10 Sekolah Seni ing Kanada Kanthi Beasiswa

Iki minangka 10 sekolah seni paling apik ing Kanada sing nyedhiyakake beasiswa lan bentuk alat bantu siswa liyane kanggo siswa Kanada lan internasional.

Apa sampeyan duwe semangat seni sing luar biasa lan pengin ngembangake katrampilan utawa malah golek karir ing cabang seni apa wae? Sampeyan kudu melu sekolah seni sing bakal mbantu sampeyan ngembangake katrampilan kasebut lan nggawe sampeyan profesional.

Artikel iki ngemot informasi lengkap babagan sekolah seni ing Kanada kanthi beasiswa lan pitulung finansial liyane kanggo warga negara lan siswa internasional supaya dilatih ing bidang seni.

Seni wis sepuh karo manungsa lan wis ngalami owah-owahan wiwit saiki lan isih berkembang minangka asil saka riset lan eksplorasi jero. Panemuan teknologi digital padha nyumbang kanggo tuwuh seni lan mbukak seni anyar kayata fotografi, animasi, desain game, seni kasunyatan virtual, lsp.

Sadurunge, aku nulis artikel sing nerangake sekolah seni paling apik ing donya kanggo siswa internasional lan domestik sing bisa dideleng.

Yen fokus sampeyan ora mung ing sekolah seni nanging sekolah ing omah utawa ing luar negeri kanthi beasiswa, sampeyan bisa ndeleng dhaptar sekolah internasional kanthi beasiswa lengkap.

Kanada minangka salah sawijining tujuan pasinaon paling apik ing saindenging jagad, duwe tingkat kriminalitas sing kurang, cuaca sing apik, lan lingkungan sing kepenak lan kualitas piwulang paling misuwur, diakoni sacara global. Sekolah seni ing Kanada wis dilengkapi tutor lan prasarana sing berkualitas kanggo nggawe sampeyan dadi siswa seni sing luwih apik.

Aku wis nyusun dhaptar sekolah seni paling apik ing Kanada sing nawakake beasiswa lan bentuk pitulung finansial liyane kanggo mbantu siswa kanthi finansial lan ngajak supaya dadi siswa sing luwih apik.

Sekolah Seni ing Kanada (Kanthi Beasiswa)

Dadi, sawise riset lengkap babagan kabeh sekolah seni ing Kanada, aku bisa nyusun 10 institusi seni kanthi beasiswa sing kasedhiya ing Kanada.

  • Universitas Seni Alberta
  • Universitas Concordia, Departemen Seni Visual
  • Universitas Seni & Desain Emily Carr
  • George Brown College, Pusat Seni & Desain
  • College of Art & Desain Nova Scotia
  • Universitas Seni & Desain Universitas Ontario
  • Sekolah Seni Visual Yukon
  • College of Craft & Design New Brunswick
  • Sekolah Seni Ottawa
  • Sheridan College, Fakultas Animasi, Seni lan Desain.

Universitas Seni Alberta

Didirikan ing taun 1926, Universitas Seni Alberta dikenal minangka sekolah seni paling gedhe ing Kanada, sing bisa nyipta kreativitas lan ndorong inovasi, AUArts menehi inspirasi kanggo ewonan siswa kanggo nggayuh lan nggayuh tujuwane seni.

Kanggo mbantu siswa, institusi kasebut saben taun nyedhiyakake pitulung finansial kayata beasiswa, beasiswa, hadiah, lan penghargaan kanggo mbiyantu sinau lan nggawe impen kayektenan.

AUArts nyedhiyakake macem-macem penghargaan saben taun sing ditrapake kanggo siswa internasional lan Kanada kanggo dadi jurusan seni sing dipilih, uga penting sampeyan ngerti jinis penghargaan kasebut supaya sampeyan bisa ngerti sing bakal dilamar. Penghargaan kasebut yaiku;

Penghargaan Beasiswa Masuk minangka jinis penghargaan sing kasedhiya kanggo siswa anyar utawa siswa pertama nalika ngirim portofolio lan dianugerahi kredit kuliah.

Penghargaan Beasiswa Otomatis minangka jinis penghargaan beasiswa sing ora mbutuhake siswa kanggo aplikasi, nanging kanthi otomatis dipilih adhedhasar kinerja akademik ing taun ajaran sadurunge utawa prestasi siswa.

