15 Kelas Tembikar Online Top | Gratis & Mbayar

Mbayangno ngecor cangkir, rampung teh / kopi, utawa ngecor sing tray kanggo pasangan, bayangake gloominess sing bakal narik pasuryan nalika dheweke mangan saka piring sampeyan nyetak. Sing persis apa kelas tembikar online bisa mbantu kanggo entuk, lan sampeyan ora perlu kanggo metu saka omah kanggo miwiti ngecor.

Penak kelas tembikar online bakal nggawe sampeyan tuwuh saka ora duwe kawruh babagan tembikar dadi Potter kelas donya. Ya, maksudku saben tembung sing dakkandhakake amarga aku wis ndeleng lan krungu siswa sing tuwuh saka pemula dadi tukang kebon profesional kanthi nuruti instruksi online.

Yen sampeyan ibu sing manggon ing omah, iki bisa dadi kesempatan kanggo nindakake perkara sing nyenengake lan bisa nambah kreatifitas sampeyan. Uga, ana pakaryan sing bisa ditindakake ibu ing omah sanajan dheweke ora duwe pengalaman.

Pancen nggumunake carane tukang kubah ngowahi lempung sing ora pati penting dadi keramik sing apik tenan. Minangka Potter, luwih sampeyan ngecor, sampeyan bakal kepengin banget karo karya seni. Pottery mung tetep pikiran lan atimu fokus ing karya kanggo sawetara jam, lan sampeyan ora bakal padha sumelang ing bab liyane, malah kaku urip.

Sampeyan bisa ngecor vas kasebut, lan sampeyan nggunakake kanggo kelangan saka trauma donya, asil apik kanggo kesehatan, lan sampeyan nindakake iki saka comfort saka ngarep. Sampeyan bisa malah njupuk a kerja kurang stres supaya sampeyan bisa duwe wektu kanggo aspek penting liyane ing gesang.

Ana uga kelas seni liyane sing bisa sampeyan senengi, lan sing paling apik yaiku kabeh gratis lan sampeyan bisa sinau saka omah sampeyan, sampeyan bisa ndhaptar. kelas nggambar, kelas desain interior, utawa sing kelas musik.

Sadurunge nuduhake dhaptar kelas tembikar online, ayo ngerti apa tegese tembikar.

Apa Pottery?

Tembikar minangka proses njupuk lempung lan ngecor menyang keramik sing dikarepake banjur ngidini garing lan banjur diobong dadi keramik sing apik. Lempung minangka jinis bahan lemah alami sing digawe saka watu sing wis lapuk.

Jinis gerabah ana telu, yaiku;

The Earthenware

Lempung earthware minangka wangun pisanan saka tembikar lan digunakake kanggo mbangun bata dening wong Mesir, Persia, Yunani, Romania, lan sawetara wong Tionghoa nganti abad kaping 17. Iki minangka sing paling gampang lan paling cepet kanggo dipecat, butuh 1,000 ° C nganti 1,150 ° C kanggo murub menyang potter.

Kerajinan sing digawe saka iku biasane atos nanging rapuh lan duwe bolongan cilik sing bisa dilewati cairan lan hawa, lan ora bisa digunakake kanggo ngirit banyu.

Watu watu

Stoneware mboko sithik dikembangake 5 milenium kepungkur (5,000 taun kepungkur), lan dibakar rada luwih dhuwur tinimbang lempung Earthenware. Suhu dhuwure watara 1,200°C lan ndadekake keramik bisa tahan luwih suwe, lan bisa nahan banyu.

Lempung Porselen

Lempung porselen saiki dadi lempung sing paling apik kanggo digunakake kanggo cetakan, lan asale saka China, adoh saka 1600BC. Bisa dipecat saka udakara 1,200 ° C nganti 1,450 ° C sing ndadekake produk pungkasan dadi hard banget lan sparkly.

Porcelain Clay minangka umume kelas tembikar online sing bakal digunakake kanggo kuliah sampeyan. Sampeyan uga bakal nemokake kelas ing Earthware lempung lan Stoneware lempung.

