15 Kursus Terapi Pijat Online Terbaik

Salaku ahli terapi urut naha anjeun panginten nyandak kursus terapi urut online? Ieu mangrupikeun cara anu merenah sareng cocog pikeun ahli terapi urut profésional pikeun diajar kaahlian sareng téknik anyar sareng ningkatkeun diri sacara umum.

Poé ieu anjeun ngan ukur tiasa diajar naon waé online, ti kumaha carana ngalereskeun ban mobil anjeun dugi ka cara ngawangun mesin anu sederhana. Malahan kéngingkeun gelar sareng diajar kaahlian profésional anu disertipikasi sacara online ayeuna tiasa pisan ayeuna. Anu paling endah di antarana nyaéta kéngingkeun gelar perawat online anu anjeun tiasa dianggo pikeun latihan dimana waé di dunya.

Gelar, sertipikat, atanapi diploma anu didamel online ieu akreditasi ku badan akreditasi anu leres. Kukituna, naon waé kualifikasi anu anjeun pikahoyong ku pendidikan online mangrupikeun anu diakui sacara lega sareng anjeun tiasa dianggo pikeun nyandak posisi dina tenaga kerja. Sakabeh évolusi diajar online tetep janten langkung saé sareng langkung saé.

Tina ningkatkeun sareng ngagosok kaahlian anu tos aya pikeun kéngingkeun anu énggal sareng ngembangkeunana ti mimiti dugi ka janten profésional dina éta, sadayana ieu tanpa ngaganggu tanggung jawab anjeun.

Terapi pijat mangrupikeun salah sahiji kaahlian anyar anu anjeun tiasa kéngingkeun atanapi ningkatkeun kaahlian anjeun upami anjeun parantos latihan ngalangkungan pendidikan online. Ieu widang médis nu geus sabudeureun pikeun ratusan taun sarta masih keur latihan.

Sanaos metode sareng jamu kuno anu sami masih dianggo, ayeuna dihijikeun sareng alat téknologi pang anyarna pikeun nyiptakeun metode anu langkung maju sareng efektif. Sareng widang ieu bakal terus aya sareng mekar.

Jalma-jalma henteu dianggo deui jam-jaman, pikeun anu di kantor-kantor éta linggih dina korsi, anu aya dina industri olahraga, bahkan orok sadayana peryogi pijat pikeun ngaleungitkeun nyeri beuheung, sirah, tonggong, cangkéng, nyeri suku. Ngadéngé kecap "pijat" geus méré sababaraha jenis obrolan relief leuwih mibanda hiji.

Tulisan blog ieu tiasa mangpaat pikeun anu parantos ngalaksanakeun urut sareng hoyong diajar téknik terapi urut, kaahlian, sareng téknologi pangénggalna pikeun ningkatkeun sareng janten profésional. Éta ogé tiasa kapaké pikeun anu ngagaduhan pangaweruh terapi urut dasar sareng ogé pikeun anu henteu terang kana lapangan tapi gairah ngeunaan éta atanapi hoyong ngudag jalur karir énggal.

Nu mana wae nu digolongkeun kana kategori teu eureun maca acan. Kami parantos ngabahas kursus terapi urut anu pangsaéna anu tiasa ngabantosan anjeun dina karir sareng transisi anjeun ka tingkat salajengna.

[lwptoc]

Kumaha Milarian Kursus Terapi Pijat Online

Kursus-kursus terapi urut dilaksanakeun sacara online, salah sahiji cara anjeun tiasa mendakanana nyaéta ku milarian kursus-kursus sapertos di internét nganggo mesin pencari sapertos Google. Anjeun ogé tiasa naroskeun ka ahli terapi urut karesep anjeun sareng aranjeunna tiasa ngarahkeun anjeun ka sumber online anu pangsaéna.

Nanging, kumargi anjeun parantos aya di dieu, teu aya deui anu peryogi pikeun milarian. Kami parantos daptar sareng ngabahas rupa-rupa kursus terapi urut online anu kedah nyayogikeun anjeun kaahlian sareng téknik anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian karir dina terapi urut.

Rincian beton pikeun tiap kursus anu disayogikeun ogé tautan aplikasi masing-masing anu anjeun tiasa klik sareng ngalamar langsung atanapi ngajadwalkeun tanggal engké. Kelas sadayana dilaksanakeun online sareng parantos dirarancang pikeun nyocogkeun ka kabutuhan diajar anjeun.

Saha anu tiasa Ngalamar Kursus Terapi Pijat Online?

