Universitetet më të mira falas për shkollim në SHBA dhe si të aplikoni për secilin

Më poshtë është një listë e universiteteve më të larta për shkollim falas në SHBA dhe si mund të aplikoni për pranim në ndonjë nga këto universitete.

Unë zakonisht e përdor për të thënë se studimi jashtë vendit nuk është një gjë shumë e vështirë për t'u arritur, por për ta arritur atë, duhet të jesh i vendosur dhe të mendosh kursin. Ari nuk shtrihet në tokë të cekët, ju duhet të gërmoni më thellë për arin.

Këtu në Study Abroad Nations, ne ju ndihmojmë të bëni gërmimet e thella në mënyrë që të keni akses në informacionin që kërkoni me një kosto më të ulët. Duke folur për listën e kolegjeve pa pagesë në SHBA, unë i kam kushtuar kohën time për ta hulumtuar këtë dhe për të dhënë më të mirën që duhet të dini për të.

[Lwptoc]

Universitete falas për shkollim në SHBA dhe si të aplikoni secili

 • Alice Lloyd College
 • Barclay College
 • Berea College
 • Brown University
 • Kolegji i Ozarks
 • Cooper Union
 • Cornell University
 • Curtis Instituti i Muzikës
 • Kolegji Deep Springs (kolegji Jr.)

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College është një nga universitetet më të mira të shkollimit pa pagesë në SHBA pasi është një nga 9 kolegjet zyrtare të punës në vend dhe kështu, çdo student i kualifikuar në këtë shkollë fiton automatikisht Bursën e Kolegjit Leaders Appalachian e cila mbulon shpenzimet e tyre të plotë të shkollimit.

Megjithëse kostoja e shkollimit në Alice College është falas, përfituesit duhet të punojnë 10-20 orë në javë në këmbim të shkollimit falas.

A është Alice Lloyd College falas?

Kolegji Alice Lloyd nuk është plotësisht falas pasi studentët pritet të vazhdojnë të kujdesen për strehimin, transportin, ushqimin dhe shpenzimet e tjera personale dhe studentët jashtë 108 qarqeve që kualifikohen për shkollimin falas në Kolegjin Alice ndoshta do të duhet të paguajnë tarifat e shkollimit.

Ju mund të shikoni 108 qarqe në SHBA kanë të drejtë për shkollim falas në Alice College.

Barclay College

Barclay College është një nga universitetet e njohura për shkollim falas në SHBA sot. Shtë një kolegj i krishterë me vlera të krishtere dhe ndodhet në zemër të Kansas në SHBA.

Shkolla ofron bursa të financuara plotësisht për të gjithë studentët e konviktit me kohë të plotë që jetojnë në kampusin e tyre në Haviland ose Kansas.

Kolegji Barclay është i përkushtuar në përgatitjen e studentëve për jetë, shërbim dhe udhëheqje të krishterë efektive. Inshtë në këtë kërkim që ofron shkolla bursa të plota për shkollim të cilat u jepen të gjithë studentëve që banojnë në konvikt.

Angazhimi i kolegjit dhe mbështetësve të tij është që studentët të mos diplomohen nga kolegji dhe të mbajnë një ngarkesë të madhe borxhi në të ardhmen e tyre që mund t'i pengojë ata të ndjekin thirrjen e Zotit.

Pra, si një student konvikti, në Barclay College, nuk duhet të shqetësoheni për asgjë tjetër përveç akademikëve tuaj pasi shijoni meritat e një arsimi falas dhe cilësor të ofruar nga shkolla.

Berea College

Berea College si një nga universitetet më të mira për shkollim falas në SHBA gjithashtu dyfishohet si një nga universitetet në SH.B.A. pa asnjë tarifë aplikimi. Ju mund të aplikoni në këtë universitet plotësisht në internet, në faqen e internetit të universitetit, pa pasur nevojë të dilni nga dhoma juaj.

Të gjithë studentët marrin bursa të plota në këmbim të vendeve të punës në kolegj ose në shërbim të komunitetit në të gjithë rajonin e Appalachian, duke përfshirë programe që mbajnë gjallë zanatet dhe traditat malore.

Berea pranon vetëm studentë që kanë nevojë për ndihmë financiare sipas FAFSA, dhe për pak punë, ju merrni një arsim 100,000 dollarë.

Studentët Berea paguajnë mesatarisht vetëm $ 1,000, të cilat shpenzohen për strehimin, vaktet dhe tarifat, me ndihmë financiare për librat në dispozicion.

Brown University

Universiteti Brown është një nga 8 Shkollat ​​e Ivy League në SH.B.A. dhe është universiteti më i kërkuar pas shkollimit në SHBA.

Në Brown, studentët pranohen pavarësisht prejardhjes së tyre financiare. Pra, nëse mund të paguani tarifën e shkollimit apo jo, nuk ka rëndësi dhe nuk ndikon në vendimin e pranimit të Universitetit Brown sepse sapo të pranohet, shkolla plotëson deri në 100% të nevojave tuaja financiare.

Ajo për të cilën është interesuar Brown është të sigurojë që studentët të cilët janë të denjë akademikisht të kenë një mundësi të drejtë për të shkuar në një universitet pavarësisht prejardhjes së tyre financiare. Në këtë mënyrë, Universiteti Brown mund të kujdeset për deri në 100% të tarifave tuaja të shkollimit sapo të pranohen.


