35 Sakola Kosmétologi Pangsaéna di Amérika Serikat kalayan Biaya Ayeuna

Sakola kosmétologi pangsaéna anu dibahas dina tulisan blog ieu bakal ngalengkepan anjeun ku rupa-rupa kaahlian anu anjeun tiasa ngadamel karir atanapi dilarapkeun ka diri anjeun.

Kosmétologi mangrupikeun widang anu ngembang dina laju anu gancang sareng kamajuan ieu diperkirakeun diteruskeun nalika taun-taun ku ngahasilkeun langkung seueur pilihan karir. Ieu lolobana dilarapkeun dina widang médis sarta téater, nyaeta, pilem sarta pintonan seni lianna.

Sateuacan urang langkung jauh, hayu urang tingali naon hartosna kosmétologi.

[lwptoc]

Naon Cosmetology

Kosmétologi nyaéta kaahlian profésional atanapi prakték pikeun ngagentos raray, rambut, sareng kulit. Kaahlian ieu tiasa dimeunangkeun ku ngahadiran sakola anu leres sapertos sakola kosmétologi pangsaéna anu didaptarkeun sareng dibahas dina tulisan blog ieu.

Sacara umum, kosmétologi mangrupikeun prakték sapopoé upami urang ningal tina sudut pandang umum. Sateuacan ngawawancara éta, ceramah, tanggal, atanapi acara anu anjeun hoyong katingali saé. Ku alatan éta, anjeun nerapkeun sababaraha makeup, ngalakukeun rambut anjeun nicely, meunang kuku anjeun rengse, jsb ku kituna anjeun bisa kasampak jeung ngarasa nice jeung percaya diri dimana wae anjeun aya.

Tapi teu mungkas di dieu. Eta geus ulang branded sarta dibawa ka tingkat salajengna salaku widang ulikan nu ngakibatkeun rupa kasempetan karir. Sareng ayeuna, anjeun tiasa diajar kosmétologi sareng kéngingkeun gelar, diploma, atanapi sertipikat. Anu mana waé anu anjeun pikahoyong hartosna anjeun parantos nampi pelatihan profésional pikeun latihan salaku kosmétologis sareng ngamimitian karir di lapangan.

Salaku ahli kosmetik, anjeun bakal diajar aplikasi perawatan kageulisan, gaya rambut, perawatan kulit, kosmétik, manikur sareng pedikur, sareng panyabutan rambut samentawis atanapi permanén. Kosmétologi mangrupikeun bisnis anu ageung di Koréa Kidul sareng upami anjeun angkat ka tingkat salajengna anjeun bakal ningali diri anjeun damel sareng peneliti luhur, dokter, organisasi, sareng fasilitas kasehatan.

Ieu ogé bakal muka kasempetan anu langkung ageung pikeun anjeun. Tapi sateuacan ngamimitian, anjeun kedah ngamimitian diajar ti yayasan ku ngahadiran sakola kosmétologi pikeun kéngingkeun kaahlian praktis anu nyukupan sareng diajar sadaya téknik anu aub.

Kumaha Milarian Sakola Kosmétologi Anu Caket Kuring

Milarian sakola kosmétologi anu saé caket anjeun gampang, hatur nuhun kana internét sareng mesin pencari.
Kantun nganggo salah sahiji mesin pencari sapertos Google, Bing, atanapi Yandex sareng ngetik kecap konci "sakola kosmétologi di (lokasi input)" dina kotak téks. Salaku conto, upami anjeun cicing di Texas, AS, kantun ngetik "sakola kosmétologi di Texas" sareng pencét tombol enter atanapi milarian.

Ieu kedah nunjukkeun ka anjeun hasil sakola kosmétologi di lokasi khusus anjeun. Sareng upami anjeun nganggo mesin pencari Google, anjeun bakal ningali daptar sadaya sakola anu aya dina peta sareng petunjuk ngeunaan cara ka dinya ti lokasi anjeun.

