8 Sekolah Musik Paling Apik ing Kanada

Sekolah musik paling apik ing Kanada disusun ing postingan blog iki kanggo menehi sampeyan wawasan babagan penawaran program lan uga menehi sampeyan macem-macem pilihan kanggo dipilih.

Yen sampeyan nggoleki sekolah musik kanggo mbentuk sampeyan lan ngembangake bakat, mula sampeyan kudu golek siji ing papan sing budaya musik saya kuat. Panggonan kanthi latar mburi musik sing jero minangka papan sing apik kanggo ngupayakake karir musik amarga lingkungan bakal mbantu nggawe karir sampeyan lan mbukak macem-macem kesempatan gedhe ing industri kasebut.

Lan Kanada minangka salah sawijining papan, tegese, industri musik minangka sing paling gedhe nomer enem ing donya lan umume musisi, komposer, lan ansambel sing sampeyan kenal saka ing kana. Iki minangka negara kanthi budaya sing maneka warna, Masyarakat Pribumi, Irlandia, Inggris, Prancis, lan pepadhamu sing cedhak, Amerika wis dipengaruhi, mbentuk, lan nyumbang kanggo warisan musik ing Kanada.

Ana uga macem-macem kesempatan sing diwenehake pamrentah kaya Dana Musik Kanada, program sing disiyapake kanggo nulungi macem-macem musisi lan pengusaha ing negara kasebut. Sinau musik ing Kanada menehi sampeyan kesempatan lan liya-liyane. Sampeyan bisa entuk kasempatan kanggo ketemu artis pemenang penghargaan populer kayata The Weeknd, Shania Twain, Justin Bieber, Drake, Neil Young, lan Ruth B.

Kajaba saka seniman kasebut, sampeyan bisa entuk kesempatan kanggo ketemu utawa sinau langsung utawa ora langsung saka produser lan komposer top kaya Bryan Adams, David Foster, Raine Maida, Howard Shore, John Abram, lan Jocelyn Morlock. Mung ngerti yen sampeyan bisa ketemu salah siji saka wong-wong iki ing sekolah musik Kanada lan entuk sawetara kawruh saka wong-wong mau minangka inspirasi gedhe kanggo sampeyan nimbang ndhaptar sekolah musik ing negara.

Kanada asring dirasakake dening akeh siswa minangka negara sing mung bisa ngetutake kursus serius kaya bisnis, obat, teknik, ilmu komputer, lan liya-liyane. Iki ora rampung bener, iku salah siji saka negara paling nyenengake ing donya, karo festival musik, karnaval, lan kaya kang saestu bakal inspirasi potensial musik.

Lan yen bakat sampeyan ora ana ing musik, nanging ing bentuk seni liyane, kiriman sadurunge ing sekolah seni paling apik ing Kanada kudu diwaca sabanjure ing ngendi aku wis mbatesi macem-macem disiplin seni lan sekolah sing paling apik kanggo ngupayakake program kasebut ing negara kasebut. Wiwit Kuliner uga minangka wujud seni, aku kudu ngarahake sampeyan menyang postingan ing sekolah kuliner paling apik ing Kanada ngendi sampeyan bisa gain skills masak profesional.

Kita uga duwe sawetara kiriman ing blog kita sing ana hubungane karo Kanada kaya sing ana ing perguruan tinggi pemerintah paling apik ing Kanada lan yen sampeyan pengin ngupayakake MBA, kiriman kita ing MBA ndhuwur program ing Kanada kudu ngladeni sampeyan kanthi becik. Kanggo pelamar internasional sing pengin sinau ing negara kasebut, deleng sawetara universitas gratis kanggo siswa internasional, iki bisa uga menehi sampeyan kesempatan kanggo ngupayakake program gelar musik tanpa biaya.

Ana uga kiriman liyane sing bisa migunani kayata macem-macem kita Kursus online free lan beasiswa ing UAE kanggo ex-pats. Yen sampeyan nimbang entuk gelar online, sing perguruan tinggi online ing Ohio bisa dadi panggonan sing apik kanggo ndeleng.

Saiki, bali menyang topik kasebut, ayo ndeleng apa sing dibutuhake siswa sing pengin sinau musik ing Kanada.

Keperluan kanggo Sekolah Musik ing Kanada

Sekolah musik ing Kanada kalebu akademi musik lan perguruan tinggi utawa universitas sing nawakake gelar, sertifikasi, utawa diploma. Kanggo akademi, syarat biasane ngirim formulir aplikasi, foto ukuran paspor, lan audisi utawa sampeyan bisa dijaluk ngirim minangka file utawa link.

