Iklan lan Kiriman sing Disponsori

Halo ana.

Apa sampeyan pengin diterbitake artikel ing blog? Mangkene sawetara pandhuan kanggo ngetutake.

Kita mung nampa artikel ing topik sing bisa narik kawigaten para pamiarsa yaiku babagan Pendidikan, Pakaryan, Plancongan / sinau ing luar negeri lan layanan sing gegandhengan karo siswa.

Kanggo Banner lan iklan tes, kita duwe persediaan kanggo kabeh ukuran iklan kanthi biaya sing beda-beda.

Gunakake formulir ing ngisor iki kanggo kontak karo kita utawa njupuk email pribadi kanthi cepet liwat eduokpara@gmail.com

Kiriman lan pariwara sing Disponsori
Ngomong karo tim kita. Kita nawakake iklan spanduk kabeh ukuran kanthi tarif sing beda-beda lan uga nampa kiriman sing disponsori. CATHETAN: Pos kudu gegandhengan karo pendidikan lan utawa sinau ing luar negeri. Penawaran kita mulai paling murah $ 10.
Yen sampeyan makili institusi, critakake jeneng lan dununge.