7 Sakola Kuliner Top Di Florida | Waragad & Rincian

Ieu mangrupikeun tulisan anu ngandung sadayana ngeunaan Sakola Kuliner Di Florida. Janten, upami anjeun parantos milarian kumaha ngamimitian perjalanan karir kuliner anjeun di salah sahiji sakola kuliner di Florida, maka, kuring nyuhunkeun anjeun maca tulisan ieu dugi ka kalimat terakhir.

Sapotong naséhat anu kuring gaduh pikeun anjeun sareng saha waé anu badé angkat ka réstoran atanapi sakola kuliner nyaéta anjeun kedah maca sadayana ngeunaan tuangeun anu anjeun tiasa mendakan, diajar ti koki profésional anu parantos aya di industri, bahkan ngadamel. pamakéan tina palajaran masak online resep nambahan pangaweruh.

Salaku lover dahareun, enrolling di kelas baking online tiasa ngabantosan ngalegaan pangaweruh anjeun dina industri kuliner. Sami manglaku sawaktos Anjeun nyandak kursus online on kaamanan pangan pikeun ngamungkinkeun anjeun ngajaga kabersihan dahareun anu leres, sareng ngajamin kaséhatan anu saé.

Kawas aya loba sakola kuliner di Kanada, Florida ogé ngagaduhan rupa-rupa sakola kuliner, sakola baking, manajemén silaturahmi, manajemén réstoran, jsb.

Panalungtikan nurutkeun kana Biro Sensus Amérika Serikat boga eta nu aya ngeunaan 21.22 juta jalma di Florida, kalawan wisatawan jeung vacationers anu terus rame kota panggedéna nagara urang Tampa, Rajana, jeung Jacksonville. Henteu ngan ukur wisata, tapi aranjeunna ogé resep tuang di réstoran Florida sapertos Baoli Miami, Bazaar, sareng STK Miami.

Sedengkeun aya 65 sakola kuliner di California, Florida ngagaduhan 53 sakola anu tiasa réngsé dina sataun atanapi dua gumantung kana program anu anjeun ngadaptarkeun. Florida ngahargaan industri pangan ogé, sarta pikeun anjeun mekar aya, anjeun kudu jadi unik tur inovatif ku masak Anjeun.

Biaya rata-rata diajar di salah sahiji sakola kuliner di Florida nyaéta $7,179 sedengkeun $1,540 mangrupikeun jumlah rata-rata beasiswa anu anjeun tiasa dilélér.

Ayeuna, aya sababaraha sarat anu diperyogikeun pikeun sakola kuliner. Sanaos saratna béda-béda pikeun unggal sakola, masih aya syarat umum atanapi dasar anu paling seueur sakola kuliner upami henteu sadayana bakal naroskeun. Di handap ieu sababaraha di antarana:

  • Anjeun kedah tos réngsé SMA anjeun sareng siap nampilkeun sertipikat SMA, transkrip resmi, GED, HISET, dokumén kasetaraan SMA, jsb.
  • Anjeun kudu mayar fee non-refundable tina $25. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén di sababaraha sakola, bisa jadi leuwih atawa kurang sarta bisa jadi teu diperlukeun ogé di sababaraha sakola.
  • Anjeun kedah nyayogikeun hurup rujukan anjeun sareng KTP anu sah.
  • Anjeun kedah nyerat sareng ngalebetkeun karangan anjeun
  • Anjeun kedah gaduh kartu ijin diajar atanapi visa murid pikeun mahasiswa internasional.
  • Skor anjeun pikeun tés kamahéran sapertos IELTS atanapi TOEFL kanggo Inggris, DELE pikeun basa Spanyol, DELF atanapi DALF kanggo Perancis, sareng DSH, OSD, TELF, sareng TestDAF kanggo basa Jérman kedah dikintunkeun. Catet ogé yén henteu sadayana sakola kuliner ngabutuhkeun ieu.

Saatos ningali sarat umum pikeun ngadaptar di sakola kuliner, hayu urang ayeuna ngalih ka sakola kuliner di Florida. Tapi sateuacan éta, hayu atuh ngajawab salah sahiji FAQs di handap.

Naha Sadaya Sakola Kuliner Di Florida Nampi Siswa Internasional?