Apa Aku Bisa Sinau Cara Nggawe Tembikar Online?

Sinau nggawe pot utawa keramik sing apik bisa uga luwih gampang tinimbang sing sampeyan pikirake liwat kelas tembikar online. Amarga kelas bisa digunakake miturut jangkah sampeyan dhewe, sampeyan bisa milih ngaso lan muter maneh bagean kapan wae.

Kajaba iku, padha teka ing video HD, sing bakal ngidini sampeyan ndeleng persis apa sing ditindakake instruktur sampeyan.

Keuntungan saka Kelas Tembikar Online

Ana akeh keuntungan saka kelas tembikar online, iki sawetara.

penak

Sampeyan bisa milih sinau ing wektu sampeyan dhewe, sampeyan ora perlu menyang bangunan fisik wajib utawa ngenteni dosen kanggo mulang sampeyan miturut jadwal dhewe (sing ora ala banget). Sampeyan bisa melu ing sembarang kelas tembikar online iki kapan wae sampeyan pengin (mung priksa manawa sampeyan disiplin dhewe kanggo agama tindakake liwat karo modul).

Sampeyan bisa mbukak liwat bahan kursus, lan malah nindakake tugas ing karsane dhewe, lan sampeyan duwe hak istimewa kanggo ngobrol karo mahasiswa manca liyane.

Fleksibel kanggo Partisipasi

Sampeyan bisa milih nggawa kanca menyang omah lan sampeyan kabeh bisa melu ing kelas tembikar online iki, sampeyan bisa milih nindakake ing pawon, nganggo piyama. Sampeyan bisa milih mlebu kelas langsung sawise tangi utawa sawise diluncurake, utawa sadurunge turu.

Nanging, priksa manawa sampeyan duwe wektu tetep kanggo tansah teka ing kelas amarga keluwesan uga teka karo masalah dhewe, kang kalebu inconsistency lan metu ing sawetara titik.

Akses Global

Kelas tembikar online iki tegese sampeyan bisa ing negara endi wae lan isih melu kursus ing negara liya.

Syarat Gabung Kelas Tembikar Online

Ana sawetara perkara sing sampeyan kudu melu ing kelas tembikar online iki, kalebu;

  • Laptop utawa smartphone sing apik
  • Akses internet
  • Roda Potter (yen sampeyan pengin melu kelas potter, nanging ora wajib).
  • Clay
  • Spons
  • Piece cilik saka kulit chamois.
  • Iga kayu kanggo nggawe piring
  • rolling pin
  • Bowl
  • Water

Saiki ayo ndeleng sawetara kelas tembikar online, kita bakal dhaptar kelas gratis, banjur dhaptar kelas sing dibayar.

kelas tembikar online

Kelas Tembikar Online Gratis

1. Tembikar diwasa - Claire Louise McLauchlan

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing paling apik kanggo wong diwasa, yaiku kelas YouTube ing ngendi instruktur sampeyan, Claire Louise bakal nuduhake sampeyan carane nggawe praktis lan siap-digunakake keramik. Sampeyan bisa milih nggunakake ing omah, ing taman kantor utawa malah adol.

Sampeyan ora perlu akeh peralatan ing kelas iki, lan sampeyan bakal nggunakake tangan kanggo cetakan lempung menyang kriya nggoleki, kang tegese, sampeyan ora bakal nggunakake wheel kanggo jamur ing kelas iki. Sampeyan bakal sinau nggawe papan keju, set sajian mentega, lan tagine gaya Maroko kanggo masak. Kajaba iku, Claire bakal mulang sampeyan carane nggawe kothak perhiasan, botol hiasan, lan adus manuk sing digantung ing tembok kanggo kebon sampeyan.

Video kasebut diwiwiti kanthi nuduhake carane nggawe barang-barang sing prasaja kayata papan chopping, piring keju, lan sajian mentega. 