Penghargaan Beasiswa Kompetitif minangka jinis penghargaan sing mbutuhake siswa ngisi lan ngirim formulir aplikasi lan ana kriteria khusus sing kudu diduweni para pelamar sadurunge bisa dipilih dening fakultas utawa panitia penghargaan.

Beasiswa minangka penghargaan sing diwenehake kanggo siswa sing nemoni masalah finansial.

hadiah minangka penghargaan sing diwenehake siswa sing bisa uga awujud buku, persediaan, medali, plak, lengganan, lan sertifikat hadiah.

Dolan maring sekolah ing kene

Universitas Concordia, Fakultas Seni Rupa

Fakultas kasebut nduwe luwih saka 3,800 siswa sing ndaftar ing 60 program sarjana lan pascasarjana ing lingkungan sing nggambarake keterbukaan lan keragaman budaya kontemporer, digawe saka peneliti, seniman, lan sarjana terkenal sing nawakake pendhidhikan sing berkualitas lan dadi simbol inspirasi lan semangat. kanggo siswa.

Universitas Concordia, fakultas seni rupa minangka salah sawijining sekolah seni paling dhuwur ing Kanada. Nduwe sangang departemen lan papat pusat riset canggih sing komitmen kanggo nggabungake teknologi anyar, media tradisional, lan praktik seni rupa sejarah.

Universitas kasebut uga nyedhiyakake beasiswa kanggo siswa kanggo sinau ing salah siji jurusan kasebut.

Lembaga kasebut nduweni loro penghargaan beasiswa kanggo fakultas seni rupa lan dheweke yaiku;

Beasiswa Memorial Heather Walker didegaké ing 1995 dening fakultas seni rupa liwat sumbangan kolega lan kanca lan dianugerahi saben taun kanggo siswa lengkap utawa paruh wektu ing salah sawijining program sing ditawakake ing Bioskop utawa Fotografi. Pemenang beasiswa iki dipilih adhedhasar prestasi seni lan akademik lan komitmen kanggo kegiyatan kamanungsan.

Penghargaan Heather lan Erin Kemanusiaan uga didegake ing 1995 dening fakultas seni rupa liwat sumbangan saka kolega lan kanca lan dianugerahi saben taun kanggo siswa lengkap utawa paruh sing terdaftar ing Sarjana seni rupa. Pelamar dipilih adhedhasar layanan kamanungsan, keunggulan akademik lan seni, lan layanan komunitas.

CATETAN: Beasiswa mung kanggo mahasiswa

Dolan maring sekolah ing kene

Universitas Seni & Desain Emily Carr

Didhisiki ing 1925, Universitas Seni lan Desain Emily Carr (ECUAD) minangka salah sawijining sekolah seni paling apik ing Kanada kanthi lingkungan belajar sing nyenengake kanggo keunggulan lan inovasi seni visual, seni media, lan desain. ECUAD nawakake siswa kanthi kualitas piwulang, praktis lan teori, ing sembarang bentuk seni sing dituju kanggo sinau para siswa digawe profesional ing bidang pasinaon masing-masing.

ECUAD minangka sekolah seni terkenal sing bakal nulungi sampeyan minangka siswa nggayuh tujuan seni, lan suwene taun universitas nggawe akeh siswa nggayuh cita-citane kanthi beasiswa tahunan / dana bantuan finansial sing ditrapake kanggo kabeh siswa.

ECUAD nyedhiyakake akeh pitulungan finansial saben taun kanggo ngrewangi para siswa lan padha;

Pendanaan kanggo Siswa Sarjana minangka salah sawijining jinis pitulung finansial kanggo siswa anyar, siswa saiki, lan siswa lulusan sing bisa entuk dhukungan dana.

Beasiswa mlebu ngemot udakara pitung beasiswa liyane sing mbukak kanggo siswa domestik lan internasional lan dheweke entuk hadiah kanggo siswa anyar kanthi prestasi akademik lan potensi seni sing apik. Beasiswa kasebut bakal nyakup bagean kuliah ing taun kapisan.

Beasiswa Tuition dianugerahi siswa kanggo nyuda biaya kuliah ing musim semi lan musim semi ing ngisor iki lan duwe luwih saka selusin dana beasiswa sing kasedhiya kanggo siswa taun pisanan, nomer loro lan katelu sing ndaftar ing 12 kredit utawa luwih ing ECUAD. Mung siswa sing njaga minimal PNGK 3.33 nalika aplikasi wektu (Maret) sing layak dilamar.

