Top 8 Beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional

Tulisan ieu ngandung seueur inpormasi ngeunaan beasiswa Korea pikeun mahasiswa internasional. Upami anjeun resep ngalamar beasiswa pikeun diajar di Korea, maka tulisan ieu kedah dibaca!

Korea mangrupikeun Nagara Asia anu kuring resep pisan. Kuring sok panasaran pisan pikeun diajar ngeunaan aranjeunna. Basa, Budaya, Drama, sareng khususna tuangeunana. Ieu mangrupikeun salah sahiji nagara anu kuring hoyong angkat, janten kuring tiasa ngajelajah.

Kusabab panasaran ieu, kuring mimiti diajar basa maranéhanana, ku nyokot Kelas Korea Online ngan pikeun diajar. Salian ti diajar basa Korea, aya platform online anu sanés pikeun diajar basa naon waé pilihan.

Aya ogé platform online dimana saurang tiasa diajar sareng nyandak kursus basa sanés sapertos Basa Jérman or Kursus Bahasa Perancis.

Abdi ogé resep pisan kana tuangeunana sabab éta sok katingali nikmat sareng seueur lauk.

Lamun teu apal mah, sababaraha masakan utama maranéhanana nyaéta Ramen, Kimchi, Bibimbap, Kueh béas beureum (tteokbokki), Bulgogi, semur Korea (jjigae), Jajangmyeon, Samgyeopsal, hayam goreng Korea, sup hayam Ginseng (samgyetang), jeung tiis lada. mie (bibim nengmyun) pikeun nyebut tapi sababaraha.

Pilem sareng Dramana ogé pikaresepeun pisan sareng seueur peminat. Nonton pilem maranéhanana mantuan kuring loba diajar basa maranéhanana.

Seuseueurna urang Koréa hésé pisan nyarios basa Inggris. Ngan saeutik pisan anu tiasa nyarios basa Inggris kalayan lancar, tapi akhir-akhir ieu, aya paningkatan anu ageung kusabab aya kasempetan pikeun ngajarkeun basa Inggris online ka murid Korea pikeun untung.

Sektor pendidikan Korea ogé mangrupikeun aspék anu hadé pikeun nagara éta. Aya Kolej sareng Paguron luhur di Korea anu dilebetkeun murid unggal taun.

Salaku jalma anu hoyong nganjang ka Korea, cara anu gampang pikeun ngalakukeun éta nyaéta nerapkeun salaku mahasiswa internasional pikeun diajar di Korea.

Sapertos kuring, batur anu resep angkat ka Korea, tiasa nyandak léngkah anu wani sareng ngamimitian sapertos mahasiswa Internasional di dinya. Aya seueur Paguron luhur sareng murah di Korea pikeun Siswa Internasional, sareng anjeun tiasa ngadaptarkeun salah sahijina pikeun ngamimitian diajar di dinya.

Aya ogé seueur kasempetan beasiswa anu sayogi pikeun mahasiswa anu henteu stabil finansial pikeun mampuh Sakola di dinya. Pikeun mahasiswa anu resep diajar teologi, aya Beasiswa pikeun studi teologis di Koréa Kidul.

Tujuan tina beasiswa ieu nyaéta pikeun nyayogikeun mahasiswa internasional kasempetan pikeun ngalaksanakeun studi lanjutan dina program sarjana & pascasarjana di lembaga pendidikan tinggi di Républik Korea pikeun ngamajukeun bursa internasional dina pendidikan sareng silaturahim antar nagara.

Forum Beasiswa Pamaréntah Koréa anu sanés nawiskeun kasempetan Beasiswa pikeun warga sareng Siswa Internasional di Koréa.

Tanpa seueur basa-basa, hayu urang teraskeun kumaha urang tiasa kéngingkeun Beasiswa pikeun diajar di Korea.

Kumaha Kéngingkeun Beasiswa Pikeun Diajar di Koréa

Beasiswa dimeunangkeun ku ngalamar heula. Jalma anu ngalamar kedah janten hak pikeun beasiswa sareng kedah nyumponan sarat pikeun nampi beasiswa.

Dina basa Koréa, léngkah-léngkah anu khusus dilaksanakeun, sateuacan aya anu nampi Beasiswa pikeun diajar di Koréa.

