10 Komunitas College di Florida

Artikel ieu Nyadiakeun Inpormasi ngeunaan akademi komunitas di Florida. Upami anjeun resep kéngingkeun gelar asosiasi dua taun dina kuliah komunitas, maka tulisan blog ieu mangrupikeun anu pas pikeun anjeun!

 Florida mangrupikeun nagara bagian AS di bagian tenggara Amérika Serikat, salah sahiji I, sareng ngagaduhan sababaraha paguron luhur sareng akademi komunitas di nagara éta. Sanaos aya seueur paguron komunitas di Amérika Serikat, sumebar ka bagian-bagian sanés nagara, pos ieu konsentrasi kana paguron komunitas di Florida.

Seuseueurna nagara maju ngagaduhan paguron komunitas anu dirancang pikeun nyayogikeun kabutuhan pendidikan sareng akademik lokalitas éta. Di Kanada, contona, aya akademi komunitas di Ontario,  jeung di Amérika Serikat, aya akademi komunitas di Texas

Sababaraha mahasiswa langkung resep kuliah komunitas sareng ieu kusabab SPP anu langkung handap, téori kirang, sareng kaahlian anu langkung praktis sareng kéngingkeun anu anjeun tiasa nerapkeun kana kaayaan kahirupan nyata. Salaku conto, upami anjeun resep profesi sapertos tukang kayu, perbaikan listrik, tukang ledeng, kosmétik, masak, perbaikan otomotif, jsb, sareng hoyong usaha kana karir, kuliah komunitas mangrupikeun tempat diajar anu pas pikeun anjeun.

Perlu dicatet yén aya program sanés anu ditawarkeun di Florida pikeun mahasiswa anu resep diajar sareng sababaraha diantarana kalebet program asuhan gancangan sakumaha ogé sakola kuliner di Florida jeung medis sakola di Florida teuing.

Anjeun tiasa pariksa kaluar daptar kuliah komunitas SPP rendah di AS pikeun mahasiswa internasional. Anjeun tiasa mendakan sakola murah anu cocog sareng kabutuhan kauangan anjeun di dinya.

Paguron luhur sareng paguron opat taun henteu nawiskeun program sapertos kitu, ngan ukur paguron komunitas anu ngalakukeun sareng paguron ieu nyayogikeun pendidikan praktis praktis anu berkualitas anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langsung damel saatos réngsé programna.

Butuh paling dua taun kanggo ngarengsekeun program gelar di paguron komunitas sareng kéngingkeun Gelar Mitra, sertipikat, diploma, atanapi kualifikasi anu diperyogikeun anu diakui sareng ditampi ku pangusaha sadunya. Salaku tambahan, kiridit tina program anjeun tiasa ditransfer ka universitas atanapi kuliah opat taun.

Naon ari Community College di Florida

Paguron luhur komunitas di Florida mangrupikeun lembaga pendidikan pascasarjana anu dirancang pikeun nawiskeun kualifikasi anu peryogi sababaraha bulan dugi ka dua taun kanggo réngsé. Paguron komunitas ieu nawiskeun sertipikat, diploma, sareng gelar gaul pikeun anu henteu tiasa komitmen kana program gelar opat taun di universitas.

Paguron luhur komunitas di Florida sami-sami dirarancang pikeun ngalayanan masarakat sareng ngalatih sareng ngalengkepan mahasiswa, ngalangkungan rupa-rupa panawaran programna, kalayan kaahlian panangan anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langsung damel. Paguron komunitas ngalakukeun langkung sakedik téori sareng ngalibetkeun padamelan praktis pikeun gancang nyiapkeun mahasiswa pikeun tenaga kerja.

Kaahlian Vokasional langkung seueur diajar di Kolej Komunitas sabab mahasiswa langkung aub dina padamelan praktis tibatan téori. Numutkeun data ti College Navigator, 94 akademi komunitas nawiskeun gelar gaul di Florida.

Paguron luhur komunitas di Florida pikeun mahasiswa internasional

Sababaraha Kolej Komunitas di Florida nampi mahasiswa internasional. South Florida Community College sareng College of Central Florida mangrupikeun Komunitas Komunitas di Florida pikeun mahasiswa internasional.

Syarat pikeun paguron komunitas di Florida

Sanaos seueur potongan anu asup kana aplikasi kuliah, anjeun kedah ngan ukur fokus kana sababaraha hal kritis:

Syarat IPK

Kalayan IPK 3.35, Florida College nampi murid di handap rata-rata. Henteu kunanaon janten murid B-rata-rata, sareng sababaraha A dicampurkeun. Hadé pisan pikeun nyingkahan C sareng D sabab pamiarsa aplikasi tiasa ragu naha anjeun tiasa ngadamel setrés akademisi kuliah.