Lan terus kanggo pitutur marang kowe sawetara saka peralatan sing bakal perlu kanggo kelas. kayata Mat (bahan jinis kanvas luwih apik) utawa papan kayu gedhe, rolling pin, lan apron (ora perlu). Dheweke uga nuduhake selembar kertas ing ngendi dheweke ngrancang papan potong sing arep dibentuk.

Daftar ing Kelas!

2. Tembikar Cilek - Claire Louise McLauchlan

Kaya sing sampeyan bayangake, iki minangka kelas tembikar saka instruktur sing padha khusus disiapake kanggo remaja. Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online paling apik sing bakal sampeyan temokake ing YouTube kanggo remaja amarga dipérang dadi kelas mingguan kanthi video luwih saka 15 menit saka saben kelas.

Kelas diwiwiti kanthi mulang sampeyan carane nggawe omah peri karo sawetara panci jiwit lan sampeyan uga bakal nggunakake teknik nggawe tangan ing kelas iki. Dheweke bakal miwiti kanthi nuduhake sampeyan nggawe lempung kaya bola salju kanthi nepuk-nepuk sing ana.

Ndaftar ing Kelas

3. Pottery kanggo Kids

Iki kelas YouTube liyane, nanging video iki kanggo bocah-bocah. Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing dawane 49 menit.

Instruktur bakal ngajari bocah-bocah carane nggawe sarang manuk nganggo glepung, uyah, banyu anget, minyak sayur, rolling pin, mangkok cilik lan medium, koran, piso sing ora landhep, nampan roti, potlot, lan panguwasa. Instruktur kasebut seneng banget dirungokake, lan aku yakin anak-anak sampeyan bakal seneng sinau saka dheweke.

Ndaftar ing Kelas

4. Learning Throwing karo Hsin-Chuen Lin

Iki pancen apik tenan langkah-langkah dening-, luwih saka 100 ngecor kelas YouTube, sing bisa mulang sampeyan akeh babagan ngecor, nanging ora kudu kanggo pamula. Instruktur sampeyan, Hsin-Chuen, bakal nggunakake roda potter ing saindhenging kelas, lan dheweke bakal miwiti karo "mbuwang waluh lempung ing roda tembikar."

Sisih apik saka iku, sing ana persil saka kelas sing bisa mbantu kanggo dadi potter profesional. Sisih ala ing kelas iki yaiku lingkungane rame lan video kasebar, mula sampeyan kudu nggulung mudhun kanggo entuk bagean pertama video kasebut.

Ndaftar ing Kelas

5. Nggawe Mug Clay: Tembikar Bangunan Tangan kanggo Pamula

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online gratis sing diterbitake ing SkillShare. Instruktur sampeyan, Mia Moss, sing wis nindakake tembikar kanggo 10 taun lan wis mbukak studio ing Berlin bakal nuduhake sampeyan carane cetakan Clay menyang cangkir gedhe.

Dheweke bakal nggunakake koil-bangunan pendekatan kanggo mulang sampeyan ing kelas iki, lan iku gampang banget kanggo ngerti amarga sampeyan bakal nggunakake tangan lan sawetara peralatan ngarep. Kelas kasebut pancen kanggo pamula, sampeyan ora butuh pengalaman kanggo gabung.

Sing paling penting, 74% siswa milih kursus kasebut ngluwihi sing diarepake. Dadi yen sampeyan pamula, mula iki bisa dadi kursus sing sampeyan butuhake kanggo miwiti lelungan tembikar.

Ndaftar ing Kelas

6. 4 Wektu Diuji Cara Nggawe Tembikar Tanpa Roda Potter

Ing kelas iki, instruktur sampeyan, Manda Marathe, seniman sing apik, lan pematung, bakal nuntun sampeyan ing 4 teknik ngecor nganggo tangan sampeyan, lan sampeyan bakal nggunakake teknik kasebut kanggo nggawe keramik sing apik. Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing mbutuhake alat tembikar sing paling gampang, mula ora perlu tuku peralatan sing larang kanggo kelas iki.