Cara anu sanés pikeun milarian sakola kosmétologi caket anjeun nyaéta naroskeun ka babaturan, kulawarga, tatangga, guru, bahkan kosmétologi anjeun. Aranjeunna kedah tiasa masihan anjeun inpormasi anu aranjeunna gaduh.

Dimana A Cosmetologist Bisa Gawé?

Salaku ahli kosmetik, anjeun tiasa damel di salon, spa, hotél, kapal pesiar, studio tato, kantor dermatologist, industri pilem sareng TV, atanapi resorts. Anjeun ogé tiasa gaduh salon atanapi spa.

Sabaraha lami kanggo janten ahli kosmetik?

Jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun janten ahli kosmétologi béda-béda dina program anu anjeun laksanakeun. Nalika peryogi sababaraha bulan kanggo kéngingkeun sertipikat, peryogi 2 taun kanggo nampi gelar associate. Rata-rata, peryogi opat dugi ka lima taun kanggo ngarengsekeun pelatihan kosmétologi sareng lisénsi.

Kumaha Janten Cosmetologist anu Dilisensikeun

Pikeun janten ahli kosmetik anu dilisensikeun, ieu mangrupikeun daptar léngkah anu anjeun kedah laksanakeun;

  • Anjeun kedah langkung umur 16 taun sareng gaduh diploma SMA atanapi GED
  • Ngadaptar ka sakola kosmétologi akreditasi
  • Minuhan sarat pikeun ngalengkepan karya kursus
  • Milih husus sarta ngalengkepan jam latihan diperlukeun
  • Saatos lulus ti sakola kosmétologi anjeun kedah nyandak ujian lisénsi
  • Lulus ujian pikeun nampi lisénsi anjeun

Sakali anjeun lulus ujian sareng kéngingkeun lisénsi anjeun ayeuna anjeun siap latihan salaku ahli kosmetik.

Naon Gaji Rata-rata pikeun Kosmétologi?

Gaji rata-rata ahli kosmetik nyaéta $31,431 per taun.

Tulisan blog ieu sacara saksama nyayogikeun detil ngeunaan sakola kosmétologi pangsaéna di Amérika Serikat sareng kami parantos milih sababaraha lokasi anu populér sareng ngabahas sakola kosmétologi anu pangsaéna di dinya.

Sakola Kosmétologi Pangalusna di New York

Ieu daptar sakola kosmétologi pangsaéna di New York:

  • Amérika Beauty Sakola
  • Capri Cosmetology Learning Centers
  • Midway Paris Beauty Sakola
  • Sakola Benua of Beauty
  • Aveda Institutes

1. Amérika Beauty Sakola

The American Beauty School mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna anu aya di Metropolitan Avenue, Bronx, New York. Sakola ieu parantos beroperasi langkung ti 50 taun sareng parantos ngalaman pisan dina widang kosmétologi. ABS narékahan pikeun ngalatih siswa pikeun nalukkeun tantangan dunya kageulisan.

Program kosmétologi ngajarkeun sareng ngalengkepan anjeun ku rupa-rupa kaahlian sapertos makeup, motong rambut, braids, pamekaran bisnis, waxing, jsb. Siswa internasional ogé katampa tapi unggal pelamar kedah umurna langkung ti 17 taun sareng réngsé SMA.

Program éta peryogi 8 bulan kanggo réngsé sareng biaya SPP $ 8,190.

Tautan halaman wéb

2. Capri Cosmetology Learning Centers

Sakola kosmétologi ieu ngagaduhan kampus di Nanuet sareng Newburgh, duanana aya di New York. Hairdressing & Cosmetology diantara program séjén ditawarkeun jeung kelas diayakeun beurang jeung sore pikeun anjeun milih jadwal nu moal ngaganggu tanggung jawab anjeun.

