6 Sekolah Fashion Paling Apik ing Italia

Ing jagad modern iki, fashion wis dadi pusat ing tengah-tengah kegiatan saben dinane. Kita kabeh pengin metu saka lawang kita katon apik, modis, lan trendi. Minangka mahasiswa, sampeyan bisa miwiti karir impen dadi perancang busana ing salah sawijining sekolah fashion ing Italia yen sampeyan uga pengin katon modis, lan trendi!

Italia dikenal minangka salah sawijining negara sing misuwur ing desain fashion, bebarengan karo Prancis, Amerika Serikat, lan Inggris. Fashion tansah dadi aspek penting banget ing urip budaya lan masyarakat Italia. Italia misuwur kanthi perhatian marang busana lan penampilan sing apik.

Akeh merek mewah Prancis, Inggris, lan Amerika (kayata Chanel, Dior, Balmain, lan garis utama Ralph Lauren) gumantung ing pabrik kerajinan Italia, sing dumunung ing wilayah khusus ing wilayah metropolitan Naples lan ing tengah-lor Italia (Tuscany, Marche, Veneto, lan Piedmont), kanggo gawé bagéan saka sandhangan lan aksesoris.

The Minggu Fesyen Milan dianakaké kaping pindho saben taun sawisé London Fashion Week lan sadurunge Paris Fashion Week. Iki dijadwalake minangka kaping telu saka patang minggu fashion siap-pakai internasional sing paling penting lan global ing tanggalan sajrone wulan busana.

Tanggal ditemtokake dening Camera Nazionale Della Moda Italiana. Sawetara lokasi pameran fashion yaiku Palazzo Reale Milan, Palazzo Serbelloni, Padiglione Visconti, Spazio Delle Cavallerizze ing museum Leonardo Da Vinci, lan liya-liyane.

Ana akeh Sekolah fashion sing kasebar ing saindenging Italia amarga iki minangka salah sawijining negara desain busana sing paling misuwur ing saindenging jagad lan akeh siswa sing kasengsem ndhaptar ing Sekolah liyane saben dina, kanggo nggayuh impen dadi perancang busana dadi kenyataan.

Sawetara sekolah kasebut uga nawakake program online sing bisa sampeyan ndhaptar saka ngendi wae, iki mbantu sampeyan fleksibel karo sinau lan uga entuk kursus sing penting kanggo karir sampeyan.

Yen sampeyan ora yakin yen fashion bakal pas apik kanggo sampeyan, sampeyan mung bisa ndhaftar ing sawetara saka kursus desain fashion online gratis, utamané yen sampeyan lagi miwiti.

Kajaba iku, pancen nggumunake carane fashion tansah berkembang, kita ngerti wong-wong sing bakal tansah pengin dadi ing fashion paling anyar, ana uga ngerti saka wong-wong sing ora preduli fashion kang trending, mbok menawa padha isih sijine ing jinis biasanipun. sandhangan kanggo dekade kepungkur.

Tanpa ado maneh, ayo ngomong babagan biaya sekolah fashion ing Italia

Pira biaya pasinaon busana ing Italia?

Kanggo taun akademik 2019-2020, program sarjana ing desain fashion biaya antarane 19,500 Euros lan 26,300 Euros. Biaya program master antara 32.000 - 33.000 Euro, kursus 3 minggu yaiku 4.100 Euro, lan kursus 2 minggu regane 2.600 Euro.

Kepiye cara mlebu sekolah fashion ing Italia

Entuk mlebu sekolah fashion pancen kompetitif banget ing Italia utawa ing papan liya ing jagad iki, nanging pedoman ing ngisor iki bakal mbantu nggawe proses kasebut gampang lan lancar kanggo sampeyan.

Pendidikan Menengah rampung

Sampeyan kudu ngrampungake pendhidhikan menengah lan njupuk mata pelajaran sing ana gandhengane karo bidang fashion, guru utawa wong tuwa sampeyan kudu nulungi sampeyan. Sampeyan uga kudu dadi bagian saka klub ing sekolah, utamane sing ana hubungane karo desain lan kreatifitas kaya teater utawa klub akting ing ngendi sampeyan dadi bagian saka tim kostum.

