Програма за целосни школарини Мастеркард фондација Програма за КНУСТ, Гана 2020 година

Универзитетот за наука и технологија Кваме Нкрума со задоволство ја најавува програмата за стипендисти на Фондацијата Мастеркард за академската година

продолжи да читаш