5 Sekolah Teknik Paling Apik ing Kanada Kanthi Beasiswa

Iki minangka artikel sing wis dianyari babagan sekolah teknik sing paling apik ing Kanada kanthi beasiswa sing diwenehake kanggo siswa.

Teknik minangka pilihan pasinaon penting, lapangan kasebut wis suwe banget lan akeh modifikasi nalika jagad iki berkembang. Teknik dibutuhake ing meh kabeh bidang studi, nanging gumantung karo jinis iki, jagad modern nggawe bentuk rekayasa liyane sing wis nyumbang kanggo umum ing jagad iki.

Sinau teknik mbutuhake kerja keras, semangat, lan semangat, lan institusi sinau sing apik bakal nambah sukses dadi mahasiswa teknik kanggo nggayuh tujuan, nglengkapi sampeyan karo katrampilan lan ilmu sing dibutuhake kanggo ngadhepi jajaran teknik.

Kanada misuwur minangka salah sawijining tujuan pasinaon paling apik ing bumi, institusi ing kene nawakake pendhidhikan berkualitas ing bidang studi apa wae lan amarga investasi ing pendhidhikan, institusi ing Kanada duwe fasilitas riset canggih kanggo mbantu siswa nambah pasinaon praktis ing bidang pasinaon.

Uga, sertifikat sing dipikolehi saka institusi Kanada diakoni sacara internasional dening karyawan lan institusi liyane. Dadi, minangka mahasiswa teknik sing wis rampung sinau ing Kanada, sertifikat sampeyan bakal ditampa ing endi wae ing bumi.

Kanggo sing njaluk beasiswa teknik Kanada, artikel iki uga nyritakake sawetara beasiswa kasebut sing ditawakake langsung dening sekolah teknik kanggo para pelamar lan siswa.

Kita sadurunge wis ndhaptar sawetara beasiswa sarjana ing Kanada kabuka kanggo meh kabeh bidang studi kajawi sing cocog beasiswa pascasarjana. Uga ana sawetara beasiswa sing dibiayai kanthi lengkap ing Kanada sing wis ditulis babagan kasedhiya kanggo siswa internasional lan Kanada.

Sampeyan pengin sinau teknik ing Kanada nanging bingung babagan sekolah sing bakal dipilih?

Artikel iki bakal mbantu sampeyan ngilangi kebingungan lan menehi rincian beasiswa ing saben sekolah. Aku golek dhaptar sekolah rekayasa paling apik ing Kanada bebarengan karo rincian beasiswa sing bisa mbantu pendanaan sinau, nutupi biaya urip utawa nyedhiyakake bahan sekolah sampeyan.

Uga, cathet manawa sekolah teknik Kanada paling apik iki uga ngakoni siswa internasional lan uga bisa ndhaptar lan nduweni kualifikasi kanggo beasiswa.

Kajaba saka teknik, uga ana beasiswa seni ing Kanada lan uga sawetara beasiswa medis kasedhiya ing Kanada kanggo siswa ilmu sing njupuk kursus ing bidang medis.

Sekolah Teknik Paling Apik ing Kanada

Sawise riset jero, aku bisa nyusun 5 sekolah teknik paling apik ing Kanada kanthi informasi beasiswa sing kasedhiya.

  1. Universitas Toronto, Fakultas Ilmu Terapan lan Teknik
  2. Universitas Teknik Inggris Columbia
  3. Universitas McGill, Fakultas Teknik
  4. Universitas Waterloo
  5. Universitas Alberta

Ing ngisor iki, aku nyathet kabeh kesempatan beasiswa sing kasedhiya ing saben sekolah teknik Kanada sing kasebut ing ndhuwur.

Universitas Toronto, Fakultas Ilmu Terapan lan Teknik

Fakultas Ilmu Terapan dan Teknik Terapan Universitas Toronto minangka salah sawijining sekolah teknik paling apik ing Kanada, lan uga dadi salah sawijining sekolah teknik paling populer ing Kanada. Sekolah kasebut misuwur amarga menehi kontribusi global utama kanggo aspek-aspek utama urip kayata kesehatan manungsa, banyu, analisis data, lsp.

