtu lan ngerti kabutuhan pamirsa kasebut. 

Sampeyan bisa nyiyapake kuesioner ing sawetara menit, lan yen wis rampung, sampeyan bisa nuduhake liwat email, link, lan situs web. Ana luwih saka 15 jinis pitakonan, lan kertu kredit ora dibutuhake kanggo ndhaftar.

Malah ing versi gratis, kabeh jagad bisa melu, yaiku, menehi akses menyang pangguna tanpa wates lan survey tanpa wates. Survicate ndadekake sampeyan bisa nggabungake data survey karo sistem liyane kanthi siji klik.

Luwih saka 47,000 perusahaan percaya lan nggunakake Survicate kanggo ngatur pengalaman pelanggan.

11. SmartSurvey

Produsen kuesioner online gratis iki duwe macem-macem jinis pitakon supaya sampeyan bisa takon pitakon sing bener marang pamirsa. Kanthi siji klik, sampeyan bisa nyithak kuesioner, tanggapan sing diwenehake dening pamirsa, lan laporan analisis.

Edo kuesioner iki ngidini sampeyan ndeleng tanggapan pamirsa ing wektu nyata, sampeyan bisa milih tumindak kanthi cepet utawa ngenteni sawetara wektu. Privasi pamirsa sampeyan dilindhungi kanthi enkripsi SSL.

12. Supersurvey

Edo kuesioner online gratis iki dirancang kanggo miwiti nggawe kuesioner langsung saka situs web tanpa ndhaptar. Supersurvey mbantu sampeyan entuk asil survey luwih cepet lan bisa diakses liwat piranti apa wae, apa seluler, desktop, utawa tablet.

Wiwit taun 2003, dheweke entuk luwih saka 15 yuta asil lan perusahaan kaya HP lan Coca Cola wis nulungi supaya platform kasebut gampang lan cerdas. Standar kasebut dirancang kanggo ngasilake tingkat respon sing dhuwur.

Akeh wong sing gumantung ing Supersurvey saben dina. Nyatane, luwih saka 1 yuta wong ing 130 negara nggunakake saben dina. Kalebu perusahaan kaya RedBull, MERCK, SIEMENS, Yale, Apple, Shopify, hp, TED, lsp.

13. AidaForm

AidaForm mbantu sampeyan nggawe kuesioner elegan sing nampa tingkat respon dhuwur sing bisa mbantu sampeyan nambah produk sampeyan. Edo kuesioner online gratis iki mbantu sampeyan takon sing bakal ngidini sampeyan ngerti kepiye para pelanggan babagan produk sing mentas diluncurake utawa apa sing dipikirake siswa babagan kelas sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake salah siji saka cithakan sing wis siyap kanggo nggawe kuesioner sing apik utawa miwiti saka awal kanggo ngontrol survey sampeyan. Kajaba iku, AidaForm menehi pandhuan ringkes babagan carane nggawe a dhuwur-melu kuesioner karo platform sing.

14. Qualtrics

Kanthi Qualtrics, sampeyan bisa nggawe survey online sajrone sawetara menit, kanthi bantuan luwih saka 50 template survey online. Produsen kuesioner online gratis iki dipercaya luwih saka 13,000 merek lan 99 saka 100 sekolah bisnis paling dhuwur. 

Qualtrics ora mung dirancang kanggo takon, sampeyan bisa nggunakake tanggapan pamirsa kanggo ngumpulake umpan balik babagan produk, utawa webinar sing bubar rampung. Uga, kanthi tanggapane, sampeyan bisa ngerti kepiye para pelanggan, lan apa sing dikarepake.

15. 123 Formulir Pambangun

Kanthi nggawe kuesioner online gratis iki, sampeyan bisa nangani survey lan alur kerja ing sak panggonan. 123 sing ditempelake ing jenenge tegese sampeyan nggawe kuesioner online kanthi gampang kaya 1,2,3.

Yaiku, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kuesioner online kanthi platform iki. Nyatane, nilai inti bisnise yaiku kesederhanaan. Sampeyan bisa nggawe kuesioner dadi prasaja (lan elegan) ora preduli yen sampeyan perfeksionis utawa pemula.

Nanging, pembuat kuesioner online gratis iki menehi pandhuan sing gampang babagan carane nggawe survey kualitas nganggo platforme. Dadi ora ana sebab kanggo weker yen sampeyan lagi miwiti.

16. Ukur

Kanthi alat prasaja Surveynuts sampeyan bisa nggawe kuesioner nggunakake macem-macem jinis pitakonan lan template. Luwih saka 100,000 ewu pelanggan kalebu Microsoft, Expedia, Universitas Stanford, Tesla, lan liya-liyane percaya karo layanane.

17. Jotform

Kanthi Jotform, sampeyan bisa entuk jawaban riset, sampeyan mung kudu milih cithakan saka luwih saka 280 opsi utawa nggawe anyar, nambah pitakonan sampeyan dhewe, banjur nuduhake survey menyang saluran sing beda-beda sing dikarepake. Privasi lan keamanan data sampeyan direksa kanthi lengkap kanthi sambungan SSL 256-bit, kepatuhan GDPR, lan kepatuhan CCPA, lan sampeyan bisa milih kanggo ndhelik formulir sampeyan.

Kanthi Jotforms, sampeyan bisa ngumpulake pembayaran liwat formulir online kanthi luwih saka 30 integrasi pembayaran populer, lan ora ana biaya tambahan kanggo transaksi iki.

Nanging, sampeyan bisa nggawe mung 5 survey karo Jotform, sampeyan kudu nganyarke kanggo duwe akses menyang survey liyane, lan nampa luwih saka 100 respon saben wulan.

18. Surveyplanet

Iki nggawe kuesioner online gratis menehi ruang kanggo akses tanpa watesan menyang survey lan tanggapan. Iki minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing pengin nliti pamirsa gedhe kanthi gratis.

Platform kasebut digunakake lan dipercaya dening mayuta-yuta wong lan perusahaan gedhe, universitas, lan pamrentah.

Nanging, angel ngekspor data ing platform iki, utawa sampeyan wis nganyarke menyang versi pro.

19. Surveying

Edo kuesioner online gratis iki nawakake jinis pitakonan canggih kabeh gratis. Surveyking minangka salah sawijining sawetara pembuat survey sing nawakake k-anonimitas, sing bakal nggawe identitas pamirsa tetep ora dingerteni.

Rekomendasi

Nggawe konten at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Daniel minangka panyipta konten kanthi pengalaman luwih saka 2 taun kanggo riset lan nggawe konten kanggo mbantu siswa sing pengin sinau ing luar negeri lan sing pengin njupuk kursus online kanggo perbaikan pribadi, akuisisi katrampilan utawa gelar. Dan gabung karo SAN ing 2021 minangka panyipta konten adhedhasar riset.

Dheweke seneng ketemu wong anyar lan ngembangake hubungan anyar.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.