Iki bakal menehi pengalaman utama utawa latar mburi babagan ngrancang busana lan bisa nggedhekake kasempatan kanggo ditampa ing salah sawijining sekolah desain fashion ing Afrika Kidul. Lan uga ndadekake sampeyan luwih dhisik tinimbang sing ora duwe pengalaman sing dibutuhake.

Ketemu Persyaratan Entri

Iki minangka perkara umum kanggo saben institusi apa wae sekolah online utawa sekolah hukum, biasane ana syarat sing disedhiyakake dening papan sing diakoni kanggo ketemu pelamar. Liwat syarat kasebut, sampeyan bakal dievaluasi lan diwenehi tanggapan.

Lan syarat biasane beda-beda ing antarane sekolah fashion lan universitas sing nawakake program fashion lan desain ing Australia.

Nanging syarat umum ing antarane loro yaiku pelamar kudu ngirim surat rekomendasi, duwe pengalaman ing industri fashion, lan ngirim portofolio karyane. Pelamar internasional bisa uga kudu njupuk tes kemampuan basa Inggris lan ngirim skor.

Hubungi institusi host sampeyan

Iki minangka salah sawijining perkara sing ora tau ditindakake para calon siswa. Apa wae sekolah fashion ing Afrika Kidul sing bakal sampeyan lamar, sing pertama kudu sampeyan lakoni yaiku kontak karo petugas sing diakoni.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk informasi langsung babagan syarat lengkap, SPP lan biaya liyane, paket finansial kaya beasiswa, proses aplikasi diakoni, lan tenggat wektu.

Sanajan rincian kasebut bisa ditemokake ing sumber daya liyane kaya blog, kemungkinan dheweke ora bener utawa ketinggalan jaman, mula, hubungi institusi host sampeyan menehi katrangan anyar babagan apa wae sing sampeyan butuhake kanggo nggampangake sampeyan mlebu sekolah fashion kasebut.

Sekolah Fashion ing Italia

Sekolah Fashion ing Italia

Ana akeh sekolah fashion ing Italia, amarga iku salah siji saka negara kondhang ing donya kanggo desain fashion. Ing artikel iki, kita bakal ndhaptar lan ngrembug babagan sing paling apik saka kabeh sekolah kasebut. Lenggah maneh lan maca liwat.

  • Istituto Marangoni International, Milan
  • NABA (Nuova Accademia Di Belle Arti)
  • Polimoda, Florence
  • Istituto Eropa ing Desain, Milan
  • Koefia International Academy of Fashion and Costume, Roma
  • Accademia Costume e Moda, Roma (Akademi Kostum lan Fashion)

1. Istituto Marangoni International, Milan

Istituto Marangoni wis nyediakake pendhidhikan berkualitas ing babagan fashion lan desain kanggo siswa luwih saka 80 taun.

Program sarjana ditawakake ing fashion, desain, lan seni. Program fashion kalebu kursus ing desain fashion lan bisnis fashion; program desain kalebu kursus desain interior lan desain visual; program seni kalebu seni multimedia, sejarah seni, lan pelajaran budaya.

Sekolah kasebut uga nawakake program Master ing desain fashion lan kursus jangka pendek uga.

Kanggo sinau ing sekolah kasebut, sertifikat basa Inggris tingkat B1 dibutuhake dening pelamar. Kajaba iku, ana syarat kayata surat referensi lan portofolio ing program master.

Biaya kuliah taunan ing Istituto Marangoni beda-beda miturut program sing dipilih lan dawane program kasebut.

Kanggo taun akademik 2019-2020, program sarjana regane antarane 19,500 Euros lan 26,300 Euros. Biaya program master antara 32.000 - 33.000 Euro, kursus 3 minggu yaiku 4.100 Euro, lan kursus 2 minggu yaiku 2.600 Euro.

2. NABA (Nuova Accademia Di Belle Arti)

NABA, salah sawijining sekolah desain fashion paling apik ing Italia, didegake ing 1980 ing Milan dening seniman kaya Ausonio Zappa lan Guido Ballo, Gianni Colombo, Franco Grignani, Carlo Mo, Emilio Tadini, Tito Varisco lan Luigi Veronesi.

