15 Beasiswa Pascasarjana Pangsaéna di Nigeria

Dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan daptar sababaraha beasiswa pascasarjana anu pangsaéna di Nigeria kabuka pikeun nampi aplikasi gratis ti sadaya mahasiswa Nigeria anu sigana bakal kéngingkeun sahenteuna gelar sarjana ti universitas Nigeria anu dikenal.

Ngudag studi pascasarjana di Nigeria tiasa pikasieuneun kuring terang, tapi naha anjeun terang aya seueur kasempetan beasiswa pascasarjana di luar sana anu anjeun tiasa nguntungkeun salaku mahasiswa Nigeria?

Naha nyéépkeun waktos nalika anjeun tiasa ngamangpaatkeun alat-alat éta dina panangan anjeun pikeun milari beasiswa ieu sareng ngajajah aranjeunna.

Anu matak, sababaraha beasiswa ieu nawiskeun sponsor anu dibiayaan sacara lengkep pikeun warisna. Janten waktosna anjeun baca dugi ka akhir pikeun sadayana anu dijanjikeun bakal ditawarkeun.

Samentawis éta, tingali daptar eusi di dieu di handap pikeun tinjauan naon anu urang gaduh dina tulisan ieu.

Saha sponsor beasiswa pascasarjana ieu di Nigeria?

Beasiswa pascasarjana ieu di Nigeria disponsoran ku sajumlah agénsi. Sababaraha diantarana mangrupikeun instansi pamaréntahan sedengkeun anu sanés mangrupikeun lembaga anu teu pamaréntah. Sumber di handap ieu ngabantosan mahasiswa Nigeria di nagara berkembang ngalanjutkeun studi pascasarjana.

  • Beasiswa Pamaréntah Féderal pikeun mahasiswa Nigeria
  • Beasiswa Pamaréntah Propinsi pikeun mahasiswa Nigeria
  • Beasiswa perusahaan minyak pikeun mahasiswa Nigeria
  • Sponsor sanés sapertos LSM
    Beasiswa pascasarjana pikeun siswa di Nigeria
    Beasiswa pascasarjana pikeun siswa di Nigeria

Beasiswa Pascasarjana di Nigeria

Di dieu dina tulisan ieu, anjeun bakal mendakan sababaraha beasiswa pascasarjana luhur di Nigeria anu tiasa anjeun daptar sareng kumaha carana. Lereskeun butuh waktos anjeun kanggo maca.

  • Beasiswa Pascasarjana Nigeria
  • Beasiswa Pascasarjana NITDA
  • Beasiswa Pascasarjana LNG Nigeria Luar Negeri pikeun Murid Nigeria
  • AGIP Beasiswa Pascasarjana pikeun Nigeria
  • Program Pelatihan Pascasarjana Stanbic IBTC Bank
  • Heinrich Boll Foundation Beasiswa Pascasarjana pikeun urang Nigeria
  • The BEA Awards pikeun urang Nigeria
  • Beasiswa SEOF pikeun Siswa Nigeria Pascasarjana
  • Beasiswa Pascasarjana PTDF
  • Pamaréntah Féderal of Scholarship Nigeria
  • Program Siswa Shell SPDC
  • Program Kantétan Industrial Egbin Group Sahara
  • Beasiswa Universitas Téknologi Perminyakan Dundee (PTDF) Beasiswa pikeun Murid Nigeria
  • Program Pangembangan Lulusan MTN Global pikeun Lulusan ngora
  • Program Trainee Perusahaan Rainoil sareng Gas pikeun Lulusan Nigeria

Beasiswa Pascasarjana Nigeria

Kusabab sababaraha alesan, aya lulusan anu gaduh kacenderungan kaluar tina program pascasarjana kusabab alesan di luar kontrolna sareng salah sahiji alesan sapertos kitu nyaéta kurangna dana kanggo mayar sababaraha tagihan sareng pikeun ngabantosan mahasiswa sapertos anu beasiswa pascasarjana di Nigeria didirikeun.

Janten, Beasiswa Nigeria pascasarjana ieu sayogi pikeun pelamar full-time anu tiasa janten warga nagara Nigeria atanapi cicing di Nigeria dina waktos program.

Langkung seueur deui, program ieu mastikeun yén éta ngadukung mahasiswa pikeun ngadamel karir anu suksés di sakumna dunya.

Pikeun layak pikeun beasiswa khusus ieu, anjeun kedah nampi panarimaan samentawis pikeun kursus pascasarjana anu layak di Universitas Stirling.

Éta nawiskeun pengaburan SPP £ 4,000 kanggo pascasarjana anu untung.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu.

Beasiswa Pascasarjana LNG Nigeria Luar Negeri pikeun Murid Nigeria

Ieu mangrupikeun beasiswa pascasarjana anu paling populér di Nigeria anu ngadorong kaunggulan akademik sareng ngadukung pamekaran modal manusa di nagara éta.

Upami anjeun salah sahiji anu diajar salah sahiji kursus ieu: Studi lingkungan, Téknik, Manajemén, Akuntansi, Ékonomi, Geologi, Hukum, sareng Kedokteran.