Beasiswa njaba bisa uga ana pitulungan finansial saka sumber njaba njaba ECUAD sing bisa dipikolehi para siswa lan mutusake nggunakake ing ECUAD.

Pendanaan Siswa Lulusan dianugerahi siswa lulusan ECUAD sing diakoni kanggo keunggulan lan potensi seni lan ana sawetara beasiswa sing kasedhiya kanggo aplikasi.

Pendanaan Siswa Aborigin minangka jinis pitulung finansial sing diwenehake mung siswa asli minangka komitmen sekolah kanggo njamin sukses akademik.

Dolan maring sekolah ing kene

George Brown College, Pusat Seni & Desain

Ditumpuk karo fasilitas panelitian seni paling apik lan dununge ing tengah kutha sing macem-macem lan sregep, George Brown College, Pusat Seni lan Desain yaiku sampeyan kudu sinau kanggo entuk katrampilan praktis ing sembarang seni / desain sing dipilih. lan nyiyapake sampeyan kanggo lelungan kerja.

Sekolah kasebut minangka salah sawijining sekolah seni ing Kanada sing nawakake beasiswa saben taun kanggo siswa internasional lan domestik sing pengin dadi bagean saka institusi seni terkenal iki, beasiswa kasebut yaiku;

Beasiswa Diploma / Gelar. Telung puluh siji beasiswa dianugerahi siswa sing layak bali ing program diploma utawa gelar full-time. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo aplikasi beasiswa, pelamar kudu melu kegiatan sing nyumbang kanggo siswa liyane, jurusan akademik, utawa sekolah umume.

Kajaba iku, siswa kudu ngrampungake paling ora rong semester sinau kanthi PNGK minimal 3.5 sadurunge semester saiki.

Beasiswa Sertifikat minangka penghargaan sing kasedhiya kanggo siswa sing wis bali ing program sertifikat pascasarjana. Pelamar kudu duwe CGPA 3.5 lan melu aktif ing komunitas sekolah.

Beasiswa EAP kalebu wolulas beasiswa sing kasedhiya kanggo siswa ESL sing bali. Pelamar kudu rampung paling ora siji level Inggris kanggo Program Tujuan Akademik kanthi rata-rata kelas A lan melu kegiyatan sing nyumbang kanggo siswa liyane, jurusan akademik, utawa sekolah umume.

Beasiswa sing Dibiayai Eksternal minangka beasiswa saka sumber eksternal ing njaba George Brown College, Pusat Seni & Desain lan nomer telu yaiku; Beasiswa Kimokran, Beasiswa Bantuan, lan Beasiswa Pendidikan Woori. Kanggo nduweni kualifikasi, pelamar kudu duwe PNGK 3.3 lan melu aktif ing komunitas sekolah.

Dolan maring sekolah ing kene

College of Art & Desain Nova Scotia

Kanthi sejarah nggawe seni sing sukses lan dununge ing kutha pesisir kanthi adegan seni sing beda-beda, Nova Scotia College of Art & Design (NSCAD) diisi karo seniman, desainer, peneliti, lan sarjana sing diakui sacara internasional sing mulang para siswa katrampilan kritis sing dibutuhake kanggo berkembang ing lingkungan sekolah seni lan ngluwihi tembok sekolah.

NSCAD menehi beasiswa kanggo siswa sing duwe masalah finansial sing kepengin sinau ing sekolah lan beasiswa kasebut dianugerahi saben taun.

Kanggo melu ing Beasiswa Entrance, pelamar kudu ndhaptar tanggal pungkasan tanggal 1 Maret supaya bisa dipertimbangkan kanthi otomatis. NSCAD uga nyedhiyakake luwih saka 90 beasiswa internal lan beasiswa saben taun akademik kanggo para pelamar sing sukses dadi jurusan apa wae sing dipilih.

Dolan maring sekolah ing kene

Universitas Seni & Desain Universitas Ontario

Didirikan ing 1876, Universitas Seni & Desain Universitas Ontario dianggep minangka sekolah seni paling apik ing Ontario Kanada, lan uga dikenal minangka sekolah seni paling tuwa ing Kanada, institusi seni lan desain paling gedhe lan paling lengkap.