Tujuan saka panyiapan iki kanggo pitakonan tradisi akademisi lan nggawa visi beda lan internasional kanggo laku seni kontemporer lan seni lan sistem profesi kreatif.

NABA nyedhiyakake pendhidhikan sarjana lan master babagan fashion. Kajaba iku, kursus musim panas uga dianakake ing sekolah kasebut.

5.0 poin ing IELTS lan 59 poin ing TOEFL dibutuhake kanggo sinau ing NABA. Kanggo siswa sing pengin sinau basa Italia, sertifikat basa Italia tingkat B1 dibutuhake. Kajaba iku, sampeyan kudu duwe gelar sarjana sing ana gandhengane karo lapangan sing pengin disinaoni kanggo master

Ragad kuliah taunan ing NABA kanggo taun akademik 2019-2020 yaiku 16,500 Euros kanggo sarjana lan master 2 taun. Ragad kuliah kanggo program master 1 taun yaiku 17.950 Euro. Saka kursus musim panas jangka pendek, kursus 2 minggu yaiku 1.795 Euro, kursus 4 minggu yaiku 2.995 Euro, lan kursus 6 minggu yaiku 4.195 Euro.

3. Polimoda, Florence

Iki minangka salah sawijining sekolah desain busana paling apik ing Italia uga ing saindenging jagad. Sekolah kasebut nawakake macem-macem program desain busana, kayata Desain Fashion, Bisnis Fashion, Arah Seni Busana, Gaya Busana, Pemasaran lan Manajemen Fashion lan liya-liyane.

Sarjana ing Desain Fashion minangka program seni lan desain sing wiyar, digawe kanggo mbantu siswa ngungkapake kreativitas kanthi gaya teken pribadi.

Dadi Desainer Fashion lan, pungkasane, Direktur Kreatif tegese riset, nganalisa, nyobi, nemokake, lan nggawe kanthi latihan sing kuat babagan teknik kalebu desain pola, rajutan, lukisan, gambar, lan draping.

Calon sing duwe diploma sekolah menengah (sekolah menengah) utawa setara layak lan dipilih sawise proses diakoni. Katrampilan basa Inggris dibutuhake.

4. Istituto Europeo di Design, Milan

IED (Istituto Europeo Di Design) minangka salah sawijining sekolah desain busana paling apik ing Italia lan sekolah seni lan desain paling gedhe ing Eropa, kanthi kantor pusat ing Milan. Sekolah kasebut uga duwe kampus ing Spanyol lan Brasil. Pendidikan ing basa Inggris lan Italia diwenehake ing kampus ing Italia.

Luwih saka sèket taun, IED wis mulang babagan desain, fashion, komunikasi visual, lan disiplin manajemen. Saiki, IED wis dadi jaringan internasional sing nyelenggarakake kursus sarjana, master, jangka pendek, pemula lan lanjutan sing nawakake diploma akademik kelas siji ing bidang desain fashion lan hosting siswa saka macem-macem negara ing donya.

Pendhidhikan sarjana ing IED butuh 3 taun, lan program master butuh 1 utawa 2 taun. Suwene pendidikan kanggo program liyane beda-beda antarane 15 minggu lan 8 sasi

IED nawakake sarjana, lulusan, kursus semester lan pilihan kursus musim panas.

Kanggo sinau ing IED, 5.5 poin ing IELTS lan 68 poin ing TOEFL dibutuhake. Siswa bisa ditampa tanpa sertifikat basa, kanthi ujian sing dianakake sekolah utawa liwat komisi sing kalebu guru sekolah.

Ragad kuliah taunan kanggo program sarjana ing IED yaiku 17.000 Euros; kanggo program master 18.900 Euro, iku 8.900 Euro. Uga, ragad yaiku 2.600 Euros kanggo program 6-8 wulan lan sekolah musim panas.

5. Koefia International Academy of Fashion and Costume, Roma

Iki minangka salah sawijining sekolah desain busana paling apik ing Italia. Akademi kasebut nawakake akeh kursus sarjana babagan desain busana kayata Fashion Design Couture (ALTA MODA) kanthi durasi telung taun.