Biasana, saha waé kedah tiasa ngalamar kursus terapi urut online dimana waé anjeun asalna. Janten, leres, aplikasi pikeun kursus terapi urut online dibuka pikeun sadayana.

Syarat Ngalamar Kursus Terapi Pijat Online

Sarat pikeun ngalamar kursus terapi urut online cukup dasar anu kedahna saha waé anu hoyong diajar kursus-kursus éta. Saratna nyaéta;

  • Janten 17 taun ka luhur
  • Mibanda laptop atawa komputer kalawan sambungan internét stabil
  • Kaahlian basa Inggris dasar
  • Jieun akun dina situs wéb anu anjeun hoyong diajar
  • Mayar aplikasi sareng biaya sertifikasi upami teu gratis.

Ku nyumponan sarat ieu anjeun teras tiasa teraskeun ngalamar kursus terapi urut online anu kami parantos didaptarkeun sareng dibahas di handap.

Kursus-kursus Terapi Pijat Online pangsaéna

Di dieu, kami parantos ngabahas rupa-rupa kursus terapi urut online pangsaéna pikeun anjeun taliti ngaliwat sareng ngalamar hiji anu nyumponan paménta anjeun.

  • aromatherapy
  • Panguasaan Pijat Bekam - Bekam pikeun Tukang Awak Nganggo Piala Silikon
  • Pijat Jauh; Sciatica
  • Pasihan Pijat Siam anu Sensual

1. Aromaterapi

Aromaterapi mangrupikeun jinis terapi urut sareng dina kursus ieu, anjeun bakal diajar sadayana ngeunaan éta sareng kumaha éta tiasa ningkatkeun kaahlian sareng karir anjeun. Éta mangrupikeun kursus tingkat pemula anu ditawarkeun ku Skillshare, platform diajar online kalayan rébuan kelas online gratis.

Kursus Aromaterapi mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online anu pangsaéna, éta ngagaduhan 90 pelajaran anu nyandak total 7 jam sareng 28 menit kanggo réngsé. 100% murid anu nyandak kursus ieu nyatakeun yén éta ngaleuwihan ekspektasi.

larapkeun dieu

2. Bekam Pijat penguasaan - Bekam pikeun Bodyworkers Ngagunakeun Silicone Cups

Émut kumaha kuring nyarios tadi yén metode terapi urut tradisional masih dianggo tapi ayeuna dihijikeun sareng téknologi modéren pikeun ngahasilkeun hasil anu langkung efektif? Nya, kursus ieu ngan ukur ngabuktikeun éta.

Ngadaptar dina kursus ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngahijikeun adaptasi modern terapi bekam nganggo cangkir silikon kana sési urut sareng ogé dilengkepan ku langkung ti belasan téknik terapi pijat bekam. Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna kalayan 37 pelajaran réngsé dina 1 jam sareng 23 menit.

larapkeun dieu

3. Pijat Jauh; Sciatica

Terapi pijat mangrupikeun ubar anu saé sareng tiasa dianggo dina pengobatan sagala rupa nyeri kalebet Sciatica anu fokus kana kursus gancang ieu. Kursus ieu ngan ukur ngandung 7 pelajaran sareng tiasa réngsé dina ngan 22 menit.

Nyandak kursus ieu bakal ningkatkeun kaahlian anjeun sareng nawiskeun téknik urut anu anjeun tiasa nerapkeun dina pengobatan sciatica sareng ngabantosan jalma anu nyeri. Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu anjeun hoyong pertimbangkeun.

larapkeun dieu

4. Masihan Pijat Siamese Sensual

Pijat Siam mangrupikeun téknik urut kuna sareng mangrupikeun metode anu umum anu diterapkeun dina terapi urut ayeuna. Anjeun tiasa ngadaptarkeun kursus ieu boh salaku pamula atanapi profésional, ieu bakal ngalaksanakeun portopolio kaahlian anjeun sareng ningkatkeun jasa anu anjeun tawarkeun.

Éta mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu anjeun kedah pertimbangkeun. Ieu ngandung 17 palajaran sarta réngsé dina ngan 11 menit. Éta gratis.

larapkeun dieu

5. Masihan Pijat Balik Great

Pijat tonggong mangrupikeun sadayana, éta ngaleungitkeun setrés sadinten sareng ngajantenkeun anjeun seger, énggal, sareng siap pikeun ngalaksanakeun tugas salajengna. Sanaos anjeun teu gaduh pangaweruh ngeunaan terapi urut, anjeun masih tiasa nyandak kursus sareng nawiskeun masihan deui urut ka pamajikan, salaki, duduluran, babaturan, atanapi kolot anjeun.