Ogé, sababaraha tanggal mimiti anu béda ditawarkeun sapanjang taun ku kituna anjeun tiasa nerapkeun iraha waé anjeun siap. Program dandanan rambut & kosmétologi panjangna 1,000 jam, réngsé dina 7.5 bulan kanggo jadwal sapopoé sareng 15 bulan kanggo jadwal wengi, sareng nyertakeun pendidikan dina kuku, makeup, rambut, sareng perawatan kulit.

Biaya SPP $ 13,100 sareng kasempetan bantosan kauangan ditawarkeun ka mahasiswa anu cocog.

Tautan halaman wéb

3. Midway Paris Beauty Sakola

Dina daptar katilu sakola kosmétologi anu pangsaéna di New York nyaéta Midway Paris Beauty School, sakola anu gaduh pangalaman langkung ti 60 taun didédikasikeun pikeun ngalatih sareng nyiapkeun murid pikeun ngagaduhan kaahlian anu nyukupan dina widang kosmétologi. Jeung program nu dirancang pikeun nyocogkeun ka dulur.

Aya jadwal beurang sareng sonten, pilihan full-time sareng part-time, diajar online, sareng kasempetan bantosan kauangan pikeun anu cocog. Biaya SPP $ 12,700 sareng panjang programna 9 bulan

Tautan halaman wéb

4. Benua Sakola Beauty

The Continental School of Beauty mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna sareng tilu kampus di Rochester, Syracuse, sareng West Seneca, New York. Ieu mangrupikeun sakola umur 60 taun anu dikhususkeun pikeun minuhan gairah anjeun pikeun suksés dina industri kageulisan.

Program dandanan rambut & kosmétologi di dieu mangrupikeun program 1,000 jam anu anjeun tiasa réngsé dina langkung ti 8 bulan salaku program full-time di salah sahiji kampus. Biaya SPP $ 12,440 sareng beasiswa sayogi pikeun anu cocog.

Tautan halaman wéb

5. Aveda Institutes

Panungtungan tapi teu saeutik dina sakola kosmétologi pangsaéna di New York nyaéta Aveda Institutes, akademi bergengsi di AS pikeun nyayogikeun pendidikan dina kosmétologi, étiologi, sareng terapi urut. Program pelatihan kosmétologi bakal nyiapkeun anjeun pikeun karir anu diganjar dina widang kageulisan.

Panjang program nyaéta 8 bulan sareng biaya SPP $ 16,995.

Tautan halaman wéb

Ieu mangrupikeun 5 sakola kosmétologi pangsaéna di New York, lokasina, durasi program, sareng biaya SPP. Turutan tautan masing-masing pikeun ngalamar salah sahiji sakola anu dipikaresep ku anjeun

Sakola Kosmétologi Pangalusna di Los Angeles

Sapinuhna dibahas di dieu nyaéta sakola kosmétologi pangsaéna di Los Angeles:

  • Michael Vincent Akademi Beauty Institute
  • Bioskop Makeup Sakola
  • Akademi pikeun Profesional Salon
  • JLS Profesional Makeup Artist Sakola
  • Akademi kageulisan

1. Michael Vincent Akademi Beauty Institute

Ieu mangrupikeun sakola kosmétologi anu diakui sacara nasional di Los Angeles anu nawiskeun rupa-rupa kursus online sareng pribadi sapertos kasenian makeup panganten, kasenian rambut, makeup digital, makeup canggih, sareng seueur deui. Program ieu fleksibel sareng dirancang pikeun ngajantenkeun anjeun profésional di lapangan.

Anjeun tiasa ngadaptarkeun salah sahiji program anu nyumponan kabutuhan pelatihan khusus anjeun. Masing-masing program ngagaduhan biaya anu béda-béda tapi ngarepkeun éta sakitar $600 sareng langkung luhur. Pangajaranna sacara mandiri sareng anjeun gaduh aksés kana palatihan unggal waktos.

