7 Sekolah Kuliner paling apik ing Houston | Fees lan Rincian

Nduweni katrampilan iku siji bab, nggunakake iku liyane. Sawetara sekolah kuliner ing Houston sing bakal, ora mung bahan bakar drive sampeyan, nanging mbantu sampeyan maju luwih cepet, ing skill, karir, lan industri sampeyan wis didaftar kanthi murah ing artikel iki

Houston iku sawijining kutha ing Texas, dumunung ing sisih kidul-wétan Texas. Iki dikenal minangka kutha paling gedhe nomer papat ing Amerika Serikat, lan kutha paling gedhe ing Texas.

Saiki, sampeyan kudu ngerti manawa iki minangka papan sing pas kanggo milih sinau seni kuliner. Sampeyan kudu mutusake sekolah endi sing paling cocog kanggo sampeyan, amarga artikel iki kanthi sengaja nyathet sekolah kuliner paling apik ing Houston kanggo mbantu sampeyan entuk.

Sampeyan bisa uga ana ing kahanan bingung lan mbutuhake pitulungan milih universitas sing pas kanggo masa depan sampeyan, sing isih ora masalah.

Nanging, sampeyan bisa miwiti kanthi njupuk kursus online babagan nutrisi lan njaluk certified, utawa kursus baking online minangka langkah pisanan, yen sampeyan wis ora mutusaké ing program kang dumunung kanggo. Iki bisa mbantu menehi sikap sing solid nalika sampeyan miwiti karir ing industri panganan.

Apa wae sing sampeyan pilih bakal disenengi amarga artikel iki bakal dadi pandhuan lengkap, utamane fokus ing sekolah kuliner ing Houston.

Kenapa Houston? Ora suwe, Houston dianggep minangka ibukutha kuliner sabanjure Amerika kanthi macem-macem matur nuwun.

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan sawetara colleges komunitas ing Texas. Kolej kasebut nawakake program seni kuliner, lan mayoritas ana ing Houston, Texas.

Houston misuwur kanthi sendi barbeque, umume wong nggandhengake barbeque Texan (BBQ) karo iga lan brisket bayi.

Nanging, daging babi sing ditarik barbeque uga kudu dicoba nalika ing kutha. Lan dikenal minangka salah sawijining koki sing paling misuwur ing kutha kasebut.

Sampeyan bisa uga pengin takon apa iku mung sekolah kuliner Houston dikenal kanggo. Ora, ora. Ana alesan kok sinau ing luar negeri minangka pengalaman sing ngowahi urip. Ora mung sinau ing luar negeri nanging sinau kanggo entuk gelar umum.

Nanging, yen sampeyan milih ngupayakake impen / karir masakan kanthi nambah katrampilan kuliner kanggo nggedhekake karir sampeyan, ing ngisor iki minangka sekolah kuliner ing Houston kanggo dipilih.

Elinga yen sekolah kasebut beda-beda miturut pilihan lan kahanan sampeyan. Nanging sampeyan mesthi milih sing paling apik kanggo sampeyan, amarga artikel kasebut wis ngilangi kabeh lan nyedhiyakake kabeh informasi sing sampeyan butuhake.

Apa Kabeh Sekolah Kuliner ing Houston Nampa Siswa Internasional?

Ora kabeh sekolah kuliner ing Houston nampa siswa internasional, nanging sampeyan bisa ngerteni sekolah kuliner sing nampa siswa internasional ing kene, kalebu sekolah kuliner ing Houston sing nindakake.

Aja kesusu. Sawetara sekolah kuliner ing Houston ndhukung siswa internasional lan uga mbantu nggawe proses transfer kurang nggegirisi. Sampeyan mung kudu nindakake riset sing tepat lan ngerteni proses sing cocog kanggo sampeyan. Elinga, mesthi ana cara.

Biaya Rata-rata Sekolah Kuliner ing Houston

Biaya rata-rata sekolah kuliner ing Houston yaiku $ 1,000 nganti $ 5,000 paling akeh, gumantung saka sekolah kuliner ing Houston.

sekolah kuliner ing Houston

8 Sekolah Kuliner paling apik ing Houston

Sekolah kuliner ing Houston ora ngluwihi $ 5,000. $ 5,000 paling akeh, nanging iki arang banget. Kasunyatane, bisa entuk beasiswa, kanthi pendekatan sing bener lan tepat.

Sawetara sekolah ngidini sampeyan mbayar loro utawa telung cicilan, utawa luwih. Ragad kasebut kalebu kabeh saka kuliah menyang kamar lan papan, buku lan persediaan, lan biaya liyane.

Sampeyan uga mbutuhake diploma SMA, skor TOEFL / IELTS, Pernyataan Tujuan, resume, lan rekomendasi saka mentor utawa guru. Sawetara sekolah kuliner ing Houston uga nganakake serangkaian tes penilaian sing kudu sampeyan lakoni.

