SWZ Award Beasiswa Doméstik di Sakola Wirausaha MCI, Austria 2020

Upami anjeun murid poténsial tinggi sareng ambisi pikeun ngarobih masa depan anjeun, maka anjeun tiasa ngadaptar SWZ Award anu disayogikeun ku MCI Entreprenority School pikeun sési akademik 2020-21.

Program dimaksudkeun pikeun ngadukung pelamar domestik anu hoyong ngadaptar pikeun program sertipikat manajemén umum di sakola di Austria.

Didirikeun taun 1995, MCI Management Center Innsbruck mangrupikeun sakola bisnis anu diatur sacara pribadi di Austria. Éta nawiskeun gelar sarjana sareng master ogé program Master Eksekutif, program Sértip Eksekutif, program Manajemén anu Disaluyukeun, sareng panilitian.

SWZ Award Beasiswa Doméstik di Sakola Wirausaha MCI, Austria 2020

  • Universitas atanapi Organisasi: Sakola Wirausaha MCI
  • Tingkat Kursus: Sertipikat manajemén umum
  • panghargaan: 4,500 Euro
  • Modeu aksés: Online
  • kabangsaan: Austria
  • Pangajén ieu tiasa dilaksanakeun Austria.

Nagara Ngabogaan hak: Aplikasi kabuka di sakitar Austria.
Kursus Ngabogaan hak atanapi Subjék: Sponsor bakal dileler dina kursus sertipikat Manajemén Umum.

Kriteria Aplikasi Beasiswa

Pikeun layak, pelamar kedah ngadaptar kursus sertipikat manajemén umum.

  • Ngalamar kedah janten lulusan studi non-bisnis anu hoyong ngalengkepan kualifikasi na sareng latihan bisnis sareng kompeténsi anu patali sareng manajemén.

Mangpaat Beasiswa sareng Aplikasi

  • Kumaha LarapkeunPikeun pemberdayaan sareng penghargaan pendidikan ieu, calon kedah nampi pangakuan dina sertipikat manajemén umum program di sakola. Saatos ngalamar, pelamar kedah ngundeur formulir aplikasi sareng kirimkeun ka info@swz.it
  • Ngarojong Dokumén: Ngalamar kedah nyayogikeun kurikulum vitae, alesan pikeun ngalamar, sareng pedaran ringkes rencana jangka menengah pikeun ka hareup.
  • Syarat Grendeng: Pikeun nampi pangakuan, pelamar kedah gaduh sertipikat gelar sateuacanna kalayan rékaman akademik anu hadé.
  • Peryogi Basa: Murid kedah mahir dina basa Austrian sareng Inggris.

Bursary bakal nyayogikeun sajumlah 4,500 Euro, pikeun ilubiung dina kursus sertipikat Manajemén Umum.

otista

Aplikasi deadline: Mungkin 4, 2020.

Patugas Mitra at Study Abroad Nations | Tempo Artikel Kuring lianna

Study Abroad Nations.Kami parantos nyerat ratusan pituduh anu parantos ngabantosan jutaan mahasiswa di sakumna dunya. Anjeun tiasa nyambung sareng kami iraha waé ngalangkungan platform média sosial atanapi via email.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.