Video kasebut digawe ing HD supaya sampeyan bisa ndeleng persis apa sing ditindakake instruktur sampeyan. Lan iku kanggo pamula.

Ndaftar ing Kelas

7. Cara Mbuwang lan Ngethok Piring ing Roda Tembikar - Kelas Lempung lan Keramik (Tengah)

Ing kursus Menengah singkat 21 menit iki, sampeyan bakal sinau babagan pusat piring, motong piring saka setir, lan carane motong piring supaya luwih profesional.

Ndaftar ing Kelas

8. Nggawe Mug Tembikar Keramik kanthi Gagang ing Roda Tembikar - Wiwitan Kursus Lempung / Keramik (Setengah)

Iki minangka kursus Intermediate 26 menit liyane sing bakal mulang sampeyan carane nggawe cangkir, lan kursus kasebut dibagi dadi 3 bagean. Dheweke bakal mulang sampeyan nggawe awak cangkir ing bagean pisanan, banjur ing bagean kapindho, dheweke bakal mulang sampeyan nggawe gagang. Banjur ing bagean pungkasan, sampeyan bakal sinau nyambungake gagang menyang awak lan nindakake tugas pungkasan.

Ndaftar ing Kelas

9. Cara Nggawe Gagang Tembikar (Campuran)

Ngerti carane akeh lempung sampeyan kudu nalika nggawe gagang iku penting banget, lan sing kelas iki bakal miwiti karo. 

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing bakal nuduhake sampeyan carane ngerti posisi gagang sing bener kanggo nggulung gagang tapered. Carane sampeyan bisa narik gagang tapered lan apa lumahing karya bakal bisa uga kanggo strategi iki.

Ndaftar ing Kelas

10. DIY: Sinau Cara Nglukis Keramik kanthi Motif Lavender sing Apik

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing cocog kanggo kabeh wong amarga sampeyan butuh desain sing apik ing cangkir, utawa kendi yen sampeyan wis rampung ngecor. Instruktur sampeyan bakal nuduhake sampeyan carane nglukis lavender ing keramik, lan uga dekorasi macem-macem barang keramik.

Instruktur sampeyan bakal miwiti nglukis cangkir teh/kopi, banjur maju menyang lukisan piring lan mangkok, banjur pungkasane bakal mungkasi karo sawetara tips kanggo nambah pola lan warna liyane.

Ndaftar ing Kelas

Kelas Tembikar Online Berbayar

11. Kelas Online kanggo Seniman | Teachinart.com

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing mbayar ewonan siswa saka 42 negara. Lokakarya dheweke mesthi ngajak sampeyan takon nganti sampeyan ngerti jawabane, lan videone mesthi kasedhiya supaya sampeyan bisa ngunjungi maneh kapan wae.

Antoinette Badenhorst, pangadeg teachinart.com wis ngecor karo lempung porselen luwih saka 40 taun, lan ing salah sawijining bengkel, dheweke bakal mulang sampeyan carane nguwasani lempung porselen. Iku 6 minggu e-kursus lan dheweke bakal nggawa sampeyan kanthi tangan lan mulang sampeyan siji langkah sawise liyane.

Sampeyan bakal nggunakake loro technique bangunan tangan lan potter kang wheel , lan iku nampani potters saka sembarang tingkat, apa sampeyan pamula utawa sampeyan saiki potter profesional. 

Kajaba iku, ana lokakarya liyane sing bisa sampeyan pilih kanggo ndhaptar kayata;

  • Lempung warna-warni
  • Kerajinan tangan kanggo pamula
  • Pinching teapots kanggo pamula
  • Handbuilding porselen dinnerware
  • Tips porselen kanggo gerabah rodha
  • Njupuk wheel mbuwang kanggo tingkat sabanjuré
  • Set Teko Kaca
  • Shino glazing
  • Teko sing dibuwang rodha
  • Glazing digawe gampang
  • Tembak alternatif
  • Glazing karo Ron Roy
  • lukisan China

Ndaftar ing Kelas

12. Tembikar Dibuwang Wheel kanggo Wiwitan

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online paling apik sing diterbitake ing Udemy. Ing kasunyatan, iku a bestseller mesthi, karo 4.9 stars dirating dening 131 siswa.

