25 Beasiswa Kanggo Siswa India Sinau ing luar negeri

Mangkene 25 beasiswa sing luar biasa kanggo siswa India sing sinau ing luar negeri. Sawetara wis dibiayai kanthi lengkap kanggo program sarjana lan pascasarjana, lan sawetara sebagian dibiayai.

Kita wis nyathet dhaptar kasebut kanthi rinci kanggo mbantu sampeyan milih sing arep dipilih.

Artikel iki nduweni kabeh informasi, sing paling anyar, kanggo siswa India sing pengin sinau ing luar negeri liwat dana beasiswa lan uga cara ndhaptar beasiswa kasebut.

Kita wis ndhukung siswa internasional sajrone pirang-pirang taun kanthi gratis kanggo entuk mlebu lan beasiswa kanggo sinau ing luar negeri.

Bubar nyusun artikel sing kasedhiya beasiswa pemerintah kanggo sinau ing luar negeri lan mbukak kanggo saben siswa saka kabeh penjuru bumi.

Kita wis ndhukung pembelajaran online kanthi sawetara artikel sing mbabarake kesempatan sinau online kanggo siswa internasional. Pandhuan paling populer babagan ekspos iki program online gratis ing Kanada sing diwenehake karo sertifikat wh liyane mbabarake kursus online kanggo siswa internasional ing saindenging jagad kanthi sertifikat sing bisa dicithak.

Sampeyan uga kudu ngerti manawa ana sawetara program gelar dipercepat kanthi online sampeyan bisa melu entuk sertifikat gelar ing wektu sing luwih sithik.

Ing kene, fokus kita wektu iki yaiku mbantu siswa India ndhaptar lan menang beasiswa kanggo sinau ing luar negeri lan kita wis nggabungake sawetara beasiswa kasebut kanggo mbantu.

[lwptoc]

Umume wong sing pengin dadi akademi sing hebat ora bisa nggayuh impen iki amarga ana masalah "Konstitusi Keuangan" sing gampang, amarga entuk beasiswa sing disponsori dening sawetara wong sing sugih, yayasan amal, pamrentah, lan sawetara universitas tartamtu sing bisa mlebu sekolah gratis.

Minangka mahasiswa India sing pengin sinau ing luar negeri kanthi beasiswa, sampeyan kudu ngerti yen ana dokumen sing dibutuhake kanggo miwiti aplikasi beasiswa, aku bakal njabarake ing ngisor iki.

Dokumen sing Perlu Dianggo Beasiswa kanggo Siswa India Kanggo Sinau ing Luar Negeri

  1. Sampeyan kudu melu tes mlebu yaiku TOEFL utawa IELTS lan GRE / GMAT lan duwe laporan skor tes.
  2. Visa pelajar perlu amarga ID sing ngidini sampeyan tinggal ing negara kasebut sajrone sinau.
  3. Sertifikat akademik
  4. Statement of Purpose (SOP)
  5. Surat referensi utawa rekomendasi
  6. Dokumen pengalaman kerja - iki dibutuhake kanggo sawetara program pasinaon kaya MBA
  7. Curriculum Vitae (CV)
  8. Surat beasiswa (yen dibutuhake)
  9. passport
  10. Layang sponsor
  11. Foto paspor
  12. Rincian kontak sampeyan saiki
  13. KTP asuransi kesehatan
  14. Dokumen finansial

Dokumen sing dibutuhake iki beda-beda miturut institusi lan derajat sing pengin sampeyan lakoni, luangake wektu kanggo nindakake riset luwih lengkap lan langsung kaya ngubungi petugas penerimaan sekolah utawa wong sing tanggung jawab dana beasiswa kanggo ngerti jinis dokumen sing sampeyan butuhake.

Sawise duwe kabeh dokumen sing dibutuhake, sampeyan bisa miwiti aplikasi beasiswa lan sampeyan bisa ndhaptar luwih saka siji hibah beasiswa, nyatane luwih becik sampeyan ndhaptar sabisa-bisa supaya bisa nambah kesempatan.

Coba miwiti aplikasi beasiswa luwih dhisik lan kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe kabeh dokumen lan kontak langsung karo manajer beasiswa lan institusi sing disenengi.

Minangka mahasiswa India sing pengin sinau ing luar negeri, aku wis nyiapake 25 kesempatan beasiswa sing bisa dipilih lan saiki wis anyar.

