Iklan sareng Tulisan Anu Disponsoran

Héi anu di dinya.

Naha anjeun hoyong diterbitkeun artikel anjeun dina blog kami? Ieu sababaraha tungtunan nuturkeun.

Kami ngan ukur nampi tulisan dina topik anu tiasa dipikaresep ku pamiarsa anu langkung seueur ngeunaan Pendidikan, Padamelan, Wisata / diajar di luar negeri sareng jasa anu aya hubunganana sareng murid.

Pikeun Banner sareng iklan tés, kami ngagaduhan bekel pikeun sadaya ukuran iklan dina biaya anu beda-beda.

Anggo formulir di handap pikeun ngahubungi kami atanapi némbak kuring surat pribadi gancang via eduokpara@gmail.com

[wpforms id = "1840" judul = "leres"]