11 Sekolah Musik Paling Apik ing Singapura

Kiriman iki nampilake dhaptar sekolah musik sing paling apik sing bisa ditemokake ing Singapura. Iki kalebu akademi lan perguruan tinggi ing negara sing nawakake program musik kanggo menehi macem-macem pilihan kanggo dipilih.

Musik minangka salah sawijining bentuk seni sing paling apik. Iku ngluwihi fisik lan dadi jero menyang kesadaran mental lan emosional manungsa. Musik, sawise kabeh, ujare, minangka panganan jiwa lan iki mesthi bener. Lan yen sampeyan duwe bakat musik, sampeyan kudu nimbang ngembangake kemampuan lengkap lan bisa uga karir yen sampeyan pengin.

Lan kaya sing wis dingerteni, akademi musik minangka papan sing paling apik kanggo ngembangake bakat musik sampeyan. Kajaba iku, mlebu sekolah musik nyambungake sampeyan karo bakat sing bakal teka kaya sampeyan, uga karo seniman lan selebriti sing bakal menehi inspirasi kanggo sampeyan. Lan gumantung ing sekolah musik sing sampeyan tindakake, sampeyan bisa uga sinau langsung saka seniman sing menang penghargaan.

Panggonan umum kanggo iki kudu ing sawetara sekolah musik paling apik ing London, Sekolah Julliard, lan Institut John Hopkins Peabody sing kalebu ing sekolah musik paling apik ing donya.

Negara Asia ing Singapura uga bisa dadi papan sing apik kanggo ngembangake bakat musik lan mulane.

Singapura minangka negara kanthi budaya sing beda-beda saka macem-macem suku bangsa. Ing kene, sampeyan bisa nemokake wong India, Tionghoa, Eurasia, Tamil, lan Melayu sing nindakake macem-macem jinis musik tradisional ditambah karo macem-macem gaya musik modern, lan gabungan saka macem-macem wujud nggawe budaya musik ing negara kasebut maneka warna.

Anane adegan musik kutha bisa dideleng ing wilayah kasebut lan sampeyan bisa nemokake macem-macem genre musik kayata rock, pop, folk, klasik, lan punk. Iki ndadekake Singapura dadi lingkungan musik sing sregep sing kudu digatekake ing ngendi wae sampeyan pengin ngupayakake karir musik.

Lingkungan musik sing sregep bakal menehi inspirasi ing macem-macem cara, mbantu sampeyan entuk pangerten musik sing luwih jero, sinau babagan macem-macem alat musik lan cara nggunakake, lan mbantu nguatake kemampuan sampeyan. Sawetara seniman musik populer saka Singapura kalebu JJ Lin, Tanya Chua, Inch Chua, lan A-do sawetara sing dadi pemenang penghargaan lan sampeyan bisa entuk kesempatan sinau langsung saka dheweke.

Sekolah musik ing Singapura sing dikurasi ing kirim iki bakal menehi sampeyan wawasan babagan sekolah endi sing paling apik kanggo sampeyan lan malah langsung nglamar. Nanging sadurunge kita mlebu, aku pengin ngarahake sampeyan menyang artikel liyane sing gegandhengan karo musik sing wis ditulis kaya ing kursus musik online gratis.

Lan aside saka artikel music-related, kita uga wis nerbitaké sawetara kiriman ing Kursus online free sampeyan bisa nemokake ing internet lan uga macem-macem kiriman ing gelar MBA lan carane njaluk wong. Tanpa basa-basi, ayo nerusake menyang topik utama.

Persyaratan kanggo Sekolah Musik ing Singapura

Ora ana syarat resmi kanggo ndhaptar ing salah sawijining sekolah musik ing Singapura kajaba sampeyan pengin nggayuh gelar musik ing salah sawijining perguruan tinggi musik ing Singapura, mula kanthi cara iki, sampeyan kudu ngrampungake sekolah menengah lan ngirim transkrip lan surat rekomendasi sajrone aplikasi kasebut. Sampeyan bisa uga kudu ngirim esai lan mlebu wawancara kanggo ngevaluasi sampeyan luwih lanjut.

Pilih saka sekolah musik sing dibahas ing ngisor iki lan hubungi kantor pangakuan kanggo sinau babagan syarat lan proses aplikasi.

Biaya Sekolah Musik ing Singapura

SPP kanggo sekolah musik ing Singapura beda-beda gumantung saka sekolah menyang sekolah lan miturut program kasebut. Yen sampeyan pengin mlebu akademi musik ing Singapura, sampeyan bakal dikenani biaya saben tingkat pelajaran sing beda-beda gumantung saka jinis alat musik sing pengin sampeyan sinau.

Biaya uga beda-beda gumantung ing umur karo wong diwasa mbayar luwih lan bocah-bocah mbayar kurang. Terus maca kanggo ngerteni biaya saben sekolah musik ing Singapura sing dibahas ing ngisor iki.

sekolah musik ing Singapura

Sekolah Musik Paling apik ing Singapura

Dhaptar iki kalebu akademi musik lan perguruan tinggi ing Singapura. Akademi musik minangka studio musik khas lan bisa menehi sertifikasi nalika sampeyan ngrampungake latihan nanging perguruan tinggi musik minangka lembaga sing menehi gelar lan bakal menehi gelar sarjana utawa master nalika sampeyan ngrampungake program kasebut.