Fakultas kasebut ngasilake sawetara peneliti lan siswa paling apik ing saindenging jagad liwat latihan sing ketat, kesempatan pengalaman ekstrakurikuler lan profesional sing ora ana tandhingane uga nyiyapake siswa dadi pamimpin generasi anyar lan pangowahan pangowahan kanggo mbukak kunci potensi mbesuk ing mangsa ngarep.

Iki minangka institusi sing saben siswa rekayasa potensial kudu dadi bagean kanggo mbantu ngasilake potensial kasebut lan cara ngatur supaya sukses. Kanggo mbantu siswa, luwih-luwih, lembaga kasebut duwe serangkaian hibah beasiswa sing bisa dilamar siswa kanggo mbantu lan menehi dorongan ing pasinaon.

Universitas Toronto liwat tingkat panrima kurang umume uga nyumbang kanggo sawetara sing paling populer kursus online ing Kanada.

Ing cathetan, ana luwih saka 20 kursus online sing ditawakake Universitas Toronto kanggo siswa internasional.

The Program pendhidhikan terus ing Universitas Toronto uga kasedhiya meh ora prasyarat akademik kanggo mlebu.

Penghargaan Beasiswa Ditampa dening Universitas Toronto, Fakultas Ilmu Terapan lan Teknik

Beasiswa kasebut dianugerahi saben taun kanggo siswa sing kepengin sinau kursus teknik ing Universitas Toronto lan wis nampilake kinerja akademik sing luar biasa lan uga melu kegiatan ekstra-kurikuler. Ana beasiswa kasebut yaiku pitu;

  1. Beasiswa Pendaftaran Fakultas Ilmu Terapan & Teknik: Beasiswa iki kanggo warga negara lan siswa internasional lan ora kudu dilamar, siswa kanthi otomatis dianggep nalika ndhaptar ing fakultas. Jumlah beasiswa yaiku $ 7,500
  2. Penghargaan Penerimaan Fakultas Ilmu Terapan & Teknik: pelamar sing dianggep penghargaan iki kudu dadi warga ing Ontario lan dianugerahi adhedhasar prestasi akademik lan kebutuhan finansial sing apik. Beasiswa regane $ 10,000.
  3. Beasiswa Internasional Teknik Kanada University: iki minangka beasiswa paling anyar sing dianugerahi mung siswa internasional sing ndhaptar kanggo sinau ing fakultas teknik, ora mbutuhake aplikasi amarga siswa dipilih kanthi otomatis adhedhasar kinerja akademik. Beasiswa kasebut regane $ 35,000 sajrone patang taun sinau.
  4. Beasiswa Masuk Teknik Universitas Kanada kanggo Siswa Adat: iki minangka beasiswa sing bisa dianyari kanggo para pelamar pribumi lan kalebu kuliah lan biaya domestik sajrone patang taun program sinau siswa.
  5. Beasiswa Aborigin Teknik Hatch: beasiswa iki dianugerahi siswa pribumi mlebu adhedhasar prestasine akademik, yaiku $ 8,000 sajrone patang taun pasinaon siswa lan bisa dianyari.
  6. Beasiswa Stanley Timoshek ing Teknik: beasiswa iki mbukak kanggo mahasiswa mlebu saka Polandia adhedhasar kinerja akademik sing apik banget.
  7. Beasiswa J. Dick & Ruth A. Sprenger kanggo Siswa diwasa ing Teknik: beasiswa iki adhedhasar prestasi akademik kanggo siswa diwasa sing manggon ing Kanada utawa warga Kanada permanen sing diwiwiti minangka siswa taun pertama ing Teknik Elektro utawa Komputer. Individu sing wis ngrampungake sinau full-time utawa wis makarya luwih becik kanggo menang beasiswa lan bisa dianyari nganti 2-4 taun.