Tautan halaman wéb

2. Bioskop Makeup Sakola

Bioskop Makeup School ngajarkeun anjeun dasar pikeun kaahlian kosmétologi maju anu anjeun tiasa nerapkeun dina dunya profésional pilem sareng busana. Pilihan program kalebet lagu komprehensif, program diploma, kelas inti, sareng bengkel sareng seminar.

SPP bénten ku program anu anjeun terapkeun ti $ 3,000 dugi ka $ 30,000 kalayan program diploma anu paling mahal.

Tautan halaman wéb

3. Akademi pikeun Profesional Salon

Akademi pikeun Profesional Salon mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna sareng ulah ngantepkeun nami ngabingungkeun anjeun mikir yén aranjeunna ngan ukur ngalatih pamilik salon. Sakola ogé ngalatih jalma-jalma anu henteu ngagaduhan pangaweruh ngeunaan kosmétologi sareng ngalengkepan aranjeunna kalayan kaahlian anu nyukupan pikeun ngajantenkeun aranjeunna profésional di industri.

Program kosmétologi nyaéta 1600 jam kursus sareng anjeun tiasa ngalamar bantosan kauangan sareng pilihan beasiswa anu aya dina situs wéb.

Tautan halaman wéb

4. JLS Profesional Makeup Artist Sakola

JLS mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di Los Angeles, ngan ukur nawiskeun kursus-kursus canggih sareng profésional. Anu parantos aya di lapangan anu hoyong ningkatkeun kaahlian atanapi diajar sakumpulan kaahlian bakal mendakan kursus di dieu nyugemakeun. Sababaraha kursus diayakeun online, di studio, atanapi duanana, sareng jadwalna dirancang pikeun nyocogkeun kana kahirupan sibuk anjeun.

Biaya unggal kursus $ 1,850 sareng peryogi saminggu pikeun réngsé sareng janten artis pro-makeup anu disertipikasi.

Tautan halaman wéb

5. Akademi kageulisan

Dina daptar ahir sakola kosmétologi pangsaéna di LA nyaéta Akademi Kaéndahan, sakola anu dikhususkeun pikeun nawiskeun pelatihan anu nyiapkeun murid pikeun karir di dunya kageulisan sareng kéngingkeun lisénsi pikeun ngajalajah unggal kasempetan anu datang.

Program kosmétologi gaduh jadwal program anu béda anu dirancang pikeun nyocogkeun gaya hirup sareng tanggung jawab anjeun. Kursusna tiasa réngsé dina 10 dugi ka 20 bulan gumantung kana program anu anjeun pilih. Biaya SPP $ 8,975 tapi mahasiswa internasional bakal mayar biaya tambahan $ 3,000.

Tautan halaman wéb

Sakola Kosmétologi Pangalusna di California

Ieu mangrupikeun sakola kosmétologi pangsaéna di California kalayan SPP sareng detil program anu dibahas.

  • California Beauty College
  • Palomar Institute of Cosmetology
  • International College of Cosmetology
  • Akademi Bellus
  • Sakola Beauty Saba

1. California Beauty College

Dina daptar mimiti sakola kosmétologi pangsaéna di California nyaéta California Beauty College anu nawiskeun program dina kosmétologi, teknisi kuku, sareng éstétika. Program kosmétologi butuh 12 bulan kanggo réngsé sareng biaya $ 19,651.

Tautan halaman wéb

2. Palomar Institute of Cosmetology

The Palomar Institute of Cosmetology nawiskeun program pelatihan dina kosmétologi, éstétika, sareng manicuring. Ngaliwatan program kosmétologi, anjeun bakal kéngingkeun kaahlian anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian karir dina industri kageulisan.

Program kosmétologi nyaéta program téori 1600 jam sareng praktis ngajar gaya sareng motong rambut anjeun, raray, panyabutan rambut, téknologi kuku, ngawarnaan, sareng seueur deui. Biaya SPP nyaéta $ 16,240.

