Приватност

Оваа страница ќе ви помогне да разберете како собираме и користиме податоци на оваа страница.

  • Трети продавачи, вклучително и Google, користат колачиња за да прикажуваат реклами врз основа на претходни посети на корисникот на нашата веб-локација.
  • Употребата на рекламни колачиња од страна на Google му овозможува на него и на неговите партнери да им сервираат реклами на нашите корисници врз основа на нивната посета на нашите страници и/или други страници на Интернет.
  • Корисниците може да се откажат од персонализирано рекламирање со посета Подесувања на реклами

Доколку за каква било потреба сакате директно да не контактирате, можете контактирајте не овде.