14 Kolej Komunitas Pangalusna di Ontario

Tulisan blog ieu nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan paguron komunitas di Ontario. Upami anjeun henteu tiasa komitmen kana pangajaran opat taun sareng nampi gelar sarjana maka gelar gaul dua taun ti paguron komunitas tiasa cocog pikeun anjeun.

Ontario mangrupikeun propinsi di Kanada, salah sahiji pusat tujuan anu paling luhur diantara mahasiswa internasional, sareng ngagaduhan sababaraha paguron luhur sareng akademi komunitas di nagara éta. Sanaos aya seueur paguron komunitas di Kanada anu sumebar ka propinsi anu sanés, pos ieu konsentrasi kana paguron komunitas di Ontario.

Seuseueurna nagara maju ngagaduhan paguron komunitas anu dirancang pikeun nyayogikeun kabutuhan pendidikan sareng akademik lokalitas éta. Di AS, contona, aya akademi komunitas di California sarta aya ogé leuwih dina Texas.

Naon ari Kolej Komunitas di Ontario?

Paguron luhur komunitas di Ontario mangrupikeun lembaga pendidikan pos-sekundér anu dirancang pikeun nawiskeun kualifikasi anu peryogi sababaraha bulan dugi ka dua taun kanggo réngsé. Paguron komunitas ieu nawiskeun sertipikat, diploma, sareng gelar gaul pikeun anu henteu tiasa komitmen kana program gelar opat taun di universitas.

Paguron luhur komunitas di Ontario sami-sami dirarancang pikeun ngalayanan masarakat sareng ngalatih sareng ngalengkepan mahasiswa, ngalangkungan rupa-rupa panawaran programna, kalayan kaahlian langsung anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langsung damel. Paguron komunitas ngalakukeun jumlah téori anu langkung alit sareng sajumlah ageung praktis pikeun gancang nyiapkeun anjeun pikeun tenaga kerja.

Upami anjeun hoyong diajar pertukangan, tukang batu, sareng kaahlian vokasional sanés atanapi janten asistén médis, paguron komunitas mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun kéngingkeun kaahlian ieu. Anjeun ogé bakal dibéré kualifikasi akreditasi pikeun salah sahiji program anu anjeun réngsé. Kualifikasi bakal ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun padamelan.

Naha Komunitas Komunitas di Ontario Nampi Siswa Internasional

Leres, aya sababaraha paguron komunitas di Ontario anu nampi mahasiswa internasional. Humber College mangrupikeun paguron komunitas di Ontario pikeun mahasiswa internasional. Paguron komunitas sanés di Kanada nampi murid internasional. Atawa anjeun tiasa pariksa kaluar daptar kuliah komunitas low-SPP di AS pikeun mahasiswa internasional Panginten anjeun bakal mendakan sakola anu cocog sareng kabutuhan akademik anjeun.

Syarat Grendeng pikeun Kolej Komunitas di Ontario

Syarat pangakuan pikeun akademi komunitas di Ontario beda-beda ti sakola ka sakola sareng ku program ogé. Nanging, ieu mangrupikeun daptar syarat umum anu anjeun kedah gaduh sateuacan anjeun ngamimitian ngalamar salah sahiji paguron komunitas di Ontario.

Sarat ieu nyaéta:

  1. Ngalamar kedah parantos réngsé hiji Ontario Secondary School Diploma (OSSD) atanapi sarimbagna sareng sarat akademik minimum.
  2. Ngalamar anu henteu ngagaduhan OSSD atanapi sarimbagna tapi saluhureun 21 taun atanapi langkung lami tiasa janten hak ngalamar salaku pelamar dewasa.
  3. Hurup ageung
  4. Pangalaman sateuacana tiasa diperyogikeun gumantung kana program
  5. Karangan atawa conto tulisan
  6. Transkrip akademik ti lembaga anu pernah dihadiran
  7. Skor tés kamahéran basa Inggris

Émut, syarat pangakuan ieu dasar sareng tiasa aya deui. Pikeun kéngingkeun daptar sarat anu lengkep, kunjungan halaman wéb kuliah komunitas anu anjeun pikahoyong di Ontario sareng parios syarat-syarat ieu nyalira, ngahubungi Kantor Pangakuan, atanapi kunjungan sakola nyalira upami caket sareng anjeun.

akademi komunitas di Ontario

Kolej Komunitas Pangalusna di Ontario

Aya sakitar 25 paguron komunitas di Ontario tapi mana anu rengking atanapi diakui salaku anu pangsaéna? Tetep maca pikeun terang…

1. Conestoga College

Dina daptar munggaran kuring paguron komunitas di Ontario nyaéta Conestoga College anu aya di Kitchener, Ontario, Kanada. Paguron komunitas ieu mangrupikeun salah sahiji paguron anu paling gancang ngembang di Ontario sareng pamimpin pendidikan politéknik.