Ana luwih saka 80 video langkah-langkah sing bakal nuntun sampeyan ngecor lempung menyang keramik nggunakake roda potter. Kelas diwiwiti kanthi ngenalake sampeyan babagan sifat lempung lan alat roda tembikar, banjur maju menyang dhasar mbuwang, cangkir, mangkok, formulir mbukak, lsp.

Nalika kelas maju, sampeyan bakal diwenehi tugas, lan ing pungkasan kursus, sampeyan bakal dianugerahi sertifikat rampung.

Ndaftar ing Kelas

13. Keramik ing Ngarep kanggo Wiwitan

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing a bestseller kanthi 98% review positif saka luwih saka 1.4k siswa sing diterbitake DOMÊSTIKA. Instruktur sampeyan, Paula Casella minangka lulusan seni rupa lan ngedegake Bambucito Cerámica Orgánica.

Dheweke wis ana ing bisnis tembikar luwih saka 15 taun lan kanthi pengalaman sing wiyar, dheweke bakal nggawa sampeyan ing kursus 3 jam 51m iki. Ana 21 pelajaran lan luwih saka 54k siswa wis ndhaptar.

Kursus pamula iki bakal mulang sampeyan carane nggawe model lan glaze keramik saka awal langsung saka omah sampeyan. Sampeyan bakal sinau bedane subtle antarane lempung panggang oven lan lempung garing, sampeyan uga bakal sinau cetakan plester sing bisa digunakake maneh kanggo nggawe akeh potongan ing proyek sing bakal teka.

Sing paling penting, yen sampeyan wis rampung kursus, sampeyan bakal dianugerahi sertifikat rampung.

Ndaftar ing Kelas

14. Sekolah Keramik

Iki minangka salah sawijining kelas tembikar online sing duwe 140 bengkel, sampeyan bisa milih milih bengkel miturut abjad, mentas ditambahake, utawa miturut kategori. Uga, sampeyan bisa milih kanggo gabung siji utawa luwih saka free 15 kelompok tembikar, ngendi sampeyan bisa nampa nganyari, jaringan karo wong, sinau, lan nuduhake kawruh.

Ndaftar ing Kelas

15. ClayShare

ClayShare minangka salah sawijining kelas tembikar online sing nawakake uji coba gratis 7 dina, lan yen sampeyan langganan kelas $22.99 saben wulan, sampeyan bakal entuk akses menyang atusan kelas tembikar lengkap lan video seni liyane. Sampeyan uga bakal entuk akses menyang siaran langsung saben minggu ing kabeh aplikasi, Facebook lan YouTube lan akeh tawaran liyane nalika sampeyan langganan.

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo tuku video sing individu.

Ndaftar ing Kelas

Kelas Tembikar Online – FAQs

Apa potter minangka karir sing apik?

Iki minangka karir sing apik amarga tukang kebon bisa entuk $ 20 saben jam

Kepiye carane aku dadi tukang kebon?

Kita wis nyedhiyani 15 kelas sing bisa sampeyan rawuh lan dadi potter profesional ing wektu cendhak.

Rekomendasi

Nggawe konten at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Daniel minangka panyipta konten kanthi pengalaman luwih saka 2 taun kanggo riset lan nggawe konten kanggo mbantu siswa sing pengin sinau ing luar negeri lan sing pengin njupuk kursus online kanggo perbaikan pribadi, akuisisi katrampilan utawa gelar. Dan gabung karo SAN ing 2021 minangka panyipta konten adhedhasar riset.

Dheweke seneng ketemu wong anyar lan ngembangake hubungan anyar.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.