Ieu penting patarosan anu kedah ditaroskeun nalika ngalamar sakola salaku murid internasional. Leres, aya seueur sakola kuliner di Florida anu nampi mahasiswa internasional sajauh aranjeunna nyumponan sarat umum anu dinyatakeun di luhur, sareng sababaraha hal sanésna anu diperyogikeun ku sakola.

Tanpa basa-basi deui, hayu urang tingali rupa-rupa sakola kuliner di Florida kalayan saratna sapertos biaya SPP, durasi program, syarat pangakuan, jsb.

Sakola kuliner FLORIDA

Sakola Kuliner Di Florida

Di handap ieu daptar sakola kuliner pangsaéna di Florida kalayan syarat pangakuan, durasi program, biaya SPP, jsb.

1. Gulf Coast State College

Gulf Coast State College mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu masihan anjeun kaahlian kuliner praktis sareng pangaweruh bisnis anu diperyogikeun pikeun janten koki eksekutif atanapi ngatur réstoran anjeun nyalira.

Lembaga ieu nawiskeun dua gelar Associate in Science (AS) anu béda nyaéta manajemén kuliner AS sareng Rékréasi & manajemén pariwisata AS Éta ogé nawiskeun dua sertipikat kuliah - sertipikat magang koki sareng sertipikat seni kuliner.

Di Gulf Coast State College, anjeun bakal dibéré latihan praktis nganggo ruang kelas kuliner anu katelah John Holley Dining room. Anjeun bakal diajar kumaha carana nyiapkeun dahareun jeung ngalayanan di hareupeun imah.

Mésér, ménu harga, ngawas karyawan, ngarancang tuangeun gizi, sareng ngajaga tempat kerja sanitasi mangrupikeun subyek anu diwanohkeun kana program di lembaga salaku koki henteu ngan ukur terang kaahlian dapur.

Gulf Coast State College akreditasi ku komisi akreditasi pendidikan federasi kuliner Amérika. Mibanda gelar dina manajemen kuliner di Gulf Coast State College butuh dua taun, nu sanggeus parantosan ngajadikeun anjeun koki profésional ditéang-sanggeus, sommelier, atawa restaurateur.

Sarat pikeun program henteu dinyatakeun, tapi, kunjungan konstan ka situs wéb upami aya apdet disarankeun, sareng tinjauan biaya SPP tiasa ditingali. Ieuh

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

2. Keizer Universitas Center Pikeun Seni Kuliner

Pusat Keizer University pikeun seni kuliner ogé mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu ngabantosan anjeun ngarobih gairah masak anjeun janten karir profésional dina kuliner ngaliwatan program gelar kuliner praktis sareng langsung.

Anjeun bakal diajar kumaha nyaimbangkeun kréatipitas anjeun sareng praktis bari ngamekarkeun rupa-rupa kaahlian kuliner ku gawé bareng koki-instruktur dedicated sarta ngalaman. Anjeun ogé bakal diajar téori kuliner dasar sareng konsép kalayan latihan praktis dina dapur pangajaran anu ayeuna-industri.

Kaahlian jeung pangalaman garnered di universitas Keizer bisa dilarapkeun di hotél, sakola, resorts, réstoran, jeung sajabana, bari dina magang, sarta sanggeus kalulusan, Anjeun kudu geus dilatih ogé pikeun rupa-rupa posisi Éntri-niupan pikiran-niupan dina. industri kuliner.

The Association in Science (AS) dina program seni kuliner ditawarkeun di kampus Melbourne, Sarasota, sareng Tallahassee, sedengkeun Association in Science (AS) dina program seni baking sareng pastry ditawarkeun di kampus Sarasota sareng Tallahassee.

Durasi studi kuliner di Universitas Keizer nyaéta opat taun, sareng biaya rata-rata biaya SPP sakitar $145,232. Sarat pikeun program éta henteu dinyatakeun, tapi, kunjungan konstan ka halaman wéb upami aya apdet disarankeun.

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

3. Sakola Kuliner Internasional Di Institut Seni

Sakola kuliner internasional di lembaga seni mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu masihan anjeun palatihan jero ngeunaan baking & pastry, seni kuliner, sareng manajemén kuliner.