Ieu mangrupikeun kursus pondok anu tiasa réngsé dina 34 menit sareng ngan ukur 3 pelajaran.

larapkeun dieu

6. Diploma Pijat

Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu ditawarkeun ku International Career Institute sareng anu saé pikeun pamula. Upami anjeun resep ngiringan karir dina terapi urut, ieu panginten anjeun kedah ngamimitian.

Éta mangrupikeun program mandiri anu ngamungkinkeun anjeun janten ahli terapi urut profésional dina ngan ukur sababaraha bulan sareng nampi sertipikat akreditasi saatos réngsé.

larapkeun dieu

7. Olahraga Pijat

Pijat olahraga janten langkung populer kalayan paningkatan jumlah atlit sareng anjeun panginten badé ngudag karir dina aspék terapi urut ieu. Kursus ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut pangsaéna anu ditawarkeun ku Study Hub. Kursusna sacara mandiri, butuh 29 jam kanggo réngsé, sareng nawiskeun sertipikat saatos réngsé.

Anjeun tiasa diajar fisioterapi sareng latihan refleksologi sareng urut olahraga dina kursus ieu. Anjeun teu kedah gaduh pangaweruh atanapi kualifikasi sateuacanna pikeun ngadaptar dina kursus.

larapkeun dieu

8. Terapi Pijat drainase limfatik

Ieu mangrupikeun kursus online, mandiri anu hargana £ 10 sareng nawiskeun sertipikat parantosan sareng aksés saumur hirup kana eusi kursus. Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu dibuka pikeun mahasiswa ti sadaya latar akademik anu umurna langkung ti 17 taun sareng gaduh pangaweruh dasar basa Inggris sareng komputer.

Naha anjeun milarian ningkatkeun kaahlian anjeun dina terapi urut drainase limfatik manual atanapi nembé ngamimitian, kursus disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.

larapkeun dieu

9. Pijat Swedia

Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu akreditasi ku CPD UK sareng IPHM nawiskeun sertifikasi CPD anu diakui ku unggal organisasi tenaga kerja di Inggris sareng dimana waé di dunya. Ngadaptar dina kursus ieu bakal ngamekarkeun kaahlian sareng kaahlian anjeun dina terapi urut Swedia.

Praktisi sareng newbies wilujeng sumping ngalamar, teu aya pangaweruh atanapi pangalaman sateuacanna anu diperyogikeun pikeun nerapkeun.

larapkeun dieu

10. Pijat Lomi Lomi + Pijat Sirah India

Ieu karasaeun kawas urut kuring ngan kudu geus, duanana kombinasi dina awak manusa bakal kudu méré relief pangalusna di dunya. Salaku ahli terapi urut latihan atanapi anu énggal di lapangan, ieu pasti sapertos kaahlian anu anjeun kedah ngawasaan sareng anjeun tiasa gampang ngalakukeun éta ku ngadaptar online pikeun kursus ieu.

Programna sacara mandiri, anu hartosna anjeun tiasa diajar dina waktos anjeun nyalira, sareng anjeun bakal nampi sertipikat akreditasi anu diakui sacara lega. Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu anjeun hoyong laksanakeun pikeun ningkatkeun kaahlian anjeun sareng hargana £ 16.

larapkeun dieu

11. Isla Verde Spa Rélaxasi Pijat sertipikat Kursus

Ieu mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu ditawarkeun ku Udemy dina basa Inggris sareng Italia. Éta ngajarkeun, diantara seueur kaahlian, kumaha ngalakukeun urut nganggo mékanika awak anu leres sareng gaduh alat anu dipikabutuh pikeun ngawangun spa atanapi klinik urut anjeun sorangan pikeun suksés.

Kursusna ngandung 9 bagian, 72 ceramah, sareng peryogi waktos total 5 satengah jam pikeun ngarengsekeun anu anjeun bakal nampi sertipikat salaku bukti kaahlian anjeun.

larapkeun dieu

12. Thailand Foot Reflexology

Ieu mangrupikeun kursus sertipikat urut online anu sanés anu ditawarkeun dina Udemy. Saatos 4 jam sareng 17 menit tina 42 ceramah, anjeun bakal nampi sertipikat anu nunjukkeun profesionalisme anjeun dina refleksologi suku Thailand. Ieu bakal ningkatkeun kaahlian anjeun sareng ngajantenkeun anjeun langkung profésional dina terapi urut.

larapkeun dieu

13. Pijat ti sakuliah dunya

Miluan Alison, platform diajar online, sareng kéngingkeun pangaweruh anu luar biasa, kéngingkeun kaahlian sareng téknik tina metode urut anu béda anu dipraktékkeun di sakumna dunya. Kalayan kaahlian ieu, anjeun bakal janten profésional anu leres sareng ngadamel nami diri anjeun dina widang terapi urut.

larapkeun dieu

14. Gua Sha - Kursus Sertipikat Téhnik Pijat Bantuan Alat

Gua Sha mangrupikeun téknik urut kuno anu parantos dianggo salami rébuan taun sareng diturunkeun ti hiji generasi ka generasi anu sanés kusabab kumaha efektifna dina pengobatan nyeri.