Tautan halaman wéb

3. International College of Cosmetology

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di California anu nawiskeun program kosmétologi 1600 jam pikeun nawiskeun anjeun kaahlian anu diperyogikeun pikeun ngamimitian karir anu suksés dina widang kaéndahan. Program anu sanés sapertos manikur, éstétika, makeup artistry, sareng sajabana ogé ditawarkeun.

Program kosmétologi butuh 10 bulan kanggo réngsé ngajantenkeun anjeun janten profésional dina makeup, panyabutan rambut, raray, manicuring sareng pedicuring, ngawarnaan, jsb. Program paruh waktu ogé ditawarkeun tapi butuh 16-24 bulan kanggo réngsé. Siswa internasional ogé sami-sami ngalamar.

Tautan halaman wéb

4. Bellus Akademi

Di Akademi Bellus, anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun kaahlian kosmétologi profésional tapi ogé nampi pangaweruh ngeunaan kumaha suksés ngajalankeun perusahaan kosmétologi. Program kosmétologi 1600 jam peryogi sakitar 11 bulan kanggo réngsé pikeun jadwal sapopoé sareng 16 bulan kanggo ngalengkepan jadwal wengi.

Program ieu dilakukeun ku cara ieu pikeun ngamungkinkeun anjeun milih anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Kelas anyar ogé dimimitian unggal bulan. Biaya SPP nyaéta $ 16,925.

Tautan halaman wéb

5. Sakola Beauty Saba

Saba Beauty School ngagaduhan dua kampus di Lake Forest sareng Santa Ana, California. Éta mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di California. Kursus kosmétologi nyiapkeun murid pikeun karir anu pikaresepeun dina industri kageulisan sareng nyiapkeun aranjeunna pikeun ujian lisénsi nagara.

Tautan halaman wéb

Sakola Kosmétologi Pangalusna di Texas

Ieu mangrupikeun sakola kosmétologi pangsaéna di Texas pikeun anjeun pilih:

  • Tengah Texas Beauty College
  • Avenue Lima Institute
  • Tint Sakola Makeup & Cosmetology
  • Baldwin Beauty Sakola
  • Sakola Kosmétologi DuVall

1. Tengah Texas Beauty College

Di Central Texas Beauty College, siap-siap pikeun tugas kelas anu ketat, latihan langsung, sareng seueur deui pikeun ngajantenkeun anjeun profésional dina widang kosmétologi. Kuliah éta mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di Texas sareng bergengsi di daérah éta.

Karya kursus pikeun program kosmétologi nyaéta 1,000 jam sareng anjeun bakal diajar manicuring, facial, kimia, gaya, ngawarnaan, sareng seueur deui. Biaya SPP $ 9,000 sareng beasiswa disayogikeun pikeun mastikeun mahasiswa lulus tanpa hutang.

Tautan halaman wéb

2. Avenue Lima Institute

Avenue Five Institute mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna di Austin, Texas, sareng nawiskeun program kosmétologi, éstétika, sareng urut. Institut ieu ngagabungkeun pilihan pembelajaran hibrid pikeun nganteurkeun palatihan sareng pangajaran ngeunaan kosmétologi.

Éta mangrupikeun program 1000-jam anu ditawarkeun dina soré sareng sonten pikeun anjeun milih jadwal anu dipikahoyong. Biaya SPP $ 18,852 sareng kasempetan bantosan kauangan sayogi.

Tautan halaman wéb

3. Tint Sakola Makeup & Cosmetology

Tint nawiskeun kursus kosmétologi di Irving sareng Grand Prairie sareng saatos réngsé, lulusan nampi diploma. Ieu mangrupikeun kursus 1,000 jam anu peryogi 37 minggu kanggo réngsé sareng anjeun bakal kéngingkeun kaahlian dina gaya kreatif canggih sareng seueur deui pikeun ngajantenkeun anjeun profésional di industri. Total biaya hadir nyaéta $35,638.