Upami anjeun ayeuna SMP atanapi senior, IPK anjeun sesah dirobih dina waktosna pikeun aplikasi kuliah. Upami IPK anjeun sahandapeun rata-rata sakola 3.35, anjeun peryogi skor SAT atanapi ACT anu langkung luhur pikeun ngimbangan. Ieu bakal ngabantosan anjeun bersaing sacara efektif ngalawan pelamar sanés anu gaduh IPK anu langkung luhur tibatan anjeun.

Syarat tés, kalebet syarat SAT sareng ACT:

Rata-rata komposit skor SAT di Florida College nyaéta 1100 dina skala 1600 SAT.

Skor ieu ngajantenkeun Florida College Kompetitif pikeun skor SAT.

Kukituna, upami skor super SAT anjeun ayeuna sahandapeun 930, kami nyarankeun pisan yén anjeun mertimbangkeun nyiapkeun SAT sareng nyandak deui. Anjeun gaduh kasempetan anu saé pikeun ningkatkeun skor anjeun, anu sacara signifikan bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun asup.

Rata-rata skor ACT di Florida College nyaéta 23. Skor ieu ngajadikeun Florida College Moderately Competitive pikeun skor ACT.

Syarat aplikasi

Aplikasi sareng Biaya Kaanggotaan, transkrip SMA, Surat Wilujeng sumping, sareng syarat penting anu sanés.

akademi komunitas di Florida

Kolej Komunitas di Florida

Komunitas Komunitas ieu dianggap salaku 10 paguron komunitas pangsaéna di Florida dumasar kana faktor sapertos rangking sakola, tingkat SPP, sareng tingkat transfer ka sakola opat taun. Sakola anu didaptarkeun di dieu ngagaduhan tingkat kalulusan anu luhur, program anu saé, sareng nawiskeun bantosan kauangan ka murid.

1. Florida Panhandle Téknis College

Ieu mangrupikeun salah sahiji Komunitas Komunitas di Florida. Tempatna di kota Chipley, Florida Panhandle Technical College nawiskeun rupa-rupa program gaul sareng program pelatihan téknis. Lulusan cocog pikeun karir dina widang sapertos kasehatan, koreksi, sareng konstruksi.

Program Kuliah Téknis Florida Panhandle pangsaéna dibéréndélkeun di handap;

  • Program Pelatihan Rekrutmen Dasar Petugas Pemasyarakatan (BTRP)
  • Pelatihan Mantri Praktis anu dilisensikeun (LPN)
  • Teknén perawatan Sabar (PCT)
  • Program Pelatihan Akademi Penegak Hukum Florida
  • Program Pelatihan nyetir Kendaraan komérsial

Program FPTC panjangna ti 6-60 minggu. Salaku conto, program mékanika alat beurat 60 minggu sakola ngalatih murid pikeun ngalereskeun sareng ngajaga mesin solar.

Program perawat praktis (LPN) anu dilisensikeun 45-minggu nyiapkeun lulusan pikeun ngalebetkeun asuhan salaku LPN atanapi nerapkeun jamna ka gelar asuhan, sareng program 30-minggu dina produksi video digital nyiapkeun peserta didik pikeun karir tingkat éntri dina pilem sareng industri televisi.

Ngalamar kedah ngalebetkeun transkrip SMA, skor uji kesiapan kuliah sareng karir, sareng bentuk karésidénan Florida. FPTC nyepeng akreditasi ti Komisi Akreditasi Déwan Pendidikan Pekerjaan.

Biaya SPP nyaéta $ 18,884

Laju Kalulusan nyaéta 82%

Nganjang ka Website College

2. Pinellas Téknis College - St

Salaku salah sahiji dua kampus Pinellas Technical College, kampus St. Petersburg ngalayanan kira-kira 5,000 mahasiswa full-time. Sakola nawiskeun 36 program sertipikat full-time, genep magang, sareng lima kursus pondok kalayan pilihan siang, sonten, sareng online sayogi. Éta mangrupikeun salah sahiji Komunitas Komunitas di Florida.

Program karir sareng pendidikan téknis Sakola nyiapkeun murid pikeun karir dina widang sapertos perbaikan mobil, pendidikan, administrasi médis, sareng konstruksi. Ngaliwatan program magang dua nepi ka opat taun, siswa bisa ngalatih salaku patugas pemadam kebakaran, pendidik PAUD, atawa tukang ledeng. Peserta didik ogé tiasa nyandak kauntungan tina perjanjian artikulasi PTC sareng nerapkeun kursus-kursusna pikeun gelar associate.