Universitas Seni & Desain Universitas Ontario (OCAD U) khusus kanggo pendhidhikan seni lan desain, praktik, lan riset ing macem-macem disiplin ilmu. Para siswa disiapake kanthi sinau estetis lan teknis bebarengan karo ilmu lan metode ilmiah, teoretis, kritis, lan sejarah.

OCAD U difasilitasi kanthi apik karo prasarana sing canggih kanggo para siswa supaya luwih njlajahi kreativitas, nindakake riset, lan keterlibatan liyane. Institusi iki minangka papan sing paling apik kanggo sampeyan supaya bisa ngembangake potensi seni lan nggayuh tujuan.

Kanggo nyengkuyung siswa dadi bagean saka OCAD U, lembaga kasebut nawakake pitulung finansial saben taun kanggo siswa sing bisa uga ngalami alangan finansial.

Bantuan finansial sing ditawakake OCAD U yaiku kanggo ngakoni prestasi siswa lan dianugerahi saben taun kanggo saben program utama lan tingkat taun adhedhasar nilai utawa liwat kompetisi sing dianggep jurit, alat kasebut yaiku;

Beasiswa diwenehake minangka kredit kuliah sadurunge wiwitan taun akademik sabanjure, siswa ora kudu ndhaptar nanging bakal dipilih adhedhasar prestasi akademik sing apik ing program studi masing-masing lan beasiswa bisa uga sepisan utawa bisa dianyari gumantung saka siswa sing makarya .

Beasiswa diwenehake ing level 1, 2, lan 3 taun ing Fakultas Seni, Desain, Seni & Ilmu Liberal, lan Sekolah Studi Antardisipliner.

Awards sami-sami ngakoni prestasi akademik lan potensi seni seni siswa, nanging biasane diwenehake level 4 taun liwat kompetisi juried ing pungkasan saben taun akademik lan dheweke dadi penghargaan moneter.

hadiah diwenehake ing beasiswa lan program penghargaan lan bisa uga kalebu regane moneter utawa non-moneter.

Dolan maring sekolah ing kene

Sekolah Seni Visual Yukon

Didirikan ing taun 2007 lan dikenal minangka sekolah seni rupa paling apik ing sisih lor Kanada, Sekolah Seni Visual Yukon (SOVA) duwe visi kanggo nawakake pendhidhikan seni visual sing dinamis ing komunitas budaya sing sregep. Sekolah Seni Visual Yukon minangka salah sawijining sekolah seni paling anyar ing Kanada.

Sanajan institusi anyar sekolah ora gagal nggayuh wawasane liwat para siswa. Siswa diapusi katrampilan praktis lan teoritis kanggo ngasilake potensi seni lan nyiapake lelungan ing ngarep.

YSOVA nawakake beasiswa saben taun kanggo siswa sing pengin dadi bagian saka institusi kasebut nanging ngalami kesulitan finansial. Pelamar kudu dadi mahasiswa full-time sing kadaptar ing Program Seni Visual lan njaga rata-rata B ing mangsa gugur.

Penghargaan Seni Visual WhiteHorse Motors: Motor WhiteHorse minangka dealer resmi Ford sing nglayani WhiteHorse lan wilayah kasebut lan dadi sponsor aktif lan sukarelawan ing komunitas sing nawakake penghargaan $ 1000 kanggo siswa sing entuk full-time ing program seni visual ing YSOVA.

Dolan maring sekolah ing kene

College of Craft & Design New Brunswick

Madeg ing taun 1938, College of Craft & Design New Brunswick minangka institusi Kanada sing fokus ing kerajinan lan desain apik

The New Brunswick College of Craft & Design (NBCCD) minangka salah sawijining sekolah seni paling apik ing Kanada sing nyedhiyakake macem-macem program studi saka studio kerajinan tradisional nganti desain digital kontemporer uga Program Seni Visual Aborigin.

NBCCD nawakake dhasar sing apik banget kanggo praktik profesional, pangembangan pribadi, ngasuh perusahaan kreatif, lan ditrapake kanggo sinau ing seni kerajinan lan desain saengga siswa nemokake potensial kreatif khusus, ngowahi semangat, impen lan bakat siswa dadi karir lan uga dadi bagean saka komunitas para ahli kerajinan lan desain sing saya akeh.

