10 Pakaryan Sarjana Ilmu Biologi Paling Dhuwur

Pengin entuk proyek sing duwe bathi kanthi gelar biologi, kita nulis artikel iki kanggo mbantu sampeyan. Mangkene Lowongan Sarjana Ilmu Biologi sing bisa ditemokake ing taun iki.

Kita nglampahi gesang kanthi dikelilingi organisme urip, saka ukuran lan ukuran mikroskopik sing ora bisa dideleng dening mripat alami menyang wong liya sing gedhe banget saengga bisa dingerteni.

Kanggo tujuan kasebut, manungsa duwe komitmen kanggo mriksa lan ngerti kabeh babagan lan sajrone urip. Penasaran iki nyebabake macem-macem derajat nyinaoni urip lan organisme. Kapinteran manungsa kanggo ngerti urip yaiku nyebabake disiplin ilmu sing beda-beda sing banjur nggawe akeh kesempatan kerja.

Dadi ing artikel iki, kita bakal nemokake sawetara kesempatan karir sing bisa sampeyan lakoni nalika sinau biologi. Sementara, goleki dhaptar isi kanggo ringkesan apa sing bakal dikarepake ing artikel iki.

[lwptoc]

Apa biologi iku gelar sing apik?

Nggih Biologi minangka karir sing apik. Sejatine minangka salah sawijining karir ilmu sing paling nguntungake sing bisa ditindakake.

Kasunyatane, kursus biologi minangka gelar sarjana nomer 1 sing kudu dipikolehi para dokter sadurunge miwiti sekolah kedokteran. Pengetahuan sing jero babagan biologi nyedhiyakake landasan sing apik kanggo para siswa sing seneng babagan kedokteran.

Kajaba iku, lapangan kerja para ahli zoologi lan ahli biologi margasatwa liyane diprakirake bakal tuwuh 4 persen wiwit taun 2019 nganti 2029, udakara sepisan rata-rata kanggo kabeh lapangan kerja.

Apa sing bisa ditindakake karo gelar sarjana biologi?

Ana sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni kanthi gelar biologi. Ing sesi iki, kita bakal ndeleng sawetara. Ing ngisor iki sawetara sarjana ilmu ing proyek biologi.

  • Ahli biokimia
  • Pakar Kesehatan
  • Guru Biologi
  • Ilmuwan Pertanian lan Panganan
  • Mikrobiologi

Sapa sing bisa ndhaptar sarjana ing bidang biologi?

Yen sampeyan bakal entuk proyek biologi, sampeyan kudu memenuhi kriteria tartamtu sing kudu sampeyan miliki supaya duwe karir sing sukses. Ayo deleng sawetara ing ngisor iki.

  • Minat ing Ilmu
    Kanggo sapa waé sing mikir babagan masa depan minangka ahli biologi utawa lapangan sing ana gandhengane, mula bakal duwe kapentingan asli babagan dhasar ilmu pengetahuan. Yen sampeyan seneng karo persamaan lan maca babagan ilmu pengetahuan, mesthi penasaran karo "sebab" prekara, lan kaya nyimpen informasi rinci babagan asil proyek lan proses, iku minangka pratandha sing apik.
  • Katresnan Alam
    Sawetara bidang ing bidang biologi kalebu eksplorasi organisme urip ing lingkungan alam, dadi yen sampeyan seneng ngentekake wektu ing njaba ruangan kayata alas, kali, garis pantai, lan habitat ekologis liyane, sampeyan bisa uga cocog karo akeh cabang kasebut. saka biologi.
  • Katresnan Laboratorium
    Kaya sing diandharake Dr. Maxwell, akeh wong sing ora seneng ing njobo isih berkembang dadi ahli biologi nalika duwe minat sejatine nindakake kerja ing laboratorium. Lan sanajan wong-wong sing makarya ing lingkungan ruangan, isih bakal nyawisake sawetara wektu kanggo makarya ing setelan laboratorium njero ruangan.
  • Karep kanggo Ngatasi Masalah
    Sinau biologi minangka upaya berorientasi solusi. Apa karya kasebut ana gandhengane karo obat, lingkungan, kesehatan kewan, perubahan iklim, utawa wilayah liyane sing ora kaetung, penting manawa para wong sing ana ing lapangan kasebut minangka pemecah masalah khusus.
  • Manungsa waé kanggo rinci lan organisasi
    Yen sampeyan wis nindakake riset utawa karya laboratorium, sampeyan bakal ngerti manawa penting banget supaya bisa orientasi rinci lan diatur ing karya sampeyan.

Kepiye cara ndhaptar sarjana ilmu ing proyek biologi?

Ing ngisor iki minangka sawetara cara sampeyan bisa nemokake lan nglamar kerja biologi.

Priksa situs web perusahaan

Panggonan pisanan kanggo mriksa Sarjana Ilmu Budaya ing Proyek Biologi ana ing situs web perusahaan.