Siswa tiasa ngaksés sababaraha sumber, kalebet perpustakaan digital Pinellas County School District. Kaseueuran program PTC ngagaduhan lima tanggal ngamimitian per taun. Ngalamar kedah ngalengkepan formulir pendaptaran online, mayar biaya anu berlaku, nyandak tés anu diperyogikeun, sareng masihan bukti karésidénan.

Program Kuliah Téknis Pinellas pangsaéna dibéréndélkeun di handap;

  • Program Operasi Pusat Perawatan Anak (Tingkat 1 Sertipikat Diréktur Pendidikan Anak Florida)
  • Perawat Praktis Dilisensikeun (LPN)
  • Pemanasan, Ventilasi, AC/Refrigeration (HVAC/R)-program ESOL
  • Sertifikasi Asisten Administrasi Médis (CMAA)
  • Téknologi Jasa Otomotif 1 & 2

Sakola sakola ngagaduhan akreditasi ngaliwatan Déwan Pendidikan Pekerjaan sareng Asosiasi Kolej sareng Sakola Kidul.

Biaya SPP nyaéta $ 15,502

Laju Kalulusan nyaéta 58%

Nganjang ka Website College

3. Lorenzo Walker Téknis College

Tempatna di kota basisir kidul-kulon Naples, Lorenzo Walker Technical College mangrupikeun salah sahiji Komunitas Komunitas di Florida sareng ngalayanan mahasiswa salaku bagian tina Dewan Sakola Collier County. The College nawiskeun 25 karir sareng program téknis di daérah sapertos ngabantosan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, nyusun, ngabantosan dental, sareng téknologi apoték.

Kaseueuran program karir di kuliah nyandak sakitar sataun - atanapi 2-3 semesters - kanggo réngsé. Murid kumpul sareng instrukturna dua, tilu, atanapi lima dinten per minggu pikeun nyumponan jam jam anu diperyogikeun programna. LWTC ogé nawiskeun kelas soré ngaliwatan program pendidikan komunitas na. Dina program sore, peserta didik tiasa ngalatih padamelan sapertos téknologi kuku atanapi investigator swasta atanapi diajar kaahlian tempat kerja anu sanés.

Ngalamar kedah ngalengkepan aplikasi online sareng konsultasi sareng panaséhat pendidikan gaw. Éta ngagaduhan akreditasi ngaliwatan Komisi Déwan Pendidikan Pekerjaan sareng Komisi Akréditasi maju

Biaya SPP nyaéta $ 5,046

Laju Kalulusan nyaéta 99%

Nganjang ka Website College

4. Pinellas Téknis College-Clearwater

Nestled di Tampa / St. Wewengkon metro Petersburg, Pinellas Technical College-Clearwater, mangrupikeun Community College di Florida sareng nawiskeun 24 program sertipikat full-time, lima magang, sareng 10 kursus pondok. Seueur program kalebet pilihan siang, soré, sareng jarak. Siswa anu ngahadiran sakola menengah umum Pinellas County ogé tiasa nyandak kelas di kuliah ngaliwatan pendaptaran ganda.

Peserta didik tiasa ngudag seueur program karir sareng téknis, kalebet jasa otomotif, desain interior, seni kuliner sareng silaturahmi, sareng pamekaran wéb. Program biasana kalebet runtuyan kursus-kursus anu direncanakeun anu ngajarkeun katerampilan tempat kerja sareng tiasa diitung nuju gelar gaul.

Ngaliwatan program magang dua nepi ka opat taun, siswa nampi instruksi langsung dina widang sapertos machining, pangropéa wangunan, atanapi kontrak listrik.

Program kuliah dimimitian lima kali per taun. Ngalamar ngalengkepan formulir pendaptaran online sareng masihan bukti karésidénan. PTC ngayakeun akreditasi ngaliwatan Déwan Pendidikan Pekerjaan sareng Asosiasi Kolej sareng Sakola Kidul. Sababaraha program PTC ogé ngayakeun akreditasi ngaliwatan organisasi profésional.

Biaya SPP nyaéta $ 16,169

Laju Kalulusan nyaéta 67%

Nganjang ka Website College

5. Empang Basisir Téknis College

Tempatna di komunitas panhandle DeFuniak Springs, Emerald Coast Technical College, salah sahiji Community Colleges di Florida, nawiskeun karir sareng program téknis dina genep bidang pangajaran: transportasi, téknologi inpormasi, arsitéktur, sareng konstruksi, manufaktur, kosmétologi, sareng asuhan / palayanan Kaséhatan.