Sekolah musik paling apik ing Singapura yaiku:

1. Stnfort Academy Fakultas Musik

Iki minangka salah sawijining sekolah musik paling apik ing Singapura sing siswa sinau langsung saka ahli industri. Fakultas kasebut nawakake program diploma ing musik & seni kreatif, pagelaran musik & seni kreatif, produksi musik & seni kreatif, pangembangan musik & artis, lan diploma lanjut ing musik & wirausaha. Lokal, uga, siswa internasional bisa mlebu ing salah sawijining program kasebut.

Kabeh limang (5) program diploma ditawakake ing format sinau full-time lan part-time kanggo sampeyan milih wektu sinau sing fleksibel. Lan supaya luwih fleksibel, mode pangiriman minangka pilihan sinau campuran sing nggabungake mode sinau ing kampus lan online. Kajaba iku, program kasebut kompetitif kanggo entuk 25 siswa sing ditampa saben program.

Ragad kuliah kanggo siswa domestik ana ing kisaran S $ 16,500 nganti S $ 21,000 gumantung saka program kasebut lan kanggo siswa internasional, ana ing kisaran S $ 21,000 nganti S $ 25,500.

Dolan maring Stanford

2. SOMA

School of Music and the Arts (SOMA) minangka salah sawijining sekolah musik paling apik ing Singapura kanthi fokus ing kinerja musik kontemporer lan katrampilan karir ing nulis lagu, produksi musik, lan teknik audio. Iki nawakake telung diploma ing nulis lagu lan produksi, produksi musik lan teknik, lan kinerja musik.

Papat sertifikasi ditawakake ing pangaturan musik pop, produksi musik elektronik, teknik audio, lan panulis lagu.

Ana uga laboratorium musik lan tari ing ngendi sampeyan bisa latihan kanggo entuk katrampilan nyata. Kanggo nglamar, sampeyan bakal ngirim formulir registrasi lengkap ing sekolah, nyukupi syarat entri sing kalebu foto lan transkrip ukuran paspor, lan ngatur tanggal ujian AP.

Kursus diploma ditawakake kanthi pilihan sinau full-time lan part-time lan njupuk 12 lan 18 sasi kanggo ngrampungake. SPP kanggo program diploma yaiku $19,000 lan $21,800 kanggo siswa domestik lan internasional. Kursus sertifikasi njupuk 12 jam lan biaya $600.

Dolan maring SOMA

3. Akademi Aureus

Kanthi luwih saka 18,000 siswa sing didaftarkan, Aureus Academy mesthi pantes dadi salah sawijining akademi musik paling apik ing Singapura. Kanthi jumlah siswa sing nggumunake, mung ateges dheweke ngladeni siswa kanthi apa sing dibutuhake.

Akademi nawakake macem-macem pawulangan musik kanggo wong diwasa lan bocah, saka sinau alat musik nganti pawulangan swara.

Dolan maring Aureus

4. Sekolah Musik Tanglewood

Tanglewood minangka akademi musik liyane ing Singapura sing wis nglatih luwih saka sewu siswa ing alat musik wiwit didegake ing taun 2000. Kurikulum kasebut dirancang kanggo bocah-bocah, remaja, lan wong diwasa kabeh umur. Sing dibutuhake mung prasetya kanggo sinau lan potensi sampeyan bakal dikembangake nganti tingkat paling dhuwur.

Dolan maring Tanglewood

5. Konservatorium Musik Mandeville

Iki minangka salah sawijining sekolah musik terkemuka ing Singapura sing darmabakti kanggo nulungi pangembangan siswa lan ngetokake semangat lan semangat ing musik, apa wae bayi, remaja, utawa diwasa. Ing Mandeville, sampeyan bakal nemokake pelajaran musik ing ngendi nggunakake alat musik lan disiplin sing beda-beda diwulang.

Biaya kuliah dipérang dadi kursus individu, kursus kelompok, kursus kelompok aural, lan kursus kelompok teori. Golek risak saka Fees dening ngeklik kene.

Dolan maring Mandeville

6. Singapore Raffles Music College (SRMC)

SMRC minangka salah sawijining perguruan tinggi musik terkemuka ing Singapura sing nawakake kursus ora mung musik nanging uga tari, manajemen, lan basa. Iki minangka perguruan tinggi sing setya ngembangake bakat enom, mbantu dheweke ngupayakake keunggulan ing pendhidhikan musik lan tari, lan nggayuh tujuane. College nawakake gelar master, gelar sarjana, diploma, lan sertifikasi ing program musik.