Nanging, yen sampeyan pengin entuk gelar musik saka kuliah, ana syarat liyane kayata:

  1. Sampeyan kudu rampung sekolah menengah yen sampeyan arep kanggo program sarjana utawa rampung lan entuk gelar sarjana yen sampeyan arep kanggo program master.
  2. Kirim transkrip sekolah menengah saka institusi liyane sing wis dirawuhi sadurunge.
  3. Aplikasi lengkap, sing biasane online
  4. Kirimake materi audisi
  5. Yen sampeyan minangka penutur basa Inggris sing ora asli, sampeyan kudu ngirim skor tes kemampuan basa Inggris. Tes sing umum yaiku IELTS, TOELF, utawa PTE.

Syarat kanggo kuliah musik luwih rumit tinimbang kanggo akademi. Syarat mlebu ing kene minangka dhasar lan bisa uga ana liyane amarga beda-beda gumantung saka sekolah menyang sekolah, miturut status residensi pelamar, lan jinis gelar. Kanggo njaluk syarat sing tepat, hubungi kantor admisi sekolah musik sing dikarepake.

Saiki sampeyan duwe sawetara gagasan babagan syarat sekolah musik ing Kanada, ayo padha ngrembug babagan sekolah kasebut.

sekolah musik ing Kanada

Sekolah Musik Paling Apik ing Kanada

Sawetara sekolah musik paling apik ing Kanada wis dibahas ing kene kanggo menehi wawasan babagan penawaran program lan, saka kene, kanthi gampang milih sekolah sing cocog karo minat sampeyan.

1. Victoria Conservatory of Music

Ing dhaptar pisanan sekolah musik paling apik ing Kanada yaiku Konservatorium Musik Victoria sing ana ing Victoria, British Columbia, lan populer ing antarane wong Kanada sing pengin ngembangake bakat musike. Iku komunitas sing menehi inspirasi, nurtures, lan enriched liwat kaunggulan ing pendidikan musik, kinerja, lan kesehatan.

Konservatorium kasebut diatur dadi enem sekolah lan departemen ing ngendi macem-macem disiplin ditawakake kanggo siswa. Kursus kalebu musik bocah cilik, nulis lan ngatur, rekaman lan produksi, kontemporer, teknologi lan kreatifitas, lan terapi musik. Tindakake link ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap babagan syarat entri khusus lan biaya kuliah.

Selengkapnya

2. Fakultas Musik Don Wright

Fakultas Musik Don Wright minangka sekolah musik Universitas Barat, sawijining institusi terkemuka ing Kanada. Nawakake macem-macem program sarjana kalebu Sarjana Musik, Seni Rekaman Musik, lan Studi Administratif Musik. Enem program pascasarjana ditawakake kanggo mimpin menyang gelar MA, MMU, Ph.D., lan DMA.

Program pascasarjana yaiku Komposisi, Teori Musik, Pendidikan Musik, Kognisi Musik, Musikologi, lan Kinerja.

Kabeh program kasebut ditawakake liwat telung departemen ing fakultas kasebut. Departemen pendidikan musik, kinerja musik, lan riset musik lan komposisi. Ana ansambel lan fasilitas sing dirancang kanggo mbantu sampeyan ngembangake kabisan kanthi paling apik.

Mangerteni liyane

3. Royal Conservatory of Music

The Royal Conservatory of Music minangka salah sawijining sekolah musik terkemuka ing Kanada kanthi pengakuan internasional. Luwih saka limang yuta wong komposer, produser, pianis, pemain biola, lan liya-liyane minangka alumni sekolah musik iki kalebu Mychael Danna, Doug Riley, lan Sarah Slean sing dadi seniman sing menang penghargaan.

Sekolah musik iki wis ana luwih saka 130 taun lan duwe pengalaman sing sugih ing industri musik. Pengalaman iki uga bakal ngliwati sampeyan nalika sampeyan dadi mahasiswa ing kene lan mbantu mbentuk lan mbangun potensial sampeyan dadi karir sing sukses ing industri musik.