Anjeun bakal ngajalajah sagalana ti plating mun Nyiapkeun confections pikeun ngatur dapur komérsial, sarta diajar ngeunaan fundamental kawas parabot dapur jeung téhnik kuliner kalawan leuwih ti 20 tina rasa internasional nu pang populerna jeung téhnik.

Anjeun ogé bakal diajar kumaha nyiapkeun dapur sareng ngalayanan tuangeun di payuneun bumi nganggo gairah anjeun pikeun tuangeun pikeun nyiptakeun pangalaman tuangeun anu teu émut.

Saatos kalulusan, anjeun kedah dilengkepan ku kaahlian praktis sareng pangaweruh anu dipikabutuh pikeun suksés di dunya nyata, sareng anjeun ogé bakal gabung sareng komunitas alumni Ai anu ngarobih narasi di sakumna dunya.

Tinjauan biaya SPP tiasa ditingali Ieuh, sareng durasi programna beda-beda ti mimiti sertipikat sareng diploma anu peryogi sakitar genep bulan dugi ka sataun, dugi ka asosiasi anu peryogi sakitar dua taun sareng gelar sarjana anu peryogi sakitar opat taun.

Sarat pikeun program kalebet:

  • Anjeun kedah ngalebetkeun sadaya inpormasi kontak anu diperyogikeun.
  • Anjeun kedah gaduh nomer jaminan sosial atanapi ID alien penduduk
  • Anjeun kedah nampilkeun nami SMA atanapi pusat uji GED anjeun.
  • Anjeun kedah ngalebetkeun nami sadaya paguron anu pernah dihadiran.
  • Anjeun kedah ngalebetkeun sadaya dokumén sareng transkrip resmi SMA anu diperyogikeun.
  • Anjeun kedah gaduh alamat email anu sah.

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

4. Florida Téknis College

Kuliah téknis Florida ogé mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu nawiskeun anjeun kasempetan pikeun nampi palatihan, kaahlian, sareng pangaweruh anu dipikabutuh pikeun kéngingkeun padamelan tingkat éntri dina widang kuliner.

Kuliah teknis Florida ngaliwatan program diploma seni kuliner masihan mahasiswa pangaweruh praktis ngeunaan saos, daging, sareng produk dipanggang. Siswa ogé bakal diajarkeun ngeunaan kasalametan dapur sareng téknik sanitasi pikeun mastikeun kasalametan pangan.

Manajemén sareng pangawasan dina industri jasa pangan sareng kumaha ngalaksanakeun motong péso dasar pikeun nyumponan standar industri ogé bakal diajar. Saatos réngsé, siswa bakal tiasa ngawasaan lingkungan dapur sareng manajemén dina industri pangan.

Biaya biaya SPP henteu dinyatakeun, tapi beasiswa anu bernilai $ 928 tiasa dilélér salian ti panghargaan bantosan kauangan. Durasi program nyaéta 12 bulan sareng 71 sks saparapat.

Sarat pikeun program kalebet:

  • Anjeun kedah gaduh sertipikat SMA atanapi sarimbag anu diakui
  • Taya pangaweruh saméméhna ngeunaan seni kuliner diperlukeun.

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

5. McFatter Téknis College

McFatter Technical College mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu masihan anjeun kaahlian praktis anu dipikabutuh dina industri kuliner ngalangkungan ceramah kualitas, pidéo, demonstrasi, sareng kurikulum online anu dikaluarkeun nganggo dapur komersial produksi pinuh.

Anjeun bakal diajar kumaha nyieun roti, pastries, jeung Manisan nu kasampak sakumaha geulis sakumaha rasa. Anjeun ogé bakal diajarkeun téknik nyiapkeun tuangeun sareng cara ngukur anu leres, nyampur, nyampur sareng ngadamel kreasi anu pikaresepeun sacara visual anu sadayana kaahlian anu dipikabutuh pikeun koki pastry.

Durasi programna nyaéta 6 bulan, sareng biaya rata-rata biaya SPP $ 2,288 pikeun warga FL sareng $ 7,328 pikeun nagara.