Organisasi lan bisnis kadang-kadang menehi instruksi rinci babagan sapa sing bakal dihubungi ing bagean kayata "Pakaryan," "Karir," utawa "Bisa kanggo Kita."

Situs web perusahaan uga ngemot biografi anggota staf utama utawa direktori karyawan. Dadi golek situs web resmi perusahaan kanthi strategis kanggo wong sing tanggung jawab kanggo apa sing sampeyan goleki.

Telusuri media sosial

Biasane, profesional sumber daya manungsa milih kesempatan kerja ing platform media sosial populer kayata Twitter lan Facebook.

Bukak garis telusuran lan wiwiti telusuran kanthi ngetik jeneng perusahaan lan tembung kunci sing relevan kaya "Pakaryan Sarjana Ilmu Biologi".

Kunjungi situs web Agensi Penyewaan

Perusahaan sing nyewa biasane nggawe lowongan kerja kanggo organisasi. Yen ana posisi sing sampeyan pilih, bukak situs web agensi lan goleki kaca web individu kanggo jeneng lan profil perekrut.

Dheweke bisa uga menehi jeneng pejabat tartamtu sing bisa mbantu sampeyan ngubungi sapa sing bakal dihubungi.

Maca: 5 Sekolah Teknik Paling Apik ing Kanada Kanthi Beasiswa

Goleki kantor email

Dailies kerja minangka alternatif liyane sing ora digatekake wong akeh. Sampeyan ora butuh langganan kanggo entuk akses menyang informasi migunani iki.

Telusuri online jurnal khusus industri lan sinau babagan tren paling anyar ing perusahaan (utamane proyek sing ana gandhengane karo biologi).

Pakaryan Sarjana Ilmu Biologi Paling Dhuwur

1. Teknisi Pangan

Salary: $ 15.45 saben jam

Salah sawijining gelar sarjana ilmiah ing bidang biologi sing kasedhiya yaiku dadi teknisi panganan. Teknisi ilmu pangan mbantu para ilmuwan nglacak data, njaga peralatan laboratorium, ngawasi produksi panganan, lan nganalisis kualitas panganan, palawija, lan lemah. Organisasi peraturan lan perusahaan swasta nggunakake akeh Teknisi Ilmu Pangan.

Yen sampeyan pengin nggayuh karir iki, gelar sarjana biologi, ilmu tanaman utawa kewan, kimia, utawa disiplin sing gegandhengan dibutuhake.

2. Research Gaji: $ 16.26 saben jam Asisten

Salary: $ 15.88 saben jam

Asisten riset biologis mbantu ahli biologi lan ilmuwan medis nglumpukake lan nyiyapake conto biologis kayata getih, panganan, lan kuman. Teknisi biologis uga nulungi para ilmuwan kanthi tugas laboratorium liyane kayata perawatan peralatan, dokumentasi asil riset, lan lapangan.

Gelar sarjana biologi utawa disiplin sing gegandhengan dibutuhake, uga pengalaman laboratorium.

3. Petugas Kontrol Kualitas

Salary: $ 16.26 saben jam

Petugas kontrol kualitas njamin manawa produk perusahaan efektif lan bermutu. Perusahaan farmasi lan panganan minangka perusahaan teknisi kontrol kualitas sing paling umum. Posisi iki bisa uga mbutuhake ngawasi pabrikan utawa pengujian barang sing dipikolehi saka sumber njaba. Ahli kasebut asring spesialis ing bidang tartamtu, kayata riset, jaminan kualitas, utawa panyimpenan panganan.

Wis lulus sekolah tinggi, uga latihan ing papan kerja sing bisa ditindakake wiwit sewulan nganti setaun.

4. Pendhidhik Kesehatan

Salary: $ 19.76 saben jam

Pendidik kesehatan ndidik komunitas babagan kesehatan lan kesehatan kanthi nggunakake keahlian olahraga, nutrisi, penyakit, lan topik liyane. Pendidik kesehatan asring tanggung jawab nglumpukake lan nganalisa data babagan macem-macem masalah kesehatan, uga ngembangake bahan pendhidhikan lan program pelatihan.

Ing panggonan kayata pusat komunitas, institusi pendhidhikan, institusi kesehatan umum, lan uga organisasi pribadi, pendidik kesehatan asring nggunakake kemampuan komunikasi lan kepemimpinan kanggo komunikasi informasi sing angel.

Gelar sarjana minangka kualifikasi pendidikan minimal kanggo pendidik kesehatan. Sertifikasi Spesialis Pendidikan Kesehatan Bersertifikat (CHES) bisa uga dibutuhake dening sawetara perusahaan.

5. Personel Dokter Hewan

Salary: $ 84,240

Yen sampeyan seneng kewan, dadi dokter hewan bisa uga dadi kursus sampeyan. Kanggo dadi dokter hewan, sampeyan kudu ngrampungake Dokter Kedokteran Hewan (DVM) program sawise gelar sarjana biologi. Yen sampeyan luwih seneng karir dadi perawat hewan, sampeyan bisa entuk Sertifikat IV Perawat Kedokteran Hewan.

