Miwiti Kanthi Teori Musik

Yen sampeyan seneng musik, sampeyan kudu ngupayakake ngerti dhasare. Kursus online gratis iki dening Michigan State University bakal mbantu sampeyan miwiti lelungan menyang lapangan musik.

Ing pungkasan kursus, sampeyan bakal ngerti istilah lan terminologi dhasar ing lapangan musik lan uga ngerti sawetara perkara dhasar babagan konsep nggawe musik.

Yen sampeyan pengin sinau musik kanthi jero minangka kursus, ana sawetara sekolah musik dina iki sampeyan bisa nguripake kanggo. Ing kasunyatan, ana sawetara beasiswa kanggo penyayang musik dina iki lan uga sawetara aplikasi musik gratis sampeyan bisa ngakses online kanggo miwiti lelungan menyang lapangan musik sing tepat.

Ing antarane sekolah kasebut, sampeyan bisa mriksa sekolah-sekolah kasebut kanthi apik mulang musik global.

MIT liwat Curtis Institute of Music dadi adoh minangka kurban a free gelar master ing music gratis kanggo para pecinta musik sing berkualitas.

Miwiti Kanthi Teori Musik

Iki minangka kursus musik tingkat pamula sing digawe kanggo mbantu sampeyan njelajah nada, irama, meter, notasi, timbangan, tombol, tandha tombol, tandha meter, triad, kord kapitu, lan harmoni dhasar.

Informasi panyedhiya
Jeneng Pandhuan
Universitas Negeri Michigan
Padha karo (Situs Web / Media Sosial)
Petugas Kemitraan at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Study Abroad Nations.Kita wis nulis atusan panuntun sing wis nulungi mayuta-yuta siswa ing ndonya. Sampeyan bisa nyambung karo kita kapan wae liwat platform media sosial utawa liwat email.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.