Ngunjungi Sekolah

Universitas Teknik Inggris Columbia

UBC Engineering minangka salah sawijining sekolah teknik paling apik ing Kanada lan fakultas paling dhuwur sing diisi karo profesor lan peneliti terkenal sing tekad karo pendekatan instruksional sing nggawe para insinyur UBC mandhiri ing dhasar sing kuwat kanggo dibangun karir sing nyenengake lan maringi hadiah.

Kanthi tujuan utama kanggo nggawe lan ngetrapake ilmu kanggo owah-owahan positif ing masarakat, siswa sing kepengin nggayuh kursus ing Teknik UBC bisa dadi profesor lan peneliti kelas internasional sing luar biasa iki sinau lan entuk inspirasi, lan dadi bagean saka komunitas ngatur pangowahan positif kanggo masarakat.

Universitas British Columbia uga kalebu ing sekolah sing kasedhiya ing Kanada alat bantu siswa lan beasiswa lengkap kanggo siswa Kanada lan internasional.

Penghargaan Beasiswa Ditampa dening Universitas Teknik British Columbia

UBC Engineering nawakake seri beasiswa, beasiswa, lan penghargaan saben taun kanggo siswa sing kepengin nggayuh kursus teknik. Beasiswa, beasiswa, lan penghargaan menang miturut prestasi akademik siswa, kombinasi prestasi akademik sing apik karo kabutuhan finansial, kepemimpinan utawa prestasi layanan komunitas.

UBC Engineering duwe nganti 8 beasiswa sing beda dianugerahi saben taun kanggo ndhukung lan nyengkuyung siswa. Penghargaan kasebut yaiku;

  1. Beasiswa Peringatan Christopher Spencer ing Teknik: beasiswa iki mbukak kanggo siswa anyar sing pengin sinau kursus teknik lan regane $ 6,700.
  2. Penghargaan Dean Henry Gunning ing Teknik: penghargaan iki kanggo siswa domestik sing duwe prestasi apik lan nduwe layanan kepemimpinan, mlebu program Sarjana Ilmu Terapan langsung saka sekolah menengah. Jumlah penghargaan yaiku $ 1,200.
  3. Beasiswa Entri Elizabeth lan Leslie Gould kanggo Teknik: beasiswa iki ditawakake kanggo siswa internasional utawa domestik sing duwe prestasi akademik sing luar biasa lan wis nuduhake potensial kepemimpinan mlebu taun pertama program Sarjana Ilmu Terapan ing Teknik. Jumlah beasiswa kasebut yaiku $ 2,500 lan bisa dianyari suwene patang taun sinau ora mbutuhake aplikasi amarga siswa bakal dianggep otomatis.
  4. Penghargaan Tepung Wanita ing Entrance: penghargaan iki mbukak kanggo siswa domestik wanita sing mlebu program Teknik langsung saka sekolah menengah lan wis nuduhake keunggulan akademik lan layanan kepemimpinan. Jumlah penghargaan yaiku $ 10,000.
  5. Beasiswa Teknik kanggo Inovasi: beasiswa iki dianugerahi siswa sing duwe prestasi apik ing akademik lan kepemimpinan sing mlebu langsung saka sekolah menengah menyang program teknik. Jumlah beasiswa kasebut $ 5,000 lan bisa dianyari nganti pungkasan program pasinaon siswa.
  6. Kelas Teknik Mesin 1967 Penghargaan Entrance Siswa Pribumi ing Teknik: penghargaan iki adhedhasar jasa akademik, komunitas, lan layanan kepemimpinan. Penghargaan mlebu iki regane $ 9,250, ditawakake kanggo siswa pribumi sing mlebu rekayasa ing UBC saka sekolah menengah utawa transfer saka universitas liyane ing Kanada.
  1. Beasiswa Masuk Teknik: beasiswa iki kanggo siswa wanita domestik sing pengin nggayuh gelar sarjana teknik, keunggulan akademik, lan kegiatan kepemimpinan dibutuhake kanggo entuk beasiswa iki. Jumlah beasiswa kasebut yaiku $ 10,000
  2. Yves lan Cynthia Wanita Bled ing Teknik Entrance Beasiswa: beasiswa iki dianugerahi siswa wanita domestik, kanthi kinerja akademik sing luar biasa lan sing wis melu kegiatan kepemimpinan, sing pengin sinau kanggo gelar sarjana teknik.
    Calon bisa langsung mlebu sekolah menengah utawa pindah saka institusi pasca-sekolah liyane. Beasiswa kasebut bisa dianyari lan gunggunge $ 3,500.