Sarat pikeun program kalebet:

  • Anjeun kedah ngajadwalkeun penilaian kaahlian dasar ($ 15) atanapi nyayogikeun dokuméntasi resmi ngeunaan pengecualian kaahlian dasar ka pembimbing / panaséhat program anjeun.
  • Anjeun kedah ngajadwalkeun janjian sareng pembimbing program anjeun / panaséhat pikeun hasil penilaian kaahlian dasar sareng / atanapi orientasi khusus program.
  • Ngadaptar kelas nalika pendaptaran kabuka nalika pendaptaran program dijalankeun dina dasar anu munggaran sumping, dilayanan heula.

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

6. Sheridan Téknis College

Kuliah téknis Sheridan mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu ngalatih anjeun pikeun ngawasaan sagala anu diperyogikeun pikeun ngamimitian karir dina Seni Kuliner Profesional & Perhotelan.

Program éta nyertakeun Garde Manger (pangan tiis), tuangeun panas, baking kuliner, sanitasi & kaamanan, nutrisi, pangawasan & manajemén, sareng ngontrol biaya jasa dahareun.

Program éta akreditasi ku American Culinary Federation Education Foundation, Inc. komisi akreditasi sareng nyarios sareng Broward kuliah nuju gelar manajemén seni kuliner.

Siswa tiasa ngalamar kiridit pangalaman upami ayeuna padamelan dina posisi jasa pangan anu mumpuni. Total jam unggal istilah bakal kombinasi kelas, lab, jeung karya online. Siswa anu mumpuni ngagaduhan kasempetan pikeun kéngingkeun ServSafe sareng sertifikasi kuliner Certified.

Durasi program nyaéta 12 bulan. Biaya program henteu dinyatakeun tapi aya beasiswa anu bernilai $ 1,193 beasiswa sareng panghargaan bantosan kauangan sanés. Sarat pikeun program éta henteu dinyatakeun, tapi, kunjungan konstan ka halaman wéb upami aya apdet disarankeun.

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

7. Lincoln Culinary Institute

Institut kuliner Lincoln mangrupikeun salah sahiji sakola kuliner di Florida anu ngalengkepan anjeun ku kaahlian anu dipikabutuh pikeun ngamimitian perjalanan anjeun dina karir kuliner ngalangkungan program pelatihan anu jero dina seni kuliner di Shelton, CT- anu nampi Yayasan Pendidikan Féderasi Kuliner Amérika. akreditasi komisi akreditasi (ACFEFAC).

Anjeun bakal diajar seluk beluk réstoran jeung industri pangan diajarkeun ku staf chefs terhormat anu nempatkeun kumawula maranéhanana sarta pangalaman hirup kana kelas. Anjeun ogé bakal ngajalajah téknik dina baking, nyiapkeun, sareng ngalayanan masakan ti sakumna dunya.

Anjeun bakal nampi kaahlian seni pastry dina program baking & pastry internasional anu saatos lulus, anjeun kedah parantos dilengkepan sadayana ngeunaan industri jasa pangan anu gancang.

Biaya rata-rata biaya SPP nyaéta $13,500 sareng beasiswa bernilai $3,425. Sarat pikeun program éta henteu dinyatakeun, tapi, kunjungan konstan ka halaman wéb upami aya apdet disarankeun.

Pikeun nerapkeun, paké tautan anu disayogikeun di handap

Klik di dieu

Sakola Kuliner Di Florida - FAQs

Ieu mangrupikeun patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan sakola kuliner di Florida. Kuring geus milih sababaraha sarta ngajawab aranjeunna.

Naha Chefs angkat ka kuliah di Florida?

Janten koki peryogi pangalaman di dapur profésional. Kolej sareng sakola kuliner ngalatih koki pikeun diajar aspék téknis anu saé dina perdagangan, sareng ogé nawiskeun sertipikat atanapi gelar gaul ka aranjeunna.

saran

Panulis Eusi sareng Desainer at Study Abroad Nations | Tempo Artikel Kuring lianna

James mangrupikeun panulis, panalungtik, sareng desainer di SAN. Tina hasil panalungtikan, anjeunna parantos ngabantosan seueur mahasiswa ngamankeun pangakuan sareng beasiswa di luar negeri.

Anjeunna boga kahayang ngaduruk pikeun mantuan sarjana ngahontal puncak impian akademik maranéhanana sarta pernah relents dina nyadiakeun informasi valid pikeun mantuan siswa iraha wae.
Salian ti tulisan, James nyiptakeun solusi desain grafis anu paling luhur.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.