Éta mangrupikeun salah sahiji kursus terapi urut online pangsaéna anu ditawarkeun ku Udemy. Kursus ieu dirarancang pikeun ahli terapi urut sareng jalma anu henteu terang ngeunaan urut pikeun diajar kumaha ngubaran nyeri klien atanapi jalma sanés sareng kaayaan kaséhatan sanés sacara alami.

larapkeun dieu

15. Acupressure sarta Téhnik Pijat Meridian

Salaku ahli terapi urut latihan, penting pikeun terus ningkatkeun kaahlian anjeun ngaliwatan seminar, bengkel, sareng kelas online. Nambahkeun téknik pijat acupressure sareng meridian kana set kaahlian anjeun mangrupikeun cara anu hadé pikeun ningkatkeun kaahlian anjeun sareng ngalegaan dasar pangaweruh anjeun pikeun janten langkung profésional di lapangan.

larapkeun dieu

16. Jero Tissue Pijat

Dina daptar ahir kursus terapi urut online anu pangsaéna nyaéta kursus sertipikat Pijat Tisu Jero.

Éta mangrupikeun kursus sertipikat anu paling laris anu ditawarkeun ku Udemy anu dirancang pikeun ngalatih sareng ngalengkepan anjeun ku téknik urut canggih. Pangalaman sateuacanna atanapi henteu, anjeun tiasa ngadaptarkeun kursus ieu sareng ngabantosan babaturan sareng kulawarga kéngingkeun lega atanapi janten bisnis sareng ngabantosan klien.

Kursus ieu ngandung 8 bagian, 72 ceramah, sareng tiasa réngsé dina 6 jam sareng 7 menit. Anjeun oge gaduh aksés hirupna kana kursus.

larapkeun dieu

Ieu mungkus tulisan ngeunaan sakola terapi urut online. Kami parantos nyayogikeun 16 di antarana sareng parantos milih sacara saksama pikeun nyumponan tungtutan para pamula, panengah, sareng profésional. Kursus-kursus ieu bakal mindahkeun kaahlian sareng karir anjeun ka tingkat salajengna.

Sareng upami anjeun gaduh patarosan, FAQ di handap tiasa ngabantosan.

FAQs on Sakola Terapi Pijat Online

Naha aya kursus terapi urut online gratis?

Aya sakeupeul MOOC anjeun tiasa mendakan dina kursus terapi urut dina Coursera sareng SkillShare.

Sabaraha lami kanggo janten terapis pijat anu disahkeun?

Ieu gumantung kana struktur program anjeun ngadaptarkeun. Tapi kedah sababaraha minggu ka 2 taun.

Sabaraha biaya sertifikasi terapi urut?

Biaya sertifikasi latihan urut gumantung kana jumlah durasi anu anjeun hoyong angkat. Nanging, biaya SPP per jam antara $6 dugi ka $17.

Naha kuring tiasa janten ahli terapi urut anu dilisensikeun online?

Anjeun tiasa kéngingkeun sertipikat terapi urut online anu teras cocog anjeun nyandak ujian sertifikasi nagara atanapi nasional pikeun kéngingkeun lisénsi anjeun.

Naha aya kursus urut online 500 jam?

Sumuhun, aya tapi aranjeunna lolobana pikeun beginners.

saran

Tempo Artikel Kuring lianna

Thaddaeus mangrupikeun panyipta kontén utama di SAN kalayan pangalaman langkung ti 5 taun dina widang nyiptakeun kontén profésional. Anjeunna parantos nyerat sababaraha tulisan anu mangpaat pikeun proyék-proyék Blockchain di jaman baheula bahkan nembé tapi saprak 2020, anjeunna langkung aktip dina nyiptakeun pituduh pikeun mahasiswa anu hoyong diajar di luar negeri.

Nalika anjeunna henteu nyerat, anjeunna ningali anime, ngadamel tuangeun anu enak, atanapi pasti ngojay.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.