Beasiswa Abertay Pascasarjana Internasional kanggo Sinau ing Luar Negeri ing Inggris, 2019

Aplikasi diundang kanggo Beasiswa Abertay Pascasarjana Internasional kanggo kabeh calon siswa internasional (non-EU) sing ngajar siswa pascasarjana (MSc / MProf) kanggo sinau ing Inggris.

Abertay pancen dadi dhasar Dundee, nggabungake kabeh kaluwihan kampus sing raket karo rame-rame ing tengah kutha. Kabeh bangunan ana ing jarak seperempat mil, kayata uga toko, bar, klub, bioskop lan bioskop, lan mung sawetara menit saka stasiun bis lan sepur. Abertay ora mung papan sing apik kanggo dadi mahasiswa - Universitas iki uga dadi tim panaliti terkemuka ing donya, sing panemune dipuji kanthi internasional.

Beasiswa Abertay Pascasarjana Internasional kanggo Sinau ing Luar Negeri ing Inggris, 2019

  • Aplikasi Deadline: Mbukak kanggo aplikasi
  • Tingkat Kursus: Beasiswa kasedhiya kanggo nggayuh pascasarjana sing diwulang (MSc / MProf)
  • Subjek Studi: Beasiswa dianugerahi kanggo sinau kursus sing ditawakake universitas.
  • Penghargaan Beasiswa: Penghargaan £ 3,000 iki mbukak kanggo kabeh calon mahasiswa pascasarjana (MSc / MProf) sing diwulang internasional.
  • Kabangsan: Siswa internasional (luar negeri) layak ndhaptar beasiswa iki.
  • Jumlah Beasiswa: Nomer ora diwenehi
  • Beasiswa bisa dijupuk ing ing UK

Entrance Requirements: Kanggo layak sampeyan kudu ketemu kabeh kahanan ing ngisor iki:

  • Wis diklasifikasikake minangka status beya internasional (luar negeri) dening Universitas Abertay.
  • Wis ndhaptar karo Universitas Abertay minangka siswa full-time kanggo gelar pascasarjana pertama. Pelamar sing wis duwe gelar pascasarjana ing Inggris ora layak.
  • Wis ketemu kabeh kahanan akademik sing gegandhengan karo tawaran sampeyan mlebu minangka mahasiswa ing September 2019 utawa Januari 2020.
  • Wis entuk gelar sarjana 2: 1 UK utawa luwih saka ndhuwur.

Syarat Bahasa Inggris: Pelamar sing basa pisanan ora Inggris biasane diwajibake kanggo nyedhiyani bukti kualitatif ing basa Inggris ing tingkat sing luwih dhuwur sing diwajibake dening Universitas.

Cara Aplikasi: Sampeyan ora prelu ngrampungake formulir aplikasi. Yen sampeyan wis memenuhi kriteria eligibility, sampeyan bakal dikabari akhir Agustus 2019 (kanggo wong sing mlebu September 2019) utawa awal Januari 2020 (kanggo sing mlebu Januari 2020) yen sampeyan bakal nampa Beasiswa Abertay Pascasarjana Internasional

Link Beasiswa

Petugas Kemitraan at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Study Abroad Nations.Kita wis nulis atusan panuntun sing wis nulungi mayuta-yuta siswa ing ndonya. Sampeyan bisa nyambung karo kita kapan wae liwat platform media sosial utawa liwat email.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.