Program ECTC nekenkeun pangajaran dumasar kana padamelan anu nyiapkeun murid pikeun tungtutan tempat kerja.

Lulusan disiapkeun pikeun karir dina widang sapertos jasa otomotif, IT, pamekaran wéb, las, atanapi perawat praktis. Murid full-time umumna ngalengkepan sarat program dina sakedik 165 jam jam atanapi dugi ka 1,350 jam.

Seueur program dimimitian opat kali per taun sareng nyandak 1-2 taun kanggo réngsé.

Ngalamar kedah ngalengkepan pakét aplikasi, hadir dina orientasi online, ngajadwalkeun tés anu diperyogikeun, sareng ngalebetkeun transkrip. Siswa ECTC tiasa ngaunduh Office 365 gratis. Sakola sakola ngagaduhan akreditasi ti Komisi Déwan Pendidikan Pekerjaan.

Biaya SPP nyaéta $ 8,051

Laju Kalulusan nyaéta 70%

Nganjang ka Website College

6. Jeruk Téknis College- Westside Kampus

Tempatna caket Orlando, Kampus Westside of Orange Technical College nawiskeun program persiapan karir full- sareng part-time sareng magang salaku salah sahiji Komunitas Komunitas di Florida.

Salaku bagian tina Sakola Umum Oranyeu County, kampus Westside OTC ngalayanan murid SMA ngaliwatan pendaptaran ganda gratis SPP sareng mahasiswa tradisional. Sababaraha program Westside ogé nampilkeun panawaran kursus online.

Ngaliwatan program karir sakola, lulusan nampi hak pikeun padamelan sapertos terapi urut, teknisi HVAC, asistén Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi tukang las. Program karir tiasa salami sakedik dua bulan atanapi salami langkung ti sataun, sedengkeun magang anu disponsoran ku dunungan tiasa dugi ka lima taun.

Siswa tiasa nampi sertipikat karir sareng sks kuliah sareng nampi pangalaman kerja anu berharga. Sababaraha program tiasa cocog pikeun bantosan kauangan féderal atanapi persiapan GED.

Calon mahasiswa kedah ngalebetkeun aplikasi anu réngsé di kampus. Sadaya kampus OTC ngayakeun akreditasi ngaliwatan Asosiasi Kolej sareng Sakola Kidul sareng Déwan Pendidikan Pekerjaan.

Biaya SPP nyaéta $ 17,696

Laju Kalulusan nyaéta 56%

Nganjang ka Website College

7. Manatee Téknis College

Lokasina kiduleun Tampa-St. Petersburg di Bradenton, Manatee Technical College anu mangrupakeun Community College di Florida, nawiskeun karir sareng program téknis anu tiasa direngsekeun ku murid dina 6-12 bulan.

Program fléksibel sakola kalebet pilihan full- sareng part-time, kelas siang sareng wengi, sareng kelas ekspres anu rapat dina sonten sareng akhir minggu. Kelas online biasana dimimitian unggal bulan sareng genep minggu terakhir.

Wewengkon program di The College kalebet arsitéktur sareng konstruksi, manufaktur, téknologi digital, administrasi bisnis, élmu kaséhatan, sareng silaturahmi / pariwisata. Siswa ogé tiasa ngalatih pikeun karir salaku patugas pemadam kebakaran, paramedik, atanapi palatih pribadi. Sakola nawiskeun kelas éksprési tambahan dina optométri.

The College nampilkeun langkung ti 80 program pelatihan karir online tanpa kiridit, sapertos tenaga angin profésional, paralegal anu disertipikasi, sareng spesialis pamasaran digital.

Siswa tiasa ngudag program genep dugi ka 12 bulan ieu ngalangkungan pendaptaran kabuka.

Manatee Tech ngayakeun akreditasi ngaliwatan Komisi Atikan Mikrobiologi

Biaya SPP nyaéta $ 5,953

Laju Kalulusan nyaéta 54%

Nganjang ka Website College

8. RIVEROAK Téknis College

Diadegkeun dina 1966, RIVER OAK Technical College nawiskeun pelatihan téknis sareng pendidikan ngaliwatan Sakola Suwannee County. Sakola ngagaduhan kampus 20-acre anu aya di Live Oak. Éta mangrupikeun salah sahiji Komunitas Komunitas di Florida.

Program karir sareng téknis 19 College ngalatih mahasiswa pikeun karir dina jasa otomotif, batu, kosmétologi, pendidikan PAUD, sareng asuhan praktis, diantara widang-widang sanésna.

