Ndhuwur 12 Kursus MBA Online Gratis Kanthi Sertifikat

Nganggep entuk MBA? Banjur nyoba banyu kanthi kursus MBA online gratis sing digarisake ing kirim iki. Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngerti kepiye pendhidhikan MBA lan nyiyapake luwih apik.

MBA - Master of Business Administration - minangka gelar sing ndadekake sampeyan dadi pimpinan bisnis. Ana kritéria eligibility tartamtu sing kudu sampeyan lakoni sadurunge mlebu program kaya gelar sarjana, sawetara taun pengalaman kerja, lan liya-liyane. Persyaratan kasebut disiapake kanggo nyiapake pelamar sing mlebu program kanggo tahap sabanjure ing urip.

Gelar MBA minangka langkah gedhe ing urip pribadi lan prospek karir, sampeyan bakal maju kanthi profesional lan akademis njupuk posisi kepemimpinan utawa manajerial ing organisasi. Kanggo luwih nyiyapake dhewe, sampeyan bisa uga pengin miwiti melu sawetara kursus MBA online gratis kaya sing wis kasebut ing kiriman iki.

Kursus MBA online gratis ora ana biaya kajaba wektu sampeyan darmabakti kanggo sinau lan fleksibel ngidini sampeyan sinau ing ngendi wae ana sambungan internet. Ndhaptar ing kursus MBA online iki bakal nambah pengalaman sampeyan lan nalika sampeyan ngrampungake kursus lan entuk sertifikasi, sampeyan bisa nempelake menyang CV utawa nerusake lan nampilake nalika aplikasi diakoni kanggo program gelar MBA.

Iki bakal nggawe sampeyan luwih dhuwur tinimbang kompetisi tanpa sertifikasi kasebut. Lan sing paling penting, kursus MBA online gratis iki bakal ngidini sampeyan ngerteni babagan pendidikan MBA sing nyedhiyakake kawruh dhasar sadurunge mlebu program sing nyata. Saiki, yen sampeyan mlebu program kasebut, program kasebut ora bakal katon anyar lan beda karo sampeyan lan sampeyan bisa ngerteni luwih cepet tinimbang liyane.

Lan yen sampeyan pengin ngetutake petualangan sinau online sing nyenengake, sampeyan kudu nimbang ndhaptar ing program MBA online nalika sampeyan siyap miwiti sinau gelar MBA. Sampeyan bisa setengah ing donya lan entuk MBA online saka Australia utawa gabung karo MBA online ana ing Texas. Uga ana liyane MBA online ing California lan program MBA online ing Florida sing bisa luwih njelajah kanggo nemokake program pilihan.

Sampeyan uga bisa entuk beasiswa MBA online sing bisa mbantu mbiayai gelar MBA lan dadi terjangkau. Sampeyan uga bisa njupuk kursus bisnis online gratis kanggo nambah kawruh, entuk luwih akeh pengalaman, lan nyiapake dhewe kanggo lelungan MBA.

We ing Study Abroad Nations darmabakti kanggo mbantu siswa nemokake program sing bener, online utawa offline, lan sekolah sing cocog, mula, kita wis nulis sawetara Kursus online free lan sampeyan bisa nemokake kiriman liyane ing sekolah musik paling apik ing donya, ing sekolah paling apik ing donya kanggo seni, Lan beasiswa paling dhuwur ing Jepang kanggo siswa internasional.

Keuntungan saka Kursus MBA Online Gratis

Sanajan aku bisa uga wis menehi sawetara mupangat kanggo ndhaptar kursus MBA online gratis ing ndhuwur, isih ana liyane sing durung dakcritakake lan iki bisa nggawe sampeyan nimbang ndhaptar. Keuntungan kasebut yaiku:

· Fleksibel lan Nyaman

Kursus MBA online gratis dianakake kanthi format online, iki nggawe fleksibel lan mandhiri supaya sampeyan bisa sinau kanthi kepenak utawa jadwal lan isih nindakake tanggung jawab sing wis ana.

