studim jashtë në evropë

Rreth nesh

Study Abroad Nations është një blog ndërkombëtar i dedikuar për udhëzimin e studentëve që duan të studiojnë jashtë vendit apo edhe në nivel lokal në universitete dhe kolegje të mira, dhe gjithashtu duke i bërë ata të ekspozuar ndaj një mijë e një mundësive të bursave dhe programeve të ndotura në të gjithë internetin.

Ne u dërgojmë azhurnime ditore të gjithë abonentëve tanë aktivë për t'i mbajtur ata të azhurnuar me programet më të fundit të bursave të hapura për ta dhe udhëzime se si ata mund të aplikojnë për këto bursa me lidhjet e aplikacioneve.

Ne u dërgojmë lexuesve tanë udhëzues për studime jashtë vendit për t'i drejtuar ata gjatë udhëtimit. Ne ju bëjmë të gatshëm dhe të përgatitur për Studimin e Jashtë vendit edhe para se të merrni rastin e duhur, kështu që kur të vijë rasti më në fund nuk do të hutoheni se si të zgjidhni çështjet.

Ne kemi studentin në mendje, ne së pari mendojmë për mirëqenien tuaj!
STUDYABROADNATIONS.COM