15 Beasiswa Pascasarjana paling apik ing Nigeria

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake dhaptar sawetara beasiswa pascasarjana paling apik ing Nigeria sing mbukak kanggo nampa aplikasi gratis saka kabeh siswa Nigeria sing bisa uga entuk paling ora gelar sarjana saka universitas Nigeria sing diakoni.

Ngupayakake studi pascasarjana ing Nigeria bisa uga angel banget, nanging apa sampeyan ngerti ana akeh kesempatan beasiswa pascasarjana sing bisa entuk keuntungan minangka siswa Nigeria?

Napa mbuang-mbuwang wektu yen sampeyan bisa nggunakake paling maksimal piranti kasebut ing tangan sampeyan kanggo nggoleki beasiswa kasebut lan njelajah.

Menarik, sawetara beasiswa kasebut nawakake sponsor kanthi dana kanggo para ahli waris. Dadi luangake wektu kanggo maca nganti pungkasan kanggo kabeh sing dijanjekake.

Kangge, deleng dhaptar isi ing ngisor iki kanggo ringkesan apa sing ana ing artikel iki.

[lwptoc]

Sapa sing dadi sponsor beasiswa pascasarjana iki ing Nigeria?

Beasiswa pascasarjana iki ing Nigeria disponsori dening sawetara agensi. Sawetara kalebu instansi pamrentah, lan sawetara minangka lembaga non-pemerintah. Sumber ing ngisor iki mbantu siswa Nigeria ing negara berkembang nglajengake pasinaon pascasarjana.

  • Beasiswa Pamrentah Federal kanggo siswa Nigeria
  • Beasiswa Pamrentah Negara kanggo siswa Nigeria
  • Beasiswa perusahaan minyak kanggo siswa Nigeria
  • Sponsor liyane kayata LSM
    Beasiswa pascasarjana kanggo siswa ing Nigeria
    Beasiswa pascasarjana kanggo siswa ing Nigeria

Beasiswa Pascasarjana ing Nigeria

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake beasiswa pascasarjana paling dhuwur ing Nigeria sing bisa dilamar lan kepiye. Pancen njupuk wektu kanggo maca.

  • Beasiswa Nigeria Pascasarjana
  • Beasiswa Pascasarjana NITDA
  • Beasiswa Pascasarjana LNG Nigeria kanggo Siswa Nigeria
  • Beasiswa Pascasarjana AGIP kanggo warga Nigeria
  • Program Peserta Lulusan Stanbic IBTC Bank
  • Beasiswa Pascasarjana Heinrich Boll Foundation kanggo warga Nigeria
  • Penghargaan BEA kanggo warga Nigeria
  • Beasiswa SEOF kanggo Siswa Nigeria Pascasarjana
  • Beasiswa Pascasarjana PTDF
  • Beasiswa Federal Pemerintah Nigeria
  • Program Siswa SPDC Shell
  • Program Lampiran Industri Egbin Group Sahara
  • Beasiswa Pengembangan Teknologi Petroleum Universitas Dundee (PTDF) kanggo Siswa Nigeria
  • Program Pengembangan Lulusan MTN Global kanggo Lulusan enom
  • Program Trainee Perusahaan Rainoil lan Gas kanggo Lulusan Nigeria

Beasiswa Nigeria Pascasarjana

Amarga sawetara sebab, ana lulusan sing cenderung ora duwe program pascasarjana amarga ora bisa dikendhaleni lan salah sawijining sebab bisa uga kurang dana kanggo mbayar sawetara tagihan lan kanggo mbantu siswa kaya kasebut beasiswa pascasarjana ing Nigeria wis diadegake.

Dadi, Beasiswa Nigeria pascasarjana iki kasedhiya kanggo para pelamar full-time sing bisa dadi warga negara Nigeria utawa manggon ing Nigeria nalika program kasebut.

Utamane, program iki njamin supaya ndhukung para siswa supaya bisa sukses ing saindenging jagad.

Kanggo layak kanggo beasiswa tartamtu, sampeyan kudu nampa klaim sementara kanggo kursus pascasarjana sing layak ing Universitas Stirling.

Nawakake 4,000 biaya sekolah kanggo siswa sing beasiswa.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene.

Beasiswa Pascasarjana LNG Nigeria kanggo Siswa Nigeria

Iki minangka salah sawijining beasiswa pascasarjana paling populer ing Nigeria sing nyengkuyung keunggulan akademik lan ndhukung pangembangan modal manungsa ing negara kasebut.

Yen sampeyan salah siji sing sinau kursus kasebut: Studi lingkungan, Teknik, Manajemen, Akuntansi, Ekonomi, Geologi, Hukum, lan Kedokteran.

Banjur, sampeyan kudu ngrebut kabeh kesempatan sing kudu dilamar liwat link ing ngisor iki.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene.

