15 Kelas Kerajinan Online Top | Gratis & Dibayar

Bayangkeun ngadamel cangkir, lengkep tea / kopi anjeun, atanapi ngadamel baki pikeun salaki anjeun, bayangkeun kasedih anu bakal narik wajah anjeun nalika anjeunna tuang tina piring anu anjeun damel. Éta kahayang kelas karajinan online bisa mantuan Anjeun pikeun ngahontal, sarta anjeun teu kudu lengkah kaluar imah anjeun pikeun ngamimitian molding.

Genah tina kelas karajinan online bakal ngajantenkeun anjeun tumbuh tina henteu gaduh pangaweruh ngeunaan karajinan dugi ka janten Potter kelas dunya. Leres, maksud kuring unggal kecap anu kuring nyarioskeun sabab kuring ningali sareng nguping murid-murid anu tumbuh ti novice ka tukang kebon profésional ku nuturkeun paréntah online.

Upami anjeun ibu anu cicing di bumi, ieu tiasa janten kasempetan pikeun ngalakukeun hal anu pikaresepeun sareng tiasa ningkatkeun kréativitas anjeun. Ogé, aya padamelan anu tiasa dilaksanakeun ku ibu-imah sanajan maranehna teu boga pangalaman nanaon.

Éstu endah pisan kumaha tukang potter ngarobah liat anu teu penting janten keramik anu luar biasa. Salaku Potter, beuki Anjeun kapang beuki obsessed anjeun meunang kalawan karya seni Anjeun. Kerajinan ngan ngajaga pikiran jeung haté anjeun fokus kana karya anjeun pikeun sababaraha jam, sarta anjeun moal salempang ngeunaan nanaon sejenna, komo stress hirup.

Anjeun tiasa ngadamel vas éta, sareng anjeun anggo pikeun niiskeun tina trauma dunya, hasilna saé pikeun kaséhatan anjeun, sareng anjeun ngalakukeun ieu tina kanyamanan bumi anjeun. Anjeun malah tiasa nyandak a pakasaban low-stress ku kituna anjeun bisa boga waktu pikeun aspék penting séjén tina kahirupan.

Aya ogé kelas seni sanés anu anjeun resep, sareng bagian anu pangsaéna nyaéta aranjeunna sadayana gratis sareng anjeun tiasa diajar tina kanyamanan bumi anjeun, anjeun tiasa ngadaptarkeun kelas ngagambar, kelas desain interior, Atawa kelas musik.

Sateuacan urang nunjukkeun ka anjeun daptar kelas karajinan online, hayu urang ngartos heula naon hartosna karajinan.

Naon ari Pottery?

Tembikar mangrupikeun prosés nyandak liat sareng ngabentuk kana keramik anu dipikahoyong teras ngantepkeun garing teras dihurungkeun janten keramik anu éndah. Lempung mangrupakeun jenis bahan taneuh alam anu dijieun ku batu weathered.

Aya tilu rupa karajinan, nya éta;

The Earthenware

Lempung earthware mangrupikeun bentuk karajinan anu munggaran sareng dianggo pikeun ngawangun bata ku urang Mesir, Persia, Yunani, Romania, sareng sababaraha urang Cina dugi ka abad ka-17. Éta anu panggampangna sareng panggancangna pikeun dipecat, peryogi 1,000 ° C dugi ka 1,150 ° C pikeun ngaduruk kana pot.

The potter dijieunna tina eta biasana teuas tapi regas sarta ngabogaan liang leutik dimana cairan jeung hawa bisa ngaliwatan, sarta teu bisa dipaké pikeun nyimpen cai.

Batu

Stoneware laun-laun dimekarkeun 5 milénium ka tukang (5,000 taun ka tukang), sarta dipecat rada luhur batan liat Earthenware. Suhu luhurna sakitar 1,200°C sareng ngajadikeun keramik tiasa tahan langkung lami, sareng tiasa nahan cai.

Liat porselen

Porcelain Clay ayeuna mangrupikeun lempung anu pangsaéna pikeun dianggo pikeun kapang, sareng asalna ti Cina, sakitar 1600 SM. Éta tiasa dipecat tina sakitar 1,200 ° C dugi ka 1,450 ° C anu ngajantenkeun produk ahirna janten teuas pisan sareng sparkly.