Teras, anjeun kedah ngarebut unggal kasempetan anu anjeun kedah panawaran pikeun ieu ngalangkungan tautan di handap.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu.

Beasiswa Pascasarjana NITDA pikeun Siswa Nigeria

Beasiswa pascasarjana NITDA di Nigeria nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa pascasarjana pikeun diajar di Universitas Nigeria. Éta saddled sareng tanggung jawab ngarobih orientasi IT Nigeria sareng naékkeun standar na ka tingkat global.

Pikeun cocog pikeun beasiswa ieu, anjeun kedah suksés dina sababaraha tés aptitude saatos anjeun bakal daptar.

Ngan ukur dosen Universitas sareng Politeknik sareng MSc dina sagala bidang anu aya hubunganana sareng Teknologi Informasi anu lolos pikeun ngadaptar beasiswa ieu.

Deui, anu gaduh kelas hiji atanapi kadua dina Teknologi Téknologi sareng Hukum ogé tiasa ngalamar pikeun program master.

Upami layak sareng kabetot, daptar pikeun beasiswa ieu ngaliwatan tautan di handap.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

AGIP Beasiswa Pascasarjana pikeun Nigeria

Beasiswa ieu disponsoran ku Agip Exploration Limited sareng éta mangrupikeun salah sahiji beasiswa pascasarjana anu pangsaéna di Nigeria ayeuna. Salaku bagian tina Tanggung jawab Sosial Perusahaan (CSR), éta ningali persiapan sareng kamajuan tanaga gawé.

Dina kasepakatan sareng ieu, NAE ngabagéakeun aplikasi ti alumni Nigerian anu pantes sareng anu minat pikeun skéma Award Pascasarjana Pascasarjana.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Heinrich Boll Foundation Beasiswa Pascasarjana pikeun urang Nigeria

Beasiswa pascasarjana ieu dileler ka urang Nigeria anu ngudag studi pascasarjana di Universitas élmu terapan ('Fachhochschulen'), atanapi Universitas paguron luhur ('Kunsthochschulen') di Jérman.

Mangrupikeun tawaran taunan sahingga, para waris kedah ngajaga rékor akademik anu saé, kedah ditarik sacara politis sareng sosial, sareng gaduh minat kana tujuan-tujuan penting pendirianna nyaéta: ekuitas sareng jaminan diri, lingkungan sareng kelestarian, mayoritas aturan sistem sareng HAM.

Pencét tautan di handap pikeun nerapkeun sareng nangtung pikeun cocog salaku ahli waris.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

The BEA Awards pikeun urang Nigeria

The Penghargaan BEA nyayogikeun beasiswa pascasarjana anu pangsaéna di Nigeria pikeun siswa pikeun diajar di mancanagara.

Naha anjeun kantos ngarepkeun pendidikan di luar negeri tapi anjeun tetep nyanghareupan sababaraha faktor anu ngawatesan?

Kamentrian Atikan Federal parantos dianggap pantes pikeun nganggap urang Nigeria pantes kana Pasatujuan pendidikan Bilateral ngarah tiasa diajar di mancanagara.

Pitunjuk pikeun naon anu anjeun kedah gaduh dina tautan anu disayogikeun di handap ieu. Kumargi kitu, bageur klik teras baca.

Anjeun tiasa mendakan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Beasiswa BEA di dieu.

Beasiswa SEOF pikeun Siswa Nigeria Pascasarjana

Sir Emeka Offor ningali kabutuhan pendidikan sareng kunaon anjeunna kedah nanem modal di dinya. Anjeunna masihan panghargaan taunan ka nonoman ngora anu peryogi pisan pikeun program pascasarjana.

Sanaos beasiswa SEOF henteu diwatesan ku ngan ukur lulusan pascasarjana, aya ogé tawaran pikeun sarjana.

Tautan di handap ieu bakal janten pedoman aplikasi.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Beasiswa Pascasarjana PTDF

Tétéla, ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa pascasarjana anu paling murah di Nigeria. Upami anjeun ningali-an pikeun kasempetan pikeun program master, ieu bakal pas pisan.

Anjeun kedah ngalangkungan tautan khusus ieu pikeun ningali naha anjeun cocog pikeun beasiswa. Ieu kusabab buru-buru pikeun éta kaleuleuwihan sareng butuh saurang pikeun ngagaduhan jabatan akademik anu luar biasa pikeun dianggap.

Anjeun tiasa ngadaptar beasiswa ku ngaklik link di handap.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Pamaréntah Féderal Nigeria Beasiswa Pascasarjana

Pamaréntah Nigeria ngalangkungan Kamentrian Federal Pendidikan sareng Board Scholarship Féderal nawiskeun beasiswa ieu salaku salah sahiji beasiswa pascasarjana paling luhur di Nigeria pikeun ngabantosan mahasiswa pikeun milih program pascasarjana anu langkung dipikaresep sareng henteu aya bentuk konstrain.