Beasiswa Pascasarjana NITDA kanggo Siswa Nigeria

Beasiswa pascasarjana NITDA ing Nigeria nawakake beasiswa kanggo siswa pascasarjana kanggo sinau ing Universitas Nigeria. Iki tanggung jawab kanggo ngrubah orientasi TI Nigeria lan nambah standar dheweke menyang level global.

Kanggo lolos kanggo beasiswa iki, sampeyan kudu sukses ing sawetara tes kecekapan sawise sampeyan bakal dhaptar.

Mung dosen Universitas lan Politeknik sing duwe MSc ing bidang Teknologi Informasi sing memenuhi syarat kanggo ndhaptar beasiswa iki.

Maneh, sing duwe kelas siji utawa nomer loro ing Teknologi Informasi lan Hukum uga bisa ndhaptar kanggo program master.

Yen layak lan kasengsem, aplikasi kanggo beasiswa iki liwat link ing ngisor iki.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Beasiswa Pascasarjana AGIP kanggo warga Nigeria

Beasiswa iki disponsori dening Agip Exploration Limited lan minangka salah sawijining beasiswa pascasarjana paling apik ing Nigeria saiki. Minangka bagean saka Tanggung jawab Sosial Perusahaan (CSR), iki disiapake persiyapan lan kemajuan tenaga kerja.

Kanthi setuju karo iki, NAE nampani aplikasi saka alumni Nigeria sing nduweni kualifikasi lan tertarik kanggo Skema Penghargaan Beasiswa Pascasarjana.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Beasiswa Pascasarjana Heinrich Boll Foundation kanggo warga Nigeria

Beasiswa pascasarjana iki dianugerahi kanggo wong Nigeria sing nggayuh pasinaon pascasarjana ing Universitas ilmu terapan ('Fachhochschulen'), utawa Universitas seni ('Kunsthochschulen') ing Jerman.

Iki minangka tawaran tahunan lan mulane, para ahli waris kudu njaga cathetan akademik sing apik, kudu narik kawigaten babagan politik lan sosial, lan duwe minat marang tujuan penting pendirian yaiku: ekuitas lan jaminan diri, lingkungan lan keberlanjutan, mayoritas aturan sistem lan hak asasi manungsa.

Klik link ing ngisor iki kanggo ndhaptar lan entuk kualifikasi dadi ahli waris.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Penghargaan BEA kanggo warga Nigeria

Penghargaan BEA nyedhiyakake beasiswa pascasarjana paling apik ing Nigeria kanggo siswa sinau ing luar negeri.

Apa sampeyan kepengin terus sinau ing luar negeri nanging tetep ngadhepi macem-macem faktor sing matesi?

Menteri Pendidikan Federal nganggep pantes nganggep warga Nigeria pantes nampa perjanjian pendidikan bilateral supaya bisa sinau ing luar negeri.

Pandhuan kanggo apa sing kudu sampeyan lakoni ana ing link sing diwenehake ing ngisor iki. Pramila, mangga klik lan waca.

Sampeyan bisa nemokake kabeh sing perlu dingerteni babagan Beasiswa BEA ing kene.

Beasiswa SEOF kanggo Siswa Nigeria Pascasarjana

Sir Emeka Offor ngerti perlune pendhidhikan lan kenapa dheweke kudu investasi. Dheweke menehi penghargaan tahunan kanggo bocah-bocah cilik Nigeria sing mbutuhake program pascasarjana.

Sanajan beasiswa SEOF ora diwatesi mung kanggo pascasarjana, uga ana tawaran kanggo mahasiswa.

Link ing ngisor iki bakal dadi pandhuan aplikasi.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Beasiswa Pascasarjana PTDF

Ternyata, iki minangka salah sawijining beasiswa pascasarjana sing paling kompensasi ing Nigeria. Bisa uga sampeyan golek kesempatan kanggo program master, iki bakal cocog.

Sampeyan kudu mbukak link khusus iki kanggo ngerti yen sampeyan entuk beasiswa. Iki amarga kesusu kanggo keluwihane lan kudu ana pihak sing duwe akademisi sing luar biasa kanggo dipikirake.

Sampeyan bisa ndhaptar beasiswa kanthi ngeklik link ing ngisor iki.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Beasiswa Pascasarjana Pamrentah Federal Nigeria

Pamrentah Nigeria liwat Menteri Pendidikan Federal lan Lembaga Beasiswa Federal nawakake beasiswa iki minangka salah sawijining beasiswa pascasarjana paling dhuwur ing Nigeria kanggo mbantu siswa supaya entuk program pascasarjana sing disenengi tanpa ana watesan.