Kursus kasebut nawakake pelatihan lengkap babagan Desain lan Jahit sing berorientasi kanggo nggawe Busana Busana lan koleksi,

Siswa sinau Desain Fashion, Couture Pattern Making lan Tailoring, ngembangaken peparingé alam lan bakat ing imbangan antarane kreatifitas lan katrampilan manufaktur. Rong pertiga jam darmabakti kanggo Atelier, kanggo desain, model lan nggawe sandhangan.

Sajrone telung taun sinau, Akademi ngajak para siswa kanggo melu kompetisi lan pameran busana nasional lan internasional. Kagiyatan kasebut nuwuhake Skripsi Pelengkap kang memperkaya Kurikulum Studiorum. Taun katelu darmabakti kanggo ngarang, nyiapake busana kanggo peragaan busana AltaRoma, lan Tesis Akhir.

Katrampilan sing dipikolehi ngidini siswa sing wis ngrampungake kursus kasebut bisa ngusulake awake dhewe kanggo rekrutmen lan kolaborasi karo perusahaan fashion penting, Maison, Atelier.

Kursus kapindho yaiku Desain Fashion: Proyek lan Riset. Gelar Sarjana Eropa telung taun ing Desain Fashion - Proyek & Riset ditondoi kanthi nyiapake desain sandhangan, koleksi, prêt-à-porter, aksesoris fashion sing kalebu kemampuan kanggo menehi wujud lengkap kanggo prototipe amarga penguasaan modeling. Techniques couture / fashion dhuwur.

Ing pungkasan kursus pelatihan siswa bisa kerja miturut standar kualitas minangka pakar profesional lengkap ing riset lan desain sandhangan lan aksesoris fashion.

6. Accademia Costume e Moda, Roma (Akademi Kostum lan Fashion)

Akademi iki nawakake program sarjana lan master ing desain fashion lan kostum. Sawetara program sarjana minangka kursus dhasar utawa persiapan. Kursus Yayasan ditujukan kanggo wong sing duwe Diploma Sekolah Menengah Tinggi utawa kualifikasi liyane sing padha sing dipikolehi ing luar negeri sawise paling ora 11 taun sekolah.

Kursus Yayasan dipérang dadi jalur teoretis-praktis sing arep nyedhiyakake siswa kanthi introduksi sing bener babagan sejarah lan budaya fashion, sejarah seni, metodologi desain, desain busana, fotografi lan pemasaran sing makili dhasar pelatihan desainer, komunikator. lan manajer sing kerja ing sektor fashion.

Saliyane kursus dhasar, ana kursus liyane sing kasedhiya ing sekolah kanggo siswa sinau lan sampurna ing Desain Fashion.

Sekolah kasebut lan liya-liyane minangka sekolah fashion paling apik ing Italia, lan dheweke ngakoni akeh siswa sing pengin nerusake karir fashion.

Kanggo nyimpulake artikel kasebut, ayo mangsuli sawetara pitakonan sing sering ditakoni babagan sekolah fashion ing Italia

Sekolah Fashion ing Italia - FAQs

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”apa sekolah fashion ing Italia nampa wong manca?” answer-0="Ya, Sekolah fashion ing Italia nampa Siswa asing. ” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=” Apa Italia apik kanggo pasinaon fashion? ” answer-1 = ” Ya, Italia dikenal minangka salah sawijining negara sing misuwur ing babagan desain busana, mula dadi papan sing apik kanggo sinau desain busana. ” image-1="” headline-2=”h2″ question-2=” apa sekolah fashion paling misuwur ing Italia? ” answer-2 = ” Istituto Marangoni International, Milan minangka Sekolah Fashion paling misuwur ing Italia. Sekolah iki peringkat 8th ing antarane sekolah fashion paling apik ing donya kanggo 2016 lan uga peringkat 6th ing antarane sekolah fashion paling apik ing Eropa kanggo 2016. ? ” answer-2 = ” Apa sampeyan milih gelar sarjana ing fashion utawa online, gelar biasane njupuk patang taun. ” gambar-3 = ”” judhul-2 = ”h3″ pitakonan-3 =” pira sekolah fashion ing Italia? ” answer-3 = ”Ana luwih saka 4 sekolah fashion ing Italia” image-2=”” count=”4″ html=”true” css_class=””]Rekomendasi