Cara Entuk MBA ing Norwegia

Apa sampeyan nimbang ngupayakake MBA ing Norwegia? Yen sampeyan ora duwe, sampeyan kudu. Norwegia duwe sawetara universitas paling murah ing donya kanggo siswa internasional lan entuk gelar MBA ing negara kasebut bisa luwih murah kanggo sampeyan. Tindakake langkah lan pedoman ing kirim iki kanggo sinau babagan entuk MBA ing Norwegia.

Gelar MBA utawa Master of Business Administration minangka salah sawijining kualifikasi sing paling digoleki ing saindenging jagad. Iki asale saka AS lan pisanan ditawakake Universitas Harvard nanging saiki wis nyebar ing saindenging jagad dadi gelar master sing paling dikarepake. Dina iki, sampeyan bisa nemokake MBA ing Jerman, uga, universitas ing Kanada kanggo MBA lan ing sisih liya ing donya.

MBA minangka gelar sing nduwe posisi paling dhuwur minangka pimpinan bisnis, nglengkapi katrampilan, kawruh, lan keahlian sing nyiapake sampeyan kanggo posisi kepemimpinan utawa manajerial ing organisasi. Kanthi pamikiran kritis lan kemampuan ngatasi masalah sing sampeyan entuk sajrone latihan kanggo MBA, sampeyan bisa ngrampungake masalah sing rumit ing organisasi lan jagad bisnis kanthi wutuh.

Gelar sing apik banget kanggo entuk lan salah sawijining tunjangan kanggo entuk gelar MBA yaiku ora preduli apa lapangan lapangan sampeyan saiki, sampeyan bisa sinau MBA kanggo njelajah kesempatan liyane. Contone, yen sampeyan ana ing lapangan kesehatan lan pengin entuk MBA, sampeyan mung bisa ndhaptar MBA kanthi konsentrasi ing Manajemen Kesehatan utawa yen sampeyan ana ing ruang teknologi, sampeyan bisa entuk MBA sing fokus ing STEM.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa njelajah lapangan liyane kajaba sampeyan lan entuk perspektif sing amba lan jero babagan jagad bisnis. Iki menehi kesempatan kerja sing luwih gedhe lan luwih apik, sampeyan bisa dadi CEO, CFO, Direktur Ngatur, Analis Bisnis, Sumber Daya Manusia, lan posisi paling dhuwur liyane.

Entuk gelar MBA ora bakal dadi masalah amarga wis nyebar. Universitas wis nggawe supaya bisa diakses supaya sampeyan bisa entuk gelar MBA online utawa malah dadi setengah dalan ing donya lan gabung karo program MBA online ing California. Sampeyan bisa uga nglamar MBA ing salah sawijining perguruan tinggi online ing New York utawa manawa perguruan tinggi online ing Kentucky. Iki mung carane gampang iku saiki.

Aku ngerteni manawa Norwegia uga minangka salah sawijining papan sing bisa entuk gelar MBA sing diakoni, mula kiriman iki babagan cara entuk MBA ing Norwegia. Bubar, ana minat sing tambah akeh ing antarane siswa internasional kanggo entuk gelar saka Norwegia. Inggih, sepisanan pendhidhikan ana ing antarane sing paling apik ing donya lan diakoni sacara global, nanging aku mikir sebab utama minat sinau ing kana yaiku biaya kuliah.

Universitas ing Norwegia saka murah banget nganti gratis sanajan kanggo siswa internasional lan sampeyan bisa maca kiriman kita ing universitas gratis paling dhuwur ing Norwegia kanggo konfirmasi iki. Lan amarga gelar MBA duwe salah sawijining biaya kuliah sing paling dhuwur, entuk MBA ing Norwegia katon cukup amarga sampeyan bisa nemokake kuliah sing terjangkau ing kana.

