Lima Alasan Apik kenapa Siswa Kanada Kudu Sinau ing Luar Negeri

(1). Sinau ing luar negeri bisa mbantu sampeyan mengko nyewa

Ing lingkungan kerja sing super kompetitif saiki, sampeyan kudu mbedakake masarakat. Sinau ing luar negeri ing Inggris, Australia utawa UAE minangka salah sawijining cara kanggo mbedakake dhewe saka wong liya. Miturut survey dening Biro Kanada kanggo Pendidikan Internasional, 90 persen siswa ujar manawa sinau ing luar negeri nyumbang kanthi positif tumrap prestasi karire. Uga, survey taun 2015 dening Léger Marketing kanggo Universitas Kanada nemokake manawa 82 persen manajer perekrutan Kanada ing perusahaan cilik lan menengah menghargai pelamar kanthi pangerten lintas budaya lan ilmu ing pasar global. Minangka perdagangan internasional nyumbang 60 persen PDB Kanada, siswa sing duwe pengalaman manca mesthi bakal terkenal ing jagad bisnis.

(2). Ora larang kaya sing sampeyan kira

Kanggo umume siswa Kanada, dudu kekurangan motivasi sing njaga paspor ing bledug sing nglumpukake. Masalah dhuwit. Miturut survey CBIE luwih saka 7,000 siswa Kanada, 86 persen ujar manawa pengin sinau ing luar negeri. Nomer sing meh padha karo dheweke ujar manawa ora ngira yen dheweke duwe finansial.

Nanging sinau ing luar negeri ora butuh biaya sepeser, apike yen sampeyan milih gelar ing negara liya. Sampeyan bisa ndhaptar program gelar basa Inggris gratis utawa terjangkau ing pirang-pirang negara Nordik, kayata Norwegia lan Finlandia. Prancis uga nawakake pendhidhikan kanggo kabeh wong kanthi rega nominal sawetara atus dolar.

Sawetara negara sing biaya kuliah taunan kanggo siswa internasional udakara CAD $ 5,000 utawa kurang kalebu Taiwan, Jerman, Afrika Selatan, Malaysia, Polandia lan Meksiko. Bonus sing ditambahake yaiku biaya urip ing umume negara kasebut minangka bagean saka sing bakal dibayar.

Sanajan sampeyan luwih seneng sinau ing negara sing larang, ora kabeh bakal ilang: Sampeyan bisa ndhaptar macem-macem beasiswa kanggo nggawe sekolah manca dadi luwih murah. Pendanaan kasedhiya kanggo pasinaon ing AS, Inggris, lan uga kanggo Australia.

Pamrentah federal Kanada uga wis janji bakal nggawe rencana mobilitas internasional ing taun 2022 sing bakal ngirim 50,000 siswa Kanada ing luar negeri saben taun. Sawetara langkah ing arah kasebut wis dijupuk. Contone, wiwit 2014 Beasiswa Ratu Elizabeth II Diamond Jubilee wis menehi 1,500 siswa Persemakmuran dana kanggo sinau ing negara-negara Komanwel liyane.

CBIE uga ngluncurake situs web anyar sing promosi sinau ing luar negeri, bebarengan karo kampanye online #LearningAbroad. Gagasan iki kanggo nggawe pengalaman internasional dadi kasunyatan kanggo mahasiswa Kanada sing kritis.

Kajaba iku, universitas Kanada individu ngupayakake sing paling apik kanggo mbantu siswa supaya bisa maju ing jaban rangkah. Universitas Ryerson lan Universitas Regina, kayata, nawakake penghargaan $ 1,000 kanggo siswa sing ijol-ijolan. Biaya kuliah asring ora luwih dhuwur sajrone semester sampeyan ing luar negeri tinimbang yen sampeyan bali ing institusi omah Kanada.

(3). Kredit saka luar negeri bakal entuk gelar

Siswa kaping sekawan sing disurvei karo CBIE nyebutake keprihatinan babagan kredit studi asing sing ora gampang ditransfer maneh menyang institusi Kanada. Para siswa kuwatir manawa sinau ing luar negeri bakal nundha tanggal lulus.

Sanajan iki minangka keprihatinan sing bener ing sawetara kasus, akeh universitas sing lagi ngatasi masalah iki. Universitas Alberta, kanggo siji, duwe 2,300 siswa sing melu program pendhidhikan ing luar negeri sajrone rong taun kepungkur lan para siswa nampa kredit transfer sing dietung drajadane.

Banjur ana uga pilihan kanggo sinau ing luar negeri ing institusi Kanada, kayata Kanada University Dubai. Amarga universitas iki duwe akreditasi Kanada, gampang ngirimake kridit menyang sekolah ing omah. Akeh siswa CUD sing bener-bener nggunakke pilihan kanggo entuk gelar ing rong negara: sawise taun kapindho ing Dubai, siswa CUD diwenehi pilihan kanggo ngrampungake sinau ing sekolah mitra CUD ing Kanada.

(4). Sampeyan bisa uwal saka mangsa

Kanada minangka negara paling adhem utawa negara paling adhem nomer loro ing saindenging jagad, sing bakal golek papan sing paling apik karo Rusia. Suhu rata-rata tahunan mung -5.6 Celcius. Umume negara kasebut kudu ngatasi cuaca sing adhem banget suwene 4-5 wulan, lan suhu paling endhek -30 Celcius umume ing endi wae kajaba ing sisih kidul-kulon British Columbia. Yen dipikirake kasunyatan kasebut, apa luwih becik ngilangi musim salju sajrone pirang-pirang taun? Yen sampeyan sinau ing lingkungan sing luwih anget, sampeyan bisa ngucapake pamit kanggo Kelainan Afektif Musiman lan swasana swasana sing gegandhengan karo cuaca. Nganti 15 persen wong Kanada diarani ngalami sawetara warna biru musim salju. Iki tegese pasinaon sampeyan bisa uga bakal luwih maju ing panggonan kaya Dubai utawa Sydney, amarga sampeyan bakal krasa srengenge kaya srengenge ing taun.

(5). Sampeyan bisa ngrasakake lelungan sing gampang

Minangka negara paling gedhe nomer loro ing donya, ora gampang utawa murah yen metu saka Kanada. Yen sampeyan nyopir 5,000 kilometer saka Vancouver menyang sisih kulon nalika musim semi, sampeyan isih bakal ing Kanada. Coba nyopir 5,000 kilometer sisih kulon Bordeaux Prancis, lan paspor sampeyan bakal entek kanggo prangko: kajaba negara-negara Eropa kaya Swiss, Hongaria lan Romania, sampeyan bakal bisa ngunjungi papan sing eksotik kaya Armenia lan Azerbaijan sadurunge rampung ing Kazakhstan. Iki bakal dadi salah sawijining plancongan sekolah sing kudu dieling-eling sajrone urip. Utawa, sampeyan bisa uga mbukak pesawat Ryanair utawa easyJet lan mabur menyang sawetara negara Eropa kanthi rega kurang saka CAD $ 50. Kadhangkala penerbangan ing Eropa bisa regane regane sawetara dolar, amarga bawana minangka papan perang utama kanggo sawetara maskapai penerbangan murah. Iki tegese yen sinau ing Inggris, umpamane, sampeyan bisa nggunakake saben akhir minggu kanggo njelajah negara anyar. Kayane kesepakatan sing apik banget, eh?

Kredit> studyandgoabroad.com