Ieu tiasa dipercaya tina operasi sakola, laboratorium dilengkepan ku alat-alat canggih pikeun mere ilham diajar sareng aranjeunna ogé gaduh platform online unik anu nawiskeun kursus sareng program 100% online.

Di Conestoga, anjeun tiasa mendakan langkung ti 200 program full-time di sababaraha daérah pangajaran sareng nawiskeun langkung ti 15 derajat. Anjeun malah tiasa mendakan sababaraha program gelar sarjana 3 sareng 4 taun di Conestoga.

Anjeun tiasa ngalaksanakeun program full-time atanapi part-time ngalangkungan Conestoga Online - platform diajar online kuliah.

Tungtungna, Conestoga nampi mahasiswa internasional.

Didatangan Conestoga College

2. Centennial College

Centennial College mangrupikeun salah sahiji paguron luhur komunitas di Ontario sareng cabang di nagara-nagara sapertos Soth Korea, China, India, sareng Brazil pikeun ngalayanan saloba mahasiswa anu mungkin sareng nyiptakeun dampak dina sektor pendidikan.

Kuliah ieu nawiskeun program anu diakui industri dina rupa-rupa disiplin dina format pangajaran lengkep sareng part-time anu anjeun tiasa mutuskeun nyandak online atanapi di kampus.

Kalayan gaya ngajar pangalaman kelas dunya sareng laboratorium modéren, mahasiswa dilengkepan ku kaahlian hands-on sareng pangalaman dunya nyata anu ngajantenkeun aranjeunna siap-siap pikeun tenaga kerja sareng suksés henteu paduli jalur karirna. Siswa internasional wilujeng sumping ngalamar sareng aya pilihan bantosan kauangan pikeun unggal murid.

Nganjang ka Centennial College

3. Algonquin College

Algonquin College mangrupikeun salah sahiji paguron komunitas pangsaéna di Ontario sareng tilu kampus di Ottawa, Pembroke, sareng Perth, ieu mangrupikeun lokasi sanés di Ontario. Kuliah dikelompokeun kana 14 sakola sareng lembaga anu nawiskeun rupa-rupa program akademik anu nyertakeun widang anu béda. AC Online mangrupikeun platform diajar online anu nawiskeun rupa-rupa program full-time sareng part-time anu anjeun tiasa ngalengkepan online.

Anjeun tiasa mendakan program sapertos jajaka komunikasi pamasaran digital, pamariksaan bumi, studi manajemén proyék, asistén Pangajaran sarta Palatihan Atikan, perawat kadaptar, sareng seueur deui. Aya leuwih ti 400 program pikeun ngalamar. Algonquin College ogé nampi mahasiswa internasional sareng nyayogikeun pilihan bantosan kauangan pikeun sadaya mahasiswa.

Didatangan Algonquin College

4. Fleming College

Fleming College mangrupikeun salah sahiji paguron komunitas di Ontario sareng opat kampus: Kampus Sutherland di Peterborough, Kampus Frost di Lindsay, Kampus Haliburton, sareng Kampus Cobourg. Fleming ogé nawiskeun rupa-rupa program vokasional anu nuju kana sertifikasi sareng diploma ogé program gelar.

Anjeun tiasa mutuskeun pikeun milih pilihan diajar full-time atanapi part-time boh online atanapi di kampus. Siswa internasional ditampi sareng bantosan kauangan sayogi pikeun mahasiswa anu mumpuni. Anjeun kedah gaduh prestasi akademik anu luar biasa pikeun kéngingkeun beasiswa di Fleming.

Didatangan Fleming College

5. Durham College

Durham College mangrupikeun salah sahiji paguron komunitas anu pangsaéna di Ontario sareng kampus di Oshawa sareng Whitby. Kampus ieu mangrupikeun lingkungan diajar anu aman sareng sumanget anu ngarangsang diajar. Kuliah ieu ngagaduhan program éksténsif anu nawiskeun pilihan online sareng on-kampus anu anjeun tiasa ngalengkepan salaku mahasiswa full-time atanapi part-time.