Nanging, beasiswa khusus iki ora diwatesi mung kanggo level pascasarjana. Uga nganti level NCE, HND, lan Sarjana.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Program Siswa SPDC Shell

Beasiswa pascasarjana SHELL SPDC iki minangka salah sawijining beasiswa pascasarjana paling apik ing Nigeria sing luwih fokus karo siswa ing wilayah Delta Nigeria lan ngurus studi lokal lan internasional.

Kajaba iku, lulusan uga bisa dadi ahli waris amarga SPDC nawakake udakara 20 panggonan magang riset saben taun.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Program Lampiran Industri Egbin Grup SAHARA

Egbin Power Plc minangka salah sawijining prestasi gedhe ing industri tenaga Nigeria. Inti saka program iki yaiku kanggo nuntun gerakan 'Cahya Nigeria' lan tuwuh menyang wilayah Afrika sub-Sahara liyane.

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo program magang iki, sampeyan kudu:

  • Ndhuweni minimal Divisi Dhuwur Kelas Loro utawa Kredit Dhuwur nalika ndhaptar papan iki.
  • Bali sekolah kanthi full-time sawise ngrampungake program
  • Dadi lulusan disiplin ing ngisor iki: Teknik, Ilmu Industri Terapan, Keuangan, Informasi & Teknologi, lan Keamanan Lingkungan.

Mung kanggo wong Nigeria lan bakal dadi tuan rumah ing Nigeria. Kajaba iku, melu program iki menehi sampeyan cara teknis kanggo ngetrapake apa sing wis diwulangake ing pasinaon pascasarjana.

Maneh, kasedhiyan keterlibatan siji-sijine karo macem-macem profesional menehi sampeyan pitulung sing sampeyan butuhake babagan disiplin. Program iki cekak lan butuh wektu 3-6 kanggo ngrampungake.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene.

Beasiswa Pengembangan Teknologi Petroleum Universitas Dundee (PTDF)

Beasiswa iki katon kanggo siswa Nigeria sing dingerteni sing kepengin sinau pascasarjana ing tingkat master utawa PhD.

Bidang studi kualifikasi kalebu Teknik Sipil, Teknik Elektronik, Minyak lan Hukum lan Kebijakan Mineral, Geografi / Ilmu Lingkungan, Teknik Mesin.

Iki mbantu ngrampungake biaya kuliah lan biaya urip.

Kanggo maca luwih lengkap babagan cara kualifikasi lan aplikasi kanggo beasiswa pascasarjana iki, priksa link ing ngisor iki.

Klik ing kene kanggo rincian beasiswa

Program Pengembangan Lulusan MTN Global kanggo Lulusan enom

Jaringan telekomunikasi paling cepet sing nggawe sawetara lulusan Nigeria enom kanggo latihan lan ndaftar minangka bagean saka timnya.

Dadi, yen sampeyan antusias babagan profesi, enom lan umure 22-26 taun, sampeyan kudu dadi bagean saka sawetara wong sing duwe drive sing dibutuhake MTN.

Penting, dicathet yen sampeyan kudu ngrampungake program gelar sarjana lan kudu aplikasi liwat link iki.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Program Trainee Perusahaan Rainoil lan Gas kanggo Lulusan Nigeria

Lulusan Nigeria sing nduweni kualifikasi sing ngetrapake spesifikasi Rainoil lan Gas kanggo program trainee lulusan lan jabatan akademik sing apik kudu mbukak link ing ngisor iki lan aplikasi.

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti kenapa iki kalebu ing dhaptar beasiswa paling apik kanggo lulusan Nigeria. Iki amarga Rainoil minangka salah sawijining perusahaan pemasaran minyak bergengsi ing Nigeria.

Sampeyan bisa ndhaptar ing kene

Beasiswa Dr. Murtala Muhammed

Apa sampeyan ngerti manawa saben siswa Nigeria nampa beasiswa pascasarjana ing pakurmatan Jenderal Murtala Muhammed?

Dadi, beasiswa iki disponsori kanthi lengkap dening Universitas Metropolitan London lan nyakup biaya kuliah kanggo program Master ing institusi pendidikan tinggi.

Iki khusus kanggo lulusan Nigeria sing pengin sinau ing Inggris.

kesimpulan

Amarga ana sawetara kendala, bisa uga ora luwih sinau, utamane sawise program gelar sarjana. Sing sampeyan ora ngerti yaiku ana kesempatan beasiswa kanggo siswa pascasarjana ing Nigeria sing bisa ngurus biaya kuliah, akomodasi lan biaya sinau lengkap.

Nalika sawetara beasiswa pascasarjana ing Nigeria sing kacathet ing artikel iki kanggo program master, nanging jumlah sing apik kanggo Ph.D. program

Yen sampeyan wis memenuhi syarat, sampeyan bisa entuk kalodhangan kanggo njaluk syarat kasebut. Muga-muga sukses!

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Komentar siji

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.