Léngkah-léngkah ieu bakal dibéréndélkeun di handap;

kualifikasi

  • Duanana ngalamar sareng kolotna kudu aya warga nagara-nagara asalna.
  • Ngalamar henteu kedah ngayakeun kawarganagaraan Korea.
  • Ngalamar kedah ngagaduhan kaséhatan anu séhat, boh mental sareng fisik, cicing di nagara deungeun kanggo waktos anu lami.
  • Kedah di handapeun 25 taun umur dina tanggal lawang. (Sarjana)
  • Kedah di handapeun umur 40 taun dina tanggal lawang. (Lulus)
  • Parantos réngsé atanapi dijadwalkeun pikeun ngarengsekeun pendidikan formal sadaya kursus SD, SMP, sareng SMA dina tanggal sumping. (Sarjana)
  • Kamungkinan rata-rata titik rata (IPK) di luhur 80% ti lembaga atikan anu terakhir anu dihadiran.
  • Tahan gelar Sarjana atanapi gelar Master dina tanggal datangna. (Lulus)
  • Panawaran anu parantos ngahontal dina program sarjana, program master, atanapi program doktor di Korea henteu tiasa nerapkeun program ieu.

Sadaya dokumén kalebet transkrip, perkenalan diri, rencana diajar, sertipikat kamahéran basa (Koréa sareng Inggris), rekomendasi, makalah anu diterbitkeun, panghargaan, sareng sajabana, bakal dievaluasi.

Beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional

Beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional

1. Beasiswa Global Korea (GKS)

Ieu anu munggaran dina daptar beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional. Éta mangrupikeun Beasiswa milik pamaréntah, pikeun nyayogikeun Siswa Internasional kasempetan pikeun diajar di Korea, anu sanés pikeun ngamajukeun séntral internasional dina pendidikan sareng silaturahim antar nagara.

Ngalamar diharepkeun nyandak kursus pelatihan basa Korea salami sataun di lembaga basa.

Sababaraha kauntungan beasiswa dibéréndélkeun di handap;

  • Airfare
  • Sangu pamukiman
  • Sangu hirup
  • asuransi médis
  • Kursus-kursus basa
  • Fee SPP

Béjar Patalina

2. Universitas Nasional Seoul (SNU) Présidén Fellowship

Ieu mangrupikeun salah sahiji program SNU anu paling bergengsi, pikeun masihan kasempetan ka anggota dosen paguron luhur di nagara berkembang pikeun ngudag Ph.D. gelar di SNU. Ieu mangrupikeun beasiswa Korea salajengna pikeun mahasiswa internasional. Beasiswa éta nawiskeun kieu;

  • Biaya SPP lengkep pikeun genep semester
  • KRW 1,500,000 ~ 2,000,000 stipend bulanan pikeun 3 ~ 4 taun
  • A airfare babak-lalampahan
  • Latihan basa Korea
  • Asuransi Kaséhatan Nasional

Béjar Patalina

3. Universitas Yonsei Underwood International College (UIC) Admissions Scholarship

Di UIC, mahasiswa internasional anu ngalamar dianggap otomatis pikeun beasiswa. Penerima pikeun beasiswa luhur ieu di Korea dipilih dumasar kana kapercayaan akademikna. Sakali dipilih, béwara beasiswa bakal dikirim babarengan sareng pakét pangakuan.

Sapertos beasiswa anu sanés, mahasiswa kedah ngajaga IPK anu tangtu pikeun nganyarankeun hakna pikeun taun sakola salajengna.

Universitas Yonsei mangrupikeun salah sahiji Institusi anu pangsaéna di Koréa Kidul kalayan ayeuna langkung ti 2500 mahasiswa ti 66 nagara.

Beasiswa éta nawiskeun SPP pinuh pikeun 4 taun.

Béjar Patalina

4. Beasiswa Universitas Korea pikeun Siswa Internasional

Universitas Korea nawiskeun rupa-rupa beasiswa sarjana pikeun pangakuan prestasi akademik anu luar biasa.

Lembaga éta sapinuhna ngartos tangtangan pikeun ngabiayaan studi sarjana di luar negeri sahingga nyangka yén biaya SPP henteu janten halangan pikeun gairah diajar.

Pikeun ngirangan beban kasusah kauangan, aranjeunna nawiskeun Beasiswa Bright Futures pikeun anu peryogi bantosan kauangan.

Pikeun hiji janten layak pikeun beasiswa, di handap ieu kedah;

  • Réngsé sahenteuna hiji semester di KU
  • Kahontal sahenteuna 12 sks
  • Henteu aya peringatan akademik atanapi henteu ngalanggar peraturan akademik dina semester sateuacana
  • Beasiswa éta nawiskeun Parsial pikeun Sinyal SPP lengkep pikeun 4 Taun.

Béjar Patalina

5. Ewha Global Partnership Program (EGPP)

Beasiswa ieu khusus pikeun awéwé. éta salajengna dina daptar beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional.

Siswa awéwé ti nagara berkembang anu parantos diakuan salaku pamimpin poténsial sareng ngalamar pangakuan kana program sarjana atanapi pascasarjana Universitas Ewha Woman ngaliwatan prosés aplikasi khusus pikeun mahasiswa internasional anu mumpuni pikeun beasiswa ieu.