Ngunjungi Sekolah

Universitas McGill, Fakultas Teknik

Universitas McGill, Fakultas Teknik minangka salah sawijining sekolah teknik paling apik ing Kanada sing nyedhiyakake gelar sarjana lan lulusan kursus teknik. Lembaga iki dikhususake kanggo mulang siswa babagan cara nggawe pilihan sing cerdas, inovatif, wirausaha, lan nggunakake praktik paling apik kanthi cara sinau multidisiplin sing bakal entuk manfaat jagad saiki lan ing mbesuk.

Kanggo mbantu lan nyengkuyung siswa sing kepengin sinau teknik ing Universitas McGill, Fakultas Teknik nawakake beasiswa lan bentuk pitulung finansial saben taun kanggo siswa.

Universitas iki uga ditampilake ing dhaptar universitas paling murah ing Kanada.

Beasiswa Ditampa dening Universitas McGill, Fakultas Teknik

Beasiswa lan pitulung finansial dianugerahi saben taun kanggo siswa sing duwe potensi luar biasa ing bidang akademik lan aspek kepemimpinan utawa siswa sing butuh kabutuhan finansial sing pengin entuk gelar ing fakultas teknik.
Beasiswa kasebut yaiku;

  1. Beasiswa Masuk: Beasiswa iki ora mbutuhake calon aplikasi amarga dipilih nalika ditampa, dianugerahi beasiswa iki minangka asil saka keunggulan akademik. Jumlah beasiswa kalebu udakara $ 3,000 nganti $ 10,000 saben taun lan bisa dianyari nganti pungkasan program patang taun siswa.
  2. Beasiswa Internal: Iki dianugerahi liwat Kantor Urusan Siswa lan siswa wis terdaftar ing program rekayasa. Beasiswa internal kasedhiya kanggo siswa sarjana sing luar biasa sing uga wis menehi kontribusi ing universitas kasebut lan wis entuk paling ora setaun program BEng.
    Jumlah beasiswa kasebut $ 10,000 lan bisa dianyari suwene 3 taun
  3. Bayar lan Pinjaman: Iki kanggo siswa sing kesulitan finansial, dheweke bisa ndhaptar dana McGill lan utangan kanggo nerusake pasinaon lan mbayar mengko ing wektu sing disepakati kanthi kapentingan sing cukup.

Ngunjungi Sekolah

Universitas Waterloo, Fakultas Teknik

Universitas Waterloo minangka institusi sing paling unggul ing inovasi lan papan sinau sing inspirasi sing luwih akeh babagan riset sing nyengkuyung masarakat, industri, lan organisasi. Siswa dilengkapi katrampilan riset, ilmu, lan teknik sing bakal nuduhake gaweyane marang jagad lan menehi kontribusi ing sembarang cara.

Fakultas teknik institusi kasebut minangka salah sawijining sekolah teknik paling apik ing Kanada lan uga salah siji sing paling gedhe, sing duwe komitmen kanggo memimpin pendhidhikan teknik, riset, kreativitas, lan inovasi.

Universitas Waterloo, Fakultas Teknik minangka salah sawijining sekolah teknik paling populer ing Kanada nawakake beasiswa kanggo siswa sing pengin sinau program teknik lan sawetara beasiswa ora mbutuhake aplikasi.

Universitas Waterloo uga ditampilake minangka salah sawijining universitas paling apik ing Kanada kanggo sinau teknik struktural.

