студии во странство во Европа

За нас

Study Abroad Nations е меѓународен блог посветен на водење на студенти кои сакаат да студираат во странство, па дури и локално на добри универзитети и колеџи, и исто така да ги изложат на илјада и една можност за стипендија и програми расфрлани низ целиот интернет.

Испраќаме дневни ажурирања до сите наши активни претплатници за да бидат во тек со најновите отворени програми за стипендии што им се достапни и водичи за тоа како можат да аплицираат за овие стипендии со линкови за апликации.

Испраќаме водичи за студии во странство до нашите читатели за да ги водат во движење. Ве подготвуваме и подготвуваме за студијата во странство дури и пред да ја добиете пригодноста, така што кога конечно ќе се појави можноста, нема да бидете збунети како да решавате проблеми.

Имаме студент на ум, мислиме дека прво вашата благосостојба!
СТУДИСКИ ПРОДАВНИЦИ.КОМ