Sampeyan kudu ndeleng biaya MBA ing Norwegia nanging sadurunge, sampeyan bisa uga pengin mriksa artikel liyane sing wis ditulis Universitas Inggris ing Denmark lan siji ing kursus online gratis saka MIT. Yen sampeyan kasengsem kanggo nggayuh gelar seni, kiriman kita ing sekolah seni paling apik ing New York kudu mbantu nyetel sampeyan ing dalan sing bener. Sampeyan uga bisa scout liwat host kita artikel ing Kursus online free yen sampeyan pengin njaluk skill cepet online.

Biaya MBA ing Norwegia

Biaya MBA ing Norwegia gumantung saka jinis institusi sing sampeyan ndhaptar amarga ana universitas umum lan swasta ing Norwegia. Universitas umum ing Norwegia gratis kanggo siswa saka kabeh warga negara sanajan sampeyan pengin ngupayakake gelar MBA. Sampeyan mung kudu mbayar ragad serikat mahasiswa sing udakara 30 - 60 euro saben semester.

Kanggo universitas swasta, biaya MBA ing Norwegia antara 9,000 lan 19,000 euro saben taun. Saiki sampeyan ngerti biaya MBA ing Norwegia, ayo goleki kepiye sampeyan entuk MBA ing Norwegia.

MBA ing Norwegia

Carane Entuk MBA ing Norwegia

Ing kene, aku wis mbatesi langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ndhaptar MBA ing Norwegia lan entuk gelar MBA. Iku gampang lan mung minangka langkah khas kanggo entuk gelar master, dadi, kene…

· Temokake Universitas ing Norwegia kanggo MBA

Yen sampeyan pengin entuk MBA ing Norwegia, mesthine sampeyan kudu golek universitas ing Norwegia sing nawakake program kasebut. Iki minangka langkah pisanan sing khas kanggo entuk gelar apa wae sing dikarepake lan iki malah luwih angel tinimbang tugas liyane kanggo entuk gelar amarga sampeyan kudu, ora mung golek sekolah, nanging mesthekake yen sekolah lan program sing disenengi ketemu. karepmu opo.

Dadi, nalika nemokake sekolah ing Norwegia kanggo MBA sampeyan kudu luwih jero babagan sekolah lan program kasebut. Priksa fakultas lan instruktur program kanggo ngerti sapa dheweke lan apa sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan sampeyan. Kanggo mbantu sampeyan luwih, aku nyedhiyakake rincian sekolah ing Norwegia sing nawakake gelar MBA.

Kanggo saben rincian sing diwenehake, sampeyan bisa ngerti sekolah / program endi sing paling apik kanggo sampeyan lan malah terus sinau babagan program apa wae sing narik minat sampeyan.

· Memenuhi Syarat Diakoni kanggo MBA

Kanggo saben program gelar, ana kritéria lan / utawa syarat sing cocog sing kudu ditindakake para pelamar supaya bisa ditampa ing sekolah kasebut kanggo nerusake program kasebut, lan MBA ing Norwegia ora beda.

Langkah pisanan yaiku golek gelar MBA, yaiku, golek universitas ing Norwegia sing nawakake program MBA, lan sabanjure kanggo nyukupi syarat mlebu program MBA kasebut supaya bisa ditampa.

Nalika ana macem-macem universitas ing Norwegia kanggo gelar MBA kanthi syarat sing beda-beda, aku isih bisa menehi syarat umum lan sampeyan bisa ngerteni liyane nalika sampeyan ngubungi kantor pangakuan. Syarat kanggo MBA ing Norwegia yaiku:

  • Sampeyan kudu ngrampungake gelar sarjana ing bisnis, keuangan, ekonomi, utawa gelar sing gegandhengan saka universitas terakreditasi.
  • Gelar sarjana sampeyan kudu duwe IPK minimal C utawa luwih dhuwur
  • Siswa internasional sing basa pisanan dudu basa Inggris kudu nyukupi syarat keahlian basa Inggris kanthi njupuk TOEFL utawa IELTS. Skor rata-rata 100 ing TOEFL utawa 6.5 kanggo IELTS ora apa-apa yen sampeyan mlebu program kasebut nanging skor sing luwih dhuwur menehi kesempatan sing luwih apik.
  • Pengalaman kerja sing relevan 2-3 taun ing peran manajerial nambah kemungkinan sampeyan lan bisa uga wajib gumantung saka sekolah
  • Entuk transkrip sekolah menengah lan saka institusi liyane sing dirawuhi.
  • Surat rekomendasi.
  • CV profesional utawa resume
  • Statement of purpose
  • Essay
  • Dokumen bukti keuangan
  • KTP utawa paspor