Beasiswa Ditampa dening Universitas Waterloo, Fakultas Teknik

Beasiswa Pemimpin Schulich: Beasiswa iki ditrapake lan dianugerahi calon domestik kanthi keunggulan akademik, demonstrasi kepemimpinan, lan lulusan sekolah menengah berpikiran wirausaha sing ndaftar ing program ilmu pengetahuan, teknologi, teknik, utawa matematika. Beasiswa kasebut regane total $ 100,000.

Beasiswa umum liyane tanpa aplikasi kalebu:
Beasiswa Presiden Distinction
Beasiswa Presiden
Beasiswa Merit
Beasiswa Masuk sing Disponsori dening Alumni lan Donor

Beasiswa kasebut kabeh duwe ciri sing padha, ora ditrapake lan dianugerahi siswa sarjana ing bidang studi, saengga para siswa teknik bisa uga entuk. Dheweke uga dianugerahi adhedhasar kinerja akademik lan kegiatan kepemimpinan sing luar biasa.

Ngunjungi Sekolah

Universitas Alberta, Fakultas Teknik

Miturut peringkat global, Universitas Alberta kalebu 5 universitas Kanada paling dhuwur, lan universitas kasebut dadi salah sawijining sekolah teknik paling apik ing Kanada. Dikenal minangka universitas akademik lan riset lengkap sing nyedhiyakake macem-macem program akademik lan profesional kanggo siswa sing dilamar lan dadi apa sing wis dikepengini dadi akademi.

Universitas Alberta, Fakultas Teknik duwe fasilitas riset kelas internasional kanggo siswa ngetrapake ilmu sing dipelajari ing kelas menyang kahanan urip sing nyata lan dadi salah sawijining institusi terkemuka ing bidang riset teknik ing Kanada.

Minangka salah sawijining sekolah teknik paling apik ing Kanada, sekolah kasebut mbantu lan nyengkuyung siswa sing kepengin sinau teknik ing Universitas Alberta kanthi serangkaian beasiswa sing regane mayuta-yuta dolar dadi sawetara kategori.

Beasiswa Ditampa dening Universitas Alberta, Fakultas Teknik

  1. Penghargaan Masuk: iki minangka penghargaan kanggo siswa sing mlebu program rekayasa taun pisanan saka sekolah menengah lan ana atusan penghargaan kayata $ 1,000 nganti $ 50. Siswa kanthi keunggulan akademik lan potensial kepemimpinan luwih disenengi kanggo entuk beasiswa iki.
  2. Penghargaan kanggo Siswa Terus: penghargaan iki kanggo siswa sing wis rampung paling ora setaun ing BEng, calon sing disenengi kudu duwe prestasi akademik lan demonstrasi kepemimpinan sing luar biasa. Nilai beasiswa regane nganti $ 10,000.
  3. Penghargaan Eksternal lan Biro miturut Aplikasi: kriteria penghargaan lan proses aplikasi beda-beda saka penghargaan lan penghargaan lan ing sawetara kasus bisa uga cukup jembar.

Ngunjungi Sekolah

Ing kana sampeyan duwe dhaptar lengkap sekolah teknik paling apik ing Kanada kanthi beasiswa lan dadi layak kanggo beasiswa sampeyan kudu kerja kanthi akademis.

Dhaptar gabungan saka 5 sekolah teknik paling apik ing Kanada kanthi beasiswa iki bakal mbantu sampeyan milih institusi sing bakal mbantu mbentuk potensi rekayasa lan kreativitas dadi karir sing bakal entuk bathi, masarakat, lan donya kanthi sakabehe.

Rekomendasi

Deleng Artikelku Liyane

Thaddaeus minangka panyipta konten utama ing SAN kanthi pengalaman luwih saka 5 taun ing bidang nggawe konten profesional. Dheweke wis nulis sawetara artikel sing migunani kanggo proyek Blockchain ing jaman kepungkur lan malah bubar, nanging wiwit taun 2020, dheweke luwih aktif nggawe pandhuan kanggo siswa sing pengin sinau ing luar negeri.

Nalika dheweke ora nulis, dheweke nonton anime, nggawe panganan sing enak, utawa mesthi nglangi.

komentar 3

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.