10 Kelas Seni Online Gratis kanggo Pamula lan Bocah-bocah

Apa sampeyan ngerti yen kelas seni online gratis kanggo pamula bisa ngasah pamikiran kritis? Bayangake seniman visual ndeleng gambar, dheweke ora ndeleng kanthi cara normal sing dilatih mripat kita kanggo ndeleng, nanging dheweke ndeleng makna lan ide nyata saka gambar kasebut.

Sikap iki, kancaku, minangka salah sawijining cara kanggo nambah pikiran kritis. Kajaba iku, sampeyan dilatih kanggo ndeleng jagad kanthi beda, sampeyan kudu mirsani pola lan tata letak jagad iki.

Karya seni sing apik banget rumit, lan mbutuhake perhatian luwih akeh saka artis, sampeyan kudu tenang kanggo ngerteni apa sing ana sadurunge.

uga, sekolah seni paling apik ing donya, nyambung kita emosional. Sampeyan ngerti yen wayahe sampeyan bengok-bengok nalika nonton pertunjukan langsung ing konser, utawa nangis amarga pertunjukan langsung ing Opera.

Luwih, sing Institut Kesehatan Nasional AS (NIH) digawe riset ing hubungan antarane seni, marasake awakmu, lan Alasan wong kepengin sinau babagan kesehatan umum. Dheweke nemokake manawa kegiatan kreatif kaya seni duwe kesempatan kanggo nyuda stres lan depresi, lan bisa dadi alat kanggo nyuda beban kerja. penyakit kronis.

Nyatane, panaliten liyane mbuktekake yen sinau seni minangka kunci utama kanggo ningkatake ing bidang studi liyane. Lan, kelas seni online gratis kanggo pamula minangka papan sing apik kanggo miwiti.

Kanthi sinau saka gambar, kapercayan bocah-bocah mundhak, dheweke wiwit mikir ing njaba kothak lan mulai ngapresiasi kemampuane. Piwulang lan prinsip sing diwenehake karo pendidikan seni mbantu ndisiplinake bocah-bocah.

Nalika lagi sinau lukisan, nari, nyanyi, utawa apa wae piranti musik, dheweke uga sinau ketekunan lan sabar. Dheweke ngerti yen ora gampang, nanging dheweke siap terus maju.

Nalika padha entuk kepinginan, ora ketompo carane sethitik padha ngrameke, iku nambah kapercayan. Iki sing meksa urip kita sinau, nanging dheweke sinau liwat kelas seni online gratis kanggo bocah-bocah.

Kajaba iku, panaliten ing jagad bisnis abad 21 nuduhake manawa. Karyawan sing duwe pangerten sing apik babagan seni nindakake kreativitas sing luwih apik tinimbang karyawan sing ora ngerti. 

Bayangake siswa sing kepeksa nggawe drama, nulis lagu, nggambar gambar sing imajinatif, utawa tetep. menyang sekolah tari paling apik ing donya. Sing bakal meksa kreatifitas sing diwenehake dening Gusti Allah saka sampeyan (ing endi wae sing didhelikake).

[lwptoc]

Apa Art?

Gambar iki, bocah sampeyan njupuk krayon lan dheweke nggambar, ing wiwitan, sampeyan ora ngerti apa sing digambar. Yen wis rampung lan nuduhake sampeyan, sampeyan isih ngira apa sing digambar, banjur menehi jeneng.

Lan sampeyan kaya “ooooo! tenanyyy!” sampeyan mung ora bisa mbayangno apa sing sampeyan ngerti apa sing digambar, nanging sampeyan isih ngrayakake karya seni. Kanggo wong-wong mau, dheweke menehi urip kanggo apa sing dideleng lan dibayangake.

Seni mung minangka cara kita nuduhake carane kreatif kita utawa carane imajinatif kita utawa loro-lorone. Ing kelas seni online gratis iki kanggo pamula, sampeyan bakal miwiti nggawe imajinasi sampeyan.

Uga "jagad seni” minangka jagad gedhe kanthi akeh definisi liyane, nyatane, umume para ahli luwih seneng nemtokake seni kanthi istilah dhewe. 

Aristoteles nate nerangake seni minangka "Seni ngrampungake apa sing ora bisa ditindakake dening alam. Seniman menehi kawruh babagan tujuan alam sing ora bisa diwujudake.

Banjur Michaelangelo spiced munggah karo ngandika "Karya seni sing sejatine mung bayangan saka kasampurnan ilahi."

Kelas Seni Online Gratis kanggo Pamula

Iki minangka dhaptar kelas seni online gratis kanggo pamula.