Programna panjangna tina sababaraha bulan dugi ka 1-2 taun. Salaku tambahan, peserta didik tiasa ngalengkepan teknisi apoték atanapi program desain digital dina ngan ukur sataun.

Sanaos seueur program ngabutuhkeun pendaptaran full-time, sababaraha nawiskeun pilihan part-time. RTC ogé nawiskeun program pelatihan karir online anu dimimitian unggal bulan ogé kelas pendidikan komunitas.

Siswa kabetot kedah ngalengkepan formulir aplikasi sareng jadwal sareng pendak sareng jasa mahasiswa. Pariksa déskripsi program pikeun prerequisites. RTC ngayakeun akreditasi ngaliwatan Déwan Pendidikan Pekerjaan.

Biaya SPP nyaéta $ 15,101

Laju Kalulusan nyaéta 47%

Nganjang ka Website College

9. Jeruk Téknis College - kampus Orlando

Tempatna di kota Orlando, kampus Orlando Orange Technical College dibuka taun 1981 sareng ayeuna nawiskeun program pelatihan karir sareng magang asuhan budak dua taun.

Operasi di handapeun otoritas Sakola Umum Oranyeu County, College nyadiakeun kursus pikeun siswa SMA ngaliwatan SPP-gratis enrollment dual.

Sakola ogé nawiskeun kursus-kursus anu fleksibel sareng online pikeun peserta didik sanés. Sakola mangrupikeun Komunitas Komunitas di Florida

Ngaliwatan 18 program sertipikat pelatihan karir The College sareng dua program lisénsi, mahasiswa nyiapkeun karir dina seni, komunikasi, bisnis, pendidikan, sareng jasa kaséhatan.

Program pelatihan karir di mana waé ti sababaraha bulan dugi ka langkung ti sataun. Peserta didik tiasa nyandak kursus sapertos téknologi fashion sareng produksi, akuntansi, téknologi bedah, sareng baking. Calon mahasiswa kedah nyangking aplikasi anu réngsé ka kampus.

Jalma anu cocog tiasa nampi bantosan kauangan féderal pikeun sababaraha program. OTC ngayakeun akreditasi ngaliwatan Asosiasi Kidul Kolej sareng Sakola sareng Déwan Pendidikan Pekerjaan.

Biaya SPP nyaéta $ 12,608

Laju Kalulusan nyaéta 38%

Nganjang ka Website College

10. Marchman Téknis Atikan Center

Lokasina di luar Tampa-St. Petersburg di New Port Richey, Pusat Pendidikan Téknis Marchman salaku salah sahiji Komunitas Komunitas di Florida nawiskeun program sertipikat karir pikeun lulusan SMA.

The College ogé nyadiakeun kursus dual-enrollment ka siswa di Wendell Krinn Technical High School, kaasup kelas dina seni komérsial, las, seni kuliner, jeung listrik.

Program pelatihan karir mimitian ti 600 jam dugi ka 1,800 jam sareng dimimitian dina bulan Agustus sareng Januari. Wewengkon program kalebet industri jasa, téknologi inpormasi, konstruksi, manufaktur, sareng téknologi otomotif.

Nalika kalolobaan program dijalankeun beurang, The School nawiskeun sababaraha program malem, sapertos kosmétologi sareng listrik. Murid kedah ngajaga IPK 2.0, sareng sababaraha program narjamahkeun kana kiridit kuliah nuju gelar associate.

Siswa anu resep kana program pelatihan karir kedah ngalengkepan aplikasi program sertipikat karir anu sayogi online. MTC nyepeng akreditasi ti Déwan Pendidikan Pekerjaan

Biaya SPP nyaéta $ 6,306

Laju Kalulusan nyaéta 48%

Nganjang ka Website College

Kolej Komunitas di Florida - FAQs

Sabaraha Kolej Komunitas di Florida?

Sistem Koléksi Komunitas Florida diwangun ku 28 Koléksi Komunitas Umum. 28 anggota akademi Florida College System ngabales gancang jeung éfisién pikeun minuhan paménta dunungan ku aligning sertipikat jeung program gelar jeung kabutuhan workforce régional.

saran

Tempo Artikel Kuring lianna

Jessica mangrupikeun panalungtik mahasiswa sareng panulis eusi sareng SAN. Anjeunna sumanget ngeunaan tulisan, panalungtikan, sareng ngajar jalma.

Salian ti nulis, anjeunna resep Baking, Masak, Maca, atanapi Nonton pilem.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.