Porcelain Clay mangrupikeun seueur kelas karajinan online ieu anu bakal dianggo pikeun ceramah anjeun. Anjeun oge bakal manggihan kelas on Earthware liat jeung Stoneware liat.

Dupi abdi tiasa Diajar Kumaha Ngadamel Kerajinan Online?

Diajar ngadamel pot atanapi keramik anu éndah tiasa langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun ngaliwatan kelas karajinan online. Kusabab kelas dianggo nurutkeun Pace anjeun sorangan, Anjeun bisa milih pikeun ngareureuhkeun tur muterkeun hiji bagian iraha wae anjeun resep.

Leuwih ti éta, maranéhna datang dina video HD, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ningali kahayang instruktur anjeun lakukeun.

Mangpaat Kelas Tembikar Online

Aya seueur kauntungan tina kelas karajinan online, ieu sababaraha diantarana.

waktuna sae

Anjeun tiasa milih pikeun diajar dina waktos anjeun nyalira, anjeun henteu kedah angkat ka gedong fisik anu wajib atanapi ngantosan dosen ngajar anjeun dumasar kana jadwalna nyalira (anu henteu goréng pisan). Anjeun tiasa ngahadiran salah sahiji kelas karajinan online ieu iraha waé anjeun hoyong (ngan pastikeun anjeun ngadisiplinkeun diri anjeun pikeun nuturkeun sacara agama sareng modul).

Anjeun tiasa ngaliwatan bahan kursus, komo ngalakukeun assignments Anjeun on kahayang sorangan, jeung anjeun boga hak husus pikeun ngobrol jeung siswa asing séjén.

Fleksibel pikeun Ilubiung

Anjeun tiasa milih pikeun mawa babaturan anjeun ka bumi anjeun sareng anjeun sadayana tiasa ilubiung dina kelas karajinan online ieu, anjeun tiasa milih pikeun ngalakukeunana di dapur anjeun, nganggo piyama anjeun. Anjeun tiasa milih datang ka kelas langsung saatos anjeun hudang atanapi saatos peluncuran anjeun, atanapi bahkan sateuacan anjeun bobo.

Sanajan kitu, pastikeun Anjeun gaduh waktos tetep salawasna datang ka kelas sabab kalenturan ogé hadir kalawan masalah sorangan, nu ngawengku inconsistency na quitting di sawatara titik.

Aksés Global

Kelas karajinan online ieu hartosna anjeun tiasa di nagara mana waé sareng masih milu kursus di nagara sanés.

Syarat Gabung Kelas Kerajinan Online

Aya sababaraha hal anu anjeun kedah ilubiung dina kelas karajinan online ieu, kalebet;

  • A laptop atawa smartphone alus
  • aksés Internét
  • kabayang Potter urang (lamun maksudna pikeun ilubiung dina kelas kabayang potter urang, tapi teu wajib).
  • lempung
  • Bolu
  • Sapotong leutik kulit chamois.
  • Iga kai pikeun nyieun piring
  • Ngagulung pin
  • mangkok
  • cai

Ayeuna hayu urang tingali sababaraha kelas karajinan online, urang daptar heula kelas gratis, teras daptar kelas anu mayar.

kelas karajinan online

Kelas Kerajinan Online Gratis

1. Sawawa karajinan - Claire Louise McLauchlan

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu pangsaéna pikeun déwasa, éta mangrupikeun kelas YouTube dimana instruktur anjeun, Claire Louise bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara praktis sareng siap-dipaké keramik. Anjeun tiasa milih ngagunakeunana di bumi anjeun, di kebon kantor anjeun atanapi bahkan ngajualana.

Anjeun teu kedah loba parabot di kelas ieu, jeung anjeun bakal ngagunakeun leungeun anjeun ka kapang liat anjeun kana karya seni rupa, nu hartina, anjeun moal make roda ka kapang di kelas ieu. Anjeun bakal diajar ngadamel papan kéju, set piring mentega, sareng tagine gaya Maroko pikeun masak. Sumawona, Claire praktis bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel kotak perhiasan, botol hiasan, sareng mandi manuk gantung témbok pikeun kebon anjeun.