  • Miwiti Nggambar: 3 Latihan sing Nyenengake, Mbebasake Kanggo Nyuda Kreativitas Sampeyan
  • Sinau Nggambar: Praktek Saben Dina kanggo Ngapikake Katrampilan Nggambar
  • World Music: Global Rhythms
  • Pengantar Teori Musik
  • Pandhuan Pemula kanggo Gerakan Tari Hip Hop | Tari Sekolah Tua
  • Kelas Master Akting 10 Jam
  • Tulis Skenario Panjang Fitur Kanggo Film Utawa Televisi
  • Nggambar kanggo Pamula: Cara Nggambar Kartun 25 Langkah-langkah
  • Doodling kanggo Bocah-bocah: 25 Pawulangan Nggambar Langkah demi Langkah kanggo Ningkatake Kapercayan ing Bocah-bocah
  • GAWE BOUQUET KEMBANG KERTAS saka kaca majalah

1. Miwiti Nggambar: 3 Latihan sing Nyenengake, Mbebasake Kanggo Nyuda Kreativitas Sampeyan

Aku milih iki minangka sing pertama amarga, bagean sing angel saka ide apa wae, utawa apa wae, yaiku "wiwitan“. Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing nyurung sampeyan miwiti Drawing.

Iki dudu babagan nggawe potret sing paling apik, nanging nyelehake pena ing buku gambar lan miwiti nggawe sketsa. Sinau iku nyenengake, lan 21,034 siswa wis melu kursus kasebut.

Ing kursus iki, sampeyan sinau nggawe tanpa ana sing menehi kritik, gambar kasebut rampung tanpa tekanan. Sampeyan olèh ngrusak karya, nyoba nggambar pasuryan, banjur cacat, mung seneng-seneng!

Iku kabeh babagan seneng karo kreatifitas. Kajaba iku, instruktur sampeyan minangka seniman profesional nanging dheweke ora nate mbayangake dadi seniman.

Iki mung minangka papan sing apik kanggo miwiti nampilake kreatifitas lan sapa wae bisa nindakake. Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing bakal mulang sampeyan cara nggambar nganggo tangan sing ora dominan.

Ya, sampeyan bakal sinau nggambar nganggo tangan sing ringkih, sing luwih menarik kabeh. Ora mung kuwi, sampeyan uga bakal sinau nggambar tanpa ndeleng kertas.

Sawise kelas iki, sampeyan bakal sinau luwih percaya marang awake dhewe, lan ing kemampuan, sampeyan bakal duwe bakat. Sampeyan uga bakal sinau kanggo nampa kelemahane amarga ngakoni kelemahane minangka wujud kekuwatan.

Lan pambiji dhewe bakal nyuda, sampeyan bakal bangga karo awake dhewe. Kajaba iku, instruktur sampeyan, Carly Kuhn bakal nuduhake sampeyan carane ngrancang omah kanthi gambar sing apik banget (dheweke nindakake perkara sing padha ing omahe).

Kelas iki bakal nggawa kreatifitas seni abstrak ing sampeyan. Rahmat seni ana ing kreasi abstrak kasebut, ora mung ing karya sastra.

Kajaba iku, sampeyan bisa nampilake gambar ing bagean komentar ing kelas. Sampeyan uga bakal weruh karya siswa liyane ing kana.

Dolan maring Miwiti Nggambar: 3 Latihan Nyenengake, Mbebasake kanggo Nyebarake situs web Kreativitas

2. Sinau Nggambar: Latihan Saben Dina kanggo Ngapikake Katrampilan Nggambar

Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing mulang sampeyan carane miwiti nggambar saka awal. Kanthi latihan nggambar ing kelas, sampeyan bakal miwiti ngetrapake rutinitas nggambar.

Sampeyan uga bakal miwiti ngerteni bentuk lan cara ndeleng sudut nalika nggambar. Sampeyan banjur bakal nambah nggambar wangun ing tata letak 3D.

Instruktur sampeyan nyinaoni teknik nggambar kanggo pamula, kalebu nuduhake proyek supaya sampeyan bisa latihan saben dina kanggo nguwasani katrampilan nggambar iki. Kelas iki kanggo kabeh klompok umur, bocah, remaja, enom, lan wong diwasa.

Lan, sanajan sampeyan rumangsa nggambar dudu perkara sampeyan, instruktur sampeyan uga ngrasakake cara sing padha nalika miwiti. Na, sampeyan mung ing Panggonan tengen, amarga kelas iki bakal miwiti karo wangun prasaja.

