7 kurset më të mira falas në tregun e aksioneve

Filloni udhëtimin tuaj për t'u bërë një investitor fitimprurës me kurset tona falas në tregun e aksioneve!

E vërteta është se interneti ka bërë të mundur që këdo që është i interesuar në bursë të mësojë për të me ritmin e tij dhe falas. Po.

Po kërkoni të ecni përpara në bursë? Ka shumë kurse online të tregut të aksioneve atje që mund t'ju mësojnë gjithçka nga analiza themelore deri te tregtimi i përditshëm. Shikoni disa nga opsionet më të mira më poshtë.

Këto shtatë kurse online do t'ju mësojnë rreth aksioneve, indekseve, tregtimit dhe më shumë.

Pjesa më e mirë është se shumica e këtyre kurseve janë të vetë-ritmit, kështu që ju mund të mësoni me shpejtësinë tuaj. Në një kohë të shkurtër, do të jeni në gjendje të filloni me siguri të tregtoni aksione dhe të fitoni para duke bërë atë që doni!

Zgjidhni kursin që është më i miri për ju dhe filloni sot!

Çfarë është Bursa?

Tregu i aksioneve është termi kolektiv për të gjitha aksionet e aksioneve të zakonshme (aksionet) që tregtohen në bursa. Këto shkëmbime janë vendi ku investitorët mund të blejnë dhe shesin aksione të kompanive.

Tregu i aksioneve përbëhet nga disa tregje të ndryshme, duke përfshirë Dow Jones Industrial Average, S&P 500 dhe NASDAQ. Aksionet blihen dhe shiten në bazë të vlerës së tyre, e cila përcaktohet nga sa një investitor mendon se aksioni do të vlejë në të ardhmen.

Tregu i aksioneve është një nga mënyrat më të rëndësishme që njerëzit të investojnë paratë e tyre. Është gjithashtu një mënyrë për bizneset për të mbledhur para.

5 Kurse në bursë për fillestarë

Pra, në këtë seksion, ne kemi theksuar disa nga kurset më të mira falas në internet të bursës që mund të filloni të merrni menjëherë. Le të futemi…

1. Kurs për fillestarët e tregut të aksioneve-Tregti dhe Investime (5 në 1)

Ky kurs është kryesisht për fillestarët që nuk kanë përvojë në tregti/investim dhe që nuk dinë se ku dhe si të fillojnë.

Pra, kjo është projektuar në atë mënyrë që ju të mund të bëheni një tregtar ose investitor i suksesshëm me rrezik minimal dhe të bëni një fitim mjaft të mirë. Është gjithashtu e dobishme për aspirantët që duan të përmirësojnë punën e tyre karriera në tregjet financiare dhe çojini ata në nivelin tjetër të karrierës.

Pas përfundimit të këtij kursi, do të mund të investoni me besim absolut, pasi do të pajiseni me njohuri financiare.

Qëllimi përfundimtar këtu është t'ju bëjë të filloni të tregtoni ose investoni me besim dhe t'ju japim një goditje filloni udhëtimin tuaj të investimit për të arritur qëllimet financiare.

Regjistro këtu

Nëse po kërkoni të filloni të mësoni në internet, ne kemi renditur dhjetë faqet e para dhe platformat kryesore për kurse online një numër kursesh online falas me certifikata. Bëni mirë të regjistroheni.

2. Bazat e tregut të aksioneve për fillestarët

Ky është kursi bazë që do t'ju mësojë gjithçka që duhet të dini në mënyrë që të ndiheni të sigurt përpara se të bëni tregtimin tuaj të parë në bursë.

Mësuesi do t'ju udhëzojë nëpër bazat e çdo aspekti të tregut të aksioneve, terminologjitë dhe investimet në mënyrë që të keni një gjerësi njohurish kur bëni tregtinë tuaj të parë.

Kursi në thelb fillon me një kuptim bazë të tregut financiar, tregut të aksioneve, tregut primar dhe sekondar, dhe pse duhet të tregtoni/investoni në tregun e aksioneve. Dhe më pas vazhdon të rrëzojë disa nga mitet e zakonshme rreth tregut të aksioneve që po ju ndalojnë të investoni.

Në fund, tutori ndau me ju disa nga librat më të famshëm, faqet e internetit, blogjet e tregtimit dhe qëllimin e mëtejshëm të të mësuarit, në mënyrë që të mund të shkoni në një nivel të avancuar ku mund të mësoni, analizoni dhe parashikoni stoqet dhe të përfitoni prej tyre.

Regjistro këtu

3. Si të investoni në bursë

Jeni gati të mësoni gjithçka që ju nevojitet për të filluar të investoni në Tregun e Aksioneve në mënyrë që të mund të fitoni para përmes instrumenteve të ndryshëm financiarë si aksionet, stoqet Penny, ETF dhe opsionet.

