3 Cara Ngamanake Pinjaman Siswa Internasional ing Kanada

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngamanake utangan siswa internasional ing Kanada lan kabeh sing dibutuhake kanggo sampeyan supaya proses bisa lancar.

Artikel iki kanthi lengkap mbabarake proses sing ana gandhengane kanggo ngamanake utangan siswa internasional ing Kanada, amarga umume siswa internasional ing Kanada lan sing isih arep pindhah ora ngerti kepiye cara ngrampungake utawa biasane proses mbingungake.

Artikel iki ora mung bakal ngatasi kebingungan, nanging bakal menehi pandhuan langkah-langkah babagan cara sampeyan ngrampungake.

Sanajan artikel iki babagan njaluk utangan siswa ing Kanada, sampeyan bisa migunani yen ndeleng artikel kasebut ing universitas paling murah kanggo sinau ing Eropa.

Uga, kita wis nulis artikel kanthi rinci babagan cara entuk cepet gelar sarjana online saka ngendi wae ing jagad iki lan muga-muga sampeyan bisa migunani.

Babagan Pinjaman Siswa Internasional ing Kanada

Iki bisa uga pisanan sampeyan krungu istilah "Utangan Siswa Internasional" mula aku pengin nerangake apa sejatine lan apa tegese duwe skor kredit apik.

Apa Pinjaman Siswa Internasional?

Utangan siswa internasional minangka jinis bantuan finansial sing diwenehake kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri kanggo mbantu dheweke ngurus barang kaya biaya kuliah, entuk bahan akademik kaya buku lan persediaan liyane, nutupi biaya urip lan uga ngurus sawetara kabutuhan pribadi. masalah.

Nanging, silihan siswa beda karo silihan liyane babagan tingkat bunga lan cara mbayar maneh. Tingkat bunga kanggo utangan siswa mesthi luwih murah lan umume, siswa kudu mbayar maneh yen wis rampung pendhidhikan utawa ngluwihi garis wektu sing disepakati.

Minangka siswa sing bakal sinau ing Kanada, sampeyan kudu ngerti yen ana rong bentuk utangan mahasiswa utama;

Jinis Pinjaman Siswa ing Kanada

  1. Pinjaman federal
  2. Utangan pribadi.

Pinjaman Siswa Federal

Iki diwenehake dening pamrentah kanggo siswa, nanging sadurunge kedadeyan kasebut, sekolah sampeyan kudu verifikasi utawa mlebu jumlah sing sampeyan utangan sadurunge dikirim menyang akun sekolah sampeyan supaya sampeyan nggunakake dana mung kanggo tujuan akademik.

Salah sawijining watesan utang siswa Federal yaiku mung siswa domestik Kanada sing bisa ndhaptar.

Pinjaman Siswa Swasta

Iki diwenehake dening bank utawa institusi finansial pribadi lan ditawakake langsung menyang siswa tanpa keterlibatan langsung sekolah siswa. Sekolah mung kudu menehi dokumen verifikasi registrasi menyang pihak utangan banjur utangan kasebut bakal dikirim langsung menyang siswa.

Siswa Kanada lan internasional uga bisa ndhaptar Pinjaman Siswa Pribadi ing Kanada.

Sadurunge miwiti lelungan kanggo golek utangan siswa internasional ing Kanada, sampeyan kudu dilengkapi ilmu dhasar babagan entuk utangan siswa minangka mahasiswa asing ing Kanada lan syarat-syarat sing ana kanggo ngrampungake kahanan utangan kasebut.

Cara Ndhaptar utangan siswa internasional ing Kanada

Langkah-langkah ing ngisor iki bakal nuntun sampeyan babagan carane ngamanake utangan siswa ing Kanada minangka mahasiswa asing; langkah-langkah, syarat lan proses.

  • Ndhaptar Kanggo Status Imigran Landed
  • Entuk Co-signer
  • Ndhaptar Pinjaman Darurat utawa
  • Ndhaptar Utang Pribadi

CATETAN: Mung siswa Kanada sing bisa ndhaptar utang Pemerintah.