Lan mbangun karya seni sing luwih maju. Teknik sing padha iki uga digunakake dening instruktur sampeyan, Gabrielle Brickey kanggo nggambar dheweke.

Nganti saiki, 73,638 siswa wis ndhaptar ing kelas iki lan diwiwiti kanthi introduksi, nerusake nggambar bentuk, banjur ndeleng sudut lan akeh modul liyane.

Dolan maring Sinau Nggambar: Praktek Saben Dina kanggo Ngapikake Situs Web Katrampilan Nggambar

3. World Music: Global Rhythms

Iki minangka kursus sing luar biasa sing ditawakake MIT liwat edx.org. Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing mulang sampeyan ngerti, ngrasakake lan muter irama.

Kursus iki bakal mbantu sampeyan sinau dhasar irama musik ing saindenging jagad. Pikiran sampeyan ora kudu cepet-cepet menyang notasi musik ing kelas iki, amarga sampeyan ora perlu sinau irama.

Sampeyan malah ora perlu dadi ahli ing piranti apa wae kanggo sinau ing kelas iki, amarga alat musik ora dibutuhake. Sampeyan uga ora mbutuhake katrampilan utawa terminologi khusus kanggo sinau piranti lunak produksi musik gratis?

Kabeh sing perlu kanggo sinau irama mung dikempalken ing kelas iki. Sampeyan bakal nemokake musik ing saben bawana, kalebu Afrika, Jepang Klasik, India, Gamelan Bali, lan Musik Barat.

Sampeyan bakal mulai ngerti irama tartamtu saka saben bawana, lan kepiye irama berkembang dadi apa ing abad kaping 21 kita. Salajengipun, sampeyan bakal sinau carane budaya ngasilake irama lan melodi sing unik.

Ora mung sampeyan bakal sinau babagan irama iki, sampeyan uga bakal miwiti muter. Instruktur sampeyan ahli ing bidang iki, Leslie Tilley minangka Asisten Profesor Musik ing MIT.

Meghan Perdue minangka kanca sinau digital ing MIT. Institut Teknologi Massachusetts nawakake sertifikat ing kursus iki, nanging kanggo wong-wong sing nganyarke akun kasebut trek diverifikasi karo $ 49.

Dolan maring World Music: Global Rhythms Website

4. Pambuka Teori Musik

Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing fokus ing musik kontemporer. Sampeyan bakal sinau ngerti apa musik kontemporer lan sampeyan uga bakal nggawe lan nindakake.

Amarga kualitas kelas kasebut, kira-kira 95,000 siswa wis ndhaptar. Iki ditawakake dening Berklee, ekstensi online saka kuliah utama "Sekolah Berklee College of Music."

Instruktur sampeyan, George Russell, Profesor ing Berklee College of Music, sinau main piano nalika umur 7 taun lan 12 taun dheweke wis wiwit main ing Gereja lokal. Dheweke kepeksa ngembangake kupinge kanggo lagu amarga ora ana musik sing ditulis.

Dheweke wis pirang-pirang taun mulang, ngrekam, lan nindakake musik. Dadi, dheweke bakal mulang babagan dhasar musik kanggo mbantu sampeyan nambah karir musik.

Kelas iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing diwulangake dening wong sing seneng banget karo musik lan dheweke pengin nuduhake kawruh karo wong liya. Kursus iki bakal mbantu sampeyan ngerti apa harmoni lan latihan kuping.

Sing paling penting, sampeyan bakal sinau babagan pentinge pangembangan musik sampeyan. Dheweke bakal luwih maju kanggo mulang sampeyan apa lan carane nyanyi interval dhasar.

Salajengipun, sampeyan bakal sinau carane nggawe kord, triad utama, triad minor, kord kapitu utama, kord kapitu dominan, tandha wektu. Ndhuwur kabeh, sampeyan bakal nyipta lan nindakake lagu riff blues, lan nggawe sheet penghubung dhasar saka lagu kasebut.

Dadi, yen sampeyan duwe karep musik nanging ora ngerti arep miwiti saka ngendi, utawa sampeyan bisa nyanyi nanging durung latihan formal, kursus iki cocog kanggo sampeyan.

Ana enem pawulangan ing kursus iki, sampeyan uga bakal bisa sinau saka kanca-kanca. Bayangake wektu nalika sampeyan ngomong karo wong sing duwe semangat sing padha karo musik.

Yen sampeyan bisa muter alat musik iku plus kanggo ngerti mesthi, nanging ora perlu. Semangat kanggo musik lan keluwen kanggo entuk kawruh luwih penting.