Tautan halaman wéb

4. Sakola kageulisan Baldwin

Baldwin Beauty School mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di Austin, Texas. Aplikasi ditampi sapanjang taun kana program kosmétologi sareng biaya SPP jumlahna $14,900. Program éta tiasa réngsé dina 8 bulan atanapi 34 minggu.

Tautan halaman wéb

5. Sakola DuVall ngeunaan Cosmetology

Ieu mangrupikeun sakola kosmétologi luhur di Dallas sareng Fort Worth, Texas sareng program kosmétologina mangrupikeun program anu paling cocog pikeun mahasiswa. Program ieu ditawarkeun dina pilihan pangajaran full-time sareng part-time anu réngsé dina 7-8 bulan sareng 9-10 bulan masing-masing.

Pendaptaran ditawarkeun sapanjang taun sareng biaya program $17,550.

Tautan halaman wéb

Sakola Kosmétologi Pangalusna di Florida

Sakola kosmétologi pangsaéna di Florida parantos digariskeun sareng dibahas dina bagian ieu:

  • Boca Beauty
  • Kaizen Beauty Akademi Akademi
  • Florida Akademi Kaséhatan jeung Beauty
  • Sakola Artistik Kuku & Cosmetology
  • Akademi Kosmétologi

1. Boca Beauty Akademi

Dina daptar kahiji sakola kosmétologi pangsaéna di Florida nyaéta Akademi Kaéndahan Boca. Akademi ieu ngagaduhan dua kampus di Boca Raton sareng Parkland. Kadua kampus nawiskeun pelatihan kosmétologi anu peryogi 40 minggu kanggo réngsé. Anjeun kedah ngarengsekeun 1200 jam program pikeun janten hak nyandak ujian lisénsi.

Pangakuan kana program kosmétologi ditawarkeun sapanjang taun. Siswa internasional ogé tiasa ngalamar program éta. Jumlah biaya SPP nyaéta $26,096.

larapkeun dieu

2. Kaizen Beauty Akademi

Di Kaizen Beauty Academy, anjeun tiasa ngadaptarkeun program kosmétologi salaku mahasiswa part-time atanapi full-time. Program part-time butuh 14 bulan kanggo réngsé sedengkeun program full-time butuh 10 bulan kanggo réngsé. Program éta nawiskeun anjeun bisnis sareng palatihan profésional pikeun suksés dina industri kageulisan

Biaya SPP sakitar $34,864, beasiswa sayogi pikeun anjeun nerapkeun.

Tautan halaman wéb

3. Florida Akademi Kaséhatan jeung Beauty

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola kaéndahan anu pangsaéna di Florida anu nawiskeun program dina kosmétologi, spesialis pinuh, tukang cukur atanapi stylist, sareng teknisi kuku. Pilihan pangajaran full-time sareng part-time sayogi pikeun program kosmétologi anu peryogi 10 sareng 15 bulan masing-masing pikeun réngsé.

Siswa anu henteu gaduh pangaweruh ngeunaan kosmétologi atanapi sateuacanna bakal mendakan sakola ieu langkung cocog. Biaya SPP $ 8,050 sareng béasiswa sayogi.

Tautan halaman wéb

4. Artistik Sakola kuku & Cosmetology

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di Orlando, Florida, nawiskeun program dina kosmétologi, spesialis raray, spesialis pinuh, sareng seueur deui. Program kosmétologi kalebet rambut, manicuring, sareng raray. Program éta ngabutuhkeun anjeun ngalengkepan 1200 jam téori sareng palatihan pikeun nyandak ujian lisénsi.

Biaya SPP pikeun program kosmétologi nyaéta $ 1,200 per jam.