Nëse nuk dini asgjë për të ose keni disa njohuri, por dëshironi ta thelloni atë… Nëse dëshironi të investoni vetë ose me një këshilltar, ky kurs është për ju!

Në këtë kurs të plotë prej 5 orësh, do të mësoni të:

 • Investoni në bursë nga shtëpia juaj duke përdorur internetin
 • Hapni një llogari brokerimi me një ndërmjetës amerikan në internet nga kudo në botë
 • Fitoni para duke blerë dhe shitur aksionet e kompanive kryesore në botë
 • Zbuloni sinjale bullish dhe bearish në çmimin e aksioneve
 • Fitoni para duke shkuar gjatë ose shkurt
 • Vendosni porositë për blerje dhe shitje
 • Automatizoni tregtinë duke përdorur urdhra të kushtëzuar
 • Fitoni para duke investuar në Penny Stocks
 • Investoni në ar, naftë dhe mallra të tjera duke përdorur ETF
 • Bëni fitime të larta duke investuar në opsione

Regjistro këtu

4. Tregu i aksioneve për fillestarët

Investimi në bursë mund të jetë një përvojë konfuze për fillestarët për shkak të sasisë së lajmeve, fjalëve kryesore dhe fjalorit kompleks.

Ndërsa Warren Buffett tha se ju nuk keni nevojë për një Ph.D. për të qenë një investitor i suksesshëm, investimi në masterin e aksioneve kërkon një kuptim minimal të parimeve themelore. Ky është pikërisht qëllimi i këtij trajnimi.

Në këtë kurs, do të mësoni gjithçka rreth:

 • Kuptoni se si funksionon tregu i aksioneve dhe qëllimi i tij kryesor
 • Kuptoni qëllimin e indekseve kryesore të tregut, si DowJones30, S&P500
 • Të jetë në gjendje të bëjë dallimin midis aksioneve, obligacioneve, mallrave, derivateve dhe llojeve të tjera të instrumenteve
 • Keni një pasqyrë të aktorëve të ndryshëm në tregun e aksioneve midis blerësve, shitësve, agjencive të vlerësimit, ndërmjetësve dhe autoriteteve mbikëqyrëse
 • Dalloni midis tregut primar dhe atij sekondar

Regjistro këtu

Artikulli ynë mbi kurset më të mira falas online në Kanada patjetër do t'ju interesojë nëse kërkoni të studioni në Kanada.

5. Përfundoni kursin fillestar për Investimin në Bursë

Ky është një kurs i krijuar për t'ju mësuar se çfarë duhet të dini për tregjet e aksioneve për t'ju ndihmuar të filloni me investimin dhe tregtimin në bursë.

Kursi është i ndarë në seksione për t'ju ndihmuar të shkoni nga fillestar në të avancuar

Pjesa e hyrjes do t'ju japë një pasqyrë të asaj që është një aksion? Si vlerësohet një aksion - Vlera nominale dhe vlera e tregut? Cili është ndryshimi midis vlerës nominale dhe vlerës së tregut?

Pra, në fund të kursit, ju do të mësoni sa vijon;

 • Faktorët cilësorë dhe sasiorë të Analizës Fundamentale
 • Viti fiskal për vende të ndryshme
 • Analiza e Detajuar e Pasqyrave Financiare – mësoni të lexoni dhe kuptoni pasqyrën e të ardhurave, pasqyrën e rrjedhës së parasë dhe bilancin
 • Jini të informuar për numrat kryesorë dhe jini në gjendje të llogarisni raporte të ndryshme financiare si raporti i kapitalit të borxhit, raporti PE, kthimi nga kapitali, raporti aktual dhe raporti i shpejtë.

Regjistro këtu

Shikoni listën tonë falas kurse online në lidhje me softuerin dixhital dhe kompjuterik mësime.

5 kurse indiane të bursës në internet falas

6. Mekanizmi i tregut të aksioneve në Indi

Ky është një nga kurset falas në internet të tregut të aksioneve të krijuara për indianët dhe të gjithë ata që kërkojnë të investojnë në tregun indian të aksioneve. Ai është krijuar për t'i ndihmuar ata të kuptojnë mekanizmin e tregut.

Në këtë kurs studentët do të mësojnë;

 • Kuadri Rregullator i Bordit të Bursës dhe Bursës së Sigurisë të Indisë (SEBI)
 • Bursa Kombëtare (NSE) dhe Bursa e Bombeit (BSE)
 • Banka Rezervë e Indisë (RBI)
 • Departamenti i Çështjeve të Kompanive (DCA)
 • Bordi i Mbikëqyrjes Financiare (BFS)
 • Celula e Mbrojtjes së Investitorëve (IPC)
 • Tregu Primar & Tregu Sekondar
 • Hapja e Llogarisë Tregtare & Llogarisë Demat
 • Oferta Fillestare Publike (IPO)
 • Tregtim & Zgjidhje etj.