Pidéo dimimitian ku nunjukkeun anjeun cara ngadamel hal-hal saderhana sapertos talenan, piring kéju, sareng piring mentega. 

Sareng teras nyarioskeun ka anjeun sababaraha alat anu anjeun peryogikeun pikeun kelas. kayaning Mat (bahan tipe kanvas leuwih hade) atawa papan kai badag, pin rolling, sarta apron (teu perlu). Anjeunna ogé nunjukkeun ka anjeun salembar kertas dimana anjeunna ngararancang papan pamotongan anu badé didamel.

Ngadaptar di Kelas!

2. Karajinan rumaja - Claire Louise McLauchlan

Sakumaha anu anjeun bayangkeun, ieu mangrupikeun kelas karajinan ti instruktur anu sami anu disiapkeun khusus pikeun rumaja. Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu pangsaéna anu anjeun bakal mendakan dina YouTube pikeun rumaja sabab dibagi kana kelas mingguan kalayan pidéo langkung ti 15 menit ti unggal kelas.

Kelas dimimitian ku ngajarkeun anjeun cara nyieun imah jurig ku sababaraha pot ciwit jeung anjeun bakal ngagunakeun téhnik leungeun-gedong di kelas ieu ogé. Manehna bakal ngamimitian ku némbongkeun Anjeun kapang liat anjeun kawas snowball ku patting bener tadi.

Ngadaptar di Kelas

3. Karajinan pikeun Kids

Ieu kelas YouTube sejen, tapi video ieu dimaksudkeun pikeun murangkalih. Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu panjangna 49 menit.

Instruktur bakal ngajar budak anjeun kumaha cara ngadamel sayang manuk ku tipung, uyah, cai haneut, minyak sayur, pin rolling, mangkok leutik sareng sedeng, koran, péso anu henteu seukeut, baki baking, pensil, sareng. pangawasa. Instrukturna resep pisan ngadangukeun, sareng kuring yakin murangkalih anjeun bakal resep diajar ti anjeunna.

Ngadaptar di Kelas

4. Diajar Ngalungkeun jeung Hsin-Chuen Lin

Ieu hebat pisan step-by-step, leuwih ti 100 molding kelas YouTube, nu bisa ngajarkeun maneh loba ngeunaan molding, tapi teu merta pikeun beginners. Instruktur anjeun, Hsin-Chuen, bakal ngagunakeun roda potter sapanjang kelas, sareng anjeunna bakal ngamimitian ku "ngalungkeun waluh liat dina roda karajinan."

Sisi anu hadé nyaéta, aya seueur kelas anu tiasa ngabantosan anjeun janten tukang kebon profésional. Sisi goréng kelas ieu nyaéta lingkungan anu ribut sareng pidéo sumebar, janten anjeun kedah ngagulung ka handap pikeun nyandak bagian mimiti pidéo.

Ngadaptar di Kelas

5. Jieun bodo liat: Gedong leungeun karajinan pikeun Beginners

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online gratis anu diterbitkeun di SkillShare. Instruktur anjeun, Mia Moss, anu parantos ngalaksanakeun karajinan pikeun 10 taun sarta geus dibuka studio di Berlin bakal némbongkeun Anjeun cara kapang a Clay kana bodo badag.

Manehna bakal ngagunakeun coil-wangunan pendekatan pikeun ngajar anjeun di kelas ieu, sarta eta pisan gampang ngartos sabab bakal ngagunakeun leungeun anjeun sarta sababaraha home-equipments. Kelas ieu leres pisan pikeun pamula, anjeun henteu peryogi pangalaman pikeun gabung.

Anu paling penting, 74% murid milih éta kursus ngaleuwihan harepan aranjeunna. Janten upami anjeun pamula, maka ieu tiasa janten kursus anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian perjalanan karajinan anjeun.

Ngadaptar di Kelas

6. 4 Waktu Diuji Cara Nyiptakeun Karajinan Tanpa Roda Potter

Di kelas ieu, instruktur anjeun, Manda Marathe, seniman anu saé, sareng pematung, bakal ngajurung anjeun kana 4 téknik molding sareng panangan anjeun, sareng anjeun bakal ngagunakeun téknik ieu pikeun nyiptakeun keramik anu éndah. Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online dimana anjeun peryogi alat-alat karajinan anu pangbasajanna, janten henteu kedah mésér alat-alat anu mahal pikeun kelas ieu.