Ngunjungi situs web Pengantar Teori Musik

5. Pandhuan Pemula kanggo Gerakan Tari Hip Hop | Tari Sekolah Tua

Iki minangka kelas rong jam sing mlebu ing tarian lawas. Sampeyan kudu ndeleng carane instruktur nggawe pelajaran gampang kanggo sampeyan.

Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing mulang sampeyan;

  • Back Grooves
  • Mumbul Grooves
  • Alur Lingkaran
  • Ombak awak
  • Langsung munggah lan mudhun
  • The Humpty
  • Ing Robocop
  • Kelinci Roger
  • Gendheng 
  • Running Man

Lan akeh liyane, ana 29 gerakan tari ing kursus iki. Beksan mujudake salah sawijine seni kang kudu diperagakake, padha karo akting. 

Kursus iki diterangake supaya sampeyan bisa nindakake kanthi kepenak ing omah, sampeyan ora butuh bantuan eksternal nalika sinau. Sing menarik babagan kelas iki, yen sampeyan sinau langkah-langkah kasebut, sampeyan bakal luwih gampang adaptasi karo bentuk tari liyane.

Kanggo entuk sing paling apik saka kelas iki, sampeyan kudu latihan ing ngarep pangilon.

Dolan maring Pandhuan Pemula kanggo Gerakan Tari Hip Hop | Situs web Tari Old School

6. 10 Jam Akting Masterclass

Apik tenan? Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing cukup suwe kanggo sinau akeh. 

Sampeyan lagi sinau saka wong sing wis wedi panggung, sing wis makarya ing kamar audisi wedi, sing wis mangu dhewe apa karya bakal migunani. Ana sing rumangsa, "Apa yen karir akting iki ora bisa, apa aku isih entuk kerja?"

Dheweke dudu aktor sing paling apik, nanging dheweke unik, tata krama kerjane nggumunake. Dheweke mbangun perusahaan mentor saka sekolah drama paling apik ing donya, saka Julliard, Harvard, Yale, American Conservatory Theatre. 

Lan, dheweke bakal mulang sampeyan katrampilan sing disinaoni saka wong-wong sing hebat iki, saka omah sampeyan. Kajaba iku, kelas iki ora mung kanggo pamula, nanging uga kanggo aktor maju.

Dolan maring 10 Jam Akting Masterclass

7. Tulis Skenario Panjang Fitur Kanggo Film Utawa Televisi

Ing mburi saben film ana naskah film. Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo pamula sing butuh udakara 93 jam kanggo ngrampungake. 

Sing edan, ta? Aku nambahake kursus iki amarga akting profesional lan panulis naskah bebarengan.

Sawise kursus iki, sampeyan ora mung sinau nulis skrip lengkap, sampeyan bakal nulis. Sampeyan bebas milih Genre, apa romantis, komedi, utawa malah thriller.

Sawise rampung kursus, sampeyan bakal bisa nampilake skrip sing pantes kanggo dipasang. Ora ana pengalaman panulis sing dibutuhake kanggo kursus iki, teka kaya sampeyan, utawa luwih apik, teka kanthi semangat nulis skrip.

Ing kelas sing ditingkatake, sampeyan bakal nerbitake karya kanggo ditinjau kelompok, kanca-kanca lan instruktur sampeyan bakal menehi saran. Lan, bakal mbantu sampeyan nambah, kaya sing ditindakake ing jagad nyata.

Cara paling apik kanggo dadi pinter nulis yaiku "nulis," lan iku bakal mbantu instruktur sampeyan, David Wheeler. Amarga kualitas kursus kasebut, 43,144 siswa wis ndhaptar.

Dolan maring Tulis Skenario Panjang Fitur Kanggo Situs Web Film Utawa Televisi

Kelas seni online gratis kanggo bocah-bocah

8. Drawing kanggo wiwitan: Carane Draw 25 Kartun Step-by-Step

Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo bocah-bocah sing ditawakake Udemy. Kursus iki mbantu bocah sampeyan nggambar luwih saka 25 gambar kartun kanthi gampang.

Sawise kelas, dheweke ora mung nambah katrampilan nggambar, nanging uga mikir kritis, lan ekspresi diri. Bocah ora kudu duwe pengalaman nggambar amarga instruktur mulang kursus kasebut wiwit wiwitan.

Iki minangka kemajuan langkah-langkah, bocah sampeyan bakal diwiwiti saka cilik "Ayo Nggawe Kewan Samudra sing nggumunake," kanggo nggambar "Kewan Safari sing Apik lan Gratis."