Beasiswa Kanggo Siswa India Sinau ing Luar Negeri

  • Beasiswa Yayasan Inlaks Shivdasani
  • Beasiswa Universitas Adelaide Ashok Khurana kanggo Siswa India
  • Beasiswa Pemimpin Global India
  • Beasiswa Pascasarjana UCD Global kanggo Siswa India ing Irlandia
  • Beasiswa Tulip Oranye
  • Beasiswa Campus Prancis Charpak
  • Charles Wallace India Beasiswa Beasiswa
  • Beasiswa Agung Dewan Inggris kanggo Siswa India
  • Beasiswa Oxford lan Cambridge Society of India (OCSI)
  • Beasiswa Universitas Lincoln India
  • Beasiswa Felix Universitas Oxford kanggo Mahasiswa India
  • Beasiswa Internasional UWE
  • Universitas Southampton Beasiswa Internasional LLM
  • Beasiswa Universitas Sheffield
  • Beasiswa India Sussex
  • Beasiswa Sir Edmund Hillary, Universitas Waikato Selandia Baru
  • Beasiswa Merit Internasional, Universitas Gloucestershire
  • Beasiswa Patrick lan Kelly Lynch
  • Beasiswa Sekolah Bisnis Universitas Durham
  • Grant Riset CCS kanggo Sarjana Asing, Taiwan
  • Universitas Heidelberg Ph.D. Fellowship ing Jerman
  • Beasiswa Mahasiswa Internasional sing dibiayai kanthi pribadi Universitas GIFU
  • Stanford Reliance Dhirubhai Fellowship kanggo Siswa India
  • Beasiswa Tata Universitas Cornell
  • Asian Women in Business Scholarship Fund

Beasiswa Yayasan Inlaks Shivdasani

Beasiswa Yayasan Inlaks Shivdasani: Iki minangka salah sawijining beasiswa paling apik kanggo siswa India sing sinau ing luar negeri lan kasedhiya kanggo nampa aplikasi saka mung siswa India kanggo sinau ing institusi Amerika, Eropa lan Inggris sing paling dhuwur kanggo Master, M.Phil, utawa Doktor. program

Kanthi dana maksimal 100,000 USD, beasiswa kasebut kalebu kuliah, asuransi medis, tunjangan lelungan saka India menyang negara sing sinau.

Kanggo layak kanggo beasiswa iki sampeyan kudu umur ing ngisor 30 taun.

Beasiswa Universitas Adelaide Ashok Khurana kanggo Siswa India

Beasiswa Universitas Adelaide Ashok Khurana kanggo Siswa India: Iki minangka salah sawijining beasiswa kanggo siswa India sing pengin sinau ing luar negeri.

Beasiswa kasedhiya mung kanggo program pascasarjana lan regane $ 30,000 saben taun.

Kanggo layak kanggo beasiswa sampeyan kudu akademis lan kudu nduweni kualitas kepemimpinan.

Beasiswa Pemimpin Global India

Beasiswa Pemimpin Global IndiaBeasiswa iki kasedhiya kanggo mahasiswa India sing wis lulus lan pascasarjana kanggo sinau ing Universitas Queensland ing Australia.

Beasiswa kasebut layak kanggo siswa seni India sing gelem melu sarjana utawa pascasarjana ing Fakultas Bisnis, Ekonomi, lan Hukum ing UQ.

Sanajan ora ana tarif kinerja akademik sing ditemtokake kanggo siswa sing pengin ndhaptar kesempatan iki, beasiswa kasebut dianugerahi kanthi dhasar keunggulan akademik dadi siswa sing duwe prestasi tinggi mesthi dipilih.

Beasiswa Global UCD kanggo Siswa India ing Irlandia

Beasiswa Global UCD kanggo Siswa India ing Irlandia: Beasiswa iki kasedhiya kanggo siswa India sinau ing University College Dublin, Irlandia.

UCD minangka salah sawijining universitas internasional paling misuwur ing Irlandia kanthi udakara 30% pedunung sing dadi mahasiswa internasional.

Beasiswa Tulip Oranye

Beasiswa Tulip Oranye Beasiswa iki kasedhiya ing pirang-pirang kategori lan mbukak kanggo siswa India sing wis lulus lan pascasarjana sinau ing luar negeri.

Saben kategori duwe syarat lan prosedur aplikasi tartamtu amarga sawetara kategori dibiayai dening macem-macem badan.

Beasiswa Campus Prancis Charpak

Beasiswa Campus Prancis Charpak: Beasiswa iki mbukak kanggo nampa aplikasi saka siswa India lan internasional liyane.

Iki mbukak kanggo mung gelar master ing bidang studi sing akeh.

Beasiswa kasebut dipérang dadi rong bagean, yaiku Beasiswa Charpak AME sing nyakup dhuwit tunjangan 700 euro, visa mahasiswa, lan pengabaian biaya Etudes en France, pambayaran biaya kuliah nganti 5000 euro, pitulung kanggo nemokake akomodasi siswa sing terjangkau.