Tautan halaman wéb

5. Akademi Kosmétologi

Dina daptar ahir kursus kosmétologi pangsaéna di Florida nyaéta Akademi Kosmétologi, sakola kageulisan anu bergengsi anu dikhususkeun pikeun nyiapkeun sareng ngalatih murid dina kosmétologi profésional, perawatan kulit, manicuring, pelatihan guru, sareng sajabana pikeun ngamimitian karir anu suksés dina industri kageulisan. .

Biaya SPP $ 965 sareng paling murah dugi ka ayeuna.

Tautan halaman wéb

Sakola Kosmétologi Pangalusna di Michigan

Nagara Michigan ogé ngagaduhan bagian tina sakola kosmétologi pangsaéna di AS, tingali di handap ieu.

1. Michigan College of Beauty

Michigan College of Beauty nawiskeun program pelatihan dina kosmétologi, teknisi kuku, sareng éstétika canggih. Kursus kosmétologi bakal ngalengkepan anjeun kaahlian dina sagala bentuk jasa rambut, raray, sareng étika bisnis pikeun ngajantenkeun karir anjeun suksés.

Ngalamar kabetot kedah umurna sahenteuna 17 taun sareng komitmen kana latihan jam 1500 pikeun kéngingkeun lisénsi nagara. Biaya SPP nyaéta $ 16,000.

Tautan halaman wéb

2. Elevate Salon Institute

Elevate Salon Institute mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna di Michigan anu nawiskeun anjeun kasempetan anu luar biasa pikeun ngudag program kosmétologi pikeun kéngingkeun lisénsi sareng nyandak kaahlian anjeun ka tingkat salajengna. Jumlah jam program nyaéta jam 1500 khas anu anjeun tiasa réngsé dina 45 minggu diajar full-time atanapi 94 minggu diajar part-time.

Biaya SPP $ 15,500 tapi aya hibah sareng beasiswa anu anjeun tiasa nerapkeun pikeun ngimbangan beban SPP.

Tautan halaman wéb

3. David Presley Sakola Cosmetology

David Presley School of Cosmetology mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna sareng dua kampus di Royal Oak sareng Taylor, Michigan pikeun ngalayanan kosmétologi sareng ahli kecantikan anu bakal datang di daérah éta. Siswa dilatih pikeun ngerjakeun rambut, kulit, sareng kuku sareng langkung siap pikeun nyandak ujian lisénsi nagara.

Total biaya ngadatangan David Presley School of Cosmetology nyaéta $46,163.

Tautan halaman wéb

4. Charm Beauty Sakola

Tambihkeun pesona kana karir kosmétologi anjeun ku ngadaptar di sakola kageulisan ieu sareng kéngingkeun kaahlian canggih anu bakal mindahkeun karir anjeun ka tingkat salajengna. Éta mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna anu aya di Dearborn Heights, Michigan.

Salian ti kosmétologi, program séjén anu ditawarkeun nyaéta makeup artist, hairstylist, esthetician, seni téknologi kuku, sareng barber crossover. Anjeun tiasa ngalamar kursus naon waé iraha waé taun sareng milih program anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Tautan halaman wéb

5. Sakola Rambut Kreatif of Cosmetology

Program kosmétologi di dieu mangrupikeun kursus 50 minggu anu nyiapkeun murid kalayan palatihan langsung dina tata rambut, cukuran rambut, ngawarnaan rambut, braiding, makeup, sareng manicuring. Biaya program nyaéta $ 16,000 anu kalebet SPP, biaya pendaptaran, buku sareng kit, sareng biaya aplikasi.

Tautan halaman wéb

Sakola Kosmétologi Pangalusna di Georgia

Taliti ngaliwat sakola kosmétologi pangsaéna di Georgia sareng baca detil unggal sakola anu dipasihkeun di handap ieu.

1. Hogan Institute of Cosmetology na Esthetics

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi anu pangsaéna di Lilburn, Georgia, sareng nawiskeun program kosmétologi 1,500-jam sakumaha anu diamanatkeun ku Dewan Kosmétologi Georgia. Siswa dilatih kalayan kaahlian hands-on di daérah sapertos makeup, gaya rambut termal sareng baseuh, manajemén salon, sareng seueur deui.