Dadi, iki minangka syarat dhasar utawa umum kanggo MBA ing Norwegia, entuk informasi luwih lengkap saka institusi host sampeyan. Ayo kita terusake langkah kanggo entuk MBA ing Norwegia.

· Nduwe Rekam Akademik sing apik banget

MBA ing Norwegia bisa dadi cukup kompetitif, mula mung sing paling apik sing dipilih lan yen sampeyan pengin dilebokake utawa ngadeg ing sadhuwure kompetisi banjur nggawe cathetan akademik sampeyan paling apik. Iki tegese sampeyan kudu duwe IPK dhuwur kanggo gelar sarjana kaya saka 3.5 GPA lan ndhuwur. Sampeyan uga kudu skor dhuwur ing TOELF utawa IELTS lan ujian mlebu liyane diatur dening institusi.

Cathetan akademik sing apik bakal gampang nggambarake kemampuan sampeyan menyang papan sing diakoni sing ora bakal mbuwang wektu kanggo menehi kursi ing program MBA. Kajaba iku, nduwe rekor akademik sing apik ngluwihi nilai akademik sampeyan, uga kalebu kekuwatan pengalaman kerja, keterlibatan sampeyan ing kegiatan ekstrakurikuler lan komunitas sampeyan, lan uga pengaruh sampeyan ing jagad bisnis.

· Miwiti Proses Aplikasi

Aplikasi kanggo MBA ing Norwegia biasane online lan iki tegese sampeyan ora kudu ngunjungi sekolah sadurunge bisa nglamar program MBA. Dadi, nyiapake kabeh dokumen kanggo aplikasi kasebut lan miwiti aplikasi kanggo MBA ing sekolah Norwegia sing sampeyan pilih. Sadurunge miwiti nglamar, priksa tanggal pungkasan kanggo ngerti yen wis telat kanggo nglamar.

Sampeyan kudu nglamar luwih awal supaya aplikasi sampeyan bisa dideleng kanthi lengkap dening papan sing diakoni tanpa kesusu lan sampeyan bisa uga pengin nglamar luwih saka siji program MBA kanggo nambah kemungkinan sampeyan ditampa.

Sawise nglamar, ngenteni email sing ditampa utawa ditolak. Yen sampeyan nampa layang acceptance, banjur nerusake menyang langkah sabanjure.

· Mbayar SPP lan Fees liyane

Sawise sampeyan ditampa ing program MBA, sampeyan kudu mbayar SPP lan / utawa biaya liyane kanggo konfirmasi diakoni lan miwiti program kasebut. Kabeh pembayaran biasane rampung online. Sawise iki, sampeyan bisa miwiti perjalanan MBA kanthi lengkap kanggo entuk gelar.

· Memenuhi Persyaratan Program

MBA ing Norwegia biasane mbutuhake 1-2 taun kanggo ngrampungake lan kalebu beban unit kaya program gelar biasa liyane. Sampeyan kudu nyukupi syarat program kanthi ngrampungake biji kanggo saben unit kanggo lulus. Yen sampeyan nyukupi kabeh syarat program, sampeyan bisa diwenehi gelar MBA lan dadi pimpinan bisnis sing lengkap.

Dadi, iki kepiye sampeyan entuk MBA ing Norwegia utawa negara liya babagan perkara kasebut. Waca kanggo nemokake universitas ing Norwegia kanggo program MBA.