Regjistro këtu

7. Fondacioni i tregut të aksioneve për fillestarët (Indi)

Ky është një tjetër kurs falas në internet i tregut të aksioneve i përgatitur për indianët dhe njerëzit që kërkojnë të investojnë në tregun indian të aksioneve. Në fund të këtij kursi, studentët do të jenë në gjendje të mësojnë;

 • Bazat e Tregut të Aksioneve
 • Struktura e bursës
 • Indeksi i tregut të aksioneve
 • Platforma Trading
 • Pastrimi dhe shlyerja

Regjistro këtu

8. Bazat e tregut indian të aksioneve për fillestarët

Ky është një nga kurset falas në internet që duhet të ndiqni tani. Nëse jeni duke kërkuar të kuptoni dhe të hyni në tregjet e aksioneve, por nuk dini nga të filloni, atëherë ky kurs është për ju.

Kursi është krijuar në mënyrë të thjeshtë që lexuesit të kuptojnë terminologjitë dhe proceset e ndryshme të punës së tregjeve financiare.

Konceptet bazë janë të njëjta për tregjet indiane dhe të huaja, kështu që do t'ju ndihmojë t'i kuptoni të dyja. Do t'ju ndihmojë si një kurs themelor për të investuar në tregjet e aksioneve. Konkretisht, do t'ju ndihmojë në: -

1. Njihni termat dhe kushtet bazë të tregut të aksioneve.
2. Njihni produktet dhe shërbimet që lidhen me tregun e aksioneve.
3. Dini si të filloni në tregjet e aksioneve.
4. Njihni çfarë duhet dhe nuk duhet në tregjet e aksioneve.
5. Zgjidhni një ndërmjetës.
6. Si të bëni tregtinë tuaj të parë.

Regjistro këtu

9. ABC of Stock Market (Indi)

Ky është një tjetër kurs falas në internet i aksioneve për indianët dhe këdo që kërkon të kuptojë tregun indian të aksioneve. Kursi ju mëson nga AZ për gjithçka që duhet të dini për tregun e aksioneve indiane.

Ja çfarë do të mësoni në këtë kurs:

 • Lehtë për t'u kuptuar edhe për fillestarët
 • Konceptet dhe funksionimi i Tregut Indian të Aksioneve shpjegohen nga një nivel shumë themelor.
 • Një udhëzues praktik nëse doni të filloni të investoni
 • Kursi është i ndarë në 5 seksione: Hyrje, Themelimi i Tregut të Aksioneve, Rreth Tregut të Aksioneve, Rreth Aksioneve dhe Një Udhëzues Praktik.

Regjistro këtu

10. Kursi i Tregut të Share Indi

Ky kurs është krijuar posaçërisht për fillestarët, të cilët janë të interesuar të mësojnë Tregun Indian nga një nivel shumë bazë.

Në fund të kursit, ju do të mësoni;

 • Si funksionon tregu indian i aksioneve?
 • Trajnim praktik i Tregut të Ndarjes (Sensex & Nifty, SEBI, BSE, NSE)
 • Të gjitha termat bazë dhe të avancuar të përdorura në Tregun Indian të Aksioneve
 • Si ndryshon çmimi në bursë
 • Kuptimi i fondeve të ndërsjella

  Regjistro këtu

Pyetjet e bëra më shpesh në kurset falas në internet të bursës

Cili kurs falas është më i miri për bursën?

Si fillestar, është ideale që të filloni udhëtimin tuaj me një kurs fillestar. Të gjitha kurset e listuara këtu janë kurse fillestare. Dhe të gjitha janë ideale për ju. Ju mund të filloni me këdo që ju tërheq.

Sa kohë duhet për të mësuar tregtimin ditor?

E vërteta është se koha që duhet për të mësuar tregtimin ditor do të ndryshojë në varësi të nivelit të përvojës dhe njohurive tuaja. Megjithatë, nëse po filloni nga e para, ka të ngjarë që do t'ju duhen të paktën disa muaj për të zhvilluar një kuptim të fortë të bazave.

Tregtarët e rinj duhet të presin të kalojnë të paktën gjashtë muaj duke mësuar bazat e tregtimit ditor, duke përfshirë leximin e lajmeve financiare, analizimin e grafikëve dhe praktikimin e strategjive tregtare.

përfundim

Si përfundim, kurset falas në internet të tregut të aksioneve mund të jenë një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar rreth tregut të aksioneve dhe tregtimit. Ata mund të ofrojnë një përmbledhje bazë të tregut të aksioneve dhe t'ju mësojnë se si të tregtoni aksione. Ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të ndërtoni portofolin tuaj të investimeve.

Nëse jeni të interesuar të mësoni rreth tregut të aksioneve ose dëshironi të filloni të investoni, atëherë ju rekomandoj të regjistroheni për një kurs falas në internet të tregut të aksioneve.

Rekomandime

Shih artikujt e mi të tjerë

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.