DC dikelompokeun kana salapan sakola dimana program anu didorong pasar na ditawarkeun. Siswa di dieu dilatih sareng dilengkepan ku kaahlian paménta pikeun ngajantenkeun "kue panas" dina tenaga kerja. Siswa internasional wilujeng sumping pikeun nerapkeun salami aranjeunna nyumponan sarat pangakuan.

Didatangan Durham College

6. Seneca College

Seneca College sanés ngan ukur salah sahiji paguron komunitas khas anjeun di Ontario. Kuliah ieu nawiskeun program inovatif dina penerbangan, IT, sareng élmu kaséhatan, gelar master, sertipikat lulusan pikeun profésional, diploma, sertipikat, kredensial mikro, sareng jalur akademik anu sanés.

Di Seneca, murid diajar ngaliwatan pangalaman dunya nyata pikeun nyiapkeun aranjeunna pikeun kahirupan anu suksés saatos sakola.

Program ditawarkeun dina format diajar full-time sareng part-time sareng mahasiswa internasional wilujeng sumping ngalamar. Kursus online henteu ditawarkeun di Seneca.

Didatangan Seneca College

7. Humber College

Upami anjeun milarian kuliah komunitas anu difokuskeun panalungtikan di Kanada, Humber College dimana anjeun badé ngalamar. Humber nawiskeun rupa-rupa program akademik anu nuju ka gelar Honors, diploma, sertipikat lulusan, diploma, diploma canggih, sareng sertipikat. Aya program pikeun sadayana kalebet mahasiswa internasional.

Anjeun tiasa nyandak tur virtual tina kampus atawa nganjang ka kampus sorangan dina poé ngadatangan pikeun nempo lingkungan jeung mastikeun eta mangrupakeun pas alus keur anjeun.

Didatangan Humber College

8. Georgian College

Georgian College mangrupikeun salah sahiji paguron komunitas anu pangsaéna di Ontario. Aya leuwih ti 130 program full-time sadia di Georgian, kitu ogé, neraskeun program atikan pikeun professional. Aya ogé program pikeun mahasiswa part-time sareng platform diajar online pikeun anu resep diajar tina kanyamanan di bumi atanapi gaduh gaya hirup anu sibuk.

Pikeun ngalamar Georgian, anjeun kedah milarian program anu anjeun pikahoyong, nyumponan syarat pangakuan khusus pikeun program éta, kirimkeun aplikasi anjeun online, kirimkeun dokumén anjeun, sareng lacak aplikasi anjeun.

Anjeun kedah ngirim aplikasi anjeun awal pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun nampi. Siswa internasional ogé wilujeng sumping pikeun ngalamar program naon waé anu dipikahoyong sareng pilihan diajar anu paling cocog pikeun aranjeunna.

Didatangan Georgian College

9. Niagara College

Niagara College perenahna di Ontario Kidul sareng diadegkeun dina 1967 salaku kuliah umum seni terapan sareng téknologi. Kuliah ieu ngagaduhan opat kampus di Welland, Niagara-on-the-tasik, Taif di Arab Saudi, sareng Toronto. Di dieu, anjeun bakal mendakan langkung ti 130 program gelar akademik, diploma, sareng program profésional.

Anjeun tiasa ngudag program naon waé anu anjeun pikahoyong boh dina format part-time atanapi full-time. Siswa internasional wilujeng sumping ngalamar program naon waé anu dipikahoyong di kampus mana waé.

Nganjang ka ramatloka Niagara College urang

10. Loyalist College

Loyalist College mangrupikeun salah sahiji paguron komunitas anu pangsaéna di Ontario. Ieu mangrupikeun kuliah basa Inggris anu diadegkeun dina 1967 sareng ayana di Belleview, Ontario, Kanada. Upami anjeun milarian kuliah leutik, maka Loyalist College kanggo anjeun. Di paguron leutik, aya ukuran kelas leutik sareng sumber daya anu cukup pikeun unggal murid.

Aya langkung ti 100 program di paguron komunitas leutik ieu. Program dibasajankeun paralegal sareng perawat (BSc) ka jurnalisme sareng teknisi rékayasa sipil. Di Loyalist, aya program pikeun sadayana. Siswa internasional wilujeng sumping ngalamar.