· Ora Bolongan ing Dompet Panjenengan

Amarga gratis, sampeyan ora kudu kuwatir babagan finansial nalika njupuk kursus amarga sampeyan ora bakal mbayar repes. Sampeyan mung log on karo komputer lan sambungan internet lan miwiti sinau.

· Entuk Kawruh Pengalaman

Kursus MBA online gratis diwulang dening profesional industri, lulusan MBA, lan profesor. Wong-wong iki duwe kawruh langsung babagan donya bisnis lan bakal menehi sampeyan kanthi mangkono nglengkapi katrampilan langsung liwat proyek lan tugas.

· Sambungake karo Liyane

Kursus MBA online gratis mbukak kanggo sapa wae sing kasengsem saka endi wae ing jagad iki ngidini akeh wong sing bisa melu. Iki ngidini sampeyan nyambungake karo wong liya ing njero lan njaba lapangan sinau, sinau saka dheweke, lan entuk perspektif sing wiyar babagan wilayah liyane.

Cara Temokake Kursus MBA Online Gratis Cedhak Aku

Yen sampeyan nggoleki kursus MBA online gratis ing cedhak sampeyan, gampang banget. Mung nggunakake mesin telusur lan golek kursus MBA online gratis lan tambahake lokasi sampeyan lan uripake GPS supaya bisa menehi asil sing akurat.

Nanging, sampeyan ora perlu golek kursus MBA online gratis sing cedhak karo sampeyan amarga ditawakake kanthi online, iki ngidini sampeyan gabung karo kursus MBA online gratis ora preduli ing endi wae ing saindenging jagad. Saiki sampeyan ngerti iki, ayo ndeleng kursus MBA online gratis sing kasedhiya sing bisa sampeyan ndhaptar.

KURSUS MBA ONLINE GRATIS

Kursus MBA Online Gratis

Kursus MBA online gratis sing dipilih ing kene yaiku kanggo wong-wong sing pengin ngganti karir lan pengin entuk gelar MBA utawa sing ana ing dalan kanggo entuk gelar MBA. Kursus-kursus sing digarisake ing kene bakal menehi wawasan babagan program MBA lan luwih nyiyapake sampeyan kanggo perjalanan sing angel kanggo entuk MBA.

Kursus MBA online gratis ditawakake sawetara universitas paling dhuwur ing donya lan diwenehake liwat platform sinau online kaya Coursera lan edX. Terus maca kanggo nemokake kursus sing cocog kanggo sampeyan.

1. Pambuka kanggo Marketing

Pambuka Pemasaran minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing ditawakake Universitas Pennsylvania liwat Coursera. Kursus kasebut diwulangake dening telung profesor saka sekolah bisnis institusi kasebut. Kursus kasebut kalebu telung topik utama babagan branding, sentris pelanggan, lan strategi praktis, go-to-market.

Kursus kasebut bakal menehi sampeyan katrampilan ing marketing, kepuasan pelanggan, strategi pemasaran, lan posisi ing marketing. Iki minangka program mandiri sing mbutuhake udakara 10 jam kanggo ngrampungake lan ing pungkasan kursus, sampeyan entuk sertifikasi.

Ndhaptar Saiki

2. Pambuka Akuntansi Keuangan

Pambuka Akuntansi Keuangan minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing uga ditawakake dening Wharton School of the University of Pennsylvania. Kursus kasebut nyedhiyakake katrampilan teknis sing dibutuhake kanggo nganalisa laporan keuangan lan pambocoran. Sampeyan bakal entuk katrampilan babagan akuntansi finansial, akuntansi, neraca, lan laporan keuangan.

Kursus kasebut diwulang nganggo basa Inggris kanthi subtitle ing basa Prancis, Arab, Portugis, Italia, Jerman, Rusia, Spanyol, Jepang, Cina, lan Vietnam. Iku 100% online lan njupuk total 13 jam kanggo ngrampungake, iku poto-dileksanakke ngijini sampeyan kanggo sinau ing wektu dhewe. Kursus kasebut kalebu papat (4) modul kanthi siji wulangan saben minggu lan sampeyan entuk sertifikasi sawise rampung. Sampeyan uga bisa ndhaptar kapan wae.