Video didamel dina HD supados anjeun tiasa ningali naon anu dilakukeun ku instruktur anjeun. Tur éta pikeun beginners.

Ngadaptar di Kelas

7. Cara Ngalungkeun jeung Motong Piring dina Kabayang Karajinan - Kelas liat sareng Keramik (Pantengah)

Dina kursus Pertengahan pondok 21 menit ieu, anjeun bakal diajar kumaha carana nempatkeun piring anjeun, motong piring anjeun tina roda, sareng kumaha motong piring anjeun supados langkung profésional.

Ngadaptar di Kelas

8. Jieun Mug Keramik Keramik jeung Cecekelan dina Kabayang Potters - Mimitian Clay / Kursus Keramik (Pantengah)

Ieu mangrupikeun kursus Pertengahan 26 menit anu bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel cangkir, sareng kursusna dibagi kana 3 bagian. Anjeunna bakal ngajarkeun anjeun ngadamel awak mug dina bagian kahiji, teras dina bagian kadua, anjeunna bakal ngajarkeun anjeun ngadamel gagang. Teras dina bagian anu terakhir, anjeun bakal diajar nyambungkeun gagang kana awak sareng ngalakukeun padamelan akhir anjeun.

Ngadaptar di Kelas

9. Kumaha Jieun Cecekelan pikeun Tembikar (Campuran)

Nyaho sabaraha liat nu peryogi bari nyieun cecekelan anjeun pohara penting, tur éta naon kelas ieu bakal dimimitian ku. 

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu bakal nunjukkeun anjeun kumaha terang posisi cecekelan anu leres pikeun ngagulung cecekelan tapered. Kumaha anjeun tiasa narik cecekelan tapered na naon surfaces karya bakal dianggo ogé pikeun strategi ieu.

Ngadaptar di Kelas

10. DIY: Diajar Kumaha Ngacet Keramik sareng Motif Lavender Éndah

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu kanggo sadayana sabab anjeun peryogi desain anu éndah dina cangkir anjeun, atanapi kendi iraha waé anjeun parantos ngecor. Instruktur anjeun bakal nunjukkeun anjeun cara ngalukis lavender dina keramik, sareng ogé ngahias barang keramik anu béda.

Instruktur anjeun bakal ngamimitian ku ngalukis cangkir tea/kopi, teras maju ka ngalukis piring sareng mangkok, teras tungtungna anjeunna bakal ngeureunkeunana ku sababaraha tip pikeun nambihan pola sareng warna anu sanés.

Ngadaptar di Kelas

Kelas Tembikar Online Dibayar

11. Kelas Online pikeun Artis | Teachinart.com

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu mayar anu ngagaduhan rébuan mahasiswa ti 42 nagara. Bengkelna sok ngadorong anjeun naroskeun patarosan dugi ka ngartos jawabanna, sareng pidéo na sok sayogi supados anjeun tiasa nganjang deui iraha waé anjeun resep.

Antoinette Badenhorst, pangadeg teachinart.com parantos ngadamel sareng liat porselen langkung ti 40 taun, sareng di salah sahiji bengkel, anjeunna bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngawasaan liat porselen. Éta mangrupikeun kursus-e 6 minggu sareng anjeunna bakal nyandak anjeun ku panangan sareng ngajarkeun anjeun salengkah-lengkah.

Anjeun bakal ngagunakeun duanana téhnik leungeun-gedong jeung potter urang roda, sarta ngabagéakeun potters ti tingkat mana wae, naha anjeun pemula atawa anjeun ayeuna a potter profésional. 