Beasiswa ieu bakal nutupan SPP panarima sareng palatihan basa Korea ditambah biaya hirup.

Panghargaan dipilih dumasar kana kapasitas akademik sareng poténsi kapamimpinan.

Eligibility tunduk kana screening sareng pembaharuan unggal taun.

Béjar Patalina

6. Beasiswa POSCO TJ Park pikeun Siswa Asia Diajar di Koréa

Beasiswa pikeun Siswa Asia Diajar di Korea nyaéta program beasiswa pikeun ngasuh pamimpin masa depan di Asia anu nyayogikeun SPP lengkep sareng biaya hirup pikeun ngajangjikeun bakat ngora di Asia pikeun ngarengsekeun program master atanapi doktor di sakola pascasarjana anu saé di Korea sareng ngalaman masarakat sareng budaya Korea.

éta salajengna dina daptar beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional.

Beasiswa ieu nyorong bakat Asia generasi saterusna ku ngadukung bakat anu dipilih sacara saksama, anu didaptarkeun di paguron luhur bergengsi di langkung ti 10 nagara Asia anu gawé bareng sareng Yayasan.

Unggal taun, langkung ti 300 mahasiswa dipilih pikeun nyayogikeun beasiswa.

Béjar Patalina

7. Program Beasiswa Samsung Global Hope

Beasiswa ieu nawiskeun kasempetan ka mahasiswa ti kasang tukang anu kurang mampu pikeun ngabantosan aranjeunna ngatasi kasusah sareng nunjukkeun kamampuanana. éta salajengna dina daptar beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional.

Calon anu layak nyaéta mahasiswa anu parantos ngabuktikeun kaunggulan akademik, kalebet kamahéran linguistik (duanana Korea sareng Inggris), sareng mahasiswa anu gaduh kamungkinan luhur uih deui ka nagara asal sareng ngadukung pangwangunanana.

Yayasan nyayogikeun program pikeun ngalegaan kasempetan pendidikan, nyiptakeun lingkungan pendidikan anu ningkatkeun karaharjaan murid, sareng ngabantosan murid kalayan bantosan ti mentor sareng guru.

Tujuanana pikeun ngokolakeun poténsi murid, sareng ngartos peran penting mentor sareng guru dina prosés ieu.

Mertimbangkeun lingkungan anu robih, yayasan terus nyayogikeun program beasiswa khusus anu nyambungkeun murid sareng mentor, guru, sareng profésional.

Program ieu ngadukung siswa SMP sareng SMA ti kasang tukang anu teu mampu sareng impian sareng poténsial dina sagala rupa widang ku cara nyayogikeun hibah beasiswa ngaliwatan sistem bimbingan yayasan.

Éta ogé diwatesan pikeun pelajar anu ayeuna cicing sareng diajar di Koréa Kidul, henteu paduli kabangsaan.

Béjar Patalina

8. Beasiswa Universitas KAIST

KAIST mangrupikeun Universitas Terkenal di Asia sareng katelah MIT Asia. Salaku salajengna dina daptar beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional, Diadegkeun ku pamaréntah Korea di 1971 salaku lembaga sains sareng rékayasa anu berorientasi panalungtikan munggaran.

The Korean Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) nawiskeun KAIST International Student Scholarship pikeun mahasiswa internasional sarjana sareng lulusan.

Ieu mangrupikeun beasiswa anu dibiayaan pinuh pikeun mahasiswa internasional. Beasiswa ieu ditawarkeun pikeun master sareng Ph.D. pangajian. Beasiswa ieu bakal nutupan biaya SPP lengkep, sangu bulanan dugi ka 400,000 KRW, sareng biaya asuransi kaséhatan médis.

beasiswa Korea panungtungan ieu mungkas daptar beasiswa luhur di Korea pikeun mahasiswa internasional. saha waé anu daék diajar di Korea salaku mahasiswa internasional tiasa ngalamar beasiswa ieu pikeun nampi gelar naon waé.

Béjar Patalina

Beasiswa Korea pikeun mahasiswa internasional - FAQs

Naha gampang kéngingkeun beasiswa di Korea?

Henteu, sesah kéngingkeun beasiswa pikeun kursus basa atanapi diajar di luar negeri semester di Korea tapi seueur paguron luhur nawiskeun sababaraha jinis kasempetan beasiswa pikeun mahasiswa internasional anu ngahadiran program gelar. Beasiswa ieu biasana dumasar kana prestasi akademik.

saran

Tempo Artikel Kuring lianna

Jessica mangrupikeun panalungtik mahasiswa sareng panulis eusi sareng SAN. Anjeunna sumanget ngeunaan tulisan, panalungtikan, sareng ngajar jalma.

Salian ti nulis, anjeunna resep Baking, Masak, Maca, atanapi Nonton pilem.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.