Ndhaptar Saiki

3. Pambuka Manajemen Operasi

Kursus kasebut, Pengantar Manajemen Operasi, minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing ditawakake Sekolah Wharton ing Universitas Pennsylvania. Kursus kasebut bakal mulang sampeyan carane nganalisa lan nambah proses bisnis lan ngirim produk lan layanan sing efisien kanggo para pelanggan. Kursus kasebut bakal menehi katrampilan babagan manajemen proses, manajemen operasi, enem sigma, lan inventaris.

Kursus kasebut dipérang dadi patang minggu lan udakara udakara 10 jam kanggo ngrampungake, nanging bisa ditindakake kanthi mandiri supaya sampeyan bisa sinau ing wektu sampeyan dhewe lan malah ndhaptar kapan wae sing cocog kanggo sampeyan.

Ndhaptar Saiki

4. Pambuka kanggo Corporate Finance

Kursus kasebut, Pengantar Keuangan Perusahaan, minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing uga ditawakake Sekolah Wharton ing Universitas Pennsylvania. Ing kursus iki, para siswa njelajah dhasar keuangan lan aplikasi ing kahanan nyata. Sampeyan bakal entuk katrampilan babagan aliran awis diskon, keuangan perusahaan, nggawe keputusan, lan analisis aliran awis.

Iki uga dumadi saka patang silabus lan saben kalebu video, materi sinau, lan kuis. Mbutuhake kira-kira 7 jam kanggo ngrampungake nanging sampeyan bisa sinau lan ngrampungake ing wektu sampeyan dhewe. Sawise rampung, sampeyan bakal entuk sertifikasi.

Ndhaptar Saiki

5. Ngatur Talent

Kursus kasebut, Ngatur Bakat, minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing ditawakake ing Coursera dening profesor Universitas Michigan. MBA nyiapake sampeyan dadi pimpinan bisnis iki kalebu bisa milih individu sing tepat kanggo tugas utawa proyek ing organisasi lan apa wae kursus online iki. Sampeyan uga bakal sinau babagan ngembangake lan nglatih bakat sampeyan supaya bisa kerja kanthi maksimal.

Sampeyan bakal entuk katrampilan ing onboarding, manajemen bakat, pembinaan, lan rekrutmen. Kursus kasebut ditawakake 100% online lan sampeyan bisa ndhaptar tanpa preduli saka lokasi sampeyan. Isine 4 silabus sing kalebu video, materi sinau, lan kuis. Mbutuhake kira-kira 13 jam kanggo ngrampungake nanging, mesthi, sampeyan bisa ngrampungake luwih cepet utawa luwih alon.

Ndhaptar Saiki

6. Operasi Scaling: Linking Strategy lan Execution

Iki minangka salah sawijining kursus online gratis sing ditawakake loro profesor bisnis saka Universitas Northwestern liwat Coursera. Kursus iki mulang sampeyan konsep kanggo ngembangake operasi sing ngidini sampeyan nggawe kesempatan ing pasar. Kursus kasebut dumadi saka 5 silabus lan saben-saben kalebu video, bahan wacan, lan sawetara kuis.

Sampeyan bisa melu kursus saka endi wae ing donya lan ana subtitle sing kasedhiya sing bisa ditrapake kanggo cocog karo basa sampeyan. Butuh udakara udakara 11 jam kanggo ngrampungake, nanging amarga bisa ditindakake kanthi mandiri, sampeyan bisa ngrampungake kanthi wektu dhewe lan entuk sertifikasi sawise rampung.

Ndhaptar Saiki

7. Entrepreneurship in Emerging Economies

Kursus iki bakal nggawa sampeyan ing perjalanan njelajah kepiye inovasi lan kewirausahaan ngrampungake masalah sosial sing rumit ing ekonomi berkembang. Kursus kasebut minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing ditawakake ing edX dening Sekolah Bisnis Harvard Online.

Iki minangka kursus tingkat pambuka, diwulang nganggo basa Inggris, lan udakara 6 minggu kanggo ngrampungake yen sampeyan njupuk 3-5 jam saben minggu.