Bagean kapindho yaiku hibah sinau sing nutupi tiket tiket siji arah ing kelas ekonomi saka India menyang Prancis, visa siswa, lan pengabaian biaya Etudes en Prancis, lan jaminan sosial.

Charles Wallace India Beasiswa Beasiswa

Charles Wallace India Beasiswa Beasiswa: Beasiswa iki kasedhiya kanggo siswa India mung kanggo studi doktoral.

Iki kalebu biaya akomodasi lan biaya urip ing Inggris, biaya, lan kontribusi kanggo tarif internasional lan ora ndhukung kursus utawa program rong taun amarga bisa ditindakake sajrone wulan lan maksimum setahun.

CATHETAN: Amarga gerakan Sekolah Sekolah Seni Pertunjukan London menyang Berlin, program beasiswa iki saiki ditanggepi ngenteni wektu sekolah bali menyang London.

Beasiswa Agung Dewan Inggris kanggo Siswa India

Beasiswa Agung Dewan Inggris kanggo Siswa India: Beasiswa iki ditawakake dening Dewan Inggris kanthi kolaborasi karo kampanye Inggris HEBAT kanggo siswa India sinau ing Inggris.

Beasiswa kasebut nyuda macem-macem disiplin ilmu lan mung kanggo program pascasarjana.

Pelamar kudu duwe paspor India supaya bisa entuk beasiswa iki.

Beasiswa Oxford lan Cambridge Society of India (OCSI)

Beasiswa Oxford lan Cambridge Society of India (OCSI)Beasiswa kasedhiya kanggo gelar sarjana lan pascasarjana lan nyuda macem-macem disiplin ilmu.

Kasedhiya kanggo siswa India sinau ing Universitas Cambridge utawa Universitas Oxford.

Beasiswa Universitas Lincoln India

Beasiswa Universitas Lincoln India: Beasiswa iki layak ora mung kanggo siswa India, nanging kabeh siswa, internasional lan domestik.

Beasiswa uga kasedhiya kanggo kabeh program lan eligibility kanggo kategori beasiswa gumantung ing latar mburi akademik, penghasilan rumah tangga, program studi sing dituju, lan / utawa kewarganegaraan.

Beasiswa Felix Universitas Oxford kanggo Mahasiswa India

Beasiswa Felix Universitas Oxford kanggo Mahasiswa India: Beasiswa kasebut mbukak kanggo siswa India sinau ing The University of Oxford, Universitas Bacaan, lan Universitas London.

Mung siswa sing sinau pascasarjana sing layak ndhaptar beasiswa iki.

Beasiswa Internasional UWE

Beasiswa Internasional UWE: Beasiswa iki kasedhiya kanggo siswa India lan internasional.

Iki mbukak kanggo program pascasarjana lan sarjana.

Universitas Southampton Beasiswa Internasional LLM

Beasiswa Internasional University of Southampton LLM: Iki nyakup dana hibah lan utangan kanggo pasinaon pascasarjana.

Pinjaman pascasarjana mung kasedhiya kanggo siswa Inggris lan Uni Eropa sing sinau program master sing mulang lan riset.

Beasiswa Universitas Sheffield

Beasiswa Universitas Sheffield: Universitas kasebut nawakake macem-macem beasiswa kanggo siswa India lan internasional kanggo sinau sarjana lan pascasarjana.

Beasiswa India Sussex

Beasiswa India Sussex: Iki minangka salah sawijining beasiswa sing paling populer kanggo siswa India sing sinau ing luar negeri.

Iki kanggo siswa pascasarjana anyar sing duwe kewarganegaraan India lan ditampa kanggo sinau kursus Master sing layak ing Sussex. Beasiswa dianugerahi biaya kuliah.

Stanford Reliance Dhirubhai Fellowship kanggo Siswa India

Stanford Reliance Dhirubhai Fellowship kanggo Siswa India: Beasiswa iki kasedhiya kanggo Program Stanford MBA kanggo siswa India sing mesthine wis urip lan utawa makarya ing India sajrone rong taun kepungkur sadurunge dilamar.

Isine udakara 80% biaya kuliah lan biaya kanggo beasiswa.

Minangka siswa India sing golek beasiswa kanggo sinau ing luar negeri, sampeyan bisa nggoleki kesempatan beasiswa kasebut ing ndhuwur kanggo ngerti sing cocog kanggo sampeyan. Sampeyan bisa miwiti aplikasi kanggo kabeh beasiswa kanthi online.

Sawise sampeyan ditampa ing beasiswa hibah kanggo njaga kinerja akademik sampeyan, kudu sinau kanthi serius amarga kinerja akademik sing sithik bisa ditarik beasiswa saka sampeyan.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.