Salaku tambahan, aya bengkel sanés anu anjeun tiasa milih pikeun ngadaptarkeun sapertos;

  • liat berwarna
  • Kerajinan Handbuilding pikeun beginners
  • Pinching teapots pikeun beginners
  • Handbuilding porselen dinnerware
  • Tips porselen pikeun karajinan roda
  • Candak roda ngalungkeun ka tingkat salajengna
  • Faceted Teapot set
  • Shino glazing
  • Teko kabayang
  • Glazing dijieun gampang
  • tembakan alternatif
  • Glazing kalawan Ron Roy
  • lukisan Cina

Ngadaptar di Kelas

12. Kabayang-dialungkeun karajinan pikeun beginners

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online pangsaéna anu diterbitkeun dina Udemy. Kanyataanna, éta a panglakuna tangtu, kalawan 4.9 béntang dipeunteun ku 131 siswa.

Aya langkung ti 80 pidéo léngkah-léngkah anu bakal nungtun anjeun pikeun ngabentuk liat kana keramik nganggo roda potter. Kelas dimimitian ku ngawanohkeun anjeun sipat liat sarta parabot kabayang karajinan, lajeng progresses ka lémparan dasar, cangkir, mangkok, formulir kabuka, jsb.

Nalika kelas maju, anjeun bakal dibéré tugas, sareng dina ahir kursus anjeun, anjeun bakal dilélér sertipikat parantosan.

Ngadaptar di Kelas

13. Keramik di Imah pikeun Beginners

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu a panglakuna kalawan 98% ulasan positif ti leuwih ti 1.4k siswa anu diterbitkeun DOMÊSTIKA. Instruktur anjeun, Paula Casella mangrupikeun lulusan seni rupa sareng ngadegkeun Bambucito Cerámica Orgánica.

Anjeunna parantos dina bisnis karajinan langkung ti 15 taun sareng kalayan pangalaman anu lega, anjeunna bakal nyandak anjeun dina kursus 3h 51m ieu. Aya 21 palajaran sareng langkung ti 54k murid parantos ngadaptar.

Kursus pamula ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha modél sareng glaze keramik ti mimiti langsung ti bumi anjeun. Anjeun bakal diajar bédana halus antara liat oven-dipanggang jeung liat-garing hawa, anjeun ogé bakal diajar kapang molds nu bisa Anjeun pake deui pikeun nyieun loba potongan dina proyék hareup.

Anu paling penting, nalika anjeun parantos réngsé kursus, anjeun bakal dilélér sertipikat parantosan.

Ngadaptar di Kelas

14. Sakola Keramik

Ieu mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu ngagaduhan 140 bengkel, anjeun tiasa milih milih bengkel abjad, nembé ditambah, atanapi sacara kategori. Ogé, anjeun tiasa milih pikeun gabung ka hiji atanapi langkung tina 15 grup karajinan gratis, dimana anjeun tiasa nampi apdet, jaringan sareng jalma, diajar, sareng ngabagi pangaweruh anjeun.

Ngadaptar dina Kelas

15. ClayShare

ClayShare mangrupikeun salah sahiji kelas karajinan online anu nawiskeun uji coba gratis 7 dinten, sareng nalika anjeun ngalanggan kelas bulananna $22.99, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana ratusan kelas karajinan panjangna sareng video artistik anu sanés. Anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés kana siaran langsung mingguan dina sadaya aplikasina, Facebook sareng YouTube sareng seueur tawaran sanés nalika anjeun ngalanggan.

Nanging, anjeun tiasa milih mésér pidéo masing-masing.

Ngadaptar di Kelas

Kelas Karajinan Online - FAQs

Naha potter mangrupikeun karir anu saé?

Ieu mangrupikeun karir anu saé sabab tukang kebon rata-rata tiasa nampi $ 20 per jam

Kumaha carana abdi janten potter a?

Kami parantos nyayogikeun 15 kelas anu anjeun tiasa hadir sareng janten potter profésional dina waktos anu singget.

saran

Creator eusi at Study Abroad Nations | Tempo Artikel Kuring lianna

Daniel mangrupikeun panyipta kontén kalayan pangalaman langkung ti 2 taun naliti sareng nyiptakeun kontén pikeun ngabantosan mahasiswa anu hoyong diajar di luar negeri sareng anu hoyong nyandak kursus online pikeun perbaikan pribadi, akuisisi kaahlian atanapi gelar. Dan ngagabung ka SAN di 2021 salaku panyipta kontén dumasar-panalungtikan.

Anjeunna mikanyaah pasamoan jalma anyar jeung ngamekarkeun hubungan anyar.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.