Kanggo nglamar SRMC, sampeyan kudu nyukupi syarat sing diakoni, isi formulir sing dibutuhake, nyedhiyakake dokumen verifikasi, lan ngirim aplikasi. Syarat kuliah lan entri kanggo saben program beda-beda, tututi link ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Dolan maring SRMC

7. Nanyang Academy of Fine Arts (NAFA)

NAFA minangka salah sawijining sekolah seni terkemuka ing Singapura sing nawakake macem-macem program ing disiplin seni sing uga kalebu musik. Iki nawakake Diploma Musik, Diploma Pengajaran Musik, program dhasar ing apresiasi musik, Sarjana Pendidikan ing Pengajaran Instrumental & Vokal, lan Sarjana Musik.

Syarat entri lan biaya kanggo saben program beda-beda, priksa manawa sampeyan mriksa liwat link ing ngisor iki sadurunge nglamar.

Dolan maring NAFA

8. Lasalle College of Arts

Lasalle College of the Arts minangka salah sawijining perguruan tinggi seni 50 paling dhuwur ing Asia miturut Peringkat Universitas Dunia QS. Prestasi iki pantes dadi bagian saka perguruan tinggi musik paling apik. Kolej kasebut diatur dadi 8 sekolah kalebu Sekolah Musik Kontemporer ing ngendi macem-macem program sing ana gandhengane karo musik ditawakake.

Sekolah Musik Kontemporer nawakake telung program Diploma Produksi Audio, Diploma Musik, lan BA (Hons) ing Musik, uga 4 kursus singkat. Program kasebut diwulang dening pimpinan industri lan ahli sing bakal nggawa kabisan sampeyan menyang tingkat sabanjure.

Dolan maring Lasalle School of Contemporary Music

9. Sekolah Musik Penulis Lagu

The Songwriter Music College minangka salah sawijining perguruan tinggi musik paling apik ing Singapura amarga prestasine dadi perguruan tinggi musik pertama ing negara kasebut sing nawakake diploma nulis lagu. Ana uga penawaran program liyane kayata sertifikat ing dhasar musik kontemporer, sertifikat ing dhasar workstation audio digital, diploma ing nulis lagu lan produksi musik, lan diploma ing teknik swara lan produksi musik.

Kanggo nglamar, sampeyan kudu duwe dokumen aplikasi sing dibutuhake kalebu transkrip, foto ukuran paspor, telung conto karya, lan kualifikasi musik resmi. Contoh karya bisa arupa pagelaran vokal saka lagu utawa cover, pagelaran instrumental, komposisi melodi, utawa susunan musik. Sampeyan bisa milih siji utawa luwih lan nyedhiyakake ing link, video, utawa file audio.

Dolan maring TSMC

10. Konservatorium Musik Yong Siew Toh

Konservatori YST, kaya sing umum diarani, minangka salah sawijining sekolah musik terkemuka ing Singapura sing afiliasi karo Universitas Nasional Singapura. Program sing ditawakake institusi kasebut kalebu sarjana musik kanthi 10 jurusan, master musik, master kepemimpinan musik, pendhidhikan lan pelatihan sing terus-terusan, lan kursus singkat kanggo pemuda.

Syarat lan kuliah kanggo saben program beda-beda, sampeyan kudu ngetutake link ing ngisor iki kanggo entuk informasi lengkap.

Ngunjungi Konservatorium YST

11. Sekolah Desain lan Musik Orita Sinclair

Ing dhaptar pungkasan sekolah musik paling apik ing Singapura yaiku Sekolah Desain lan Musik Orita Sinclair. Iki minangka institusi sing diakoni sacara internasional sing nawakake Diploma Produksi Musik & Audio lan Diploma Produksi Musik Elektronik & Desain Swara. Kaloro program kasebut ditawakake ing format sinau full-time lan part-time sing mbutuhake 12 lan 24 wulan kanggo ngrampungake.

Biaya kuliah kanggo loro program kasebut padha nanging beda nalika status residensi. Total biaya kursus kanggo siswa domestik yaiku S$18,495, dene kanggo siswa internasional, biaya total yaiku S$23,605.

Dolan maring Orita Sinclair

Iki ora kabeh sekolah musik ing Singapura amarga ana luwih saka 200 nanging iki minangka salah sawijining sing paling apik kanggo mbantu ngembangake bakat dadi karir sing sukses. Priksa manawa sampeyan kudu mriksa syarat tartamtu lan ngirim aplikasi luwih cepet kanggo nambah kemungkinan sampeyan nampa.

Sekolah Musik ing Singapura – FAQs

Pira sekolah musik ing Singapura?

Ana 261 sekolah musik ing Singapura miturut Skoolopedia.

Suwene sekolah musik ing Singapura?

Durasi sekolah musik ing Singapura antara sawetara jam nganti patang taun gumantung saka akademi musik utawa kuliah lan program sing pengin sampeyan tindakake. Latihan alat musik butuh sawetara jam nalika sertifikasi, diploma, lan program gelar bisa njupuk antarane 12 wulan nganti 4 taun.

Apa Singapura apik kanggo musik?

Singapura minangka lingkungan musik sing maneka warna budaya sing bakal menehi sampeyan kabeh jinis musik sing ndadekake papan sing apik kanggo sinau musik lan kenal karo macem-macem genre musik lan instrumen.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.