Aplikasi Kanggo Status Imigran Landed

Minangka mahasiswa asing sing pengin golek utangan siswa internasional ing Kanada, luwih becik sampeyan ndhaptar "status imigran sing wis teka" luwih dhisik. Sawise status diwenehake, sampeyan bisa dadi entuk utang ing pamrentah (ing kasus sing langka), bank utawa institusi finansial pribadi.

Pinjaman Siswa Darurat

Iki minangka tawaran utangan siji-sijine sing digawe sawetara akademi lan universitas Kanada kanggo siswa internasional.

Yen sampeyan golek utangan siswa internasional ing Kanada lan sampeyan ana ing salah sawijining sekolah sing nawakake utangan siswa darurat, luwih becik sampeyan luwih cepet entuk kesempatan kanthi langsung ngubungi kantor bantuan keuangan sekolah kanggo informasi.

Entuk Co-signer

Kaping pisanan, sapa sing dadi pendaftar?

Mitra panandha yaiku wong sing setuju kanggo mbayar utang saka wong sing nyilih yen wong sing nyilih ora mbayar ing wektu sing diwenehake.

Biasane dadi mitra mlebu biasane duwe skor kredit sing apik lan riwayat kredit sing dawa sing disenengi karo wong sing nyilih. Saiki, minangka mahasiswa internasional sing pengin entuk utangan kanggo sinau ing Kanada, sampeyan kudu dadi co-signer kanthi skor kredit sing luwih saka 700 lan luwih dhuwur supaya entuk utang sing disetujoni.

Dadi, yen sampeyan duwe sedulur ing Kanada sing bisa dadi co-signer, coba hubungi dheweke amarga sampeyan bisa entuk luwih akeh utangan siswa internasional.

Ndhaptar Utang Pribadi

Aku kasebut sadurunge manawa ana rong sumber utangan mahasiswa utama ing Kanada; Pinjaman Mahasiswa Federal lan utangan siswa pribadi.

Nanging, minangka mahasiswa internasional sing pengin sinau ing Kanada, sampeyan ora bakal bisa entuk utangan Federal amarga cadangan mung kanggo warga Kanada, nanging utangan Pribadi mbukak kanggo warga lan dudu warga, dadi siji-sijine pilihan sing bisa dipilih dadi mahasiswa internasional.

Kanggo entuk utangan pribadi, re-signer ora mesthi dibutuhake, sampeyan bisa entuk utangan saka institusi finansial pribadi kanthi utawa tanpa ana tandha tangan, gumantung kepiye perusahaan sing sampeyan pengin.

Sampeyan uga luwih becik golek penyedia utang manawa produk utamane kanggo siswa internasional ing Kanada, nindakake riset lan entuk sing paling dhuwur kanthi suku bunga. Elinga yen golek kapentingan tarif tetep sing ora bakal saya suwe saya suwe tinimbang suku bunga variabel.

Kanggo tips liyane babagan cara golek utangan sing cocog karo sampeyan, klik kene

Kanggo ndeleng manawa ana utang sing kasedhiya kanggo sekolah sing disenengi ing Kanada, kalebu utangan sing ora prelu digunakake kanggo nggunakake tandha tangan alat perbandingan utangan siswa kanggo miwiti

Kesimpulan: Pinjaman Siswa Internasional ing Kanada

Pendhidhikan wis ditampilake penting banget kanggo urip manungsa amarga nemtokake dalane karir sampeyan, nggawe sampeyan ngerti babagan macem-macem aspek lan nggawe sampeyan sukses akademik, ing njero utawa tanpa papat tembok sekolah resmi.

Nanging, amarga ana alangan finansial, sampeyan bisa uga ora bisa sinau, artikel iki ora mung menehi cara kanggo ngamanake utangan siswa internasional ing Kanada nanging uga mbantu sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa entuk utangan dadi akademi.

Kita nyathet kanthi tliti ing artikel iki saben perkara dhasar sing kudu sampeyan ngerteni babagan entuk utangan siswa ing Kanada, syarat lan proses sing ana gandhengane.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

komentar 3

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.