Sejatine, traineeship 24 wulan bisa uga sampeyan butuhake. Dadi, minangka Dokter Hewan, sampeyan bakal ngrewangi dokter hewan kanggo menehi perawatan kewan, lan nindakake macem-macem tugas liyane kayata menehi obat kanggo kewan, sterilisasi peralatan bedah, lan njaga cathetan medis.

6. Mikrobiologis

Salary: $ 28.45 saben jam

Makarya ing laboratorium minangka ahli mikrobiologi minangka salah sawijining sarjana ilmu ing proyek biologi sing bisa ditemokake. Mikrobiologis nyinaoni jamur, virus, bakteri, archaea, ganggang, protzoa, lan prion, yaiku mikroorganisme sing ora bisa dideleng karo mripat.

Gelar Sarjana Ilmu Ilmu ngidini sampeyan spesialis ing lapangan kanthi milih unit sing cocog. Mayoritas lapangan kerja mbutuhake pasinaon pascasarjana, bisa uga nganti level doktoral (utamane kanggo posisi fakultas universitas).

Sukses ing sektor iki mbutuhake pikiran sing ati lan katrampilan analitis sing dikembangake kanthi apik.

Maca: 20 Pakaryan Low-Stress Low Paced

7. Guru SMA

Salary: $ 59,730

Apa sampeyan pengin mulang biologi sekolah menengah? Sawise entuk gelar sarjana ilmu biologi, sampeyan bisa ndhaptar program gelar Master of Teaching (Secondary).

Biologi bakal dikombinasikake karo unit liyane ing program sarjana sing ideal. Matematika, humaniora lan ilmu sosial, Inggris, desain lan teknologi, lan seni minangka conto bidang sinau kapindho sing bakal fokus yen sampeyan pengin dadi instruktur biologi.

8. Ilmu Lingkungan

Salary: $ 64, 532

An ilmuwan lingkungan ngembangake teknologi sing nglindhungi ekosistem utawa lingkungan global. Ilmuwan lingkungan uga bisa dadi penasihat babagan rekomendasi kebijakan sing ana gandhengane karo iklim utawa lingkungan.

Syarat pendidikan: Gelar Sarjana Biologi bisa nduweni kualifikasi kanggo sampeyan ing level entry ing bidang ilmu lingkungan. Nanging akeh profesional sing milih ngupayakake kerja tingkat lulusan ilmu alam kanggo maju.

9. Ilmuwan Forensik

Salary: $ 70,000

Dadi ilmuwan forensik minangka salah sawijining sarjana ilmu pengetahuan ing proyek biologi sing bisa ditemokake. Kanthi nglumpukake lan ngevaluasi bukti biologis sing ana gandhengane karo sawijining kasus, para ilmuwan forensik mbantu investigasi pidana. Ilmuwan forensik biasane duwe spesialisasi ing salah sawijining rong bidang: analisis laboratorium utawa investigasi TKP.

Gelar sarjana ilmu forensik, biologi, kimia, utawa ilmu alam dibutuhake, uga pelatihan ing lapangan kerja.

Uga Waca: 10 Sekolah Perawat Terbaik ing Houston Texas

10. ecologist

Salary: $ 73,347

Ahli ekologi minangka ilmuwan sing nyinaoni interaksi antarane organisme lan lingkungane. Tanggung jawab ekologis bisa uga kalebu lapangan, pengumpulan data, analisis, lan pelaporan. Akeh ekologis fokus ing spesies sing kaancam bakal punah utawa ing habitat sing wis ngancam. Ahli ekologi bisa duwe spesialisasi ing ekosistem tartamtu, kayata lahan basah, tundra, utawa alas.

Pendidikan: Kanggo dadi Ecologist, gelar sarjana ing bidang ekologi, biologi, botani, zoologi, utawa disiplin sing ana gandhengane dibutuhake. Gelar lanjutan sing gegandhengan karo ekosistem bisa uga dibutuhake.

kesimpulan

Biologi muncul minangka salah sawijining bidang sing dominan ing ilmu modern ing taun-taun pungkasan. Dadi ahli biologi minangka profesi sing diukir kanthi ceruk. Ana akeh banget prospek kanggo sampeyan ing kana. Maksude, temenan, sampeyan bisa ndeleng saka artikel kasebut, sarjana ilmiah babagan proyek biologi sing bisa ditindakake.

Prospek kerja sing paling apik bisa uga ana sawetara setelan pendhudhukan sing luwih gedhe, kayata nursing, mulang, obat, farmasi, lan ilmu lingkungan.

Menarik banget yen biologis rata-rata entuk udakara $ 87,000 saben taun, miturut ZipRecruiter. Lan yen sampeyan pengin dadi siji, sampeyan bisa uga dadi wong sabanjure sing entuk akeh dolar.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.