Universitas ing Norwegia kanggo MBA

Isih ing pandhuan babagan cara entuk MBA ing Norwegia, ing kene ana universitas lan sekolah bisnis ing Norwegia sing nawakake program gelar MBA. Institusi kasebut minangka sekolah peringkat paling dhuwur ing Norwegia lan Eropa lan entuk gelar MBA saka salah sijine bakal diakoni ing konteks global.

Aku wis menehi katrangan ringkes kanggo saben universitas ing Norwegia kanggo MBA kanggo menehi wawasan babagan penawaran program lan kepiye carane bisa mbantu sampeyan entuk target ing jagad bisnis. Tanpa basa-basi, ayo padha mlebu sekolah…

1. BI Norwegian Business School

BI Norwegian Business School minangka salah sawijining sekolah bisnis ing Norwegia sing nawakake program gelar MBA sing bergengsi. Institusi iki minangka sekolah bisnis paling gedhe ing Norwegia lan paling gedhe nomer loro ing Eropa. Wis papat kampus ing Stavanger, Bergen, Trondheim, lan sing utama ing Oslo.

BI nawakake program MBA Eksekutif ing kampus Oslo kanthi format sinau part-time lan program kasebut diwulangake kanthi lengkap ing basa Inggris, dadi, sampeyan kudu nyukupi syarat keahlian basa Inggris yen sampeyan minangka penutur basa Inggris sing ora asli.

Durasi program yaiku 18 wulan kanthi SPP NOK 490,000 utawa $49,963.58. Kanggo mlebu program iki, sampeyan kudu duwe gelar sarjana kanthi 180 ECTS utawa sing padha karo institusi akreditasi.

Sampeyan kudu paling sethithik 25 taun utawa luwih kanggo mlebu program kasebut, nduweni pengalaman kerja full-time minimal 6 taun, lan menehi 2 surat rekomendasi.

Entuk MBA saka sekolah sing fokus ing bisnis biasane dadi pilihan sing paling disenengi kanggo siswa sing nggayuh gelar bisnis. Iki amarga kabeh lingkungan sinau dirancang kanggo menehi kepuasan pendidikan bisnis.

Kabeh ing kampus kaya bisnis, saka mahasiswa lan staf menyang laboratorium lan fasilitas liyane. Kanthi iki, sampeyan bisa uga pengin nimbang entuk MBA saka BI Norwegian Business School.

Mulai Aplikasi

2. Sekolah Ekonomi Norwegia NHH

Iki minangka sekolah bisnis pisanan ing Norwegia, sing diadegake ing taun 1936, lan wiwit nawakake pendidikan piwulang lan riset sing berkualitas ing bidang ekonomi lan administrasi bisnis. Sekolah iki akreditasi telu dening AMBA, EQUIS, lan AACSB sing menehi pangenalan global. Gelar master sawijining peringkat No.1 ing Norwegia dening Financial Times lan 70th ing donya.

NHH nawakake MSc ing Ekonomi lan Administrasi Bisnis sing kaya MBA dhewe lan duwe 10 spesialisasi kanggo sampeyan milih. Yen sampeyan pengin mlebu program iki, sampeyan kudu ngrampungake gelar sarjana ing bidang ekonomi utawa administrasi bisnis saka universitas akreditasi kanthi gelar 90 ECTS utawa sing padha. Skor GMAT utawa GRE 600 utawa 152 dibutuhake kanggo sawetara siswa.

Basa instruksi kanggo program kasebut yaiku basa Inggris, mula penutur basa Inggris sing ora asli kudu njupuk salah sawijining tes keahlian basa Inggris lan ngirim skor. Tes lan skore yaiku:

  • TOEFL - 90 kanggo tes berbasis internet, 575 kanggo tes tulis, utawa 233 kanggo tes berbasis komputer.
  • IELTS - skor minimal 6.5
  • PTE Academic - skor minimal 62

Keuntungan utama sinau ing NHH? Ora ana biaya kuliah kanggo kabeh siswa tanpa preduli saka status pendhudhuk.