Kira-kira kelas 2 jam sing didaftarake 87,079 siswa.

Dolan maring Gambar kanggo Pamula: Cara Nggambar 25 Kartun Step-by-Step Website

9. Doodling kanggo Bocah-bocah: 25 Pawulangan Nggambar Langkah-By-Langkah kanggo Ningkatake Kapercayan ing Bocah-bocah

Iki minangka kursus nggambar pamula kanggo bocah-bocah, yaiku, iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo bocah-bocah sing ora mbutuhake pengalaman nggambar. Ya, yen sampeyan duwe, sampeyan isih bisa sinau siji utawa rong perkara saka kursus kasebut.

Saben pawulangan diwulang saka siji langkah menyang langkah liyane, sing bakal ngidini bocah sampeyan tuwuh saka wong anyar nganti seniman doodling majeng. Dheweke bakal miwiti kanthi nggambar kewan sing lucu kaya Hiu, Koifish banjur maju menyang gambar Zebra lan Badhak.

Sawise kursus iki, kapercayan anak bakal nambah, sing penting kanggo citra dhiri. Kursus iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo bocah sing umure luwih saka 5 taun. 

Iki minangka proses sing gampang banget sing kalebu ngatur bentuk lan garis nganti bocah entuk asil sing katon. Iki uga bakal nggawe anak sampeyan miwiti nggawe gambar liyane ing njaba apa sing dheweke sinau ing kursus iki.

Instrukture wis dadi bocah pirang-pirang taun, dheweke wis mulang SD nganti 20 taun. Lan dheweke ngerti carane nggawe anak seneng sinau.

Doodling kanggo Bocah-bocah: 25 Pawulangan Nggambar Langkah demi Langkah kanggo Ningkatake Kapercayan ing Bocah-bocah

10. GAWE BOUQUET KEMBANG KERTAS saka kaca majalah

Iki minangka salah sawijining kelas seni online gratis kanggo bocah-bocah sing nyenengake banget. Anak-anak sampeyan mesthi bakal seneng kreatifitas ing mburi nglereni kaca majalah dadi karya seni.

Sampeyan bisa uga nggunakake asil kanggo dekorasi ing omah sampeyan. Wah, ora kudu majalah lawas.

Koran lawas uga bisa dianggo, utawa malah karya seni lawas, mung sing ukurane meh padha karo majalah kanthi tulisan sing sithik. Yen sampeyan bisa nyedhiyani tusuk bakal becik, nanging ora perlu.

Yen sampeyan ora duwe tusuk, sawetara tongkat bisa nindakake pakaryan, gunting, lem, lan masking tape (masking tape warna-warni bakal apik, ijo dadi tepat) uga dibutuhake.

Yen sampeyan duwe kabeh iki, bocah sampeyan wis siyap nggawe buket kembang kertas.

Dolan maring Gawe Bouquet Kembang Kertas saka Situs Majalah Kaca

FAQs

Apa aku bisa dadi seniman saka omah?

Ya, yen sampeyan wis sinau kelas seni online gratis iki kanggo pamula utawa majeng karo kursus sing dibayar, sampeyan bisa kerja saka omah. Ana puluhan kesempatan kanggo seniman lepas.

Ing ngendi seniman bisa kerja?

Ana akeh papan sing bisa ditindakake dening seniman, seniman bisa kerja;

  • Ing seni sing apik
  • Minangka desainer interior
  • Minangka direktur kreatif
  • Ing studio seni
  • Minangka seniman 3d
  • Minangka sutradara film
  • Minangka panulis naskah

Lan akeh liyane.

Pira penghasilan para seniman?

Iku kabeh gumantung ing jinis artis, kayata;

  • Artis komersial entuk $48,700
  • Guru Artist K-12 entuk antarane $46,999 nganti $56,630
  • Artis visual entuk $53,400 saben taun.

Artis sing maju ing bidang kasebut cenderung entuk luwih dhuwur, sawetara udakara $ 90,000 saben taun.

Rekomendasi

Nggawe konten at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Daniel minangka panyipta konten kanthi pengalaman luwih saka 2 taun kanggo riset lan nggawe konten kanggo mbantu siswa sing pengin sinau ing luar negeri lan sing pengin njupuk kursus online kanggo perbaikan pribadi, akuisisi katrampilan utawa gelar. Dan gabung karo SAN ing 2021 minangka panyipta konten adhedhasar riset.

Dheweke seneng ketemu wong anyar lan ngembangake hubungan anyar.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.