Kanthi kadhaptar ing ndhuwur, nalika sinau hard kanggo tes, sampeyan manawa kanggo njaluk ing. Program luwih kanggo maksimum rong taun kanggo gelar Master, lan patang taun kanggo full-time gelar Sarjana.

Program kasebut cukup fleksibel lan ngidini sampeyan nindakake kegiatan liyane nalika sinau.

Ing ngisor iki minangka sekolah ing Houston sing nawakake seni lan pasinaon kuliner. Iki minangka wolung ndhuwur sing wis diteliti lan dideleng kanthi teliti.

  1. Institut Kuliner Lenotre

Sekolah kuliner ing Houston diadegake dening koki Prancis generasi katelu, Alain lan Marie Lenotre. Jeneng Lenotre dikenal ing saindenging jagad amarga masakan Prancis lan seni kue.

Ing sekolah iki, sampeyan bakal sinau cara kuliner klasik lan kontemporer, sinau nyiyapake atusan masakan, lan nambah kawruh babagan macem-macem topik sing ana gandhengane karo seni kuliner.

Dheweke nawakake program liyane - papat program diploma elit lan telung program gelar asosiasi kanthi pilihan pilihan khusus kayata hotel, perhotelan, lan manajemen restoran, utawa katrampilan seni majeng ing dekorasi jajanan.

Biaya kuliah kalebu jumlah sing luwih murah amarga institusi kasebut menehi bantuan finansial kanggo 89% siswa, kalebu beasiswa. Dheweke duwe macem-macem pilihan nganti sampeyan yakin lan siap kanggo program tartamtu, kanthi rega finansial sing terjangkau.

Dheweke uga dadi tuan rumah bengkel bantuan finansial gratis sing kasedhiya kanggo sapa wae. Kabeh syarat sing dibutuhake wis kasebut ing situs web. Dheweke duwe tingkat ditampa 100%. Kanggo syarat liyane, bukak situs web sekolah.

Ngunjungi situs web

2. Institut Seni Houston

Institut Seni Houston b uga disebut AI - Houston, kanggo kathok cendhak, punika College kanggo MediaWiki dumunung ing Houston, Texas. Iki minangka institusi cilik kanthi ndhaptar 352 siswa sarjana.

Tingkat ditampa 100% cukup dikenal. Dheweke biasane utama ing Seni Kuliner lan Layanan Pangan. Sejarah nyatakake yen 30% siswa lulusan Institut Seni Houston, AI - alumni Houston terus entuk gaji wiwitan $27,300.

Biaya kuliah regane $1,500 nganti $3,000, kalebu biaya kuliah, buku, persediaan, lan persediaan liyane. sampeyan bakal dibutuhake diploma SMA utawa GED, Rekomendasi saka guru lan mentor.

Program kasebut suwene rong taun. Paling ora telung taun, gumantung saka program sing sampeyan pilih. Dheweke nawakake program ing Baking & Pastry lan Seni Kuliner.

Sampeyan bisa ngunjungi situs web kanggo ndhaptar.

Ngunjungi situs web

3. Houston Community College

Houston Community College, Houston minangka perguruan tinggi umum sing ana ing Houston, Texas. Iki minangka institusi gedhe kanthi ndhaptar 14,143 siswa sarjana.

Program ing seni kuliner suwene maksimal 3 taun, kanthi total kuliah $3,756.00. Syarat umum wis kadhaptar ing ndhuwur, nanging syarat khusus sekolah bisa ditemokake ing situs web ing ngisor iki.

Dheweke duwe tingkat ditampa 100%. Uga, 21% siswa lulusan, alumni Houston Community College terus entuk gaji wiwitan $28,200.

Dolan maring situs web

4. Sekolah ing Lee

Lee College minangka perguruan tinggi umum sing ana ing Baytown ing Area Houston. Iki minangka institusi cilik kanthi enrollment 1,567 siswa sarjana. Tingkat ditampa Lee yaiku 100%.

Lulusan saka Lee College terus entuk gaji wiwitan $28,500. Biaya kuliah $ 2000 nganti $ 3,000 saben sesi, kanthi penghargaan beasiswa $ 500 kanggo para siswa. Gumantung ing program sampeyan, durasi kira-kira setaun utawa rong taun. Bukak situs web kanggo ngerteni syarat sing dibutuhake sekolah.

Ngunjungi situs web

5. Kolej Komunitas Alvin

Alvin community college minangka salah sawijining sing paling apik. Peringkat kasebut adhedhasar analisis statistik kunci saka AS. iku sawijining perguruan tinggi umum sing ana ing Alvin, Texas ing Area Houston.