College of Craft & Design New Brunswick nawakake pitulung finansial kanggo siswa paruh waktu lan full-time sing pengin sinau ing institusi kasebut, yaiku:

Bursary SPP sing Dianyari minangka jinis pitulung finansial sing dirancang kanggo ngewangi siswa kanthi alangan finansial sing kuwat lan pelamar sing dipilih sing mesthi kepengin sinau ing NBCCD bisa sinau ing lembaga kasebut.

Penghargaan Yayasan College Community New Brunswick ndhukung akeh siswa sing diidini dening pendanaan. Yayasan kasebut nyedhiyakake beasiswa, beasiswa, lan penghargaan kanggo siswa NBCCD kanggo dadi jurusan sing dipilih.

Yayasan Sheila Hugh Mackay minangka penghargaan sing diwenehake kanggo siswa ing Program Praktek Studio Lanjutan sing wis nuduhake katrampilan sing apik babagan kerajinan utawa desain lan duwe cathetan akademik sing apik.

Ketrampilan Latihan PETL lan Pangembangan minangka jinis pitulung finansial sing diwenehake kanggo siswa sing dipilih sing memenuhi syarat program program Keterampilan lan Pembangunan (TSD).

Dolan maring sekolah ing kene

Sekolah Seni Ottawa

Ditumpuk karo fasilitas seni serbaguna, Sekolah Seni Ottawa minangka salah sawijining sekolah seni paling apik ing Kanada nindakake gaweyan sing luwih praktis kanggo ngembangake katrampilan siswa ing seni wiwit bayi nganti tataran kadewasan lan ngresiki babagan cara ngadhepi urip ing njaba kampus.

Sekolah Seni Ottawa nyedhiyakake pendanaan beasiswa, disponsori dening sawetara individu, kanggo siswa sing tujuane ngupayakake cita-cita akademik ing institusi kasebut lan para pelamar sing dipilih bisa milih kursus sing dipilih.

Dolan maring sekolah ing kene

Sheridan College, Fakultas Animasi, Seni lan Desain

Didegake ing taun 1967 dadi sekolah seni ing Kanada bebarengan karo pendekatan kampus kreatif - dirancang kanggo menehi alat pemecahan masalah lan pamikiran kritis - lan nawakake program jero spektrum kreatif, Sheridan College, Fakultas Animasi, Seni lan Desain nawakake siswa pengalaman sinau apik tenan sing nyiyapake sampeyan kanggo karya lan urip.

Kanggo ngewangi para siswa, institusi kasebut nawakake serangkaian kesempatan pitulung finansial kanggo sing kepengin sinau ing Sheridan, kesempatan kasebut yaiku;

Beasiswa diwenehake adhedhasar kritéria kayata kaunggulan akademik, keterlibatan komunitas, katrampilan kepemimpinan sing dituduhake, lan kabutuhan finansial.

Beasiswa Masuk Gelar Sheridan nawakake penghargaan beasiswa mlebu kanggo pelamar sing dipilih kanggo entuk gelar program.

Beasiswa dianugerahi siswa sing duwe masalah finansial sing kuwat nanging pengin sinau ing Sheridan College, Fakultas Animasi, Seni lan Desain.

Academic Awards diwenehake dening Sheridan kanggo siswa sing nuduhake prestasi akademik sing luar biasa, siswa ditunjuk dening anggota fakultas kanggo menang penghargaan iki.

Dolan maring sekolah ing kene

Ing ndhuwur kono, sampeyan wis nganyari babagan sekolah seni paling apik ing Kanada kanthi beasiswa sing mesthi bakal ngembangake lan ningkatake potensi seni, nggawe sampeyan luwih apik babagan apa sing wis mesthi disenengi ing bidang seni, lan nglatih sampeyan kanthi katrampilan perlu kanggo ngadhepi industri kreatif.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

komentar 9

  1. Mangga kepiye aku bisa partner karo kabeh iki kanggo mbantu lan ndhukung komunitasku, trampil banget ing kerajinan tangan lan pengin melu layanan komunitas kanggo macem-macem sekolah ing Nigeria

  2. Beasiswa ing canda ing desain lan seni lan makarya ing galeri Aku akeh rega ing Italia lan Yordania lan Mesir

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.