Kelas isuk jeung sore full-waktu ditawarkeun ogé kelas isuk jeung sore paruh waktu pikeun ngidinan Anjeun milih jadwal nu fits hirup sibuk Anjeun. Biaya SPP nyaéta $ 18,700.

Tautan halaman wéb

2. Atlanta Beauty na Barber Akademi

ABBA nawiskeun program master cosmetology anu peryogi 1500 jam pikeun ngarengsekeun sareng ngembangkeun pangaweruh sareng kaahlian anjeun dina operasi seni kosmétologi sareng élmu. Program éta ogé dijadwalkeun pikeun damel sareng kahirupan sibuk anjeun.

Aya program full-time anu ngabutuhkeun 30 jam per minggu sareng tilu jadwal part-time anu béda-béda anu peryogi 25 jam per minggu, 22 jam per minggu, sareng 21 jam per minggu masing-masing. Biaya SPP nyaéta $ 10,000.

Tautan halaman wéb

3. Géorgia Karir Institute

Institut ieu mangrupikeun salah sahiji sakola kosmétologi pangsaéna sareng tilu kampus di Conyers, Murfreesboro, sareng McMinnville, Georgia. Program anu ditawarkeun nyaéta téknologi kuku, kosmétologi, éstétika, sareng terapi urut.

Pikeun kéngingkeun lisénsi kosmétologi, anjeun kedah ngarengsekeun latihan 1500 jam anu ditawarkeun dina jadwal sadinten sareng sonten teras calik pikeun ujian. Biaya SPP nyaéta $ 21,040.

Tautan halaman wéb

4. Milénium Beauty Institute

MBI nawiskeun program latihan kosmétologi anu ngalengkepan anjeun kaahlian dina pedikur, patung kuku, ngabentuk alis, makeup, desain rambut, sareng belasan kaahlian sanés. Ngaliwatan kaahlian ieu, anjeun bakal siap pagawean atawa éfisién ngajalankeun spa anjeun sorangan.

Program ditawarkeun dina full-time, part-time, sareng jadwal sabtu minggu. Biaya program total $ 17,600.

Tautan halaman wéb

5. Sakola kageulisan mikat

Dina daptar ahir sakola kosmétologi anu pangsaéna nyaéta Allure Beauty School, sakola kosmétologi anu aya di Lilburn, Georgia. Sakola nawiskeun program master of cosmetology anu ngajarkeun ngeunaan perawatan kulit, aplikasi makeup, manajemén salon, sareng seueur deui.

Program kosmétologi 1500 jam dirancang pikeun ngabantosan anjeun suksés dina industri kageulisan sareng kéngingkeun lisénsi profésional. Biaya program $ 11,500 sareng kalebet kit murid sareng biaya buku.

Tautan halaman wéb

Ieu ngabungkus tulisan ngeunaan sakola kosmétologi pangsaéna di Amérika Serikat kalayan biaya ayeuna. Turutan tautan anu disayogikeun unggal sakola pikeun inpormasi langkung seueur ngeunaan tanggal aplikasi sareng wates waktu.

rekomendasi

Tempo Artikel Kuring lianna

Thaddaeus mangrupikeun panyipta kontén utama di SAN kalayan pangalaman langkung ti 5 taun dina widang nyiptakeun kontén profésional. Anjeunna parantos nyerat sababaraha tulisan anu mangpaat pikeun proyék-proyék Blockchain di jaman baheula bahkan nembé tapi saprak 2020, anjeunna langkung aktip dina nyiptakeun pituduh pikeun mahasiswa anu hoyong diajar di luar negeri.

Nalika anjeunna henteu nyerat, anjeunna ningali anime, ngadamel tuangeun anu enak, atanapi pasti ngojay.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.