18,900 УГ и ПГ регионален грант за Блискиот исток за студенти во Иран на Универзитетот Канада Запад, 2020 година

За поддршка на образованието на надежни студенти во Иран, Универзитетот Канада Запад во моментов нуди регионален грант за Блискиот исток. Ова

продолжи да читаш

До 100% стипендија за заслуги за постдипломски студии на СУТИК на Технолошкиот универзитет Шариф, Иран 2020 година

Да се ​​има добро образование е од суштинско значење за нечиј успех во животот. Испитувајќи ја оваа важност на студијата, Универзитетот Шариф

продолжи да читаш