Mulai Aplikasi

3. Universitas Agder

Universitas Agder minangka universitas umum ing Norwegia kanthi rong kampus ing Kristiansand lan Grimstad. Universitas iki diatur dadi enem divisi lan Sekolah Bisnis lan Hukum ing ngendi sampeyan bisa nemokake program MBA lan Executive MBA sing ditawakake ing kampus Kristiansand. MBA full-time lan butuh 2 taun kanggo ngrampungake nalika MBA Eksekutif minangka part-time.

Loro program kasebut diwulang nganggo basa Inggris.

Klik kene kanggo MBA

Klik kene kanggo EMBA

4. Sekolah Bisnis UiS

Sekolah Bisnis UiS, salah sawijining institusi paling gedhe ing Norwegia, minangka sekolah bisnis Universitas Stavanger (UiS). Sekolah bisnis nyedhiyakake Master of Science in Business Administration sing dirancang kanggo nggawe sampeyan sukses ing pasar tenaga kerja. Program kasebut mbutuhake 2 taun kanggo ngrampungake lan bakal nglengkapi sampeyan karo macem-macem katrampilan penting kayata alat analitis, katrampilan interpersonal, kolaborasi interdisipliner, kerja tim, lan pola pikir sing tuwuh.

Program kasebut diwiwiti ing wulan Agustus saben taun lan diwulang nganggo basa Inggris, uga ora ana biaya kuliah. Yen sampeyan kepengin mlebu program iki, sampeyan kudu duwe gelar sarjana kanthi minimal 90 ECTS utawa sing padha karo institusi sing diakoni ing bidang bisnis utawa ekonomi.

Mulai Aplikasi

5. Sekolah Bisnis NTNU Trondheim

Universitas Ilmu lan Teknologi Norwegia (NTNU) minangka universitas riset umum lan universitas paling gedhe ing Norwegia. Wis telung kampus ing Gjovik, Alesund, lan kampus utama ing Trondheim. Sekolah Bisnis NTNU minangka departemen akademik universitas sing tanggung jawab kanggo nawakake program gelar sing gegandhengan karo bisnis.

Sekolah bisnis uga nawakake MSc 2 taun ing Ekonomi lan Administrasi Bisnis. Pelamar kudu duwe gelar sarjana ing administrasi bisnis lan keahlian basa ing Norwegia lan Inggris amarga program kasebut utamane diajarke ing basa Norwegia. Program kasebut ditawakake ing kampus utama ing Trondheim.

Mulai Aplikasi

Iki minangka universitas lan sekolah bisnis sing bisa entuk MBA ing Norwegia. Sinau luwih lengkap babagan saben institusi sadurunge miwiti aplikasi.

MBA paling apik ing Norwegia kanggo Siswa India

Yen sampeyan minangka mahasiswa India sing pengin sinau MBA ing Norwegia lan pengin golek sekolah sing paling apik, mula sampeyan ana ing papan sing bener. Saka dhaptar ing ndhuwur, sampeyan bakal ngerti manawa ora akeh program MBA ing Norwegia, lan uga, universitas ing ndhuwur nampa siswa internasional kalebu siswa India supaya sampeyan bisa nglamar apa wae.

Langkah-langkah carane entuk MBA ing Norwegia uga padha kanggo siswa India utawa siswa internasional babagan perkara kasebut. MBA paling apik ing Norwegia kanggo siswa India yaiku:

  1. NTNU Business School MSc ing Ekonomi lan Administrasi Bisnis
  2. Universitas Adger MBA lan MBA Eksekutif
  3. UiS Business School MSc ing Administrasi Bisnis

Entuk gelar MBA iki bakal nggawe sampeyan dadi pimpinan bisnis ing organisasi apa wae ing kutha asal utawa ing endi wae ing jagad iki.

MBA ing Norwegia - FAQs

Apa siswa internasional ditampa kanggo MBA ing Norwegia?

Ya, siswa internasional ditampa kanggo MBA ing Norwegia.

Apa MBA ing Norwegia Gratis?

MBA ing universitas umum ing Norwegia gratis nanging ora gratis ing universitas swasta.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.