Universiteti Brown - Universitetet më të mira për shkollim falas në SHBA.

Kolegji i Ozarks

At Kolegji i Ozarks si një nga kolegjet e njohura të shkollimit pa pagesë në SH.B.A., kostoja juaj e plotë vjetore e arsimit mbulohet nga bursa e universitetit, plus grantet qeveritare dhe punimet e studentëve në dispozicion.

Për shkollim, 15 orë në javë duke punuar në disa stacione institucionale pune, duke mbajtur kolegjin (përfshirë një furrë buke me kek me fruta); gjatë pushimeve, javë pune të plota 40 orëshe; për dhomë dhe bord, punë verore.

Cooper Union

At Cooper Union, të gjithë studentët universitarë marrin bursë ekskluzive% 50 të menjëhershme sapo të pranohen dhe për disa studentë me fat, jepet bursë deri në% 70 +.

Ka mundësi që të merrni bursa të plota këtu por nuk është aq e sigurt sa ajo e shkollave të tjera të listuara më sipër.

Cornell University

Universiteti Cornell është ndër universitetet më konkurruese të shkollimit falas në SH.B.A. dhe për ta shtuar këtë, shkollimi falas këtu nuk është vetëm për të gjithë.

Ndërsa shkolla është konkurruese, nuk është shumë e shtrenjtë dhe nëse vini nga një familje që bën më pak se 60,000 dollarë në vit, është falas.

Curtis Instituti i Muzikës

Instituti i Muzikës Curtis është një konservator muzike në Filadelfia, themeluar në vitin 1921.

Pranimi është jashtëzakonisht konkurrues; instituti pranon vetëm numrin e studentëve që i duhen për të vendosur një orkestër dhe për të mbushur një kompani opere, së bashku me disa kompozitorë dhe pianistë solo, kështu që kjo është vetëm rreth 150 studentë në vit.

Gjëja e mahnitshme këtu është, secili prej atyre studentëve merr një bursë të plotë që mbulon deri në 100% të shpenzimeve të tyre akademike.

Kolegji Deep Springs (Jr. College)

Në Kolegjin Deep Springs, shkollimi është falas për të gjithë studentët, me një pritje që studentët të punojnë ose të kryejnë shërbim në fermën, fermën ose komunitetin e kolegjit.

Shkolla ia cakton punën studentit dhe studentët nuk paguhen për kryerjen e këtyre punëve. Puna nga ana tjetër, mbulon një pjesë të shpenzimeve të tyre akademike për të cilat shkolla kujdeset plotësisht.

Si të Bëni Kërkesë për Pranim në Kolegje falas për shkollim në SHBA

Si student amerikan, ju keni të drejtë të aplikoni për ndonjë nga kolegjet pa shkollë në SH.B.A. nëse plotësoni specifikimet e aplikimit. Shumica për shkollat ​​e listuara këtu pranojnë studentë ndërkombëtarë gjithashtu dhe ata gëzojnë hirin e arsimit falas ashtu si studentët e tjerë.

Pas pranimit ose gjatë përpunimit të pranimit, nëse tregoni interes në ndonjë nga opsionet për shkollim falas, aplikimi juaj do të rishikohet për të parë nëse kualifikoheni për të tillë pas së cilës ose do të jepet ose do të tërhiqet.

Sidoqoftë, kjo është për shkollat ​​ku ofrojnë shërbime për studentët në shkollë falas dhe gjithashtu një mundësi që studentët të paguajnë tarifat e shkollimit. Disa nga shkollat ​​e listuara këtu nuk i kanë këto mundësi, ata automatikisht vendosin çdo student të pranuar në programe të shkollës së punës dhe bursa që mbulojnë shkollimin e plotë.

Studentët ndërkombëtarë nga vendet e tjera duhet të kontrollojnë për të siguruar që kolegji në të cilin dëshirojnë të aplikojnë për të pranuar studentë jo-amerikanë për të marrë pjesë në ndonjë nga dispozitat që u japin shkollim falas studentëve.

Rekomandime

Zyrtari i Partneritetit at Study Abroad Nations | Shih artikujt e mi të tjerë

Study Abroad Nations.Ne kemi shkruar qindra udhërrëfyes që kanë ndihmuar miliona studentë në mbarë globin. Ju mund të lidheni me ne në çdo kohë përmes ndonjë prej platformave tona të mediave sociale ose përmes emailit.

komentet 6

 1. Përshëndetje hyjnore

  Në të vërtetë kjo është një listë e disa universiteteve pa shkollë në SH.B.A. sipas kërkimit tim. Ka edhe më shumë universitete pa veprimtari dhe me kalimin e kohës, ne do të vazhdojmë të shtojmë në këtë listë. Unë gjithashtu kam zbuluar se Universiteti i Harvardit gjithashtu ofron mundësi falas për shkollim për studentët ndërkombëtarë dhe unë do të postoj udhëzuesin së shpejti. Vetëm vazhdoni të vini përreth ose më mirë akoma, pajtohuni në emailin tonë lista për azhurnime falas mbi çështjet e studimit jashtë vendit.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.