Iki minangka institusi cilik kanthi ndhaptar 1,266 siswa sarjana kanthi tingkat panampa 100%. 38% siswa sing wis lulus bakal entuk gaji wiwitan $ 30,700.

Biaya kuliah $ 1,154, gumantung saka program sinau. Dheweke nampa siswa internasional, lan ana kemungkinan menehi beasiswa kanggo siswa. Program kasebut tahan maksimal telung taun, paling ora rong taun. Sajrone proses registrasi, elinga syarat.

Ngunjungi situs web

6. Galveston College

Galveston College nduwe perguruan tinggi paling apik kanggo peringkat Seni Kuliner adhedhasar statistik utama lan ulasan siswa nggunakake data saka Departemen Pendidikan AS. Peringkat kasebut mbandhingake sekolah kuliner paling dhuwur ing AS

Dheweke uga nawakake kelas pendhidhikan terus sing mbantu sampeyan entuk karir ing lapangan tartamtu kasebut. Kajaba iku, biaya kuliah luwih murah. Ana akeh dhukungan saka profesor, konseling, lan departemen IT.

Iki minangka salah sawijining sekolah kuliner sing paling disaranake ing Houston. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan sekolah, sampeyan bisa bukak situs web sekolah kanggo mangerteni kabeh sing perlu kanggo ngerti.

Biaya kuliah kalebu $ 2,000 nganti $ 3,000. Biaya iki beda-beda gumantung saka siswa. Siswa internasional cenderung mbuwang luwih akeh sajrone transfer lan enrollment.

Program seni kulinere suwene rong taun. Syarat kanggo sinau bakal ditampilake sajrone proses diakoni ing situs web.

Ngunjungi situs web

7. Le Bistro Culinary Institute Lentore Houston

Le Bistro Culinary Institute minangka sekolah kuliner ing Houston sing ana ing Allensby Street, Houston. Dheweke nglatih koki kanthi tliti babagan carane nyiyapake panedhaan lan tata krama.

Dheweke duwe menu sing nggabungake teknik Prancis klasik lan inovatif sing diwulang ing sekolah kanthi sajian sing dirancang kanggo nggambarake rasa internasional. Saben customer dining ing Le Bistro teka looking kanggo pengalaman.

Kanggo informasi sing luwih rinci;

Ngunjungi situs web

Sekolah kuliner ing Houston iki wis diteliti kanthi bener lan dikurasi adhedhasar beda lan variasi. Ora mung ing sekolah kuliner ing Houston, nanging ing negara liya ing AS

Sekolah Kuliner ing Houston - FAQs

Pira Sekolah Kuliner ing Houston?

Rata-rata ana 10 nganti 15 sekolah kuliner ing wilayah Houston. Ana liyane, nanging bisa uga ora utama ing seni kuliner. Yen sekolah kuliner ing Houston ditambahake menyang Texas, bakal menehi puncak rata-rata 29 nganti 31 sekolah kuliner.

Yen sampeyan wis tekan titik iki lan sampeyan isih rada bingung, ing ngisor iki ana sawetara rekomendasi sing bisa mbantu.

Rekomendasi

Panulis Konten at Study Abroad Nations | Deleng Artikelku Liyane

Chioma minangka panulis sing berkembang maju ing ruang bebas lan kreatif. Dheweke nggawe konten kanggo merek, perusahaan, lan situs web. Chioma minangka maca sing apik sing seneng nuduhake pengalaman urip karo jagad liwat platform media sosial.

Nalika dheweke ora ngomong babagan ilmu, nulis, utawa maca, mesthine dheweke ana ing njaba njupuk foto utawa nonton film paranormal.

Komentar siji

  1. Bookmywear minangka solusi siji mandeg kanggo kabeh jinis sandhangan kanggo wanita lan bocah-bocah wadon. We are customer loropaken Empu Sarat lan kahanan lan privasi privasi wis njupuk Kepuasan lan pengalaman Pelanggan menyang wawasan. We duwe mode aman saka pembayaran online. Kita uga Nyedhiyani opsi Cash on Delivery supaya pelanggan ora nemoni masalah sing ana gandhengane karo pembayaran. Kepuasan pelanggan minangka tujuan kita supaya, kita Nyedhiyakake produk kualitas paling apik kanggo pelanggan kanthi rega sing cukup. Kita duwe Kebijakan lan syarat syarat sing transparan banget kanggo Pengiriman, Bali lan Ijol-ijolan Dadi, Pelanggan kita ngerti rincian sing jelas lan spesifik supaya ora dihibur. Kita ngetutake Tren Paling Anyar lan Unik kanggo Busana wanita kaya Bollywood Lehenga utawa Lehenga choli, Bollywood Saree, Festive Lehenga lan gaun perayaan. Dadi, pelanggan ngerti babagan tren paling anyar lan dadi tren supaya modis lan apik gayane mlaku kanthi wektu.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.