Nanging, beasiswa khusus ieu henteu diwatesan ku ngan ukur tingkat pascasarjana. Éta ogé dugi ka tingkat NCE, HND, sareng Sarjana.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Program Siswa Shell SPDC

Beasiswa pascasarjana SHELL SPDC ieu mangrupikeun beasiswa pascasarjana anu pangsaéna di Nigeria anu langkung museur kana mahasiswa di daérah Delta Nigeria sareng ngurus studi lokal sareng internasional.

Disagigireun ti éta, mahasiswa ogé tiasa janten ahli waris ogé nalika SPDC nawiskeun sakitar 20 tempat magang panilitian unggal taun.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Program SAHARA Group Egbin Industrial Attachment

Egbin Power Plc nangtung salaku salah sahiji prestasi luar biasa tina industri kakuatan Nigeria. Inti tina program ieu pikeun mingpin gerakan 'Cahaya Nigeria' sareng tumuh ka daérah Afrika sub-Sahara anu sanés.

Pikeun cocog pikeun program magang ieu pikeun lulusan, anjeun kedah:

  • Ngagaduhan sakedik Divisi Luhur Kelas Luhur atanapi Kiridit Luhur nalika ngalamar panempatan ieu.
  • Janten pendidikan deui sacara full-time sakali anjeun réngsé program
  • Janten lulusan tina disiplin ieu: Téknik, Élmu Industri Terapan, Keuangan, Inpormasi & Teknologi, sareng Kasalametan Lingkungan.

Éta ngan ukur pikeun urang Nigeria sareng bakal diayakeun di Nigeria. Ogé, ilubiung dina program ieu nyayogikeun anjeun terang-téknis pikeun nerapkeun naon anu parantos diajarkeun dina studi pascasarjana.

Deui, kasadiaan Dursasana hiji-hiji sareng sababaraha ahli nyayogikeun bantosan anu anjeun peryogikeun perkawis disiplin anjeun. Program ieu mangrupikeun program anu pondok sareng peryogi 3-6 kanggo réngsé.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu.

Beasiswa Universitas Téknologi Perminyakan Dundee (PTDF) Beasiswa

Beasiswa ieu katingali pikeun mahasiswa Nigeria anu dipikaharti anu badé milari studi pascasarjana boh di tingkat master atanapi PhD.

Bidang studi kualifikasi kaasup Téknik Sipil, Téknik Éléktronik, Perminyakan Energi sareng Hukum sareng Kebijakan Mineral, Géografi / Élmu Lingkungan, Téknik Mékanis.

Éta ngabantosan ngurus biaya SPP sareng biaya hirup.

Pikeun maca langkung lengkep ihwal kumaha cara cocog sareng ngadaptar pikeun beasiswa pascasarjana ieu, parios tautan di handap.

Pencét di dieu pikeun detil beasiswa

Program Pangembangan Lulusan MTN Global pikeun Lulusan ngora

Jaringan telekomunikasi anu paling gancang naék ngaluarkeun sababaraha lulusan ngora Nigeria pikeun ngalatih sareng ngadaptar salaku bagian tina timnya.

Janten, upami anjeun sumanget kana profési anjeun, ngora sareng antara umur 22-26 taun, anjeun kedah janten bagian tina sababaraha anu kapilih anu ngagaduhan drive anu diperyogikeun ku MTN.

Penting pikeun dicatet yén anjeun kedah réngsé program gelar sarjana sareng kedah nerapkeun ngaliwatan tautan ieu.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Program Trainee Perusahaan Rainoil sareng Gas pikeun Lulusan Nigeria

Lulusan Nigeria anu mumpuni anu ngukur spésifikasi Rainoil sareng Gas pikeun program trainee lulusanna sareng jabatan akademik anu saé kedah ngaliwat tautan di handap sareng nerapkeun.

Anjeun panginten aya sababna naha ieu kalebet kana daptar beasiswa anu pangsaéna pikeun lulusan Nigeria. Nya, ieu kusabab Rainoil mangrupikeun salah sahiji perusahaan pamasaran minyak bergengsi di Nigeria.

Anjeun tiasa ngadaptar di dieu

Scholarship Dr. Murtala Muhammed

Naha anjeun terang yén unggal taun saurang mahasiswa Nigeria nampi beasiswa pascasarjana pikeun ngahargaan Umum Murtala Muhammed?

Janten, beasiswa ieu disponsoran sapinuhna ku London Metropolitan University sareng ngaliput biaya SPP pikeun program Master di lembaga pendidikan tinggi.

Ieu khusus pikeun pascasarjana Nigeria anu hoyong diajar di Inggris.

kacindekan

Kusabab sababaraha konstrain, saurang sigana moal ngalanjutkeun diajar, utamina saatos program gelar sarjana. Anu anjeun teu terang nyaéta aya kasempetan beasiswa pikeun mahasiswa pascasarjana di Nigeria anu tiasa ngurus SPP, akomodasi sareng biaya diajar pinuh.

Sedengkeun sababaraha beasiswa pascasarjana di Nigeria didaptarkeun dina tulisan ieu kanggo program master, nanging jumlah anu saé pikeun Ph.D. program.

Upami anjeun cocog pikeun sarat, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu hadé pikeun nyalira pikeun anu sami. Sing salamet!

rekomendasi

Tempo Artikel Kuring lianna

One comment

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.