Ndhaptar Saiki

8. Dadi Pengusaha

Kursus kasebut, Dadi Pengusaha, minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing ditawakake MIT liwat edX. Yen sampeyan pengin miwiti dadi wirausaha lan entuk katrampilan sing dibutuhake kanggo dadi wirausaha sing sukses, iki minangka kursus kanggo sampeyan. Sampeyan isih bisa ngrampungake kursus iki lan miwiti gelar MBA kanggo nguatake katrampilan sampeyan.

Kursus kasebut kanthi cepet nanging kira-kira butuh 6 minggu yen sampeyan sinau kanthi wektu 1-3 jam saben minggu. Sampeyan bakal sinau carane ngrancang lan nguji penawaran sampeyan, nemtokake tujuan sampeyan, ngrancang logistik bisnis, lan carane nggawe lan adol menyang pelanggan. Iku 100% online lan mulang ing basa Inggris.

Ndhaptar Saiki

9. Omnichannel Strategy lan Manajemen

Iki minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing diwenehake dening Dartmouth College ing edX. Kursus kasebut mbabarake makna omnichannel lan kepiye sampeyan bisa ngetrapake strategi bisnis sampeyan. Sampeyan bakal luwih sinau babagan carane ngrampungake panjaluk omnichannel lan carane ndhukung strategi omnichannel. Kursus kasebut 100% online lan diwulang nganggo basa Inggris.

Sampeyan bisa ndhaptar ing wektu sampeyan dhewe saka ngendi wae ing donya lan entuk sertifikasi nalika ngrampungake kursus kasebut.

Ndhaptar Saiki

10. Analisis Arus Kas Gratis

Kursus kasebut, Analisis Aliran Awis Gratis, minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing diwenehake dening Universitas Columbia liwat Coursera. Kursus kasebut nylidiki pemanfaatan utawa metode aliran kas gratis kanggo regane perusahaan lan cara ngitung lan proyek arus kas gratis. Iki minangka kursus tingkat pambuka sing ditawakake 100% online sing ngidini wong sing kasengsem saka endi wae ing saindenging jagad bisa ndhaptar.

Kanggo ndhaptar kursus iki, sampeyan kudu duwe kawruh dhasar babagan konsep akuntansi, Microsoft excel, lan wis ngrampungake kursus babagan Pengantar Keuangan Perusahaan sing nomer 4 ing dhaptar iki.

Ndhaptar Saiki

11. Engagement & Nurture Marketing Sastranegara

Iki minangka salah sawijining kursus MBA online gratis sing bisa ditindakake kanggo nambah kawruh babagan strategi sosial sing efektif digunakake dening organisasi saiki. Kursus kasebut nduweni rating bintang 4.8 ing Coursera, sing diwenehake dening Universitas Northwestern, tegese program sing apik banget kanggo didaftar.

Kursus kasebut diwulang nganggo basa Inggris lan butuh udakara 9 jam kanggo ngrampungake lan bakal menehi katrampilan ing marketing sosial, media sosial, strategi pemasaran, lan nulis. Kursus kasebut dumadi saka 4 silabus lan saben minggu diwulangake kanthi nggunakake video, bahan wacan, lan kuis. Sampeyan bisa ndhaptar kapan wae.

Ndhaptar Saiki

12. Risk modeling lan kasunyatan

Dhaptar pungkasan kursus MBA online gratis babagan Risk Modeling lan Realitas dirancang kanggo mulang sampeyan carane nggawe model kuantitatif lan sinau cara nggawe model prediktif kanggo ngenali pilihan sing optimal. Sampeyan bakal entuk katrampilan ing modeling, resiko, Microsoft excel, lan simulasi. Diwulang nganggo basa Inggris lan butuh udakara 7 jam kanggo ngrampungake.

Ndhaptar Saiki

Iki mbungkus kiriman babagan kursus MBA online gratis kanthi sertifikat lan muga-muga bisa nulungi kawruh sampeyan menyang tingkat sabanjure. Sampeyan bisa njupuk kabeh kursus iki sadurunge arep kanggo program MBA, iku ndadekake lelampahan luwih gampang kanggo sampeyan.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.