Didatangan Loyalist College

11. Canadore College

Canadore College muka panto na di 1967 sarta geus saprak geus nawarkeun kualitas sarta program akademik inovatif dina rupa-rupa wewengkon ulikan. Kuliah fokus kana kasuksésan murid, program sareng kaunggulan jasa, sambungan ka komunitas, kelestarian, sareng inovasi. Kira-kira 1,000 siswa lulusan Canadore unggal taun.

Program full-time sareng part-time sayogi anu sumebar ka magang, sks ganda, pelatihan perusahaan, sareng panawaran khusus.

Didatangan Canadore College

12. Konféderasi College

Ieu mangrupikeun salah sahiji akademi komunitas anu pangsaéna di Ontario dimana anjeun tiasa mendakan program praktis, hands-on sareng kursus-kursus anu ditawarkeun di sakuliah 9 kampusna ka langkung ti 7600 mahasiswa full-time sareng part-time unggal taun. Konfederasi nawiskeun program diploma, sertipikat, sareng magang dina penerbangan, kaséhatan, sumber daya alam, seni média, jasa pelindung, perdagangan terampil, téknologi rékayasa, bisnis, palayanan masarakat, sareng pribumi.

Confederation College ogé nawiskeun program pendidikan jarak jauh pikeun anu di luar Ontario anu hoyong ngadaptarkeun program éta, ogé, neraskeun program pendidikan. Siswa internasional ogé tiasa nerapkeun di dieu.

Nganjang ka Confederation College

13. Mohawk College

Mohawk College diadegkeun dina 1966 salaku kuliah umum seni terapan sareng téknologi di Hamilton. Kusabab panawaran program kualitas sareng gaya pangajaran pangalaman, éta rengking diantara akademi komunitas anu pangsaéna di Ontario.

Kuliah ieu ngagaduhan tilu kampus utama di Fennell, Stoney Creek, sareng Mohawk-McMaster Institute of Applied Health Sciences di McMaster University.

Mohawk College dikelompokeun kana 5 fakultas anu sadayana nawiskeun langkung ti 130 program pasca-sekundér sareng magang. Neraskeun pendidikan sareng program online ogé sayogi pikeun profésional sareng mahasiswa di sakumna dunya.

Sadaya program nuju kana sertipikat, diploma, gelar, atanapi magang. Siswa internasional ogé katampa di dieu.

Didatangan Mohawk College

14. Northern College

Dina daptar ahir kuring kuliah komunitas pangsaéna di Ontario nyaéta Northern College. Upami anjeun milarian kuliah komunitas ageung di Ontario maka Northern College kanggo anjeun. Langkung ti 1,500 mahasiswa full-time parantos ngadaptarkeun taunan samentawis part-time sareng pendaptaran pendidikan neraskeun langkung ti 11,000 mahasiswa.

Kuliah ogé ngagaduhan opat kampus di Timmins, Kirkland Lake, Moosonee, sareng Temiskaming Shores (Haileybury).

Aya langkung ti 50 program anu ditawarkeun di Northern College anu anjeun tiasa nyandak online, sacara pribadi, atanapi dina format hibrid. Atikan neraskeun sareng program pembelajaran jarak jauh ogé sayogi. Siswa internasional ogé katampa dina sababaraha program anu dipilih.

Didatangan Northern College

Ieu ngabungkus daptar akademi komunitas anu pangsaéna di Ontario sareng kuring ngarepkeun aranjeunna parantos ngabantosan. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan sakola, buka tautan masing-masing sareng ngahubungi kantor pangakuan upami diperyogikeun.

Komunitas Paguron di Ontario - FAQs

Sabaraha paguron komunitas di Ontario?

Aya 24 paguron komunitas di Ontario

Naha kuliah komunitas gratis di Ontario?

Paguron luhur komunitas di Ontario henteu gratis kecuali anjeun nampi beasiswa anu bakal ngabantosan dana pendidikan anjeun.

saran

Tempo Artikel Kuring lianna

Thaddaeus mangrupikeun panyipta kontén utama di SAN kalayan pangalaman langkung ti 5 taun dina widang nyiptakeun kontén profésional. Anjeunna parantos nyerat sababaraha tulisan anu mangpaat pikeun proyék-proyék Blockchain di jaman baheula bahkan nembé tapi saprak 2020, anjeunna langkung aktip dina nyiptakeun pituduh pikeun mahasiswa anu hoyong diajar di luar negeri.

Nalika anjeunna henteu nyerat, anjeunna ningali anime, ngadamel tuangeun anu enak, atanapi pasti ngojay.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.