Selengkapnya

4. Dan School of Drama lan Music

Dan School of Drama and Music minangka fakultas ing Universitas Queens sing tanggung jawab kanggo nawakake program sarjana, lulusan, lan riset liyane ing universitas kasebut. Nawakake gelar sarjana ing drama, musik, teater musik, sawetara bocah cilik, medial, lan spesialisasi lintas disiplin. Uga nawakake lulusan lan diploma ing manajemen seni & kepemimpinan.

Sekolah kasebut uga duwe macem-macem komunitas sing bisa digabung kanggo melu kompetisi, sinau luwih lengkap, lan nggedhekake cakrawala ngluwihi tembok sekolah.

Selengkapnya

5. Sekolah Musik UBC

Sekolah Musik Universitas British Columbia (UBC) minangka salah sawijining perguruan tinggi musik terkemuka ing Kanada sing dikenal minangka sekolah musik paling tuwa lan paling gedhe ing negara kasebut sing nawakake macem-macem latihan sarjana, lulusan, lan non-gelar. Sekolah kasebut nawakake kursus sinau 4 taun sing ngarah menyang Sarjana Musik lan sawetara gelar dual, jurusan ganda, bocah cilik, lan program diploma.

Program pascasarjana ditawakake ing telung bidang spesialisasi: kinerja, komposisi, lan beasiswa musik sing ngarah menyang Master of Arts, Master of Music, lan Ph.D. Siswa internasional ditampa ing kabeh program lan sampeyan kudu nyukupi kabeh syarat entri kanggo dianggep diakoni.

Selengkapnya

6. Universitas MacEwan

Universitas MacEwan minangka papan sing menarik kanggo sinau musik. Dumunung ing Konservatorium Musik ing Sekolah Lanjutan Pendidikan lan Departemen Musik ing Fakultas Seni Halus lan Komunikasi. Konservatorium kasebut kanggo pelamar kabeh umur kanthi pelajaran sing ditawakake ing klompok utawa kelas pribadi lan ora ana gelar utawa sertifikasi sing ditawakake.

Departemen kasebut nawakake gelar sarjana musik ing jazz lan musik populer kontemporer, diploma musik, lan papat jurusan liyane ing komposisi, umum, kinerja, lan rekaman lan produksi. Sampeyan bisa njaluk sapa wae sing sampeyan mikir bakal mbantu ngembangake bakat sampeyan kanthi paling apik.

Dolan maring situs web Conservatory

Ngunjungi situs web Departemen

7. Sekolah Musik Kanada Christian College

Yen sampeyan inspirasi dadi seniman musik Kristen lan butuh papan sing dadi siji-sijine fokus, mula Sekolah Musik Kristen Kristen Kanada minangka papan kanggo sampeyan. Iki darmabakti kanggo latihan lan ngembangake siswa kanggo pelayanan musik gereja, lan kepemimpinan ibadah, lan nggawe sampeyan dadi artis Kristen sing sukses.

Gelar sing ditawakake yaiku Sarjana musik sakral, master musik sakral, dokter musik sakral, lan sertifikasi kepemimpinan ibadah. Kabeh program ditawakake opsi sinau full-time lan part-time.

Kanggo nglamar, sampeyan bakal mbayar ragad aplikasi sing ora bisa dibalekake $75, rong surat referensi saka pandhita lan non-relatif, lan pernyataan pribadi. Beasiswa lan opsi bantuan finansial liyane ditawakake kanggo kabeh pelamar.

Selengkapnya

8. Universitas Saskatchewan Departemen Musik

Iki minangka salah sawijining perguruan tinggi musik ing Kanada sing bisa mbantu sampeyan nemokake potensial sejatine minangka musisi, guru, komposer, utawa ahli teori musik. Nglamar ing sekolah iki bakal ngidini sampeyan sinau kinerja, komposisi, teori musik, lan melu ensemble. Sampeyan uga bakal nliti sejarah musik lan entuk perspektif sing sugih babagan musik, urip para komposer, lan kontribusi kanggo industri.

Departemen kasebut nawakake Sarjana Musik, Sarjana Seni Musik, Master Musik, lan Master Seni. Biaya kuliah kanggo program kasebut yaiku $ 9,528 kanggo siswa domestik lan $ 27,671 kanggo siswa internasional.

Selengkapnya

Sekolah Musik ing Kanada - FAQs

Apa Kanada minangka papan sing apik kanggo sinau musik?

Ya, Kanada minangka papan sing apik kanggo sinau musik amarga pengaruh musik sing sugih ing jagad iki lan kesempatan sing luar biasa kanggo seniman musik sing bakal teka.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.